2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğumdan sonra yemem diye diye bende kandiettm kendimi
bebis buyuyr galiba ya birden o kdr göbek çıkamaz benimde uyandım Baktm karnm kocaman top gibi olms

Meraba anneler artık karnım fazlasıyla belli oluyo hakkaten 6. Ayda başlıyormusuz kilo almaya ama pantolonların falan hala oluyo kalcadan yada bacaklardan almadım sadece göbisim yalnız daha 4 ayimiz var bu hızla giderse catlar göbeğim ilerleyen aylarda ne öneriyorsunuz çatlak önleyici olarak

kızlar bebeğimin hareketleri azaldı niye olabilir ters duruyor sadece ayaklrını rahmime vuruşunu hissediyorum

Şeker yüklemesi yapan arkadaşlar birşey sorcm

Normalde masela açlık ve tokluk sekriniz neydi bileniniz Varmi
bu şeker yuklemesi olduktan sonra şeker miktarı degisiyrmu
mesela biri yazmış yarım simit yedim 184 oldu sekerm yazmış

Meselaki bu kişinin şeker yuklemessnden öncede simit yese 184 cikacakmiydi şekeri

Ben o kdr çık şekeri her şekilde aliyrm yaptiriym dedm bende şeker dusuk açlık tokluk ikiside şimdi aklima bu dustu şeker yukleyonce tokluk degisyrmu diye

ewet aynen öyle ne yiyeyim şaşırdım walla. bir de evde olunca insanın agzı durmuyor sanki.. su yudumluyorum sürekli.

doğumdan sonra yemem diye diye bende kandiettm kendimi
bebis buyuyr galiba ya birden o kdr göbek çıkamaz benimde uyandım Baktm karnm kocaman top gibi olms
bende aksine ne cikolata yiyorum ne abur cubur. hamile değilken daha cok yiyordum.. şimdi bir hafta içinde kv de hamur işleri bide kendi evimde 3 adet masumcuk pogaca yedim diye hemen bu kadar geldi.
hayatım boyunca hıc zayıf olmadım tamam amaaa kilo korkutuyor beni. insallah dogum sonrası vericem diye kendimi motive ediyorum. bu kadar moralimin bozulacagını tahmin etmezdim..
neyse bebişler saglıkla gelsinde....

canim dikisler acilabilir diyolar. Riske girmek istemiyorlar.
yaaaa öyle mi???

benimde 8 sene öncesinden kıl dönmesinden ameliyat olmuşluğum var. kuyruk sokumu makata kadar 9 dikişlik bir mesafe kesilmişti.. bana da normal dogum yapamazsın ıkınamazsın diyorlar. merak ettim şimdi onun bi ilgisi var mıı?? komik olmasın diye doktorada sormadım :))

Ya sor niye komik olsun benim agdadan kanadi dr.um erkek birde soyledim birsey olirmu gitmeyimmi hatta biraz utandigimi anlafi,kizim nie utaniosun cok normal bu dedi.onlar neler duyuyor neler goruyor

Teşekkürler canım
doktoruma güveniyorum. Hayırlısı dedim artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…