- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.741
Selam kızlar buraya yazamadım şeker yükleme sonucum yüksek çıktı bu hafta endokrinolojiye gideceğim oğlum iyi çok şükür ama bende durumlar vahim kum döküyorum çok ağrım oluyor birde şeker çıktı canım sıkılıyor
ast subay canm ayda 4 5 nöbet oluyor sagolsun ard arda denk geliyor hep ..Ben haftaya aliyirum cnm.iyi dusun iyi olsun allahin izniyle
cnm senin esin ne is yapiyir?
Çok geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede atlatırsın, kızın rahatsızdı o nasıl oldu;? ve kızına hamile iken de şekerin yüksek çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam aynı seviyelerde mi daha mı yüksek şimdi, şimdiden başla diyetine sen... Acil şifalar İnşallah...Selam kızlar buraya yazamadım şeker yükleme sonucum yüksek çıktı bu hafta endokrinolojiye gideceğim oğlum iyi çok şükür ama bende durumlar vahim kum döküyorum çok ağrım oluyor birde şeker çıktı canım sıkılıyor
evet canım koyu renk göz baskın ama Allah verdi mi de oluyor zencilerin bile mavi gözlü bebişi olabiliyor önceki nesillere bakmak gerek yani. İhtimal az da olsa var yani:) Benim eşimin de anne tarafı hep mavi gözlü ama eşim kahverengi gözlü ben de kahverengi gözlüyüm. Benim tarafım ise çoğunluk kahverengi ve ela. Yani bebişlerimiz kahverengi gözlü olsa bile mavi göz geni taşıyacaklar ve ileriki nesillerde bile çıkma ihtimali oluyor. Önemli olan rengi değil gören göz olsun sağlıklı olsun da yeter:)Allah kalbine göre versin canım
yeşil göz demişken benim eşimin de gözleri mavi
babasının annesinin dedesinin kardeşinin hep mavi
bizim 1. kızımız koyu kahverengi gözlü :) o bana çekti
koyu renk göz baskın olur diyorlar ama bu onlara çeker mi ki diye düşünmeden edemiyorum
Gunaydin qizlar nasilsiniz? Biz bebisin her seyini aldik Besiyini arabasini 9 aya kadar giysilerini amma aldikdan sonra icime bi korku girdi Allah qorusun bebeyime bi sey olursa ben yikilirim besiyine kadar evde her kes diyor erken aldiniz benim gibi erken alanlar varmi?
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah sana ve bebişineSelam kızlar buraya yazamadım şeker yükleme sonucum yüksek çıktı bu hafta endokrinolojiye gideceğim oğlum iyi çok şükür ama bende durumlar vahim kum döküyorum çok ağrım oluyor birde şeker çıktı canım sıkılıyor
Canim ya bu dönemde bütün çocuklar birbirine benzer benim eşimde ayrıntılıda bebise bakıp aynı ben dedi doktor hepsi birbirine benzer bebeklerin deyince ben dört köşe oldumBenimki de ayni babasi.cok.dua etmistim bana benzesin diye((
hiç canını sıkma herşeyin bi çaresi var çok şükür diyet verirler yüksek ihtimal ki sen zaten dikkat ediyosun yediklerine fln.bize 75gr lık içirdiler o yüzden 100 lük içirmedi doktor.git bakalım ne dicek memorialsağol canım teşekkürler
sağol canım ilk defa ölçtürdüm 2 değerim sınırın üstündeymiş
teşekkürler canım bu hafta zaman bulursam gideceğim bakalım neler olacak
canım vajinamda ağrı oluyordu zaten yattığım yerden zor kalkıyorum gece dönemiyorum bile yataktan biraz yürüyünce geçiyor suyu arttırdım
şeker için endokrinolajiye gideceğim bakalım ne olacak
sğol canım teşekkürler
şekerli suyu içtikten sonraki iki değerimde yüksek çıkmış ilk hamileliğimde de çıkmıştı o zaman 100 lük yaptırmıştı diğer doktorum ama Gökbay bey hemen endokrinolojiye git dedi memorialde varmış oraya gideceğim
inşallah canım sağol bol su iç dedi doktorumda ağrı için parol kullanabilirsin dedi ama çekiyorum arıyı ilaç kullanmak istemiyorum yoğurt suyunuda içerim
tabi ki canım en önemlisi oevet canım koyu renk göz baskın ama Allah verdi mi de oluyor zencilerin bile mavi gözlü bebişi olabiliyor önceki nesillere bakmak gerek yani. İhtimal az da olsa var yani:) Benim eşimin de anne tarafı hep mavi gözlü ama eşim kahverengi gözlü ben de kahverengi gözlüyüm. Benim tarafım ise çoğunluk kahverengi ve ela. Yani bebişlerimiz kahverengi gözlü olsa bile mavi göz geni taşıyacaklar ve ileriki nesillerde bile çıkma ihtimali oluyor. Önemli olan rengi değil gören göz olsun sağlıklı olsun da yeter:)
süper bende sabah oynatıyodum oğlumu gerçi işteydim ama iyi oluyo sen kızına şimdiden jimnastik yaptırıyosun belli ki. maşallah bu arada kızın baya tombişleşmiş annesi, şeker yüklemesi yaptırdın mı ki? benim doktorum ta ilk başta şekerinde sorun olursa bebek ya iri olur ya da zayıf vs. demişti ondan merak ettim.bende yalnız bir gün geçirecegim eşim yine nöbetciiiiiiitaktım kulaklığı kızıma mezdeke dinletiyorum oynuyoruz beraber oturdugumuz yerde
Benim eşimin gozleride yeşil ama bebisim bana benzeyecek köyü kahve rengi olacak gibime geliyor.cunku hep ruyalarimda aynı oğlan çocuğunu görüyorum ve aynı benAllah kalbine göre versin canım
yeşil göz demişken benim eşimin de gözleri mavi
babasının annesinin dedesinin kardeşinin hep mavi
bizim 1. kızımız koyu kahverengi gözlü :) o bana çekti
koyu renk göz baskın olur diyorlar ama bu onlara çeker mi ki diye düşünmeden edemiyorum
Neden bisey olsun herseyimizle Allah a emanetiz.olumsuzu cagirmaki olumsuz seyler gelmesin basa.bizde sonra cok sıkısmamak icin bi suru seyimizi indirime girdikce aldik.en iyisini Allah bilir☺Gunaydin qizlar nasilsiniz? Biz bebisin her seyini aldik Besiyini arabasini 9 aya kadar giysilerini amma aldikdan sonra icime bi korku girdi Allah qorusun bebeyime bi sey olursa ben yikilirim besiyine kadar evde her kes diyor erken aldiniz benim gibi erken alanlar varmi?
sıkıntı yapma canım yaa. illa hareketleniyordur da sen belki anlayamıyosundur. suan ki durumun nedir ????Az bir hareketlenme var iki gün cosuyosa iki gün dinleniyordu herhalde inşallah iyidir yavrum ya benim ikili testin kötü çıktığı için evhamim çok oluyo
hasta olan arkadaşlar mı var.Herkese mutlu bir hafta diliyoruz, bizim enerjisizliğimiz size uğramasın inşallah.
Rahatsızlığı olan herkese de acil şifalar, bütün sıkıntılarınız bir an önce terk etsin hayatınızı.
Gunaydin qizlar nasilsiniz? Biz bebisin her seyini aldik Besiyini arabasini 9 aya kadar giysilerini amma aldikdan sonra icime bi korku girdi Allah qorusun bebeyime bi sey olursa ben yikilirim besiyine kadar evde her kes diyor erken aldiniz benim gibi erken alanlar varmi?
bizde aldık cnm herşeyini.bi ev tipi anakucağı birde park yatak kaldı.sıkıştırmak istemedim hepsini son aylara.yavaş yavaş aldım doğuma borçları bile biter.sıcaklarda çıkmak çok sıkıntı olcak çünkü bn bide antalyadayım mümkün değil çıkmam.ateş ölçer braun kulaktan ölçer aldım cnm ben hem doktorların hemde kullanan kuzenlerimin tavsiyesiyle aldımBen de telsizi,ateşölçeri ve oda takımı hariç her şeyini aldım hatta mevlidinde dağıtacağım hediyelikler bile hazır olmak üzere. Rabbim korktuklarımızdan uzak tutsun hepimizi ama Allah korusun öyle bir acı bizi bulacaksa bulur zaten. Hepimiz O'na emanetiz nihayetinde ve kaderimizden öte bişey yaşamayacağız.
Ben bütün alışverişimi nakit yapıyorum yapmaya da devam edeceğim. O nedenle bu kadar masrafı tek bir ayın içine yüklemem mümkün değildi.Bir de hamileliğimizi en ağır zamanları yazın en sıcak zamanlarına denk geliyor hatta bir ay da Ramazan'a denk geliyor. Yani ben iyi olsam bile alışverişe çıkacağım kişiler oruç oruç bana eşlik edecek halde olamazlar o sıcakta. Velhasıl rahat rahat, doya doya erkenden hazır olmak varken aman bişey olur korkusuyla sıkışmanın "bence" hiiiçççç gereği yok.
Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğumlar ve evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?