2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun kuzummmmmm sıkma canını

KIZLAR kasıklarımda yürürken ağrı var acaip 3 gündür aynısı olan varmı çarşamba dr a gidicem korkuyorum tansiyonumda 9-5 çıktı şimdi midem çok bulandı. kasıklarımı biri tutyor sanki eğilerek yürümek istiyorum öyle düşünün

caınm geçmiş olsun. kum dökmek çok ağrılı olur diyorlar. sen nasılsın.
bol su iç demiştir doktorun
bi de şeker için diyet verdi mi doktorun

oluyor canım bu aralar. ama abartılı oluyorsa mutlaka doktorunla görüş.
maşallah hepsine de canım
maşallah kuzularımıza.
benim kızçemin küçüçük yüzü vardı. narinceee. inşallah sağlıkla kucaklarız.

günaydın cnmmm çkk geçmiş olsunn.kaç çıktı sonuçların çok mu yüksekmiş.ne dedi gökbay hoca

cnm öyleyse sende gen mevcut,kabaca bi hesapla kızın % 50 kahverengi,%25 renkli gözlü %25 ela gözlü olacaktır
hayırlısı olsun canım
sağlıklı olsunlar da :)
oluyor canım bu aralar. ama abartılı oluyorsa mutlaka doktorunla görüş.

maşallah kuzularımıza.
benim kızçemin küçüçük yüzü vardı. narinceee. inşallah sağlıkla kucaklarız.

yesinler onun küçücük yüzünü :)
inşallahhh :)

çok geçmiş olsun kum dökerken yoğurt suyu ve peynir suyu çok işe yarıyo bende yaramıştı yani bol su bi de tabi inşallah kısa sürede atlatırsın

banada
çok geçmiş olsun kum dökerken yoğurt suyu ve peynir suyu çok işe yarıyo bende yaramıştı yani bol su bi de tabi inşallah kısa sürede atlatırsın
banada 2 ay önce kum döküyosun demişti doktorum.ama bende ağrı sızı olmadı nerden anlıcam geçtiğini.geçen ayki tahlilde sadece idrarda enfeksiyon var dedi kumla ilgili bişey demedi

çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin
sağol canım teşekkürler
canım çok geçmiş olsun , şeker için içinde canını sıkma bence , daha önceki ölçümlerinde şekerin nasıldı ?
sağol canım ilk defa ölçtürdüm 2 değerim sınırın üstündeymiş
geçmiş olsun kuzummmmmm sıkma canını
teşekkürler canım bu hafta zaman bulursam gideceğim bakalım neler olacak
caınm geçmiş olsun. kum dökmek çok ağrılı olur diyorlar. sen nasılsın.
bol su iç demiştir doktorun
bi de şeker için diyet verdi mi doktorun
canım vajinamda ağrı oluyordu zaten yattığım yerden zor kalkıyorum gece dönemiyorum bile yataktan biraz yürüyünce geçiyor suyu arttırdım
şeker için endokrinolajiye gideceğim bakalım ne olacak
geçmiş olsun cnm ya
sğol canım teşekkürler
günaydın cnmmm çkk geçmiş olsunn.kaç çıktı sonuçların çok mu yüksekmiş.ne dedi gökbay hoca
şekerli suyu içtikten sonraki iki değerimde yüksek çıkmış ilk hamileliğimde de çıkmıştı o zaman 100 lük yaptırmıştı diğer doktorum ama Gökbay bey hemen endokrinolojiye git dedi memorialde varmış oraya gideceğim
inşallah canım sağol bol su iç dedi doktorumda ağrı için parol kullanabilirsin dedi ama çekiyorum arıyı ilaç kullanmak istemiyorum yoğurt suyunuda içerim

Gunaydin qizlar nasilsiniz? Biz bebisin her seyini aldik Besiyini arabasini 9 aya kadar giysilerini amma aldikdan sonra icime bi korku girdi Allah qorusun bebeyime bi sey olursa ben yikilirim besiyine kadar evde her kes diyor erken aldiniz benim gibi erken alanlar varmi?

Çok geçmiş olsun canım.. Kum dökmek düz duvara tırmandırır insanıAllah kolaylık versin.. Bol su içmek en iyi ilaç sanırım..

Ben haftaya aliyirum cnm.iyi dusun iyi olsun allahin izniyle
bende yalnız bir gün geçirecegim eşim yine nöbetciiiiiii taktım kulaklığı kızıma mezdeke dinletiyorum oynuyoruz beraber oturdugumuz yerde
cnm senin esin ne is yapiyir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…