2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Benim bağlı olduğum aile hekimim ya da takibimi yapan bi sağlık ocağı yok. Şimdi okudum tetanoz aşısı falan denmiş. Yapılması mı gerekiyo tedirgin oldum şimdi
Ben saglik ocaginda degilde,dr da yaptirdim.drum oyle dedi.sende sor druna.2 doz aliyorsun zaten.

Ben baktım cnm saol link için bugün arasam orayı ulaşabilir miyim ki

Hiç canını sıkma canım ya. benim ilk bebeğimde hep 1 hafta geriden gidiyordu. Hatta bi ara 3 hafta bile geriye düşmüştü. O zaman suyumda azalmıştı. dobbler falan istemişti doktor. Ama bir şey çıkmamıştı. Bebeğimde 38. haftada doğmuştu ve 2860 gr dı. ama şu an 6 yaşında ve artık yemesin diye önünden alıyoruz tombik yani. hiç üzme kendini. doğana kadar de gününe gelebilir. doğumdan sonrada. önemli olan senin rahat olaman. streste bebğin gelişimini etkiliyor.

bu arada iki gün önce yattım kalktm gobegm biraz daha cok çıkmış durup durup birden artyr

Benim de bugün açlık 80, tokluk 121 çıktı, doktor tokluk yüksek dedi, dikkat etmemi , yürüyüş yapmamı tavsiye etti ama zaten söylediklerini zaten yapıyordum . Hiçbir şey anlamadım Velhasıl
Vala ben de anlamadım Öğle arasında yürüyüş yapıyorum.. Yediklerime dikkat ediyorum.. Ama sonuç
Ben baktım cnm saol link için bugün arasam orayı ulaşabilir miyim ki
Bugün değil de canım Pazartesi ulaşabilirsin muhtemelen..
Teşekkür ederim. :)
Rica ederim :)

bütün kişi atlatıp zar zor Mayıs başlangıcında grip oldum
bu arada iki gün önce yattım kalktm gobegm biraz daha cok çıkmış durup durup birden artyr
gecmiş olsun canım dikkat et kendine...
benimde göbek öyle.. bi bakıyorsun kücük derken birden büyüyor. masallahım var. 5 günde 1 kilo daha almışım.. toplam 9 olduk... ne yapıcam bilmiyorummmm.. insallah bebeğimde büyümüştür de biraz olsun rahatlarım..
canım hazır açma pogaca istemişti. hamilelikten bu yana hiç yememiştim. 3 tane gömdüm. ahanda sonuca bak.. hemen nerden geldi bu kilo moralim bozuldu yaa..
canımın istediğini yiyemicem belli oldu..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende 3-4 gün öncee farkettim canım cok sert hareket olunca elbiseden bile anlasıldı.. halen eşim göremedi yanarım yanarım ona yanarım... babası gelince cok uslu bizim paşaa...
ewt benim bebikler de öyle vuruyolar vuruyolar babaları el koyunca ister 1 saat elini tutsun vurmuyolar ama bazen dışarıdan dokununca nerede olduklarını hissedebiliyorz eşimle birlikte

Arkadaşım geçen hafta ben de 22+2 de gitmiştim bebek 500gr boyu da 27cm dedi, zaten boyunu tam olarak hesaplayamıyorlarmış 4.aydan sonra
bnm dr artık boy ölçmüyo doğru olmaz büyüyolar artık diye gr ları sölüyo

ewt benim bebikler de öyle vuruyolar vuruyolar babaları el koyunca ister 1 saat elini tutsun vurmuyolar ama bazen dışarıdan dokununca nerede olduklarını hissedebiliyorz eşimle birlikte
babalarının yanında uslu cocuklar olcaklar galiba baksana cıtları cıkmıyor :)
benimde bazen tek tarafa yıgılmalar oluyor o zaman anlayabiliyorum nerede oldugunu.. canım acıyor o sıra biraz ovalıyorum hemen dagılıyor.

Canımızın istediğini yemek artık hayal oldu galiba canım Hem şu şekerden dolayı hem de hızlı kilo artışı yaşanan aylara geldik.. Önemli olan bebeği besleyecek gıdaları tüketmek galiba..
bnm dr artık boy ölçmüyo doğru olmaz büyüyolar artık diye gr ları sölüyo
Benim doktorum da boyu ölçmenin çok doğru sonuçlar vermeyebileceğini söylemişti.. Kiloyu söylüyor.. Boy da yaklaşık şu kadar olabilir diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…