- 16 Kasım 2008
- 798
- 1.053
- 208
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.501
Bence cok guzel,komsumunda bebisi oldu gordu cantayi,ay ben cok pismanim boyle sirttan almadigima dedi.bir elinde bebek diger kolunda canta olmuyor cok yoruluyorum dedi.iyi yapiyorsun cnm sende
Bir problem olsa zaten dr.un soyler cnm icin cok rahat olsun.bebekle ilgili hicbir problem yoktur.benimkide keyfi gelicekte bir tekme aticak:)
yok canim birsey olmaz altta zaten bez oluyor. bebek kordonu dusmedi diye demis olabilirler ama ben oglumda hep cit citli giydirdim hatta hastanede de oyle giydirdiler bende o yuzden oyle giydirmistim. :)
Ben daha az cepliyi begendim,herkes cok cepli diyecek fakat bu sefer alt degistirmeler falan kalin oluyor,iste havlu koyman gerekirse sikis tepis olucak o yuzden.ne kadar cok gözu olursa ici o kdr dar kullanissiz oluyor.3 gozlu falan yeter bence o yuzden digerini begendim benEvet, ben de cok daha rahat olacagini dusundugumden kesinlikle sirt cantasi seklinde alacagim tatlim.Sence hangisi daha hos?
Hihihihihi:) aman yaaa kuzu onlar kuzuuuu:)Ay sorma canım bunlar doğana kadar bitirecekler bizi
Tetanoz asisindan kac saat sonra agri basladi Kizlar kolunuzda
Ben daha az cepliyi begendim,herkes cok cepli diyecek fakat bu sefer alt degistirmeler falan kalin oluyor,iste havlu koyman gerekirse sikis tepis olucak o yuzden.ne kadar cok gözu olursa ici o kdr dar kullanissiz oluyor.3 gozlu falan yeter bence o yuzden digerini begendim ben
Aminn canım Teşekkür ederim :)
benim bugün 2.idi aşım..ilkinde acımadi ağrı diğer gün başlamıştı..ama bu kez hem acıdı hem hemen ağrı olmaya başladı üzerine yatamiyorum şu anTetanoz asisindan kac saat sonra agri basladi Kizlar kolunuzda
Tetanoz asisindan kac saat sonra agri basladi Kizlar kolunuzda
Bir de kizim 22+6 da 27 cm kucukmu kizlar.dr cok iyi dedi ama kafama takildi
Kız sen al kapalıysna nolmuş evde giyersin veya kız kızayken annenleyken vs giyersin kuzum. Ya da bir şekilde kısa kolluların üstüne bir hırka giyinirsin olmaz mı öyle? Bence beğendiğin varsa tatlım içinde kalmasın :) Çünkü insan sonra imreniyor hamile bir bayan görünce yakışmş ne güzel diyerek :)Güzel şeyler var ben de baktım lcw ye işe yarar uygun fiyatta kıyafet ler var ama ben kapaliyim sadece eşofman altı aldım tişört lerden alcam ama daha
Canim turkiyede neredeyse hicbir doktor sezeryan sonrasi normal yapmiyor. benim kuzeniminde 2. cocugu 9-10 sene sonra oldu ilki sezeryan ikincisini riske alamayiz vs diyerek yine sezeryan yaptilar. ama bir arkadasim arastirarak doktor bulmus. ilk cocugu mecburi sezeryan olmustu ikincisini normal yapti. hemde cok rahat olmus.
Günaydın kızlar. Benim bağlı olduğum aile hekimim ya da takibimi yapan bi sağlık ocağı yok. Şimdi okudum tetanoz aşısı falan denmiş. Yapılması mı gerekiyo tedirgin oldum şimdi
Çarşamba kontrolüm var gittiğimde bi sorayım çünkü beni arayan aşıya falan çağıran yok. Sağol canım.Tatlım bağlı olduğun sağlık ocağı illa ki vardır ama onu nerden öğrenebilirsin inan hiç bilmiyorum. Normalde hastanede doktorun devlete senin hamileliğini bildiriyor o da sağlık ocağına bildiriyor sonra seni sağlık ocağından arıyorlardı ilk öğrendiğinde. Sonra zaten aşı için falan onlar arayıp çağırıyorlardı. Ama bir öğreniriz nerden bulabileceğini hangi sağlık ocağına bağlı olduğunu kuzum. Direk doktoruna git durumu anlat kuzum.
Tatlım bağlı olduğun sağlık ocağı illa ki vardır ama onu nerden öğrenebilirsin inan hiç bilmiyorum. Normalde hastanede doktorun devlete senin hamileliğini bildiriyor o da sağlık ocağına bildiriyor sonra seni sağlık ocağından arıyorlardı ilk öğrendiğinde. Sonra zaten aşı için falan onlar arayıp çağırıyorlardı. Ama bir öğreniriz nerden bulabileceğini hangi sağlık ocağına bağlı olduğunu kuzum. Direk doktoruna git durumu anlat kuzum.
Aşağıdaki linkten aile hekimini sorgulayabilirsin canım.. Mutlaka takibin yapılır aile hekimi tarafından ama gebelik bilgisi gitmemiş olabilir.. Aşağıdaki linkten sorgulayıp iletişime geç ve gittiğin kadın doğumcuya bir sor istersen..Günaydın kızlar. Benim bağlı olduğum aile hekimim ya da takibimi yapan bi sağlık ocağı yok. Şimdi okudum tetanoz aşısı falan denmiş. Yapılması mı gerekiyo tedirgin oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?