- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.561
bileniyorum canim :))yaaaa öyle mi???
benimde 8 sene öncesinden kıl dönmesinden ameliyat olmuşluğum var. kuyruk sokumu makata kadar 9 dikişlik bir mesafe kesilmişti.. bana da normal dogum yapamazsın ıkınamazsın diyorlar. merak ettim şimdi onun bi ilgisi var mıı?? komik olmasın diye doktorada sormadım :))
Biliyorum cnm,gunumuz ayni.30 agustos bakalim yazmamim nedeni erken falan oluyor ya ondan,vaktinyle gelirler insallah
Bende normal cok istiyorum fakat ms rahatsizligim var kasilmam terlemem yasak bakalim haftaya gidicem nörologa yap derse yapicam yok olmaz derse sezaryan.İnşallah canım dr sezeryan olacagim icin erken alırım dedi yaa bakalim hayirlisi
Kızlar oğlum bugün hic oynadı yaa uyuyomudur acaba
Bazen oyle oluyor canim.aksama sakliyordur belki kendiniKızlar oğlum bugün hic oynadı yaa uyuyomudur acaba
Ya çikolata yiyip sol tarafına yattım daha tik yok ufK tefek biseler oluyor ama bağırsak hareketimi hic bilmiyom cnm çok skkin ama ağladım ama inş oledir dediğin gibiCnm uyuyodurr bozma moralini.
benimde oyle oluyo bigün cok hareketliyse ertesi gün kısıtlı oluyo hareketi.
Aynen bende ole oluyor bir yandan bas ağrısı bir yandan bebek hareket etmiyor kötüyüm bugün inş oynar ya dua edinBazen oyle oluyor canim.aksama sakliyordur belki kendinigecen gun oyle oldu benim.sa 22:00de costu :) bazi gunler de hic olmuo gibi bisey.
Bende normal cok istiyorum fakat ms rahatsizligim var kasilmam terlemem yasak bakalim haftaya gidicem nörologa yap derse yapicam yok olmaz derse sezaryan.
Aynen bende ole oluyor bir yandan bas ağrısı bir yandan bebek hareket etmiyor kötüyüm bugün inş oynar ya dua edin
Küçük hanıma gece pozisyon beğendiremiyorum. Ne tarafa yatsam tekmeliyor dön der gibi. Daha şimdiden ne isterse yaptryoraynı benimde öyle canım. adam bi göremedi hareketleri.. bazen aniden bi tekme atıyor nolllloooor diyorum cıglık atıyorum korkudan :)
Aynen bende öyle :)Küçük hanıma gece pozisyon beğendiremiyorum. Ne tarafa yatsam tekmeliyor dön der gibi. Daha şimdiden ne isterse yaptryor
Küçük hanıma gece pozisyon beğendiremiyorum. Ne tarafa yatsam tekmeliyor dön der gibi. Daha şimdiden ne isterse yaptryor
Benim dr da son muayenede boyunu soylemedi,sordugumda da artik boy soylemek dogru olmaz,dogru olculemez dedi soylemedibnm dr artık boy ölçmüyo doğru olmaz büyüyolar artık diye gr ları sölüyo
Benim kizda bu gün sessiz yorgunum dr demişti sen yorulursa hareketleri hissedemezsin diye telaş etme annesi stres yapma[/QUOTbi gece hic uyuyamadim eşimin horlamasindan :) gündüzden is yaptım sonra bide pazra a gidip gezdim bi güzel,neden biz yorgun olduğumuzdan oynamiyorlar acaba bide benmkinin hareketleri çok düzensiz bazen çok hareketli bazen az oluyo
bende boy tahminleri hakkinda yazi okumustum anne karninda boy tahmini yapmak biraz sov isi diyordu cunku bebegin pozisyonu boy olcumune uygun olmuyormus. kilo tahminleri bile % 100 olmuyor. ornegin Ogluma 3500 gibi dediler 3800 dogdu. arkadasima 3900 dediler 4500 dogdu kizi :)Benim dr da son muayenede boyunu soylemedi,sordugumda da artik boy soylemek dogru olmaz,dogru olculemez dedi soylemedi
Aaaaa agdadan neresi kanadi yaa hep agda yaptirirdim 5 Aydir yaptirmuiyorum ama bu hafta karar verdim yaptirmaya bisey olmaz degil mi yaaaYa sor niye komik olsun benim agdadan kanadi dr.um erkek birde soyledim birsey olirmu gitmeyimmi hatta biraz utandigimi anlafi,kizim nie utaniosun cok normal bu dedi.onlar neler duyuyor neler goruyor
Canım yaptın mı bilmem ama ılık bi duş al kremle karnını bi güzel bende çok işre yarıyo belki sendede yarar sıkma canını yorgundur sadeceBeebegim hala oynamadı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?