2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wawwwwwwwww masalllahhhhhh ne kadar cok kilo almıs. takvimine göre bile cok cok önde masallahhhh...
ne yiyon say bakalımmm yaramış bebeğine :))
sen aldın mı kilooo ??

tesekkur ederızz cnmm :) insallah normal sekılde ılelrler kılosu yanı :)

wawwwwwwwww masalllahhhhhh ne kadar cok kilo almıs. takvimine göre bile cok cok önde masallahhhh...
ne yiyon say bakalımmm yaramış bebeğine :))
sen aldın mı kilooo ??
teşekkür ederizz teyzesi:) yanı bu ay ıstahım cok arttı yemeye basladım ama en cok yedıgım seyler meyve oluyor ..hergun elma ve muzu yedim bu ay ..yani bizde sasırıdık 400 den bır ayda 1100 olmasına hıc beklemıyordum .yanı bol sebze fılan da yemıyorum..insallah hepimizin bebişleri saglıklı olsunda canımm ..cok dua edıyorum yanı herkese..

Vallahi içime su serpiyorsunuz. Senin 6mm maşallah az kuzum. Benim ki 10,6 nerdeyse 11 e dayanmış :) ama umutluyum bişimiz çıkmayacak. Acaba neyden oluyo onuda merak ediyorum. Bir şeye mi dikkat etmiyoruz?

Seninkisi normal sanki bana göre canım..Benim hamilelik öncesi hiç ölçüm falan yapılmamıştı.. Bakalım doktorların yorumları ne olacak.. İnşallah şu şeker olayını hepimiz kazasız belasız atlatırız

ay insallah canımmm bizimkide almış olur gittiğimizde. 2 hafta once 337 di. 2 hafta snra kontrol var saglıklı olsun yeterki bakalım ne kadar cıkacak benim tosuncuk :))

ay insallah canımmm bizimkide almış olur gittiğimizde. 2 hafta once 337 di. 2 hafta snra kontrol var saglıklı olsun yeterki bakalım ne kadar cıkacak benim tosuncuk :))
inşallah büyür annesi öncelikle biraz rahat olmakda gerek stres den uzak dur oluruna bırak ve bolca sev ve dua et bebısıne :) ileride burda guzel guzel fotograflarını paylasırızzz ınsallah :)

canım erkek bebeklerde oluyormus. benimkindede var ama yüksek değildi. takip edicez felan demedi doktor.
cişini yapmışmıydı acaba seninki ? cis yapmayıncada yüksek cıkarmış. bir de dogunca sünnet edilince sıkıntı geciyormus.. sıkıntı yapma. problem cıkmayacak insallah..

amin inşallah canım..
benim annem ve abim seker hastası. bende arada baktırıyordum evde annem ölçüyordu..normaldi ama şimdi yüksek geliyor genede.. bakalım doktora gidene kadar gene ölçtürürüm. insallah hamur işlerinden dolayı yükselmiştir bir problem yoktur..

Bu sıpacıkların babalarıyla derdi ne bilmem. Elini zor bela koyuyorum karnıma hiç o horon çeken çocuk yok :)
bnmki de öyle yaa oynuyor elini koy diyorum çıt yok diyorum bak seni hissedince sakinleşiyor kuzum seni çok seviyor ya falan diyorum da yok hayatım hiç sanmıyorum

inşallah büyür annesi öncelikle biraz rahat olmakda gerek stres den uzak dur oluruna bırak ve bolca sev ve dua et bebısıne :) ileride burda guzel guzel fotograflarını paylasırızzz ınsallah :)
insallah canımmm.. Allah ıma her zaman sükrediyorum bana hamile kalmayı içimdeki bu muhtesem varlıgın hareketlerini hissetmeyi nasip etti. bu mutlulugun tarifi mümkün değil... sag salim kucagımıza aldıgımız günleride görmeyi nasip eder insallah :)

Amin amin inşallah canım benim

aminnnn inşallahhh :)

Maşallah annaesi o zaman dogrudur herzaman gittigin dr ise her ultrason aleti farkli gösteriyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…