- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.701
Kime benziyo annesi minigin?günaydın güzel anneler :)
cumartesi günü ayrıntrılı ultrasonumuz vardı
çok şükür hiçbir sorunumuz çıkmadı
kuzumun yüz resmini ve cd sini verdiler
Allahıma hamd olsun binlerce kere
Rab' bim hepimizin de evlatlarını sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip eylesin..
ablasına sanki canımKime benziyo annesi minigin?
Mavi donu bulursun ins. Bu arada sukur sebebim oldu msj in tesekkurederim bende ankaraya geldigim icin memnunsuzluk edip duruyodum halimize sukredelim yaniGünaydın herkese öncelikle
@rubikkkk cok gecmis olsun cnm,
G gulendam_34 masallahh, gözün aydin
Çok güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah. Bizim için değişik bi hafta olucak yarın Ankara'ya yolculuk var inşallah yolda kötü olmam geçen sefer baya midem bulanmıştı. Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonumuza gireceğiz bugünlerde herkes ayrıntılıdan çok güzel sonuçlarla dönüyor maşallah hepinize, dua edinde inşallah biz de ayrıntılıdan iyi sonuçlarla dönelim ödüm kopuyo down sendromu ile ilgili bir bulgu falan olur diye Allahım korusun bebeklerimizi. Sonrasında 5 gün tatil gezmece alışveriş Ankara'da ohhh süper olcak valla insanın alışveriş yapmasa bile gezebilmesi bile süper bir lüksmüş arkadaşlar tayin olduğum bu ilçede imkanların kısıtlılığı sebebiyle, herşeyin o kadar çok kıymetini anladım ki... Bebeğim için henüz hiç bir şey almadım biraz bakınayım bende öncelikle şu mavi dondan kaldıysa bi alayımda eksik kalmayalım grubumuzdan bizde kuzumlaHepinizi çok öpüyoruz
ablasına sanki canım
tabii işin şakası.. kimseye benzetemedim :)
cnmm inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bu arada o mavi donu almadan gelmeGünaydın herkese öncelikle
@rubikkkk cok gecmis olsun cnm,
G gulendam_34 masallahh, gözün aydin
Çok güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah. Bizim için değişik bi hafta olucak yarın Ankara'ya yolculuk var inşallah yolda kötü olmam geçen sefer baya midem bulanmıştı. Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonumuza gireceğiz bugünlerde herkes ayrıntılıdan çok güzel sonuçlarla dönüyor maşallah hepinize, dua edinde inşallah biz de ayrıntılıdan iyi sonuçlarla dönelim ödüm kopuyo down sendromu ile ilgili bir bulgu falan olur diye Allahım korusun bebeklerimizi. Sonrasında 5 gün tatil gezmece alışveriş Ankara'da ohhh süper olcak valla insanın alışveriş yapmasa bile gezebilmesi bile süper bir lüksmüş arkadaşlar tayin olduğum bu ilçede imkanların kısıtlılığı sebebiyle, herşeyin o kadar çok kıymetini anladım ki... Bebeğim için henüz hiç bir şey almadım biraz bakınayım bende öncelikle şu mavi dondan kaldıysa bi alayımda eksik kalmayalım grubumuzdan bizde kuzumlaHepinizi çok öpüyoruz
Allah kalbine göre versin canımbnmki aynı babasına benziyor yaa o kadar dua etti ki innnşallah bana benzer diye kabul olmuş sanırım babası gibi göbekli bacakları ince olacak ben tam tersiyim neyse inşallah gözleri babya çeker de yeşil olur
tatlım senin genlerde yoksa işin zorAllah kalbine göre versin canım
yeşil göz demişken benim eşimin de gözleri mavi
babasının annesinin dedesinin kardeşinin hep mavi
bizim 1. kızımız koyu kahverengi gözlü :) o bana çekti
koyu renk göz baskın olur diyorlar ama bu onlara çeker mi ki diye düşünmeden edemiyorum
maşallah canım . ne kadar hızlı büyümüş bebişin.Merhabalar ..doktordan geldik muayenE kısa sürdü herşey yolunda çok şükur ama kızım şaşırttı bizi ve doktoru bir ay. Önce 400gr di Simdi 1kilo 100gr çıktı maşallah..24+2yiz bugün yani..bir de ultrason görüntü çirkin gözüküyor dedim görüntü bozukdu sanki doktor öyle dedin göstermiyorm dedi:)
benim de annem maviş.tatlım senin genlerde yoksa işin zorinşallah vardır bi yerlerde
maşallah canım kızçene.ablasına sanki canım
tabii işin şakası.. kimseye benzetemedim :)
çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versinSelam kızlar buraya yazamadım şeker yükleme sonucum yüksek çıktı bu hafta endokrinolojiye gideceğim oğlum iyi çok şükür ama bende durumlar vahim kum döküyorum çok ağrım oluyor birde şeker çıktı canım sıkılıyor
rahmetli annem de renkli gözlüydü aslındatatlım senin genlerde yoksa işin zorinşallah vardır bi yerlerde
maşallah hepsine de canımmaşallah canım kızçene.
benim kızçe de tıpkı abilerine benziyordu. ben büyük abisine daha çok benzettim hatta.
canım çok geçmiş olsun , şeker için içinde canını sıkma bence , daha önceki ölçümlerinde şekerin nasıldı ?Selam kızlar buraya yazamadım şeker yükleme sonucum yüksek çıktı bu hafta endokrinolojiye gideceğim oğlum iyi çok şükür ama bende durumlar vahim kum döküyorum çok ağrım oluyor birde şeker çıktı canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?