2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim 9 yıl geçti birde
bu gittiğim doktor keyfi sezeryan yapmıyor bide kimseye düşün :)
ama benim çatı darlığı olabilirmiş öyle dedi
hayırlısı diyorum bende artık ...
Canim turkiyede neredeyse hicbir doktor sezeryan sonrasi normal yapmiyor. benim kuzeniminde 2. cocugu 9-10 sene sonra oldu ilki sezeryan ikincisini riske alamayiz vs diyerek yine sezeryan yaptilar. ama bir arkadasim arastirarak doktor bulmus. ilk cocugu mecburi sezeryan olmustu ikincisini normal yapti. hemde cok rahat olmus.

Kizlar selam.
Ben hastane cikisi falan almadim bu hastane cikisini kendim ayri ayri alsam parcalari olmaz mi ya. Takim halinde istemiyorum. DOgumdan sonra bebege alttan citcitli zibin giydirmiyorlardir degil mi? Daha alisverise baslayamadim
Canim olur tabiki :) bende oyle yapicam parca parca alicam. Dogduktan sonra alttan cit citli giydiriyorlar hatta artik onu kullaniyorlar cogunlukla.

Canim olur tabiki :) bende oyle yapicam parca parca alicam. Dogduktan sonra alttan cit citli giydiriyorlar hatta artik onu kullaniyorlar cogunlukla.

Ya kafami karistirdilar benim de. Alttan citcitli olmazmisilk hafta bebegin gobegini rahatsiz edermis diye.

Amin inşallaah :)

Ya kafami karistirdilar benim de. Alttan citcitli olmazmisilk hafta bebegin gobegini rahatsiz edermis diye.
yok canim birsey olmaz altta zaten bez oluyor. bebek kordonu dusmedi diye demis olabilirler ama ben oglumda hep cit citli giydirdim hatta hastanede de oyle giydirdiler bende o yuzden oyle giydirmistim. :)

Benim açken en düşük 78-en yüksek 90 çıktı.. tok ölçümlerde ise en düşük 90-en yüksek 124 çıktı.. Çok da dikkat ediyorum yediklerime halbukiBenim değerler yüksek kalıyor sanırım
Benim de bugün açlık 80, tokluk 121 çıktı, doktor tokluk yüksek dedi, dikkat etmemi , yürüyüş yapmamı tavsiye etti ama zaten söylediklerini zaten yapıyordum . Hiçbir şey anlamadım Velhasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…