2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam.. bugün iyiki uyarı yapıp bende uyarımı aldım
yoksa ..... ne olacak diye düşünmüştüm açarken
neyse bundan sonra görmewyeceksiniz
hakkınızı helal edin :)

Kuzum sana helal olsun. Nolcak Allah aşkına canımız çektiyse sonuçta akşamı var bunun yapmaya, veya evde olanlarımız var yapabiliriz bir şekilde kuzum öpüyorum seni çok :)

Kız haklarımızı bilmiyoruz daha iyi mi... Bu arada ben geçen gün gittiğim dr kontrolümü ücretli izin olarak yazdım, ik sonunda anladı yıllık iznimden düşmemesi gerektiğini bi de beni uyarıyor yalnızca periyodik kontrolleriniz için geçerli bu diye. periyodik olmayan nasıl oluyor diyecektim de tuttum kendimi...

Nolur şaka yapıyorum de kuzum nolur yaaa

Şu işi tam olarak nasıl araştırabiliriz tatlım? Yıllık izinlerimi kullanmak istemiyorum ben..

Kapatir cnm dert etme.Allah baska dert vermesin.ben de ilk biraz geriden geliyordum simdi birkac gun ileri.sen beslenmene dikkat et yeter.

Bu yaz nezaman gelecek kızlar.artık güneşli hava görmek ve bol bol yürümek istiyorum.
buarada ben dün saglikocagina gittim şeker yüklemesi yapalım sana dediler bende yaptırdım ben hastanede ddedim.bizim burdaki saglikocagi yapıyormuş yükleme bence 1 yerde yapılıyorsa her yerde yapılması lazım enteresan

Şu işi tam olarak nasıl araştırabiliriz tatlım? Yıllık izinlerimi kullanmak istemiyorum ben..
canım ben doğum sonrası 23 gün olan yıllık iznimi kullanacağım nasip olursa
tam doğum iznim bitince başladırım
sen tam olarak neyi sormak istedin ki.
çok bi bilgim yok her bir konuda

Çok güzel haberler ile gelmişsin devamı da gelecek İnşallah...

maşallah bebeğine
her şey yolundaymış şükür.
ben mayıs ayının ilk haftası giderim artık kontorle

bana dün dr yemiceksin çok kg almışın dedi meyve bile yasak düşün yani bitane falan
morxx cim
detaylı ultrasona mı girdin . ne zaman kaçırdım.
maşallah kuzuya
1 kg. çilek mi yiyorsun bi oturuşta.
her şeyden yeteri kadar yemeye çalış canım. abartmamaya çalış.
hızlı almışsın kiloyu
bebek nasılmış başka.
kız bebekti demi senin bebek

Ne güzel haberler bunlar, annişinin göbişini seviyor demekki:)

demekki göbegımı seviyorda inşallah döner yaramaz bi kaç haftaya dönmezse sıkıntı olur sanırım mecbur sezeryan o zaman
İnşallah döner annesi merak etme sağlıklı olsun da, o o o içeride ne dönüşler yapıyorlar şimdi, belkide dün öyle denk gelmiştir, sağlıkla huzurla kavuşun da sezeryanda olursa olur artık demi; ben öok korkuyorum sezeryandan ama bu fikrde alıştırıyorum kendimi çünkü her bebek farklı gerçekten de ama yine de İnşallah hepimizin doğumu normal olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…