nasıl yapılıyo acaba yazabilirmisinizz..cocuk isteyen arkadas incir-havuc kürü yapsin.bende kullandim 2.ayda hamile kaldim
ümitlen niçin ümitlenmeyeceksin? :) doktorun kist hakkında dedikleri de gayet ümit verici. bu durumda büyük ihtimal hamişsin bile... inşallah yani. ama değilsen başka bri doktora mutlaka görün dediğin gibi.
slm nasılsın bıraz önce test yaptım :)) bırıncı cızgı koyu penbe ıkıncı cızgı acık pembe cıktı ılk defa ıkıncı cızgı cıktı acık renkte olsa test yanlış deılse bebek var deılmı :))
tebrikler canım benimde 2. çizgi silik çıkmıştı bi hafta sonra kanda baktırdım sonucum çok iyiydi. sende bi kan testi yaptır bekleme hiç. gözün aydın
güzel haberlerini bize de bildirmeyi unutma merak ederim :)
slm nasılsın bıraz önce test yaptım :)) bırıncı cızgı koyu penbe ıkıncı cızgı acık pembe cıktı ılk defa ıkıncı cızgı cıktı acık renkte olsa test yanlış deılse bebek var deılmı :))
tebrikler canım! ikinci çizgi silik de çıksa hamile sayiliyor. bende de ikinci çizgi silik çıkmıştı. şimdi dooğru kan testine :))) çok sevindim adına, Allah tamamına erdirsinnnnnn
amin cnm aksama gıdıcem dr ısten çıkar çıkmaz bakalım ne dıcekler dun senınle konuşmak bana cok ıı geldı ve cesaretımı topladım ve bugun testı yaptım
Bunu duyduğuma nasil sevindim, dün kendime kızdım, sanki kızar gibi yazmışım diye-git,yap,et falan. ama seni rahatlatmiş olmak beni mutlu etti, bak kaygıların da yersizmiş, yani herşey Allah'tan ama artık kendini hamiş görebilirsin.tekrar tebrikleeeeeer!!!
aranıza yeni katıldım kızlarr. 4 haftalık hamileyim.. :) öğreneli 1 hafta oldu ama hala şaşkınım :)
aranıza yeni katıldım kızlarr. 4 haftalık hamileyim.. :) öğreneli 1 hafta oldu ama hala şaşkınım :)
Ne güzell :)
Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin inshAllah canim.
Cinsiyeti ne :) bende 7.5 aylik hamileyim
Ve Şubat ayında hayirlisi ile bebegime kavuşagacim, anliyacagin az kaldii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?