2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bileniyorum canim :))

merhaba hanımlarr göğsümden kan geliyordu doktora gittim biraz sıktı akıttı krem verdi kan durduktan sonra ayrıntılı bakabilecekmiş..pansuman yaptı korkmana gerek yok süt hazırlıkları olabilir dedi

Cnm uyuyodurr bozma moralini.
benimde oyle oluyo bigün cok hareketliyse ertesi gün kısıtlı oluyo hareketi.
Ya çikolata yiyip sol tarafına yattım daha tik yok ufK tefek biseler oluyor ama bağırsak hareketimi hic bilmiyom cnm çok skkin ama ağladım ama inş oledir dediğin gibi

Bende normal cok istiyorum fakat ms rahatsizligim var kasilmam terlemem yasak bakalim haftaya gidicem nörologa yap derse yapicam yok olmaz derse sezaryan.

Normal daha sağlıklı tabi ama mecbur kalincada kendinide bebeğide riske atamayiz benim oğlum sezeryanla dünyaya geldi buda mecbur sezeryan olacak kismet olursa

Aynen bende ole oluyor bir yandan bas ağrısı bir yandan bebek hareket etmiyor kötüyüm bugün inş oynar ya dua edin

Benim kizda bu gün sessiz yorgunum dr demişti sen yorulursa hareketleri hissedemezsin diye telaş etme annesi stres yapma

Benim dr da son muayenede boyunu soylemedi,sordugumda da artik boy soylemek dogru olmaz,dogru olculemez dedi soylemedi
bende boy tahminleri hakkinda yazi okumustum anne karninda boy tahmini yapmak biraz sov isi diyordu cunku bebegin pozisyonu boy olcumune uygun olmuyormus. kilo tahminleri bile % 100 olmuyor. ornegin Ogluma 3500 gibi dediler 3800 dogdu. arkadasima 3900 dediler 4500 dogdu kizi :)

Ya sor niye komik olsun benim agdadan kanadi dr.um erkek birde soyledim birsey olirmu gitmeyimmi hatta biraz utandigimi anlafi,kizim nie utaniosun cok normal bu dedi.onlar neler duyuyor neler goruyor
Aaaaa agdadan neresi kanadi yaa hep agda yaptirirdim 5 Aydir yaptirmuiyorum ama bu hafta karar verdim yaptirmaya bisey olmaz degil mi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…