- 24 Mart 2015
- 323
- 300
- 103
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.101
Yok canım vurmuyor bildiğim kadarıyla.. Vurması için o tarihten sonra doğum yapmak gerekiyormuş öyle demişlerdi.. Ama bizim suçumuz ne yahuYani doğum izni biter bitmez mi başlayacak ki öyle bir kural mı var ki? Offffff :/ Bizimkiler şubatta 6 aylık olcaklar ama 6 aylık olana kadar hakkımız değil mi?
Benim aile hekimimde de yapılmıyor ama yapılan sağlık ocakları da varmış.. bizimkinde ultrason falan da yok mesela ama bazıları daha teferruatlı sanırım.. sormak lazım...bilmem bana yapılmıyor dediler cnm
ya bize vurmaz o işYani doğum izni biter bitmez mi başlayacak ki öyle bir kural mı var ki? Offffff :/ Bizimkiler şubatta 6 aylık olcaklar ama 6 aylık olana kadar hakkımız değil mi?
çok geçmiş olsun ya inşallah önemli bişey değildirgünaydınn herkesee bol sağlık diliyorumm zira bende yokgöğsünden kan gelen oldu mu hiç??duymadım burda ama benim kan geliyor...
Pek iyi değilim ya hastaneye gitme ilaç serum yeme diyolar ama ihlamur limon falan fayda etmedi öksürük de gelecek galiba burnum falan yara oldu şimdiden zatenAmaan dikkat et kuzumm c vit. (portakal limon greyfurt kivi )yüklen hemen geçmiş olsun ..
canım ablam söyledi bana daofff of sinir bozucu hamileliğimde ne dua ettiysem oldu. bütün topik arkadaşlarım hepinizi duaya davet ediyorum bu vesile ile lütfen haklarımız düzelsin diye dua edelim rabbim yardım etsin. bebeklere birazcıkda olsa bakalım.
az önce ssk lı çalışan 40 gün rapor diye yazmıs bi arkadaş o nasıl olcak kız biliyomusun?
seni göremiyordum uzun zamandır sanki canım. nasılsınçok geçmiş olsun ya inşallah önemli bişey değildir
hahahah nikini mi değiştirdin. canım benim ya.
kıyamam.. bugün iyiki uyarı yapıp bende uyarımı aldım
yoksa ..... ne olacak diye düşünmüştüm açarken
neyse bundan sonra görmewyeceksiniz
hakkınızı helal edin :)
seni göremiyordum uzun zamandır sanki canım. nasılsın
hahahah nikini mi değiştirdin. canım benim ya.
gerçekten eve gidince yapacağım diyordum bazen.
ben demiştim canım çook oldu belki 3 ay oldu haha çok severim soslu makarnayı her gördüğümde canım çekiyo demiştim sen de bende severim demiştim hala da görünce yutkunurumben hiiiiiç hatırlamıyorum öyle şeyler yazıldığını
yoksa derhal değiştirirdim..
neyse değiştirmeyi beceren kadar yazmıyorum artık :)
canım ablam söyledi bana da
doğum izni bitince yıllık izin kullan
onlar da biterken rapor al.
hakkımız varmış.
yıllık rapor hakkı
doğum sonrası depresyon diye almış ablamın arkadaşı. sanıyorum 40 gün.
valla eğer yarım zamanlı çalışma bizi vurmuyorsa ne lazımsa yapcam ben morşxxx
nickimle bayağı suçluymuşumben demiştim canım çook oldu belki 3 ay oldu haha çok severim soslu makarnayı her gördüğümde canım çekiyo demiştim sen de bende severim demiştim hala da görünce yutkunurum
morxxx4 dürtünce değiştirdim
üyelik eski yaa o zamanlar hiç aklıma gelmemişti
sonra da saflığıma gelmiş :)
bide herkes yer diye düşündüm herhalde maddiyata dayalı
ama hastalık sonucu kimilerine yasak olacağını düşünemedim
neyse zararın neresinden dönülse kar diyorum :)
kız adını yazma ozaman da senda ya gene getirdiniz arkadaş aklıma bela oldu bu makarna bugün ya ofvarya normalde makarnayı sevmem pek ama diye diye canımı çektirdiniz yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hep sizin yüzünüzdennnnnn:)kız adını yazma ozaman da senda ya gene getirdiniz arkadaş aklıma bela oldu bu makarna bugün ya of
ee ama hamilesin canın çekince ne olacakbana dün dr yemiceksin çok kg almışın dedi meyve bile yasak düşünyani bitane falan
aynen kız ben sildim ama hala yazıyorlarkız adını yazma ozaman da senda ya gene getirdiniz arkadaş aklıma bela oldu bu makarna bugün ya of
Zubeyde hanim da sezin erturk e gidiyorum ve memnunum ilgili bi bayan veee guler yuzlukızlar ANKARA da gittiği doktoru bana önerebilecek olan var mı? doktor hastane seçemedim özelde olur fiyatı çok ucuk olmazsa
tamam poşet de olur tatlımkız sussana kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
benim de kafam durdu
bazı yerdelde 2015 ocak itibariyle diyor .
öyleyse bizi kapsıyor. ama yarım maaş mı veriyor o zaman onu da anlamadım. çok karışık. net bi şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?