2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hayırlı cumalar ağustos anneleriben saçlarıma kına yaktım beyazlar artık çok rahatsız ediyordu umarım tutar. Şuana kadar kına yakan, saçını bitkisel olarak boyayan var mı varsa kına hariç neyle boyadınız?

Kızlar ya Benim kısce Yan duruyor göbek deligimin sagında kafası sol kısmında bacakları felan.
Ne zaman dogm pozisyonu alır acep?
bir de bugün aşagıda gibi hissediyorum yürürken
Bazen benimde öyle oluyor, hala dönüyorlar ama 32. hafta dan itibaren doğum pozisyonu alıyorlar
döndükleri için aşağıda gibi olur sonra rahatlatır seni annesi:)
birde ben wc ihtiyacına yakın daha çok aşağıda gibi hissediyorum, wc den sonra normal oluyor:)

Günaydın canım 17 kilo biraz fazla gerçekten ama dikkat etmeye çalış derim. karbonhidratlı gıdalardan az yemeye protein ağırlıklı beslenmeye çalış canım. Ben de maalesef aynı durumdayım 10-11 kilo aldım ve kan değerlerime baktırdığımda çok üzüldüm. Acıktıkça canımın istediğinden yiyordum ama yanlışmış onu anlıyorum. protein ve kalsiyum değerim düşük kolesterolüm ise yüksek çıkmıştı.Şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum sen de ekmek,makarna,pirinç,bulgur , unlu gıdalar yerine sebze ve et ağırlıklı beslenmeye çalış. Şeker sonucun ise sınırda çıkmış bilgin olsun 130-140 sınır değerdir ve bunu aşınca 100 lük yükleme yapıyorlar. Allah ikimizin de yardımıcısı olsun

şuan ögle bir ihityaçım yok ama dönmüşmüdür acaba ondan mı aşırı aşagıda hissediyorum :)
inşaLLAH dogum pozisyonu alır ve ögle kalır normal dogururuz inş. :)

Ben amonyaksız boya ile boyamıştım beyazlarımı kapatmadı ama sarı olduğundan eski halinden iyi oldu temmuz da boyatacağım bir de

Bende 1 ay önce kına yaktim sacima. Ama altlari sarı olduğu için aktı tekrar yakacagim. Güle güle kullan canim

kızlar mayıs ın son haftası 1 hafta izin kullanıcam tatile gitmek istiyorum ama uçak yasak mıdır sizce? 31.haftaya baslamıs olucm o tarihte kısmetse
Gebeliginde bi risk yoksa yasak değil canım. Ama ucak şirketleri doktor raporu istiyor bende 35.hafta gibi binecegim. Inşallah sorunsuz giderim memleketime

Oh keyifler 1500 çift hanelere düştük ama sanki zaman durdu hiç geçmiyor gibi geldi bana

bende pasta börek çörek yemiyorm aynen n ama alıyorum ..B12 de eksik cıktı 144 değeri şimdi onu alırsam daha cok kilo alcam

Allah bozmasın keyfimizi bebişim :)
Sorma yahu Geçmiyor bir an evvel kısceme kavusmak istiyorum
Amin canım aminnnn. Benim esimde hergün telefondaki uygulamaya bakıyor ya hala çok var nezaman doğacak bu velet diyor.ben bile haftada 1 kere bakıyorum. O benden daha sabırsız. Onu böyle heyecanlı gördükçe hemencecik dogurasim geliyor

pirinç bulgur yemiyorm canm makarna yiyorm arada ekmek 2 3 dilim pasta börek çörek çok çok nadir misafirlkte
145 sınır görünüyordu 136 cıkınca sevndim 100 lük yapmaz sanırm demi açlık 68 .

Dikkat etsemde alıyrm bu ay dikkt ettm yine 3 kilo almısım ne olursa olsun alıyrm sanrm yürüdüm birde bu ay

:) bnmde eşim safak sayar gibi her zaman sayıyor bugün bu kadar kaldı die bizden daha fazla sabırsızlar bende heyecan yapıyorum deestek olmamız lasım birbirimize yoksa hemencecik cıkarıverıcem heyecandan

bana ogtt 12 de içtiim 1 de alındı genelde sabah 7-9 arası yapılan doğrudur diyrlar doktorunuz buna dikkat ettimi,?ilerleyen saatlerde daha yüksek cıkarmıs cünkü

bana ogtt 12 de içtiim 1 de alındı genelde sabah 7-9 arası yapılan doğrudur diyrlar doktorunuz buna dikkat ettimi,?ilerleyen saatlerde daha yüksek cıkarmıs cünkü
bana 100luk yapıldı aç karnına saat 8 30 da kan alındı ve peşine 3 saatte 1 alındı
Akş.91
1.saat 137
2. saat 117
3.saat 98
doktor normal dedi o saate kadar açtım öldüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…