- 1 Aralık 2014
- 1.519
- 1.001
- 198
- 37
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.121
kıyamam.. bugün iyiki uyarı yapıp bende uyarımı aldım
yoksa ..... ne olacak diye düşünmüştüm açarken
neyse bundan sonra görmewyeceksiniz
hakkınızı helal edin :)
Bugun gitcem haber veririm kuzumkızlar english home da indirim varya ürünleri nasıl hiç gidip bakan var mı acaba?
offf of sinir bozucu hamileliğimde ne dua ettiysem oldu. bütün topik arkadaşlarım hepinizi duaya davet ediyorum bu vesile ile lütfen haklarımız düzelsin diye dua edelim rabbim yardım etsin. bebeklere birazcıkda olsa bakalım.
az önce ssk lı çalışan 40 gün rapor diye yazmıs bi arkadaş o nasıl olcak kız biliyomusun?
Yok canım vurmuyor bildiğim kadarıyla.. Vurması için o tarihten sonra doğum yapmak gerekiyormuş öyle demişlerdi.. Ama bizim suçumuz ne yahu
Benim aile hekimimde de yapılmıyor ama yapılan sağlık ocakları da varmış.. bizimkinde ultrason falan da yok mesela ama bazıları daha teferruatlı sanırım.. sormak lazım...
ya bize vurmaz o iş(( çok üzülüyorum
canım ablam söyledi bana da
doğum izni bitince yıllık izin kullan
onlar da biterken rapor al.
hakkımız varmış.
yıllık rapor hakkı
doğum sonrası depresyon diye almış ablamın arkadaşı. sanıyorum 40 gün.
valla eğer yarım zamanlı çalışma bizi vurmuyorsa ne lazımsa yapcam ben morşxxx
nickimle bayağı suçluymuşum
geçte olsa aklandığıma sevindim :)
selam kızlar
Kapatir cnm dert etme.Allah baska dert vermesin.ben de ilk biraz geriden geliyordum simdi birkac gun ileri.sen beslenmene dikkat et yeter.Günaydın anneler ;
Bir şey sormak istiyorum hafta sonu ayrıntılı usg çektirdim. Kızımın maşallah herşeyi çok iyi fakat perinatolog 1 hafta geriden geliyor dedi yani 350 gr olması gerekirken bebeğim 270 gr çıktı ne yazık ki ! bende çok kafama takıyorum üzülüyorum sürekli ? Doktorum arayı kapatabilir haftalar ilerledikçe dedi. Genetik de olabilir sen minyonsun dedi . 4 hafta sonra gel yine bakalım dedi. Aranızda benim durumumda olan var mı ? Bebeğim arayı kapatır mı acaba ?
canım ben doğum sonrası 23 gün olan yıllık iznimi kullanacağım nasip olursaŞu işi tam olarak nasıl araştırabiliriz tatlım? Yıllık izinlerimi kullanmak istemiyorum ben..
Çok güzel haberler ile gelmişsin devamı da gelecek İnşallah...günaydın kızlar.
akşam ayrıntılı ultrasonumuz vardı. elhamdülillah bebeğimizin herşeyi normalmiş. kan uyuşmazlığımız için 1 ay sonra test yapılcak tekrar negatif çıkarsa iğne yapılcak.
dr. şeker yüklemeni yaptır dedi şizofrenlere inanma dedi. mükemmel bir dr eray bey fiyat uygun olsa her ay giderdim.
devletde yaptırmaya karar verdim bu ay paramız yok
14 kg aldığım için kızdı alman gereken 6 dedi sana yemekten kıs diyemem bu dönemde dedi ama hamurları yeme meyveyi dahi sen tane yiceksin dedi. meyvede de şeker var kg olur dedi. ben 1 kg çilek yiyorum düşünün :)
2 gündür bebek oynamıo dedim hayır güzel oynuo ama plesentaya vuruyo ondan sen hissetmiyosun dedi.
bebeği oynamıyo sananlar benim gibi merak etmeyin kuzucuklar oynuyor bize sert vurmadıklarından anlamıyoruz sakin çocuklar ne güzel :)))
bebeğim yüzünü hiç ama hiç açmadı, yüz üstü yatmayı seviyo dedi.nereye dönsek yüz üstü döndü.
işte böyle kızlar dr normal diye herşeyi saydıkça allaha dua ettim. RABBİM hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah.
maşallah bebeğineselam kızlar dün ikinci detaylı ultrasonumuz vardı(ilkinde dudakları görememişti ) çok şükür bizim minnoşta herşey yolunda 536 gr olmuş haftasına göre normal dedi doktor.allah hepimizinkine sağlık sıhhat versin inşallah
morxx cimbana dün dr yemiceksin çok kg almışın dedi meyve bile yasak düşünyani bitane falan
Ne güzel haberler bunlar, annişinin göbişini seviyor demekki:)günaydın hatunlar :)
dün kızımı gördüm çok şükür 502 gr ve 28 cm olmuş minik prensesim herhangi bir sıkıntı yoktu . Sadece dönmemiş kızım kafası göbek deliğimin ordaydı karnımın içine oturmuş resmen hanımefendi
doktor döner bir kaç haftaya dedi artık bilemiyorum . Bu arada malum bolgemde oturup kalkarken, yürürken, ayagımla bısey itip çekerken oluşan ağrıda bebeğin ayaları aşağıda oldugu için baskı yapıyormuş ağrılar o yüzdenmiş. içim rahatladı :)
bu arada bebegın hareketlerini 1 gün boyunca hiç hissetmezsen hemen gelmelisin dedi.
bir sonraki kontrolümüzde şeker yüklemesi yapılcak ama ben aksam 16:30 a aldım randevuyu nasıl olcek onu sormayı akıl edemedim aç olmamız gerekmiyor mu normalde?
morxxx cim sevindim bu arada kızının iyi olmasına gözün aydın
demekki göbegımı seviyorda inşallah döner yaramaz bi kaç haftaya dönmezse sıkıntı olur sanırım mecbur sezeryan o zamanNe güzel haberler bunlar, annişinin göbişini seviyor demekki:)
İnşallah döner annesi merak etme sağlıklı olsun da, o o o içeride ne dönüşler yapıyorlar şimdi, belkide dün öyle denk gelmiştir, sağlıkla huzurla kavuşun da sezeryanda olursa olur artık demi; ben öok korkuyorum sezeryandan ama bu fikrde alıştırıyorum kendimi çünkü her bebek farklı gerçekten de ama yine de İnşallah hepimizin doğumu normal olur :)demekki göbegımı seviyorda inşallah döner yaramaz bi kaç haftaya dönmezse sıkıntı olur sanırım mecbur sezeryan o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?