2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canm, banada basta oyle yaptılar yuksek cıktı 179 cıktı tokluk o yuzden 1 açlık 3 tokluk bide HbA1c testi yapıldı. çok şükür iyi cıkmıs gorstuk doktorumla

canm sonuclara bakmış doktorum gayet iyi dedi. ilk şeker yuklemesinde tokluk 179 çıkmıktı yuksektı.
1 açlık 3 tokluk birde HbA1c testi yapldı 80 ile 100 arası çıkmış. çok iyi dedı dıyete gerek duymadı

Güzel şeyler var ben de baktım lcw ye işe yarar uygun fiyatta kıyafet ler var ama ben kapaliyim sadece eşofman altı aldım tişört lerden alcam ama daha

sağol canm, banada basta oyle yaptılar yuksek cıktı 179 cıktı tokluk o yuzden 1 açlık 3 tokluk bide HbA1c testi yapıldı. çok şükür iyi cıkmıs gorstuk doktorumla
iyi maşallah hadı gözün aydın tatlım darısı diğer bekleyen teyzelerimizin başına inşallah :)

Vallahi içime su serpiyorsunuz. Senin 6mm maşallah az kuzum. Benim ki 10,6 nerdeyse 11 e dayanmış :) ama umutluyum bişimiz çıkmayacak. Acaba neyden oluyo onuda merak ediyorum. Bir şeye mi dikkat etmiyoruz?
Yok cnm ben domtora sordum benimle mi alakali diye hayir dedi.kromozomal bozukluk da olabilir ama genellikle bebegin idrarini rahat yapamasi geri kacmasi kanallarda toplanmasi nedeni ile oluyirmus.bizim yapabilecegimiz birsey yok

Maşalllah yavruya:)bizimki 715 gr la 24+6da çıkmıştı dr önde gidiyor ölçüleri dedi 2 hafta önce :)ne yedirdin çocuğa formül istiyoruz :)

Kizlar selam.
Ben hastane cikisi falan almadim bu hastane cikisini kendim ayri ayri alsam parcalari olmaz mi ya. Takim halinde istemiyorum. DOgumdan sonra bebege alttan citcitli zibin giydirmiyorlardir degil mi? Daha alisverise baslayamadim

cnm öncelikle maşallah.ben 21. Haftadaym bebisim 550 gr.haftasina gore fazla gibi.ama bende çok iri olmasından korkum

Kizlar benim drum saga ya da sola yatman hic onemli degil karninin ustune yatma birde sirt ustu yaticaksan sirtin yuksekte olucak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…