2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım, kum çok ağrı yapar diyorlar inşallah tez zamanda atlatırsın

Çok geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede atlatırsın, kızın rahatsızdı o nasıl oldu;? ve kızına hamile iken de şekerin yüksek çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam aynı seviyelerde mi daha mı yüksek şimdi, şimdiden başla diyetine sen... Acil şifalar İnşallah...

evet canım koyu renk göz baskın ama Allah verdi mi de oluyor zencilerin bile mavi gözlü bebişi olabiliyor önceki nesillere bakmak gerek yani. İhtimal az da olsa var yani:) Benim eşimin de anne tarafı hep mavi gözlü ama eşim kahverengi gözlü ben de kahverengi gözlüyüm. Benim tarafım ise çoğunluk kahverengi ve ela. Yani bebişlerimiz kahverengi gözlü olsa bile mavi göz geni taşıyacaklar ve ileriki nesillerde bile çıkma ihtimali oluyor. Önemli olan rengi değil gören göz olsun sağlıklı olsun da yeter:)

Günaydın canım biraz erken almışsın ama kötü düşünme lütfen. Pozitif düşüncelerin olsun ki pozitif bakabilesin. Yavrularımız Allaha emanet sonuçta güzel günlerde kulllansın inşallah :)

Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah sana ve bebişine

Benimki de ayni babasi.cok.dua etmistim bana benzesin diye((
Canim ya bu dönemde bütün çocuklar birbirine benzer benim eşimde ayrıntılıda bebise bakıp aynı ben dedi doktor hepsi birbirine benzer bebeklerin deyince ben dört köşe oldum yani bana benzesin demi o kadarda telin ekranına kendi fotomu koydum ilk teknesinde ona baktım

hiç canını sıkma herşeyin bi çaresi var çok şükür diyet verirler yüksek ihtimal ki sen zaten dikkat ediyosun yediklerine fln.bize 75gr lık içirdiler o yüzden 100 lük içirmedi doktor.git bakalım ne dicek memorial

tabi ki canım en önemlisi o
sadece öylesine muhabbet ediyoruz
herşeyin hayırlısı :)

bende yalnız bir gün geçirecegim eşim yine nöbetciiiiiii taktım kulaklığı kızıma mezdeke dinletiyorum oynuyoruz beraber oturdugumuz yerde
süper bende sabah oynatıyodum oğlumu gerçi işteydim ama iyi oluyo sen kızına şimdiden jimnastik yaptırıyosun belli ki. maşallah bu arada kızın baya tombişleşmiş annesi, şeker yüklemesi yaptırdın mı ki? benim doktorum ta ilk başta şekerinde sorun olursa bebek ya iri olur ya da zayıf vs. demişti ondan merak ettim.

Benim eşimin gozleride yeşil ama bebisim bana benzeyecek köyü kahve rengi olacak gibime geliyor.cunku hep ruyalarimda aynı oğlan çocuğunu görüyorum ve aynı ben

Neden bisey olsun herseyimizle Allah a emanetiz.olumsuzu cagirmaki olumsuz seyler gelmesin basa.bizde sonra cok sıkısmamak icin bi suru seyimizi indirime girdikce aldik.en iyisini Allah bilir☺

Az bir hareketlenme var iki gün cosuyosa iki gün dinleniyordu herhalde inşallah iyidir yavrum ya benim ikili testin kötü çıktığı için evhamim çok oluyo
sıkıntı yapma canım yaa. illa hareketleniyordur da sen belki anlayamıyosundur. suan ki durumun nedir ????

Herkese mutlu bir hafta diliyoruz, bizim enerjisizliğimiz size uğramasın inşallah.
Rahatsızlığı olan herkese de acil şifalar, bütün sıkıntılarınız bir an önce terk etsin hayatınızı.
hasta olan arkadaşlar mı var.
geçmiş olsun.
bahar geldi . inşallah bi daha rahatsızlanmaz kimsecikler

kızlar ağırlaştıkça sabah uyanmak zor olmaya başladı. 6 haftam kaldı izne çıkmak için hayırlısıyla geçse artık diyorum

Ben de telsizi,ateşölçeri ve oda takımı hariç her şeyini aldım hatta mevlidinde dağıtacağım hediyelikler bile hazır olmak üzere. Rabbim korktuklarımızdan uzak tutsun hepimizi ama Allah korusun öyle bir acı bizi bulacaksa bulur zaten. Hepimiz O'na emanetiz nihayetinde ve kaderimizden öte bişey yaşamayacağız.
Ben bütün alışverişimi nakit yapıyorum yapmaya da devam edeceğim. O nedenle bu kadar masrafı tek bir ayın içine yüklemem mümkün değildi.Bir de hamileliğimizi en ağır zamanları yazın en sıcak zamanlarına denk geliyor hatta bir ay da Ramazan'a denk geliyor. Yani ben iyi olsam bile alışverişe çıkacağım kişiler oruç oruç bana eşlik edecek halde olamazlar o sıcakta. Velhasıl rahat rahat, doya doya erkenden hazır olmak varken aman bişey olur korkusuyla sıkışmanın "bence" hiiiçççç gereği yok.
Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğumlar ve evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

bu arada dün 2-3 saat bebek arabası baktık. ben mima xira ve stokke xplory modellerini çok begendım. hatta aşık oldum ama maalesef ıkı modelde çok pahalı 2900- 3000 arası

bizde aldık cnm herşeyini.bi ev tipi anakucağı birde park yatak kaldı.sıkıştırmak istemedim hepsini son aylara.yavaş yavaş aldım doğuma borçları bile biter.sıcaklarda çıkmak çok sıkıntı olcak çünkü bn bide antalyadayım mümkün değil çıkmam.ateş ölçer braun kulaktan ölçer aldım cnm ben hem doktorların hemde kullanan kuzenlerimin tavsiyesiyle aldım

Selam arkadaslar nasilsiniz? Hasta olan arkadaslar gecmis olsun Allah sifa versin. Ben bugun yine sabahtandir hastanedeydim yeni geldim muayane olduk bebegim oynamiyordu kalp atislari vardi ama hareketli degildi git biraz dolas gel dedi kendini katlamis gittim dolaştım cikolata yedim o zaman acmisti kendini hareketlerini hala hissetmiyormusun dedi yok dedim 2 haftaya kadar hissedebilirsin dedi bu sefer inşallah. bebegim 340 gram olmus 60gr almis doktor vitamin serumu takti daha cok dikkat et dedi :-( dikkat etmeye calisiyorum ama bu kadar oluyor :-(asagidan agrilarim oluyordu bebegin asagida oldugu icin baski yapiyor dedi magnorm diye bi ilac verdi ağrı için ignemide vurdum geldim ha bu arada 70 kilo olmusum toplamda 7kilo almisim haftaya da seker yüklemesi olacakmis.

Bende biberon temizlik ürünleri ve bu tarzda ufak denen hiç birşeyi almadım bir türlüde nası alınır ne olur iyi marka nedir hiç bilmiyorum araştrıyorum ama kafam bir türlü rahat değil.ne alıcam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…