2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence cok guzel,komsumunda bebisi oldu gordu cantayi,ay ben cok pismanim boyle sirttan almadigima dedi.bir elinde bebek diger kolunda canta olmuyor cok yoruluyorum dedi.iyi yapiyorsun cnm sende

Evet, ben de cok daha rahat olacagini dusundugumden kesinlikle sirt cantasi seklinde alacagim tatlim.Sence hangisi daha hos?

yok canim birsey olmaz altta zaten bez oluyor. bebek kordonu dusmedi diye demis olabilirler ama ben oglumda hep cit citli giydirdim hatta hastanede de oyle giydirdiler bende o yuzden oyle giydirmistim. :)

Sevindim begendigim seyler hep citcitliydi alamiyordum:)
Hastane cikisi icin hangi parcalari almaliyim sence. BIr kisa veya uzun kollu citcitli body, sapka, eldiven baska ne olmali?

Evet, ben de cok daha rahat olacagini dusundugumden kesinlikle sirt cantasi seklinde alacagim tatlim.Sence hangisi daha hos?
Ben daha az cepliyi begendim,herkes cok cepli diyecek fakat bu sefer alt degistirmeler falan kalin oluyor,iste havlu koyman gerekirse sikis tepis olucak o yuzden.ne kadar cok gözu olursa ici o kdr dar kullanissiz oluyor.3 gozlu falan yeter bence o yuzden digerini begendim ben

Ben de senin bakis acinla dusunup o olsun diyorum. O modelin de iki buyuk ve iki kucuk bolmesi var. Bir de yanlarda file bolme var. Sonra da ivir zivir kucuk parcalari ayri koymak da mantikli geliyor digeri olsun diyorum. Veee en sonunda da boyle ambole oluyorum

Günaydın kızlar. Benim bağlı olduğum aile hekimim ya da takibimi yapan bi sağlık ocağı yok. Şimdi okudum tetanoz aşısı falan denmiş. Yapılması mı gerekiyo tedirgin oldum şimdi

Güzel şeyler var ben de baktım lcw ye işe yarar uygun fiyatta kıyafet ler var ama ben kapaliyim sadece eşofman altı aldım tişört lerden alcam ama daha
Kız sen al kapalıysna nolmuş evde giyersin veya kız kızayken annenleyken vs giyersin kuzum. Ya da bir şekilde kısa kolluların üstüne bir hırka giyinirsin olmaz mı öyle? Bence beğendiğin varsa tatlım içinde kalmasın :) Çünkü insan sonra imreniyor hamile bir bayan görünce yakışmş ne güzel diyerek :)

Tatlım sezeryandan sonra neden normal doğum istemiyor doktorlar? Nasıl bir etkisi oluyormuş?

Günaydın kızlar. Benim bağlı olduğum aile hekimim ya da takibimi yapan bi sağlık ocağı yok. Şimdi okudum tetanoz aşısı falan denmiş. Yapılması mı gerekiyo tedirgin oldum şimdi

Tatlım bağlı olduğun sağlık ocağı illa ki vardır ama onu nerden öğrenebilirsin inan hiç bilmiyorum. Normalde hastanede doktorun devlete senin hamileliğini bildiriyor o da sağlık ocağına bildiriyor sonra seni sağlık ocağından arıyorlardı ilk öğrendiğinde. Sonra zaten aşı için falan onlar arayıp çağırıyorlardı. Ama bir öğreniriz nerden bulabileceğini hangi sağlık ocağına bağlı olduğunu kuzum. Direk doktoruna git durumu anlat kuzum.

Çarşamba kontrolüm var gittiğimde bi sorayım çünkü beni arayan aşıya falan çağıran yok. Sağol canım.

Aşağıdaki linkten aile hekimini sorgulayabilirsin canım.. Mutlaka takibin yapılır aile hekimi tarafından ama gebelik bilgisi gitmemiş olabilir.. Aşağıdaki linkten sorgulayıp iletişime geç ve gittiğin kadın doğumcuya bir sor istersen..

http://sbu.saglik.gov.tr/sbahbs/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…