2014'te anne olmaya hazirlanan hamisler :))))

ümitlen niçin ümitlenmeyeceksin? :) doktorun kist hakkında dedikleri de gayet ümit verici. bu durumda büyük ihtimal hamişsin bile... inşallah yani. ama değilsen başka bri doktora mutlaka görün dediğin gibi.

slm nasılsın bıraz önce test yaptım :)) bırıncı cızgı koyu penbe ıkıncı cızgı acık pembe cıktı ılk defa ıkıncı cızgı cıktı acık renkte olsa test yanlış deılse bebek var deılmı :))

tebrikler canım benimde 2. çizgi silik çıkmıştı bi hafta sonra kanda baktırdım sonucum çok iyiydi. sende bi kan testi yaptır bekleme hiç. gözün aydın

tebrikler canım benimde 2. çizgi silik çıkmıştı bi hafta sonra kanda baktırdım sonucum çok iyiydi. sende bi kan testi yaptır bekleme hiç. gözün aydın

teşekkürederim bır yıldan sonra cok güzel bır haber oldu benım ıcın bu haber öyle mutluyumkı yarın ılk ısım dr gıdıcem

tebrikler canım! ikinci çizgi silik de çıksa hamile sayiliyor. bende de ikinci çizgi silik çıkmıştı. şimdi dooğru kan testine :))) çok sevindim adına, Allah tamamına erdirsinnnnnn

tebrikler canım! ikinci çizgi silik de çıksa hamile sayiliyor. bende de ikinci çizgi silik çıkmıştı. şimdi dooğru kan testine :))) çok sevindim adına, Allah tamamına erdirsinnnnnn

amin cnm aksama gıdıcem dr ısten çıkar çıkmaz bakalım ne dıcekler dun senınle konuşmak bana cok ıı geldı ve cesaretımı topladım ve bugun testı yaptım

amin cnm aksama gıdıcem dr ısten çıkar çıkmaz bakalım ne dıcekler dun senınle konuşmak bana cok ıı geldı ve cesaretımı topladım ve bugun testı yaptım

Bunu duyduğuma nasil sevindim, dün kendime kızdım, sanki kızar gibi yazmışım diye-git,yap,et falan. ama seni rahatlatmiş olmak beni mutlu etti, bak kaygıların da yersizmiş, yani herşey Allah'tan ama artık kendini hamiş görebilirsin. tekrar tebrikleeeeeer!!!

allah razı olsun cnm

Bende Rabbim izin verirse 2014 Eylül veya Ekim'de bebişimin kucağıma alacağım. Mutluyum cok mutluyum. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın. Tüm anne adaylarına da sevgimi yolluyorum. Cumanın huzuru bereketi ve şifası hepimizin üzerine olsun. Rahat bir hamilelik geçirmemiz dileğiyle. Bu arada henüz keseyi görebildik bizde. Haftaya kalp atışları için gidiyoruz tekrardan

aranıza yeni katıldım kızlarr. 4 haftalık hamileyim.. :) öğreneli 1 hafta oldu ama hala şaşkınım :)

2014 Ekim Anneleri forumuna gelsene sende sanıyorum Ekim'de bebişini kucağına alacaksın. Hadi gel bekliyorum :))

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, Alman markası. Duyan bilen, kullanan, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim??? Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

Merhaba bende yeniyim ne cinsiyetini biliyorum ne kalbinin sesini duydum çok yeniyiz daha. inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde meleklerimizi alırız kucağımıza... bişiy sormak istiyorum ben şuan 5+1 haftalık hamileyim doktora ayın 12sinde gidicem sizce kalp atışını duyabilirmiyim. siz kaçıncı haftanızda duydunuz. benim 2. hamileliğim ilki malesef düşükle sonuçlandı bundada endişeliyim bişiy olur die çok korkuyorum

mrb bizim topiği ararken buldum bunu kızlar.. ben de eylül bebeği olarak eylül annesi olmaya hazırlanıyorum. bebeğimin bdt si benim 29. yaş günüm
eylülde doğum yapacakları topiğimize bekleriz.. Allah herkese sağlıcakla doğumlar yapmayı nasip etsin..

kızlarrrrrrrr şubatın 7 sinde öğrendim hamiş olduğumu bende çook şükür. asla olmaz eşimden dolayı sperm yetersiz aşılama tüp bebek dediler tam doktora gitmeden bi gün önce öğrendim keseyi de gördüm binlerce şükür hala inanamıyorumm..hiç birine gerek kalmadan rabbim nasip etti. tüm isteyenlere de nasip etsin inş. dualarım sizlerle...Allah büyükkk

Ne güzell :)
Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin inshAllah canim.
Cinsiyeti ne :) bende 7.5 aylik hamileyim
Ve Şubat ayında hayirlisi ile bebegime kavuşagacim, anliyacagin az kaldii :)

bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını aldınız mı? az kullanılmış bebek için gerekli eşyalarım var.evde koyacak yerim olmadığından elden çıkarmayı düşünüyorum .ilgilenenlere duyurulur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…