2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kime benziyo annesi minigin?

Günaydın herkese öncelikle
@rubikkkk cok gecmis olsun cnm,
G gulendam_34 masallahh, gözün aydin
Çok güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah. Bizim için değişik bi hafta olucak yarın Ankara'ya yolculuk var inşallah yolda kötü olmam geçen sefer baya midem bulanmıştı. Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonumuza gireceğiz bugünlerde herkes ayrıntılıdan çok güzel sonuçlarla dönüyor maşallah hepinize, dua edinde inşallah biz de ayrıntılıdan iyi sonuçlarla dönelim ödüm kopuyo down sendromu ile ilgili bir bulgu falan olur diye Allahım korusun bebeklerimizi. Sonrasında 5 gün tatil gezmece alışveriş Ankara'da ohhh süper olcak valla insanın alışveriş yapmasa bile gezebilmesi bile süper bir lüksmüş arkadaşlar tayin olduğum bu ilçede imkanların kısıtlılığı sebebiyle, herşeyin o kadar çok kıymetini anladım ki... Bebeğim için henüz hiç bir şey almadım biraz bakınayım bende öncelikle şu mavi dondan kaldıysa bi alayımda eksik kalmayalım grubumuzdan bizde kuzumlaHepinizi çok öpüyoruz

Kızlar biz aşımızı olduk geldik sağlık ocağından. Aç karnına gitmiştim kan tahlili yaptırabilmek için. 2,5 tüp kan verdim vitamin, demir, tiroid hormonuna filan baktırıcam. Ama şuan çok halsiz hissediyorum az önce kahvaltımı yaptım. Biraz dinlendikten sonra temizlik yapıcaz hazır hava da güneşli :)

Mavi donu bulursun ins. Bu arada sukur sebebim oldu msj in tesekkurederim bende ankaraya geldigim icin memnunsuzluk edip duruyodum halimize sukredelim yani

ablasına sanki canım
tabii işin şakası.. kimseye benzetemedim :)
bnmki aynı babasına benziyor yaa o kadar dua etti ki innnşallah bana benzer diye kabul olmuş sanırım babası gibi göbekli bacakları ince olacak ben tam tersiyim neyse inşallah gözleri babya çeker de yeşil olur

cnmm inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bu arada o mavi donu almadan gelme bak bulamazsan ben burdan alıp gönderirim sana

Allah kalbine göre versin canım

yeşil göz demişken benim eşimin de gözleri mavi
babasının annesinin dedesinin kardeşinin hep mavi
bizim 1. kızımız koyu kahverengi gözlü :) o bana çekti
koyu renk göz baskın olur diyorlar ama bu onlara çeker mi ki diye düşünmeden edemiyorum

tatlım senin genlerde yoksa işin zor inşallah vardır bi yerlerde

maşallah canım . ne kadar hızlı büyümüş bebişin.
tombiş mi doğacak ki.

Selam kızlar buraya yazamadım şeker yükleme sonucum yüksek çıktı bu hafta endokrinolojiye gideceğim oğlum iyi çok şükür ama bende durumlar vahim kum döküyorum çok ağrım oluyor birde şeker çıktı canım sıkılıyor

canım çok geçmiş olsun , şeker için içinde canını sıkma bence , daha önceki ölçümlerinde şekerin nasıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…