2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şeker hastalığı yok çok şükur gelecek ay bakacak doktor .

masallah canim kizim baya tombik :) kiz bu kadar besleme doguramican

Maşallah kuzuna her zaman gittigin doktor değilmi bir ay önce 400 gr tartmiş ayrintiliya girdinmi bu arada
Evet canıM herzaman gittiğim doktor hatta geçen ay senin kilo na göre 400gr iyi ama 500gr oluyor genelde demişti Simdi böyle olunca şaşırdı.ayrıntılı girdim üniversite de on dakika filan sürmüştü sıkıntı yokt u.

Canim lazer bende yaptirmistim. sonra dugunum olcak diye agdaya basladim ama tuylerdee cok artma olmadi bende zaten4 seans felan yaptirmistim. 5 sene gecti ustunden ve hep agda yapiyorum.

canım parmaktan ölçümlerde hangi aralıkta çıkıyor değerlerin?
canım en düşük 74 en yüksek 97 cıktı. 97 cıktıgı günde 3 gün ardarda hamur işlerini kacırdım kv oldugum için. bakalım normalde ekmek bile yememeye calısıyorum.. dikkat edicem bundan sonrası icin.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende 3-4 gün öncee farkettim canım cok sert hareket olunca elbiseden bile anlasıldı.. halen eşim göremedi yanarım yanarım ona yanarım... babası gelince cok uslu bizim paşaa...

merhaba kızlar çok nadir yazan sessiz takipçiyim ben oğlumdan fırsat kalmıyor nete girmeye. maşallah herkes hemen öğrenmiş cinsiyeti bizimki göstermemekte kararlı doktor kemiklere bakarak tahminde yapmıyor hala bekliyoruz bakalım ara renkler alıyorum alışverişe gidince. kızmı oğlanmı diye soruyorlar bende göstermedi deyince millette bi değişik surat ifadesi sanırsın öğrendikte saklıyoruz haftaya tekrar gideceğim bakalım inşallah bu seefer gösterir kuzum

Benim açken en düşük 78-en yüksek 90 çıktı.. tok ölçümlerde ise en düşük 90-en yüksek 124 çıktı.. Çok da dikkat ediyorum yediklerime halbukiBenim değerler yüksek kalıyor sanırım

bende 3-4 gün öncee farkettim canım cok sert hareket olunca elbiseden bile anlasıldı.. halen eşim göremedi yanarım yanarım ona yanarım... babası gelince cok uslu bizim paşaa...
Bu sıpacıkların babalarıyla derdi ne bilmem. Elini zor bela koyuyorum karnıma hiç o horon çeken çocuk yok :)

bizimki maaşallah babasına da hissettirdi dün kendini. ilk defa babamız elini koyunca vurduğunu hissetti

Benim açken en düşük 78-en yüksek 90 çıktı.. tok ölçümlerde ise en düşük 90-en yüksek 124 çıktı.. Çok da dikkat ediyorum yediklerime halbukiBenim değerler yüksek kalıyor sanırım
bana da benimkisi yüksek gibi geldi canımda bakalım artık. normalde tokluk 80 lerde cıkardı 90a bile cıkmamıstı. hamilelikten sonra böyle.. 6 yıldır cayı bile şekersiz içiyorum. hamilelikte tatlıdan tiksindiğim için cok tatlıda yemiyorum. bakalım daha neyi ne kadar kesebilirim bilmiyorum..

Bu sıpacıkların babalarıyla derdi ne bilmem. Elini zor bela koyuyorum karnıma hiç o horon çeken çocuk yok :)
aynı benimde öyle canım. adam bi göremedi hareketleri.. bazen aniden bi tekme atıyor nolllloooor diyorum cıglık atıyorum korkudan :)

CNM maşallah bebeğine ben 6 aydır hergün birtane muz yiyorum benimki 650 gr şuan bugün 24+0 benim yani 25. haftaya başladık :) seninkine helal ne muzmuş kız :)
canım bizde sasırdıkkk :) yanı bır ayda ne oldu dedık yanıı senin muzlarda bol bol kılo olsun bebise sifa olsun insallah:)

Maşallah bebişinene kadar hızlı büyümüş.. Şimdiden böyleyse doğuma kadar kaç olacak bakalım :)
KUZUM duştan çıkınca kremini sür uzan aç harika hareketler görürsün konuş bide resmen cevaplıyor hahahha azda salla onu yerim ben
Bu bende de işe yarıyor.. Eşim ilk böyle fark etti dışarıdan.. Kremlendikten sonra bebeğimiz burada burada diye çığlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…