- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.761
cnm bebiş minyon olcak diye hiç canını sıkma sağlıklı olsunda.doğduktan sonra çok çabuk topluyor sonra elinden zor alıyorsun yiyecekleriSelam arkadaslar nasilsiniz? Hasta olan arkadaslar gecmis olsun Allah sifa versin. Ben bugun yine sabahtandir hastanedeydim yeni geldim muayane olduk bebegim oynamiyordu kalp atislari vardi ama hareketli degildi git biraz dolas gel dedi kendini katlamis gittim dolaştım cikolata yedim o zaman acmisti kendini hareketlerini hala hissetmiyormusun dedi yok dedim 2 haftaya kadar hissedebilirsin dedi bu sefer inşallah. bebegim 340 gram olmus 60gr almis doktor vitamin serumu takti daha cok dikkat et dedi :-( dikkat etmeye calisiyorum ama bu kadar oluyor :-(asagidan agrilarim oluyordu bebegin asagida oldugu icin baski yapiyor dedi magnorm diye bi ilac verdi ağrı için ignemide vurdum geldim ha bu arada 70 kilo olmusum toplamda 7kilo almisim haftaya da seker yüklemesi olacakmis.
bizde aldık cnm herşeyini.bi ev tipi anakucağı birde park yatak kaldı.sıkıştırmak istemedim hepsini son aylara.yavaş yavaş aldım doğuma borçları bile biter.sıcaklarda çıkmak çok sıkıntı olcak çünkü bn bide antalyadayım mümkün değil çıkmam.ateş ölçer braun kulaktan ölçer aldım cnm ben hem doktorların hemde kullanan kuzenlerimin tavsiyesiyle aldım
ben çok araştırdım cnm çk yorum okudum kullananlara sordum.biberonda herkesin tek tavsiyesi avent natural.emzikte avent ve nuk.temizlik ürünleride e-bebekte baby me marka ürünler var onlar iyiymiş.hatta onun ıslak pamuğu var sadece su ve pamuk ben onun setini aldım 24 lüBende biberon temizlik ürünleri ve bu tarzda ufak denen hiç birşeyi almadım bir türlüde nası alınır ne olur iyi marka nedir hiç bilmiyorum araştrıyorum ama kafam bir türlü rahat değil.ne alıcam diye.
canım benim sen dikkat etmeye çalış yine. yoğurt , süt , peynir ve yumurtayı çok çok ye , iç. olur mu.Selam arkadaslar nasilsiniz? Hasta olan arkadaslar gecmis olsun Allah sifa versin. Ben bugun yine sabahtandir hastanedeydim yeni geldim muayane olduk bebegim oynamiyordu kalp atislari vardi ama hareketli degildi git biraz dolas gel dedi kendini katlamis gittim dolaştım cikolata yedim o zaman acmisti kendini hareketlerini hala hissetmiyormusun dedi yok dedim 2 haftaya kadar hissedebilirsin dedi bu sefer inşallah. bebegim 340 gram olmus 60gr almis doktor vitamin serumu takti daha cok dikkat et dedi :-( dikkat etmeye calisiyorum ama bu kadar oluyor :-(asagidan agrilarim oluyordu bebegin asagida oldugu icin baski yapiyor dedi magnorm diye bi ilac verdi ağrı için ignemide vurdum geldim ha bu arada 70 kilo olmusum toplamda 7kilo almisim haftaya da seker yüklemesi olacakmis.
saoll senin kızanda güle güle kullansın iyi günlerde inşşşşş.ana kucağı bikaç model arasında kararsızım biraz daha bakınıcam.sen hangi marka model aldın ? Park yatak graco almayı planlıyorum ama canlısını incelemek kısmet olmadı dahagüle güle kullansın prensin inşallah canım.Ev tipi ana kucağımızı da aldık biz. Ateş ölçer konusunda ben de drların tavsiyesi ve yönlendirmesiyle kulaktan ölçere karar vermiştim model olarak da Braun 6520 alacağım inşallah. Karar verdim nasıl olsa diye acele etmiyorum onun için.
Ediyorum valla beslenmeme dikkat ediuorum dr diyor etseydin 100gr almasi gerekiyordu:-( ama ben ne yapayim ondan üzüldüm biraz neyse bundan sonrasi iyi olur inşallahcnm bebiş minyon olcak diye hiç canını sıkma sağlıklı olsunda.doğduktan sonra çok çabuk topluyor sonra elinden zor alıyorsun yiyeceklerisen kendine dikkat et beslenmene dikkat et bebiş zatn seninle büyür ki bak 60gr almış bile,yerinde saymıyor sonuçta sadece alması biraz yavaş okdr
Her sabah sut yumurta ve peynirimi hic ihmal etmem kasar peynirde yerim aralarda meyve yogurt ceviz badem oglen mutlaka sebze yemegi yine aralarda atistiririm aksam yemegimide iyi yerim ama bu kadar demekki saglikli olsunda son aylarda alir belkicanım benim sen dikkat etmeye çalış yine. yoğurt , süt , peynir ve yumurtayı çok çok ye , iç. olur mu.
maşallah bebeğimize.
büyüyor annesi sıkıntı yapma.
saoll senin kızanda güle güle kullansın iyi günlerde inşşşşş.ana kucağı bikaç model arasında kararsızım biraz daha bakınıcam.sen hangi marka model aldın ? Park yatak graco almayı planlıyorum ama canlısını incelemek kısmet olmadı daha
Selam arkadaslar nasilsiniz? Hasta olan arkadaslar gecmis olsun Allah sifa versin. Ben bugun yine sabahtandir hastanedeydim yeni geldim muayane olduk bebegim oynamiyordu kalp atislari vardi ama hareketli degildi git biraz dolas gel dedi kendini katlamis gittim dolaştım cikolata yedim o zaman acmisti kendini hareketlerini hala hissetmiyormusun dedi yok dedim 2 haftaya kadar hissedebilirsin dedi bu sefer inşallah. bebegim 340 gram olmus 60gr almis doktor vitamin serumu takti daha cok dikkat et dedi :-( dikkat etmeye calisiyorum ama bu kadar oluyor :-(asagidan agrilarim oluyordu bebegin asagida oldugu icin baski yapiyor dedi magnorm diye bi ilac verdi ağrı için ignemide vurdum geldim ha bu arada 70 kilo olmusum toplamda 7kilo almisim haftaya da seker yüklemesi olacakmis.
casual benmde dikkatimi çekti canlısına baktım hoşuma gitti.bright star markada bikaç tane beğendim ikisi arasında kaldım.aynen bende daha denk gelmedm graco ama bikaç mağazada varmış burda gidip bakmak lazım bi çok övüyolarİnşallah canım sağ olasın. Ana kucağını Casual activity rocker aldık teyzesi.Titreşimi, 3 kademesi ve melodileri var, çok severek aldım inşallah oğlum da sever. Bir de Sırt desteği sağlam bişey olsun istedim, torba gibi duruyor çoğu çünkü. Park yatak da Sunny Baby'nin pamuk kumaşlı bir modelini aldım. Gracoya ulaşamadım burda, dediğin gibi de dokunup görmeden alınmıyor hiçbir şey.
Insallah canim tesekkur ederimCanım moralini bozma hiç gelişme göstermiyor değil sonuçta bebeğin, biraz nazlı sadece kendisi annesi.Sen kendini ihmal etme,moralini düşürme, beslenmene azami dikkat göstermeye devam et. Kuzum küçüklükten bişey olsaydı inan ben yaşamıyor olurdum. :) 9 aylık doğmuşum ama 6,5 aylık ancak görünüyormuşum. Allahın izniyle her şey yoluna girecek,Kocamaannn bir cocuk olacak
benmkide öyleydi kolundan zorla tutup götürdm.Allah korusun erken ddoğum olursa herşeyi sen almak zorunda kalcaksın fln diye korkuttum biraz.razı geldi almayaya benim eşim hala çok erken deyip duruyo kıyafette bakmıyo, başka şeylerde.
evet ya tombık olunca basladık jimnastiklere :) gelecek ay tok gel dedı kontrol edecek .yani insallah sorun yoktur seker hakkında bırsey bılmıyorum ..süper bende sabah oynatıyodum oğlumu gerçi işteydim ama iyi oluyo sen kızına şimdiden jimnastik yaptırıyosun belli ki. maşallah bu arada kızın baya tombişleşmiş annesi, şeker yüklemesi yaptırdın mı ki? benim doktorum ta ilk başta şekerinde sorun olursa bebek ya iri olur ya da zayıf vs. demişti ondan merak ettim.
CANIM ilk günler sadece pamuk ve suylamı silecekmişiz geçen öyle dediler yenidoğan ıslak mendil alcaktım aa pamuk su yapcan öyle olmaz dediler. çok büyük cahilllikmiş bu çocuk işi yaben çok araştırdım cnm çk yorum okudum kullananlara sordum.biberonda herkesin tek tavsiyesi avent natural.emzikte avent ve nuk.temizlik ürünleride e-bebekte baby me marka ürünler var onlar iyiymiş.hatta onun ıslak pamuğu var sadece su ve pamuk ben onun setini aldım 24 lü
peki cnım biberon kaç tane alcaz benim kafam bu yüzden karışıyor avent ı bende duydum ama bi süt için bi su için bi cam bi plastikmi nası yani kafam duruyo ya? emzikte sonra doğuncamı alsam diyorum onuda bilemedim.ben çok araştırdım cnm çk yorum okudum kullananlara sordum.biberonda herkesin tek tavsiyesi avent natural.emzikte avent ve nuk.temizlik ürünleride e-bebekte baby me marka ürünler var onlar iyiymiş.hatta onun ıslak pamuğu var sadece su ve pamuk ben onun setini aldım 24 lü
Biberon ve emzik olayına bende bir türlü konstanre olamadım. ne bakasım var ne alasım neden bilmiyorumBende biberon temizlik ürünleri ve bu tarzda ufak denen hiç birşeyi almadım bir türlüde nası alınır ne olur iyi marka nedir hiç bilmiyorum araştrıyorum ama kafam bir türlü rahat değil.ne alıcam diye.
yok diyorum ya. artık çantası hazırlanması lazım eksikleri var erken gelirse zorlanırız dıyorum. hala oyun gibi algılıyo herhalde. ya yaparız, alırız, bakarız... sokuyorum magazalarada ama daha bi çorap alalım demedi. ben beğeniyorum sonraaaaa.... diye uzatıyo.benmkide öyleydi kolundan zorla tutup götürdm.Allah korusun erken ddoğum olursa herşeyi sen almak zorunda kalcaksın fln diye korkuttum biraz.razı geldi almaya
Sen canını sıkıp bebeği de üzme canım bak gelişiyor neticede.. Muz, kivi, süt falan tüketmeye çalış.. Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alacaksın inşallah..Selam arkadaslar nasilsiniz? Hasta olan arkadaslar gecmis olsun Allah sifa versin. Ben bugun yine sabahtandir hastanedeydim yeni geldim muayane olduk bebegim oynamiyordu kalp atislari vardi ama hareketli degildi git biraz dolas gel dedi kendini katlamis gittim dolaştım cikolata yedim o zaman acmisti kendini hareketlerini hala hissetmiyormusun dedi yok dedim 2 haftaya kadar hissedebilirsin dedi bu sefer inşallah. bebegim 340 gram olmus 60gr almis doktor vitamin serumu takti daha cok dikkat et dedi :-( dikkat etmeye calisiyorum ama bu kadar oluyor :-(asagidan agrilarim oluyordu bebegin asagida oldugu icin baski yapiyor dedi magnorm diye bi ilac verdi ağrı için ignemide vurdum geldim ha bu arada 70 kilo olmusum toplamda 7kilo almisim haftaya da seker yüklemesi olacakmis.
Ben de kendimi çok cahil hissediyorum.. Duymadığım markalar, bilmediğim ürünler.. Hakim olmadığım bi alan olduğu için sonrasında pişman olmamak adına devamlı araştırıyorum ama henüz netice yokCANIM ilk günler sadece pamuk ve suylamı silecekmişiz geçen öyle dediler yenidoğan ıslak mendil alcaktım aa pamuk su yapcan öyle olmaz dediler. çok büyük cahilllikmiş bu çocuk işi yahiç bişeye benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?