- 11 Temmuz 2013
- 1.600
- 767
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.481
Canim turkiyede neredeyse hicbir doktor sezeryan sonrasi normal yapmiyor. benim kuzeniminde 2. cocugu 9-10 sene sonra oldu ilki sezeryan ikincisini riske alamayiz vs diyerek yine sezeryan yaptilar. ama bir arkadasim arastirarak doktor bulmus. ilk cocugu mecburi sezeryan olmustu ikincisini normal yapti. hemde cok rahat olmus.canım benim 9 yıl geçti birde
bu gittiğim doktor keyfi sezeryan yapmıyor bide kimseye düşün :)
ama benim çatı darlığı olabilirmiş öyle dedi
hayırlısı diyorum bende artık ...
Canim olur tabiki :) bende oyle yapicam parca parca alicam. Dogduktan sonra alttan cit citli giydiriyorlar hatta artik onu kullaniyorlar cogunlukla.Kizlar selam.
Ben hastane cikisi falan almadim bu hastane cikisini kendim ayri ayri alsam parcalari olmaz mi ya. Takim halinde istemiyorum. DOgumdan sonra bebege alttan citcitli zibin giydirmiyorlardir degil mi? Daha alisverise baslayamadim
canim haftasina gore ilerde degilmi. benimki 22+1 de 476 gr 26 cm cikti :)Bir de kizim 22+6 da 27 cm kucukmu kizlar.dr cok iyi dedi ama kafama takildi
Dr da oyle soyledi ama...demek iyi herhalde boyucanim haftasina gore ilerde degilmi. benimki 22+1 de 476 gr 26 cm cikti :)
korkma canım.. insallah bişey yoktur. halen devam ediyor mu ??
Canim olur tabiki :) bende oyle yapicam parca parca alicam. Dogduktan sonra alttan cit citli giydiriyorlar hatta artik onu kullaniyorlar cogunlukla.
Hala yok mu hareket? Aslında sağlık Ocağına gitsen orda dinliyorlar kalbini en azından için ferahlar
Amin inşallaah :)insallah canımmm.. Allah ıma her zaman sükrediyorum bana hamile kalmayı içimdeki bu muhtesem varlıgın hareketlerini hissetmeyi nasip etti. bu mutlulugun tarifi mümkün değil... sag salim kucagımıza aldıgımız günleride görmeyi nasip eder insallah :)
benim ki icin haftasiyla tam uyumlu demisti canim. ne onde nede geride yani :) seninkisi onde gidiyor demekkiDr da oyle soyledi ama...demek iyi herhalde boyu
yok canim birsey olmaz altta zaten bez oluyor. bebek kordonu dusmedi diye demis olabilirler ama ben oglumda hep cit citli giydirdim hatta hastanede de oyle giydirdiler bende o yuzden oyle giydirmistim. :)Ya kafami karistirdilar benim de. Alttan citcitli olmazmisilk hafta bebegin gobegini rahatsiz edermis diye.
Benim de bugün açlık 80, tokluk 121 çıktı, doktor tokluk yüksek dedi, dikkat etmemi , yürüyüş yapmamı tavsiye etti ama zaten söylediklerini zaten yapıyordum . Hiçbir şey anlamadım VelhasılBenim açken en düşük 78-en yüksek 90 çıktı.. tok ölçümlerde ise en düşük 90-en yüksek 124 çıktı.. Çok da dikkat ediyorum yediklerime halbukiBenim değerler yüksek kalıyor sanırım
Arkadaşım geçen hafta ben de 22+2 de gitmiştim bebek 500gr boyu da 27cm dedi, zaten boyunu tam olarak hesaplayamıyorlarmış 4.aydan sonraBir de kizim 22+6 da 27 cm kucukmu kizlar.dr cok iyi dedi ama kafama takildi
Plesanta ön tarafta oldumu oyle oluyormus cnm.yani sagda solda falan oluyor ya onde olunca hissedemiomusun
tam tersi çıtçıtlılar daha kullanışlı hatta pijama yerine de tulum göbeği sıkmaması içinYa kafami karistirdilar benim de. Alttan citcitli olmazmisilk hafta bebegin gobegini rahatsiz edermis diye.
Oyle demek ki zilli:)benim ki icin haftasiyla tam uyumlu demisti canim. ne onde nede geride yani :) seninkisi onde gidiyor demekki
Bence cok guzel,komsumunda bebisi oldu gordu cantayi,ay ben cok pismanim boyle sirttan almadigima dedi.bir elinde bebek diger kolunda canta olmuyor cok yoruluyorum dedi.iyi yapiyorsun cnm sendeGuzel gunlerde kullanin insallah. Ben de bu iki modelden birini alacagim ama karar veremiyorum :)Eki Görüntüle 1506955 Eki Görüntüle 1506956 her turlu yardima her zamanki gibi acigim :)
Bir problem olsa zaten dr.un soyler cnm icin cok rahat olsun.bebekle ilgili hicbir problem yoktur.benimkide keyfi gelicekte bir tekme aticak:)Benim plesanta arka taraftaymis canım ama bilemedimki iç Karnım geniş olabilir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?