- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.421
Şeker hastalığı yok çok şükur gelecek ay bakacak doktor .Canım maşallah çok iri bir bebek olacak desene bu kiloya yaklaşık 28. haftada erişiliyor. Genelde şeker hastalığı olanların bebekleri iri oluyormuş sen de böyle bir durum yok inşallah. Şeker yüklemesi yaptırdın mı?
masallah canim kizim baya tombik :) kiz bu kadar besleme doguramicanMerhabalar ..doktordan geldik muayenE kısa sürdü herşey yolunda çok şükur ama kızım şaşırttı bizi ve doktoru bir ay. Önce 400gr di Simdi 1kilo 100gr çıktı maşallah..24+2yiz bugün yani..bir de ultrason görüntü çirkin gözüküyor dedim görüntü bozukdu sanki doktor öyle dedin göstermiyorm dedi:)
Evet canıM herzaman gittiğim doktor hatta geçen ay senin kilo na göre 400gr iyi ama 500gr oluyor genelde demişti Simdi böyle olunca şaşırdı.ayrıntılı girdim üniversite de on dakika filan sürmüştü sıkıntı yokt u.Maşallah kuzuna her zaman gittigin doktor değilmi bir ay önce 400 gr tartmiş ayrintiliya girdinmi bu arada
Ya bende onu düşünmeye başladım:) şaşkınlık içerisindeyimmasallah canim kizim baya tombik :) kiz bu kadar besleme doguramican
Canim lazer bende yaptirmistim. sonra dugunum olcak diye agdaya basladim ama tuylerdee cok artma olmadi bendeBen de lazere gidiyordum baya azalmıştı ama hamile kalınca bıraktım.. Ama lazerden sonra ağda yaptırma dedikleri için hiç yaptırmadım.. Şimdi sen yaptırıyorum deyince kararsız kaldım..
ewt cnm öyle diyolar ama bn bi iki jilet kullandm baktım renkleri koyulasıp kökler kalınlasıyo gibi geldi ağda da zamanla azaltıp güçsüzlestriyo d,ye gittim artık doğuma kdr 2 kez daha gitsem yeter inş
canim normal dogum yapmicaksan bundan sonra doktor alttan bakmaz :)
canım en düşük 74 en yüksek 97 cıktı. 97 cıktıgı günde 3 gün ardarda hamur işlerini kacırdım kv oldugum için. bakalım normalde ekmek bile yememeye calısıyorum.. dikkat edicem bundan sonrası icin.canım parmaktan ölçümlerde hangi aralıkta çıkıyor değerlerin?
O zaman son aya kadar bakmazlar yine. cati muayenesinde alttan kontrol ediyorlar :) oda son haftalarda oluyor.Daha doğumu hiç konuşmadık ben normal istiyorum ama nasip artık :) insallah hepimizin ki sorunsuz olur
amin sagol teyzesii:) Rabbim saglık versinde kilosu hiççç önmeli degil hayırla kavusuruz hepımız ınsallah..Oyy masallah masallah.annesi ne de guzel bakmissin bebisine...nazar degmesin
ya bende cok merak ediyorum onu sık sık girmiyor. kaderdaşım o benim. ikimizde iğne kullanıyoruz. nasıl geciyor hamileliği merak ediyorum..kızlar dünden beri aklımda biri vardı @cizgilibattaniye haberi olan var mı?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlaaarrrrr
az önce tesadüfen karnıma bakıyordum, kıyafetin üzerinden kızımın hareketini gördüm. sağ taraftan "anne burdayım" der gibi kocaman bi tekme yedim :) ilk defa bugün gördüm ne muhteşem bir duygudur bu, Allahım isteyen herkese yaşatsın kimseyi mahrum bırakmasın bu duygulardan.
Benim açken en düşük 78-en yüksek 90 çıktı.. tok ölçümlerde ise en düşük 90-en yüksek 124 çıktı.. Çok da dikkat ediyorum yediklerime halbukicanım en düşük 74 en yüksek 97 cıktı. 97 cıktıgı günde 3 gün ardarda hamur işlerini kacırdım kv oldugum için. bakalım normalde ekmek bile yememeye calısıyorum.. dikkat edicem bundan sonrası icin.
Evet ya muz yedim bu ay kilo aldırdığını öğrenince yaramis belliki
Bu sıpacıkların babalarıyla derdi ne bilmem. Elini zor bela koyuyorum karnıma hiç o horon çeken çocuk yok :)aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende 3-4 gün öncee farkettim canım cok sert hareket olunca elbiseden bile anlasıldı.. halen eşim göremedi yanarım yanarım ona yanarım... babası gelince cok uslu bizim paşaa...
bizimki maaşallah babasına da hissettirdi dün kendini. ilk defa babamız elini koyunca vurduğunu hissettiaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende 3-4 gün öncee farkettim canım cok sert hareket olunca elbiseden bile anlasıldı.. halen eşim göremedi yanarım yanarım ona yanarım... babası gelince cok uslu bizim paşaa...
bana da benimkisi yüksek gibi geldi canımda bakalım artık. normalde tokluk 80 lerde cıkardı 90a bile cıkmamıstı. hamilelikten sonra böyle.. 6 yıldır cayı bile şekersiz içiyorum. hamilelikte tatlıdan tiksindiğim için cok tatlıda yemiyorum. bakalım daha neyi ne kadar kesebilirim bilmiyorum..Benim açken en düşük 78-en yüksek 90 çıktı.. tok ölçümlerde ise en düşük 90-en yüksek 124 çıktı.. Çok da dikkat ediyorum yediklerime halbukiBenim değerler yüksek kalıyor sanırım
aynı benimde öyle canım. adam bi göremedi hareketleri.. bazen aniden bi tekme atıyor nolllloooor diyorum cıglık atıyorum korkudan :)Bu sıpacıkların babalarıyla derdi ne bilmem. Elini zor bela koyuyorum karnıma hiç o horon çeken çocuk yok :)
canım bizde sasırdıkkk :) yanı bır ayda ne oldu dedık yanıı senin muzlarda bol bol kılo olsun bebise sifa olsun insallah:)CNM maşallah bebeğine ben 6 aydır hergün birtane muz yiyorum benimki 650 gr şuan bugün 24+0 benim yani 25. haftaya başladık :) seninkine helal ne muzmuş kız :)
Maşallah bebişineMerhabalar ..doktordan geldik muayenE kısa sürdü herşey yolunda çok şükur ama kızım şaşırttı bizi ve doktoru bir ay. Önce 400gr di Simdi 1kilo 100gr çıktı maşallah..24+2yiz bugün yani..bir de ultrason görüntü çirkin gözüküyor dedim görüntü bozukdu sanki doktor öyle dedin göstermiyorm dedi:)
Bu bende de işe yarıyor.. Eşim ilk böyle fark etti dışarıdan.. Kremlendikten sonra bebeğimiz burada burada diye çığlıklarKUZUM duştan çıkınca kremini sür uzan aç harika hareketler görürsün konuş bide resmen cevaplıyor hahahhaazda salla onu yerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?