2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnmki bcklarimda oluştu göbeğinde falan yok inş oluşmaz bundan sonrada çok çirkin duruyo

Bilmiyorum ama banada birkaç ayakkabim olmuyor artik bende tuzlu severim tosuncuk olmaya başlarız artik

canım bende yaklsık 1 aydır var o durum normal yani o durum tuzu azalt ve coraplarının bılegını sıkmadıgına emın ol bol kıyafetler gıyın

Bilmiyorum ama banada birkaç ayakkabim olmuyor artik bende tuzlu severim tosuncuk olmaya başlarız artik
saol canım
benim sadece sol ayak oldu bide ondan endişelendim :)
canım bende yaklsık 1 aydır var o durum normal yani o durum tuzu azalt ve coraplarının bılegını sıkmadıgına emın ol bol kıyafetler gıyın
ben erken mi oldu şişme diye de endişeleniyordum
saol canım bilgi için :)

kızlar benim takvimimde bebeğiniz tekmelerini saymaya başladınız mı yazıyor ama ben sayamıyorum ki sayamam da hiç durmuyor kıpır kıpır onu saymaya çalışsam çok zor olur herhalde aynı bu bebiş gibi dönüp duruyor herhalde

Günaydın kızlar 100 mg şeker yükleme testim var bugün aç karnına verdim sırada diğerleri inşallah çıkmaz şekerimiz acıktım şimdiden bide 3 saat daha ac kalıcaz

Günaydın cnmm.merak etme cevabı alır almaz yazarım.ama kesin normal bi sıkıntı yok dicek benm relax doktorum

Kızlar günaydın haftanın son gününden hepinize sevgiler.
Karnım karayolları haritası gibi çatlak içindeyim
Mustella iyi canım çatlak kremlerinde 13 kilo aldım ama çatlama dim daha sürekli kullanmıyorum zor geliyor ama aklıma geldikçe 2 günde bir sürüyorum

benmde öyle cnm saymaya kalksan başa çıkamam.hiç durmuyoki dönüyo,tekme atıyo hıçkırık tutuyo ittiriyo hangi birini sayayım

Doğum sonrası yine yaparsın tabii besleyici sütümüz olsun diye de yine çok abartmadan bol yeşillikli hafta da 1 kaçamaklı:)
bende yesemde yemesemde alıyorum neyse ya az kaldı yolu yarıladık Allahın izni ile daha önce yediklerimize sayalım demiii:9
İşte söz konusu sağlık olunca irade tavan yapıyor eee Allahın izni ile evlat sahibi oluyoruz onlara sağlıklı Anne lazım...
Kuzenine selam söyle ama doğum sonrasına saklayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…