- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.461
sağol canm, banada basta oyle yaptılar yuksek cıktı 179 cıktı tokluk o yuzden 1 açlık 3 tokluk bide HbA1c testi yapıldı. çok şükür iyi cıkmıs gorstuk doktorumlagünaydın tatlım gecmıs olsun canım neden 4 kez aldılar benden 2 defa aldılar bi açken bide glikoz içtikten 1 saat sonra çok şükür açlık 75 çıktı tokluk 89 çıktı inşallah hayırlı haber alırsın sende canım
canm sonuclara bakmış doktorum gayet iyi dedi. ilk şeker yuklemesinde tokluk 179 çıkmıktı yuksektı.canım sonuclarını ogrenince degerleri yazar mısın ?
ben yükleme yaptırmıcam sadece aclıga bakıcak doktor. arada parmaktan ölçüyoruz. eger normale göre yüksekse yüklemeyi düşünücem de.. ona göre önlemimi alayım..
Güzel şeyler var ben de baktım lcw ye işe yarar uygun fiyatta kıyafet ler var ama ben kapaliyim sadece eşofman altı aldım tişört lerden alcam ama dahaKızlarrr ben haftasonu coştum :) Ablam tutturdu sana hediye alıcam diye :) Peki dedim. Am birlikte seçicez dedi. Bana hamile kıyafetleri almak istiyormuş. Markantalya'daki LcWaikiki ye bir daldık pir daldıkAldıklarım bunlar şimdilik :)
Eki Görüntüle 1501563 Eki Görüntüle 1501564 Eki Görüntüle 1501565 Eki Görüntüle 1501566 Eki Görüntüle 1501567 Eki Görüntüle 1501568 Eki Görüntüle 1501569 Eki Görüntüle 1501570 Eki Görüntüle 1501571
iyi maşallah hadı gözün aydın tatlım darısı diğer bekleyen teyzelerimizin başına inşallah :)sağol canm, banada basta oyle yaptılar yuksek cıktı 179 cıktı tokluk o yuzden 1 açlık 3 tokluk bide HbA1c testi yapıldı. çok şükür iyi cıkmıs gorstuk doktorumla
Yok cnm ben domtora sordum benimle mi alakali diye hayir dedi.kromozomal bozukluk da olabilir ama genellikle bebegin idrarini rahat yapamasi geri kacmasi kanallarda toplanmasi nedeni ile oluyirmus.bizim yapabilecegimiz birsey yokVallahi içime su serpiyorsunuz. Senin 6mm maşallah az kuzum. Benim ki 10,6 nerdeyse 11 e dayanmış :) ama umutluyum bişimiz çıkmayacak. Acaba neyden oluyo onuda merak ediyorum. Bir şeye mi dikkat etmiyoruz?
Maşalllah yavruya:)bizimki 715 gr la 24+6da çıkmıştı dr önde gidiyor ölçüleri dedi 2 hafta önce :)ne yedirdin çocuğa formül istiyoruz :)Merhabalar ..doktordan geldik muayenE kısa sürdü herşey yolunda çok şükur ama kızım şaşırttı bizi ve doktoru bir ay. Önce 400gr di Simdi 1kilo 100gr çıktı maşallah..24+2yiz bugün yani..bir de ultrason görüntü çirkin gözüküyor dedim görüntü bozukdu sanki doktor öyle dedin göstermiyorm dedi:)
:) sagol canimm senin bebise de maşallah.çok birşey değil aslindaa bu ay bol muz elma :)Maşalllah yavruya:)bizimki 715 gr la 24+6da çıkmıştı dr önde gidiyor ölçüleri dedi 2 hafta önce :)ne yedirdin çocuğa formül istiyoruz :)
Teşekkürler egeninannesiiii
Merhabalar ağustos anneleri. Grubu takip ediyordum ama yeni üye aldım. 25 hafta 4 günlüğüz. Ayrıntılı ultrason ve şeker yüklememizi yaptık herşey normal çıktı inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi.
cnm öncelikle maşallah.ben 21. Haftadaym bebisim 550 gr.haftasina gore fazla gibi.ama bende çok iri olmasından korkumMerhabalar ..doktordan geldik muayenE kısa sürdü herşey yolunda çok şükur ama kızım şaşırttı bizi ve doktoru bir ay. Önce 400gr di Simdi 1kilo 100gr çıktı maşallah..24+2yiz bugün yani..bir de ultrason görüntü çirkin gözüküyor dedim görüntü bozukdu sanki doktor öyle dedin göstermiyorm dedi:)
Teşekkür ederim canım.size de maşallah :) ben de beklemiyo dum normal doğum olsun istiyorum yani .ama kısmet hayırlısıcnm öncelikle maşallah.ben 21. Haftadaym bebisim 550 gr.haftasina gore fazla gibi.ama bende çok iri olmasından korkum
Hoş buldummAminnn.
Hosgeldiniz
Plesanta ön tarafta oldumu oyle oluyormus cnm.yani sagda solda falan oluyor ya onde olunca hissedemiomusunDoktora gittim canım sıpa yerinde durmuyor ama ben hissedemiyomusum doktor olabilir dedi her hamilelik aynı olmuyor dedi ama tedirgin oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?