2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar 100 mg şeker yükleme testim var bugün aç karnına verdim sırada diğerleri inşallah çıkmaz şekerimiz acıktım şimdiden bide 3 saat daha ac kalıcaz
sonuçların güzel çıkar inşallah canım yanında hazır bulundur bişeyler testler bitince hemen yersin açlık çok zor oluyor ben de çok acıkıyorum sabah 6 da uyandım açlıktan

Günaydın yağmuru bol bereketli Ankara sabahından,
Herkes çok ama çok iyi olsun...
burası da öyle sabahtan beri yağıyor çok güzel mis gibi

benmde öyle cnm saymaya kalksan başa çıkamam.hiç durmuyoki dönüyo,tekme atıyo hıçkırık tutuyo ittiriyo hangi birini sayayım
aynı benimki ben hıçkırıkları anlayamıyorum ama hep bi kıpırtılar var içimde

Mustella iyi canım çatlak kremlerinde 13 kilo aldım ama çatlama dim daha sürekli kullanmıyorum zor geliyor ama aklıma geldikçe 2 günde bir sürüyorum
bende lierak + aktarda yaptırdığım on tane yağı içeren karışım sürüyorum sabah akşam çok şükür hiç çatlağım yok şimdiye kdr.inşş bundan sonrda olmaz çatlaksız bitiririm hamileliği

canım sen kaç kilo aldın hemen hemen aynıyız ben 12 kilo almışım bu ikinci hamileliğim ilkinde 12 kilo ile bitirmiştim hamileliği ama bunda daha şimdiden 12 kilo aldım ya çok alıcam sanırım

ard arda küçük pıt pıtlar yapıyosa hıçkırıyodur belli belirsiz oluyo

kızlar mayıs ın son haftası 1 hafta izin kullanıcam tatile gitmek istiyorum ama uçak yasak mıdır sizce? 31.haftaya baslamıs olucm o tarihte kısmetse

Günaydın kızlar istanbul yagışlı dün geceden beri ...Pc karşına geçtim kahvaltıdan sonra açtım tülümü dişarda mis gibi yağmur açtım camı bir nefes aldım ki mis gibi toprak ve yagmur kokusu hemen çay kaptım ve size yazıyoorum nasıl gidiyor hamilelik zaman daralınca bir heyecana kapılıyorum ki sormayın gitsin Herkeze mutlu bir gün diliyorrum

canım sen kaç kilo aldın hemen hemen aynıyız ben 12 kilo almışım bu ikinci hamileliğim ilkinde 12 kilo ile bitirmiştim hamileliği ama bunda daha şimdiden 12 kilo aldım ya çok alıcam sanırım
bende 13 kilo aldım.dha da alıcam biliyorum çünkü iştahım fil iştahı maşallah.eşim kadar yiyorum

sonuçların güzel çıkar inşallah canım yanında hazır bulundur bişeyler testler bitince hemen yersin

merhaba kuzum nasılsın göremedim seni ne zamandır

saol canım benim
doktoruma da soracağım 3 hafta sonra.. insan korkuyor herşeyden :)
ne demek cnmmm.benm tahminim bebek sağda bir siniri sıkıştırıyo çünkü sağ omzum sağ bacağım ağrıyodu düne kadar şmd geçti çl şükür.bebekte hep sağda takılıyo orda toplanıyo genelde.

Genetik yapıda etkiliyo mus annem de hiç yok benim çatlak inşallah bende de böyle gider olmaz olur sa da yapcak bişey yok kızıma feda olsun napalım

ohhh şmd istanbulda olmak vardı ne güzel yaaa.bnd anca sıcak yapış yapış bir antalya sabahına uyanıyorum

Genetik yapıda etkiliyo mus annem de hiç yok benim çatlak inşallah bende de böyle gider olmaz olur sa da yapcak bişey yok kızıma feda olsun napalım
aynen cnm genetikte engelliyomusun ama yağlar sürerek fazla olmasını engelliyosun.benm annemde hiç çatlamamış ama bn yinede tırsıyorum göbüşüm çatlıcak diye

Buraya pek girmedim tatlım ya Naber nasılsın bebişimiz nasıl ?
kızımla çok iyiyiz teyzesi işe gidip geliyoruz ama artık yarım gün benim için hiç yorucu olmuyor
geçen hafta kontrol vardı 1013 gr olmuş dedi dr
seninki nasıl ismine falan karar verdiniz mi

ben de öyle valla eşimde benimle birlikte çok yemeye başladı onu da etkiliyormuşum doğumdan sonra ikimiz de iyi bi diyet yapacağız bu gidişle
anyı durum bizde de var ama benmki spora gittiği için sabit kiloda kalıyo.sporda anca yediklerini eritiyo garibim mevcut kilosunu veremiyo çünkü ağzımız hiç boş durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…