- 1 Aralık 2014
- 1.519
- 1.001
- 198
- 37
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.541
Çarşamba kontrolüm var gittiğimde bi sorayım çünkü beni arayan aşıya falan çağıran yok. Sağol canım.
Ben bundan almayı düşünüyorum arkadaşlar,kullanan Arkadaşlarım çok memnunlar
Ben saglik ocaginda degilde,dr da yaptirdim.drum oyle dedi.sende sor druna.2 doz aliyorsun zaten.
gecmiş olsun canım dikkat et kendine...
benimde göbek öyle.. bi bakıyorsun kücük derken birden büyüyor. masallahım var. 5 günde 1 kilo daha almışım.. toplam 9 olduk... ne yapıcam bilmiyorummmm.. insallah bebeğimde büyümüştür de biraz olsun rahatlarım..
canım hazır açma pogaca istemişti. hamilelikten bu yana hiç yememiştim. 3 tane gömdüm. ahanda sonuca bak.. hemen nerden geldi bu kilo moralim bozuldu yaa..
canımın istediğini yiyemicem belli oldu..
Sırt çantası hoşuma gitti. Gayet de kullanışlı duruyor.. Hepsiburada da 60 TL.. alsam mı acep diyorumKuzum ben almıştım çanta ama bu daha kullanışlı geldi bundan almayı düşünüyorum bir bak istersen hem sırt çantası hem normal omuz çantası var bakEki Görüntüle 1507248 Eki Görüntüle 1507249
Ben bundan almayı düşünüyorum arkadaşlar,kullanan Arkadaşlarım çok memnunlar
canim dikisler acilabilir diyolar. Riske girmek istemiyorlar.Tatlım sezeryandan sonra neden normal doğum istemiyor doktorlar? Nasıl bir etkisi oluyormuş?
İnternetten buldum genelde hep stoklarda bitmiş oluyor fiyatı 200tl, Gittigidiyor'da kırmızı ve laciverti de var . Okiedog markasıFiyati nekadarmis bunun cnm? Nereden akacaksin?
Evet ya ne yapalım anne olmak kolay değil katlanacagiz :)Kıyamam kuzumHepimiz tadıcaz tabi bunu..
ewet aynen öyle ne yiyeyim şaşırdım walla. bir de evde olunca insanın agzı durmuyor sanki.. su yudumluyorum sürekli.Canımızın istediğini yemek artık hayal oldu galiba canımHem şu şekerden dolayı hem de hızlı kilo artışı yaşanan aylara geldik.. Önemli olan bebeği besleyecek gıdaları tüketmek galiba..
Benim doktorum da boyu ölçmenin çok doğru sonuçlar vermeyebileceğini söylemişti.. Kiloyu söylüyor.. Boy da yaklaşık şu kadar olabilir diyor..
bende aksine ne cikolata yiyorum ne abur cubur. hamile değilken daha cok yiyordum.. şimdi bir hafta içinde kv de hamur işleri bide kendi evimde 3 adet masumcuk pogaca yedim diye hemen bu kadar geldi.doğumdan sonra yemem diye diye bende kandiettm kendimi
bebis buyuyr galiba ya birden o kdr göbek çıkamaz benimde uyandım Baktm karnm kocaman top gibi olms
yaaaa öyle mi???canim dikisler acilabilir diyolar. Riske girmek istemiyorlar.
Biliyorum cnm,gunumuz ayni.30 agustos bakalim yazmamim nedeni erken falan oluyor ya ondan,vaktinyle gelirler insallahYani tatlim demek istediğim 21 haftaliksin 22 degilsin yarin 22 olacagiz ayni işte beklenen tarih 30 ağustos
15 tl odedimKuzum doktorda aşıya ücret ödemedin mi?
Ya sor niye komik olsun benim agdadan kanadi dr.um erkek birde soyledim birsey olirmu gitmeyimmi hatta biraz utandigimi anlafi,kizim nie utaniosun cok normal bu dedi.onlar neler duyuyor neler goruyoryaaaa öyle mi???
benimde 8 sene öncesinden kıl dönmesinden ameliyat olmuşluğum var. kuyruk sokumu makata kadar 9 dikişlik bir mesafe kesilmişti.. bana da normal dogum yapamazsın ıkınamazsın diyorlar. merak ettim şimdi onun bi ilgisi var mıı?? komik olmasın diye doktorada sormadım :))
Teşekkürler canımCanim turkiyede neredeyse hicbir doktor sezeryan sonrasi normal yapmiyor. benim kuzeniminde 2. cocugu 9-10 sene sonra oldu ilki sezeryan ikincisini riske alamayiz vs diyerek yine sezeryan yaptilar. ama bir arkadasim arastirarak doktor bulmus. ilk cocugu mecburi sezeryan olmustu ikincisini normal yapti. hemde cok rahat olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?