- 8 Ocak 2015
- 400
- 136
- 38
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.061
Bnmki bcklarimda oluştu göbeğinde falan yok inş oluşmaz bundan sonrada çok çirkin duruyoGünaydın hayirli cuma lar herkese. Benim de karnım da çatlak yok daha aman nazar değmesin fakat totom da oluşmaya başlamış. Zaten yıllardır hep bu totomla uğraştım ben ilk patlak veren yer yine orası oldu :))) şişlik ben de de oluyo çorabın oturduğu yerden anlıyorum ama çok fazla değil ayakkabilarimi giyebiliyorum hala bi sorun yok. Arada yüzüm şişiyor onu da kortizona bağlıyorum ama şişlik normal artık biraz tuz su dengesine dikkat ederek halledebiliriz. Çatlak konusunda krem sürüyorum aklıma geldikçe ama ne yaparsam yapayım catlicam yapacak bisey yok :)))
Bilmiyorum ama banada birkaç ayakkabim olmuyor artik bende tuzlu severim tosuncuk olmaya başlarız artikkızlar dün eve gittiğimde sol ayağımın ve az yukarısının bilek kısmının şiştiğini farkettim
ama sol ayak bilek bacak sadece.. tuzluyu çok severim ben ondan mı dersiniz?
korktum açıkçası bu haftalarda başlıyor mu şişmeye
canım bende yaklsık 1 aydır var o durum normal yani o durum tuzu azalt ve coraplarının bılegını sıkmadıgına emın ol bol kıyafetler gıyınkızlar dün eve gittiğimde sol ayağımın ve az yukarısının bilek kısmının şiştiğini farkettim
ama sol ayak bilek bacak sadece.. tuzluyu çok severim ben ondan mı dersiniz?
korktum açıkçası bu haftalarda başlıyor mu şişmeye
saol canımBilmiyorum ama banada birkaç ayakkabim olmuyor artik bende tuzlu severim tosuncuk olmaya başlarız artik
ben erken mi oldu şişme diye de endişeleniyordumcanım bende yaklsık 1 aydır var o durum normal yani o durum tuzu azalt ve coraplarının bılegını sıkmadıgına emın ol bol kıyafetler gıyın
canım yinede ıcınde suphe varsa doktora gıttıgın de sor en azından ıcın rahatlamıs olursaol canım
benim sadece sol ayak oldu bide ondan endişelendim :)
ben erken mi oldu şişme diye de endişeleniyordum
saol canım bilgi için :)
evet canım 3 hafta var daha ama soracağımcanım yinede ıcınde suphe varsa doktora gıttıgın de sor en azından ıcın rahatlamıs olur
Günaydın cnmm.merak etme cevabı alır almaz yazarım.ama kesin normal bi sıkıntı yok dicek benm relax doktorumkızlar saolunnn.. toplanma sertleşme olayı oluyordu zaten hafif agrısıda oluyordu ovalayınca geciyordu. şimdi böyle derimi şişmiş görünce ne oluyor dedim.. cok pimpirikli oldum yaa. teşekkürler tekrardaaann
ewet benimde sag tarafı şişirmeye yeni başladı. hatta karnımda dalgalanıyor. dün akşam oldu ilk defa ya da ben yeni gördüm.
bir de ara ara adet agrısı gibi agrım oluyor. bende salı günü gitcem doktora o zaman sorucam insallah hepsi normaldir.
dediğin gibi bendede o tarz bi agrı oluyor. bakalım normaldir insallah..
sen benden daha önce doktora gidiyorsun ögrenince hemen yaaaaazz merakla beklicem..
Mustella iyi canım çatlak kremlerinde 13 kilo aldım ama çatlama dim daha sürekli kullanmıyorum zor geliyor ama aklıma geldikçe 2 günde bir sürüyorumKızlar günaydın haftanın son gününden hepinize sevgiler.
Karnım karayolları haritası gibi çatlak içindeyim
benmde öyle cnm saymaya kalksan başa çıkamam.hiç durmuyoki dönüyo,tekme atıyo hıçkırık tutuyo ittiriyo hangi birini sayayımkızlar benim takvimimde bebeğiniz tekmelerini saymaya başladınız mı yazıyor ama ben sayamıyorum ki sayamam da hiç durmuyor kıpır kıpır onu saymaya çalışsam çok zor olur herhaldeaynı bu bebiş gibi dönüp duruyor herhalde
Allah kolaylık versin cnmm inşş güzel sonuçlar alırsınGünaydın kızlar 100 mg şeker yükleme testim var bugün aç karnına verdim sırada diğerleri inşallah çıkmaz şekerimizacıktım şimdiden bide 3 saat daha ac kalıcaz
Sağol canım amin inşallah güzel güzel çıksın sonuçlarAllah kolaylık versin cnmm inşş güzel sonuçlar alırsın
Doğum sonrası yine yaparsın tabii besleyici sütümüz olsun diye de yine çok abartmadan bol yeşillikli hafta da 1 kaçamaklı:)napimm kızzzz bir de benim şekerim düşerdi evde abur cubur olurdu ben birşeyler yapardım.
misafir cagırırdım. eksik kalmazdım bişeyden tabi cok kilo almamaya da dikkat ederdim. şimdi yesemde alıyorum yemesemde. napiim bilemedim.
bari accık dikkat etmek adına yemiyim diyorum amaaa gözümün önünde hepsii ahh ahhh.. sırf o yüzden faceye bile girmiyorum kaç aydır millet toplanıp toplanıp masalarının resimlerini cekiyorlarr. can cekiyor.. bu bile bile işkencedir anam..
ne güzeel walla iradene sahipsin ve yemiyorsun aferim sanaaa da ben o yazdıgını anlamadım yaaa şimcik karadenizlisin diye kuymak diyecem o mu acep ? yoksa kaymak mıı ? ahahahaha herkes anlamıştır benim haricimde herhaldeee...
ay ne uzun yazdımmm anla işte ne kadar dertliyim şu yeme konusundaa.. dayanamicccemm kuzenime diyimdeee bi masa acsın bana gözüm doysun
benmde sadece sağ ayak ve bileğim şişiyo cnm demekki normalsaol canım
benim sadece sol ayak oldu bide ondan endişelendim :)
ben erken mi oldu şişme diye de endişeleniyordum
saol canım bilgi için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?