2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR bebeğin tırnak makası tarağı falan bunlar markalı olmalımı ne olmalı? bunun gibi tamizlik ve sağlık ürünlerini nereden alayım ya?

günaydın hanımlar
ben yine hastayım sanki sırtıma kar yağıyor ciğerlerimi üşüttüm biraz nasıl oldugunu bende anlamadım.
herkese sağlıklı bir hafta diliyorum
günaydın canım
geçmiş olsun. bende sanki buz yemişim gibi boğazlarım ağrıyor iki gündür

günaydın hanımlar
ben yine hastayım sanki sırtıma kar yağıyor ciğerlerimi üşüttüm biraz nasıl oldugunu bende anlamadım.
herkese sağlıklı bir hafta diliyorum
günaydın cnm aman dikkat et sıcak tut sırtını havalar5a güven olmuyor hele ki gece açıyorsan sırtını kendimden biliyorum

kız ben normalde hayatta açmam üstümü ama bu gece çok terledim bi baktım açmışım üstümü ki hamilelikten sanırım bazen ateş basıyor beni .

inşallah en kısa zamanda düzelirim bu nedir yaaa bu kacıncı hastalık

inşallah düzelirsin cnm valla ben çok açıyorum sırtımı yatarken sonra ceremesini de çekiyorum sıcak havlu falan koy evdeyken geçmiş olsun bebeğimm

Normalde ayda 1 gidiyosun ilerleyen zamanlarda . bu aylik baska bi ozel durumdan dolayi benimki bi ayi gecicek.zaten daha bebegin cok kucuk
Evet cok merak etsen bile cok sık ultrasounda girmemeye calis.
cinsiyetını kaçıncı haftada soyledıler devlet hastanelerınde soylemıyor dıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…