2014'te anne olmaya hazirlanan hamisler :))))

selam herkese...bende hayırlısıyla 2014 de anne olmak istiyorum acaba önerileriniz varmıı...6-7 aydır olmuyoda..acayip istiyorum ..allahım herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..

İnşallah en yakın zamanda güzel haberi alirsiniz, bizim de denemelerimizin 9.ayında oldu. doktora göründün mü? eğer henüz görünmediysen görünmende fayda var. bende birşey yok, herşey normal diyordu, eşini getir dedi tam gideceğimiz ay hamile olduğumu öğrenmiştim, stres yapmamanı öneririm.

teşekkür ederim ..evet ben dr gittim muayenemi oldum bi sıkıntı yok herşey normal..banada dedi eşinin testi yapılsın diye ama mağlum eşim dr gitmiyo ((( bekliyorum ama her ay beklemek çok zor olumsuz olumsuzz insan daha bi strese giriyo..allah tamamına erdirsin sizinde inş.allahh..

Hayırlı olsun bebişiniz, benimkinin kalp atışı 6 haftalıkken vajinal ultrasonda duyulmuştu, normal ultrasonla da duyulabiliyor diye biliyorum.

stres yapmayın, eşinizi de ikna etmenin bi yolu vardır mutlaka, çok isteklisiniz çünkü. erkeklerin doktora gitme konusunda sıkıntıları daha farklı, konu bi de sperm testlerine gelince daha hassas olabiliyorlar ama özel hastane ve kliniklerde daha sıkıntısız olabiliyor diye biliyorum. vee daha 6-7 ay uzun bi süre değil, rahat olun her an güzel haberi alabilirsiniz:)

tebrik ederim, hayirli olsun bebişiniz, cinsiyeti nedir? ben biraz cinsiyet konusunda sabirsizim ama daha da çook yolumuz var.
siz öğrendiniz mi?

merhaba ark rabım hayırlısıyla bebeğinizi kucanıza almayı nasıp etsın ıns
ark bende kucuk bır kıst var ama gebelıge engel deıl dedı dr ıkı aydır adet olmuyorum dr gıtmedım adetlerım duzensız bıktım artık dr gıdıyorum ve ilaç verıyor adet oluyorum bu sefer oluruna bıraktım ama son 20 gundur göğüslerım cok acımaya başladı el deymıyo şişti ve damarlar çıkmaya başladı test falanda yapmadım hayal kırıklından korkuyorum hamılelık belırtılerınız bıraz yazarmısınız ılk zamnlar ne gıbı değişiklikler oldu vıcudunuzda

Merhaba bence biran önce test alıp sonucu öğrenin... kist engel değil diyorsa hamile olabilirsiniz, belirtiler de onu gösteriyor.

Merhaba bence biran önce test alıp sonucu öğrenin... kist engel değil diyorsa hamile olabilirsiniz, belirtiler de onu gösteriyor.

cevap verdığın ıcın tesekkurederım ama adet belırtılerımdede goğus acısı ve sıskınlık oluyordu ama hıç damar çıktını gormememıstım korkuyorum ya ( 1 senelik evlıyım ve hıç korunmadım eşımdede bır problem çıkmadı ama eşimin aılesı bana bebeği olmaz gözüyle bakmaya başladı artık kıstı duydular sonucu verdıler ( kızlar dua edın ıns bebek vardır goğuslerımın dışında başka bır belırtde yok

2 aydır adet olmuyorsan bıksan da biran önce doktora git, sonuçta iki olasılık var ya hamilesin ki bunu çok istediğini varsayıyorum ya da zararsız bir kistin var. bu zararsız kisti yokedecek olan da doktor, eşinin ailesinin ne gözle baktiğinin ne önemi var, rahat ol, onlara yeri gelirse bu kistin zararsız olduğunu belirtmekten çekinme, kısmet buı işler ikinizde de sorun yoksa kalırsın hamiş, dert etme. göguslerin dışında belirti yok demişsin, benim sadece ve sadece gögus sıkıntım vardı/hala var. şişlik ve acıma ilk zamanlar olan şeyler. kimseye söylemeden gidip bir idrar testi ya da direkt kan testi yaptırabilirsin. nasıl dayanıyorsun :)

ahh ıcıcm ıcımı yıyor ama çokta ümilenmek ıstemıyorum ıste ole cok ıstıyorumkı anne olmak anlatamam bunu sıze pazartesı kan vermeyı düşünüyorum en doğru sonucu kanda çıkar dıe düşünüyorum evet dr kıstı bılıyor ama tedavı yapmıyor kıst ıcın hıç bırsey uygulamıyor zararsız herkadında vardır bu kıstten dıo sevınmelısın olduna yumurtalıkların çalışıyor anlamına geliyor dıo off olmadı başka bır dr gıdıp olesıne bır muayne olcam bebek yoksa bakalım ne dıcekler

ümitlen niçin ümitlenmeyeceksin? :) doktorun kist hakkında dedikleri de gayet ümit verici. bu durumda büyük ihtimal hamişsin bile... inşallah yani. ama değilsen başka bri doktora mutlaka görün dediğin gibi.

ümitlen niçin ümitlenmeyeceksin? :) doktorun kist hakkında dedikleri de gayet ümit verici. bu durumda büyük ihtimal hamişsin bile... inşallah yani. ama değilsen başka bri doktora mutlaka görün dediğin gibi.

sana çok teşekkürederım öle hafifledikı anlatamam morelım duzeldı sayende pazartesı kesın kan verıcem aksam eczane kapanmadan gıdebılırsem ıdrar testı alıcam sen hamılesın hamılelerın duaları daha cabuk kabul olurmuş benım ıcın dua ederımısın

canım ne demek tabi ki dua ederim, sen de bu kadar stres yapma daha 1 yıllık evlisin, insanlar senelerce mücadele ediyor. stres de bu işin düşmanı biliyorsun. herşey güzel olacak inşallah. testlerinin sonucu ne olursa olsun moralini bozmamaya çalış...

teşekkürederim ya kafama takmıyordum aslında oluruna bırakmıştım ama su son ıkı gun stres oldum bıraz rüyalarımda hep bebek oluyo ya hamıleyım ya doğurmuşum ole goruyorum esımde dedı rüyamda senı hamıle gordum dıe ıcene tuhaf oldum yoksa rahattım ben

tebrik ederim, hayirli olsun bebişiniz, cinsiyeti nedir? ben biraz cinsiyet konusunda sabirsizim ama daha da çook yolumuz var.
siz öğrendiniz mi?

Allah nasip ederse kizim olucak :) bende en baslarda cok sabirsizdim bir an evvel cinsiyetini ogrenmek istiyordum :) hele hele cinsiyeti ogrendikten sonra bir an evvel dogurup kucagima almak istiyorum :) Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah :)

Canim benim oncelikle Rabbim yardimcin olsun. Benimde ilk baslarda cok gogus agrilarim oluyordu ve cok halsizdim hic bir sey yapmak istemiyordum. Ne kadar tanimasamda dualarim seninle Rabbim gonlune gore verir insallah :* :) yuregini her daim ferah tut canim :*

cinsiyeti ne Zaman belli oldu sizlerin?? heralde erkeklerin daha erken belli oluyormus dogrumu?? kizlar kendini saklarmis..ben 3 hafta sonra randevum var cinsiyeti cikarmi??

16. - 17. haftalarda genelde belli oluyor bazende daha gec. Bebis bazen kendini gostermiyor :) ama benim kizim kendini pek gizlemedi :) 14. haftada bende belli olmustu ve cokta sasirmistim o kadar erken belli olmasina :)

Merhaba arkadaşlar ilk mesajım ve bugün üye oldum.Hamileliğimin 11. haftasındayım.Herkes için hayırlısı umarım.Sağlıklı bir gebelik diliyorum.

Hosgeldin aramiza canim. Amin insallah ayni dileklerimiz senin icinde gecerli :) Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah :)

selam herkese...bende hayırlısıyla 2014 de anne olmak istiyorum acaba önerileriniz varmıı...6-7 aydır olmuyoda..acayip istiyorum ..allahım herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..

Insallah canim Rabbim gonlune gore verir. Cok fazla takilmani o konuda dusunmeni onermem bazen psikolojik olarakta kendimizi etkiliyoruz. Ben hic beklemedigim ve tam olarak hazir olmadigim bir anda bu tatli surprizle karsilastim ve hamile oldugumu ogrendim :) doktorla gorustun mu bu konu hakkinda peki?

çok teşekkür ederim canım saol..evt dr gittim muayenemi oldum bi sıkıntı yok herşey normal bakalım..hayırlısı insan sabırsızlanıyoo tabi.. çünkü ben 8 sene bekledim açıkcası ben 8 sene vajinusmustum bu olayı yeneli 1 sene oldu sabırsızlanmakta haklıyım dimi :))

allahrazı olsun cok teşekkürederim

cocuk isteyen arkadas incir-havuc kürü yapsin.bende kullandim 2.ayda hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…