2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani doğum izni biter bitmez mi başlayacak ki öyle bir kural mı var ki? Offffff :/ Bizimkiler şubatta 6 aylık olcaklar ama 6 aylık olana kadar hakkımız değil mi?
Yok canım vurmuyor bildiğim kadarıyla.. Vurması için o tarihten sonra doğum yapmak gerekiyormuş öyle demişlerdi.. Ama bizim suçumuz ne yahu
bilmem bana yapılmıyor dediler cnm
Benim aile hekimimde de yapılmıyor ama yapılan sağlık ocakları da varmış.. bizimkinde ultrason falan da yok mesela ama bazıları daha teferruatlı sanırım.. sormak lazım...

canım ablam söyledi bana da
doğum izni bitince yıllık izin kullan
onlar da biterken rapor al.
hakkımız varmış.
yıllık rapor hakkı
doğum sonrası depresyon diye almış ablamın arkadaşı. sanıyorum 40 gün.
valla eğer yarım zamanlı çalışma bizi vurmuyorsa ne lazımsa yapcam ben morşxxx

çok geçmiş olsun ya inşallah önemli bişey değildir
seni göremiyordum uzun zamandır sanki canım. nasılsın

kıyamam.. bugün iyiki uyarı yapıp bende uyarımı aldım
yoksa ..... ne olacak diye düşünmüştüm açarken
neyse bundan sonra görmewyeceksiniz
hakkınızı helal edin :)
hahahah nikini mi değiştirdin. canım benim ya.
gerçekten eve gidince yapacağım diyordum bazen.

YA arkadaşlar dr. browns mu biberonda avent mı ya yardım edin. anne memesine yakın gaz yapmayan kesin memnun olan yardım etsin bana (

seni göremiyordum uzun zamandır sanki canım. nasılsın

hahahah nikini mi değiştirdin. canım benim ya.
gerçekten eve gidince yapacağım diyordum bazen.
morxxx4 dürtünce değiştirdim
üyelik eski yaa o zamanlar hiç aklıma gelmemişti
sonra da saflığıma gelmiş :)

bide herkes yer diye düşündüm herhalde maddiyata dayalı
ama hastalık sonucu kimilerine yasak olacağını düşünemedim
neyse zararın neresinden dönülse kar diyorum :)

ben hiiiiiç hatırlamıyorum öyle şeyler yazıldığını
yoksa derhal değiştirirdim..
neyse değiştirmeyi beceren kadar yazmıyorum artık :)
ben demiştim canım çook oldu belki 3 ay oldu haha çok severim soslu makarnayı her gördüğümde canım çekiyo demiştim sen de bende severim demiştim hala da görünce yutkunurum

kuzum eşim dediki haksız rapor işi boşver dedi. bence hakkım oda doğrucu davut ya bebeğe hiç acıması yok arkadaş delirtiyor bazen beni. bende alayım ozaman harika olur ben bide paramı devletden toğlu değil siz her ay verin dicem bi kıza vermişler

bana dün dr yemiceksin çok kg almışın dedi meyve bile yasak düşün yani bitane falan

benim de kafam durdu
bazı yerdelde 2015 ocak itibariyle diyor .
öyleyse bizi kapsıyor. ama yarım maaş mı veriyor o zaman onu da anlamadım. çok karışık. net bi şey yok.

Yarım maaşa da razıyım kız ben yarım gün dediğin ne ki 8.30-12.00 3,5 saat çalışıp yarım maaş alıcam. Benim mesaim 9 saat. Bu şekilde bakınca her şekilde kar oluyor benim tarafımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…