- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.441
wawwwwwwwww masalllahhhhhh ne kadar cok kilo almıs. takvimine göre bile cok cok önde masallahhhh...Merhabalar ..doktordan geldik muayenE kısa sürdü herşey yolunda çok şükur ama kızım şaşırttı bizi ve doktoru bir ay. Önce 400gr di Simdi 1kilo 100gr çıktı maşallah..24+2yiz bugün yani..bir de ultrason görüntü çirkin gözüküyor dedim görüntü bozukdu sanki doktor öyle dedin göstermiyorm dedi:)
tesekkur ederızz cnmm :) insallah normal sekılde ılelrler kılosu yanı :)Maşallah bebişinene kadar hızlı büyümüş.. Şimdiden böyleyse doğuma kadar kaç olacak bakalım :)
Bu bende de işe yarıyor.. Eşim ilk böyle fark etti dışarıdan.. Kremlendikten sonra bebeğimiz burada burada diye çığlıklar
5 gün mu polis olan babalara doğum izni 10 gün.iinş bizimkini düsürmezlerkızlar bu arada doğumda babalara verilen izin 3 günden 5 güne çıktı haberiniz olsu Resmi gaza-etede dün yayınlandı :)
Nasil oynadimi? Normal ama cnm,bende takiorm bazen kafaya ama takma sen.ceviz ye,durtukluyor o zmn:))
teşekkür ederizz teyzesi:) yanı bu ay ıstahım cok arttı yemeye basladım ama en cok yedıgım seyler meyve oluyor ..hergun elma ve muzu yedim bu ay ..yani bizde sasırıdık 400 den bır ayda 1100 olmasına hıc beklemıyordum .yanı bol sebze fılan da yemıyorum..insallah hepimizin bebişleri saglıklı olsunda canımm ..cok dua edıyorum yanı herkese..wawwwwwwwww masalllahhhhhh ne kadar cok kilo almıs. takvimine göre bile cok cok önde masallahhhh...
ne yiyon say bakalımmm yaramış bebeğine :))
sen aldın mı kilooo ??
Cnm faceden de yazdim burdan da yaziyim.ben de prof.perinatologda ayrintili baktirdim.o da bana pat diye soyledi.down send belirtilerinden biriymis.ben sonra baska bir doktora daha gittim.bu arada kendi doktorum merak etme birsey olmaz dedi.2. Dr guzelc axikladi.2li ve 4lu testin temiz.ense kalinlogi normal serce parmagi normal kalpte problem yok.down send fikri bence yok dedi.ama bobrek takip edilecek dedi.daha buyuyebikir ayni kalabilir azalabilir de dedi.eger buyume fazla olursa 35. Hafta gibi aliyorlarmis.bu arada cisini yapamadigi icin suyum azalabikirmis.dogunca sunnet ettirin dedi.erkek bebeklerde cok sik rastlananbir durum endise etme dedi.nette de okudugum kadariyla cogu bebek dogumdan sonra kontrollerde iyilesmis.kinisi ameliyat olmus.nette bir dr un sayfasinda okumustum tek bibrekte buyume var ise endise etmeyin demisti.ama.bnmki ikisinde de var ve 6mm.20den sonrasi tehlikeli sanirsam.benim yapabilecegim birsey var mi dedim.seninle alakasi yok dedi.kendi dr um cok rahatlatiyor soeu yok diyor.bakalim sali kontrolum neler dicek.
sen de kendini uzme hersey olaxagina varir.ins iyi olur bebislerimiz.
Seninkisi normal sanki bana göre canım..Benim hamilelik öncesi hiç ölçüm falan yapılmamıştı.. Bakalım doktorların yorumları ne olacak.. İnşallah şu şeker olayını hepimiz kazasız belasız atlatırızbana da benimkisi yüksek gibi geldi canımda bakalım artık. normalde tokluk 80 lerde cıkardı 90a bile cıkmamıstı. hamilelikten sonra böyle.. 6 yıldır cayı bile şekersiz içiyorum. hamilelikte tatlıdan tiksindiğim için cok tatlıda yemiyorum. bakalım daha neyi ne kadar kesebilirim bilmiyorum..
Canım devlet memurlarından 10 gün.5 gün mu polis olan babalara doğum izni 10 gün.iinş bizimkini düsürmezler
Tamam canim ozaman olduCanım devlet memurlarından 10 gün.
ay insallah canımmm bizimkide almış olur gittiğimizde. 2 hafta once 337 di. 2 hafta snra kontrol var saglıklı olsun yeterki bakalım ne kadar cıkacak benim tosuncuk :))teşekkür ederizz teyzesi:) yanı bu ay ıstahım cok arttı yemeye basladım ama en cok yedıgım seyler meyve oluyor ..hergun elma ve muzu yedim bu ay ..yani bizde sasırıdık 400 den bır ayda 1100 olmasına hıc beklemıyordum .yanı bol sebze fılan da yemıyorum..insallah hepimizin bebişleri saglıklı olsunda canımm ..cok dua edıyorum yanı herkese..
inşallah büyür annesi öncelikle biraz rahat olmakda gerek stres den uzak dur oluruna bırak ve bolca sev ve dua et bebısıne :) ileride burda guzel guzel fotograflarını paylasırızzz ınsallah :)ay insallah canımmm bizimkide almış olur gittiğimizde. 2 hafta once 337 di. 2 hafta snra kontrol var saglıklı olsun yeterki bakalım ne kadar cıkacak benim tosuncuk :))
canım erkek bebeklerde oluyormus. benimkindede var ama yüksek değildi. takip edicez felan demedi doktor.Moralim çok bozukAz önce ayrıntılı utrasondan geldim. Bebeğimin sağ böbreği 10,6 mm çıktı. Doğumdan sonra takip edilmeli sakıncalı durum dedi adam ya çat diye... Sonrada çekti gitti ne biçim bu doktorlar yaa Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin. Her tetkiki özelde yaptırıyorum gittim ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırdım. Aptallık bende zaten! Canım çok sıkkın, internette de doğru düzgün bir bilgi bulamadım... Kendi doktoruma 1 mayısta gitcem o zamana kadar inşallah iyi bi haber bulurum ya da duyarım.
amin inşallah canım..Seninkisi normal sanki bana göre canım..Benim hamilelik öncesi hiç ölçüm falan yapılmamıştı.. Bakalım doktorların yorumları ne olacak.. İnşallah şu şeker olayını hepimiz kazasız belasız atlatırız
Bu sıpacıkların babalarıyla derdi ne bilmem. Elini zor bela koyuyorum karnıma hiç o horon çeken çocuk yok :)
insallah canımmm.. Allah ıma her zaman sükrediyorum bana hamile kalmayı içimdeki bu muhtesem varlıgın hareketlerini hissetmeyi nasip etti. bu mutlulugun tarifi mümkün değil... sag salim kucagımıza aldıgımız günleride görmeyi nasip eder insallah :)inşallah büyür annesi öncelikle biraz rahat olmakda gerek stres den uzak dur oluruna bırak ve bolca sev ve dua et bebısıne :) ileride burda guzel guzel fotograflarını paylasırızzz ınsallah :)
Amin amin inşallah canım beniminsallah canımmm.. Allah ıma her zaman sükrediyorum bana hamile kalmayı içimdeki bu muhtesem varlıgın hareketlerini hissetmeyi nasip etti. bu mutlulugun tarifi mümkün değil... sag salim kucagımıza aldıgımız günleride görmeyi nasip eder insallah :)
aminnnn inşallahhh :)insallah canımmm.. Allah ıma her zaman sükrediyorum bana hamile kalmayı içimdeki bu muhtesem varlıgın hareketlerini hissetmeyi nasip etti. bu mutlulugun tarifi mümkün değil... sag salim kucagımıza aldıgımız günleride görmeyi nasip eder insallah :)
bilmiyom canım benımde hafta sonu aklıma geldi niye bilmiyom :) iyidir Allahın izni ile :)ya bende cok merak ediyorum onu sık sık girmiyor. kaderdaşım o benim. ikimizde iğne kullanıyoruz. nasıl geciyor hamileliği merak ediyorum..
Evet canıM herzaman gittiğim doktor hatta geçen ay senin kilo na göre 400gr iyi ama 500gr oluyor genelde demişti Simdi böyle olunca şaşırdı.ayrıntılı girdim üniversite de on dakika filan sürmüştü sıkıntı yokt u.
ben baska topicte gorup msj atmıştım. iyi oldugunu söylemişti ama sık girmiyor işte. arada haber verse iyi olur aslında...bilmiyom canım benımde hafta sonu aklıma geldi niye bilmiyom :) iyidir Allahın izni ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?