- 12 Mart 2015
- 567
- 500
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.101
Ben ilk hamileliğimi 18,5 kg ile bitirdim, 57 den 75,5 'a tamamladım,canım sen kaç kilo aldın hemen hemen aynıyız ben 12 kilo almışım bu ikinci hamileliğim ilkinde 12 kilo ile bitirmiştim hamileliği ama bunda daha şimdiden 12 kilo aldım ya çok alıcam sanırım
aminn cnm Allah razı olsunnn.süper olurdu valla yaa istanbulun o güzel kokusunu çekmekkk,şöyle denize karşı çay yudumlamak...hayali bile güzelll yaaaAllah yardımcın olsun kuzum ozaman valla mis gibi bir hava var buyur Gel çayımızı beraber yudumlayalım :)
maşallah kuzuma bak sen hele :)kızımla çok iyiyiz teyzesi işe gidip geliyoruz ama artık yarım gün benim için hiç yorucu olmuyor
geçen hafta kontrol vardı 1013 gr olmuş dedi dr
seninki nasıl ismine falan karar verdiniz mi
Deniz manzaram yok ama güzel bir bahçem var ve agaçlarımızın arasında her türlü çeşit çeşit kuş sesi :)aminn cnm Allah razı olsunnn.süper olurdu valla yaa istanbulun o güzel kokusunu çekmekkk,şöyle denize karşı çay yudumlamak...hayali bile güzelll yaaa
Ankara da öyle yağış tam gaz ama yeni başladı burada, biz de iş yerinde açık çay içiyoruzGünaydın kızlaristanbul yagışlı dün geceden beri ...Pc karşına geçtim kahvaltıdan sonra açtım tülümü dişarda mis gibi yağmur açtım camı bir nefes aldım ki mis gibi toprak ve yagmur kokusu hemen çay kaptım ve size yazıyoorum nasıl gidiyor hamilelik zaman daralınca bir heyecana kapılıyorum ki sormayın gitsin Herkeze mutlu bir gün diliyorrum
Ben çok düzenli kullanamiyorum ne yazık ki usengeclik yapıyoruz teyzesiaynen cnm genetikte engelliyomusun ama yağlar sürerek fazla olmasını engelliyosun.benm annemde hiç çatlamamış ama bn yinede tırsıyorum göbüşüm çatlıcak diye
Afiyet olsun birtanem Yağmurlu havada çayın tadi bir hayli başka oluyor ögle değilmi ?Ankara da öyle yağış tam gaz ama yeni başladı burada, biz de iş yerinde açık çay içiyoruz
ben de 12 kiloyu duyunca biraz dikkat edeyim diyorum ama edemiyorum sanırım sürekli acıkıyorum benim kız annesi gibi iştahlı olacak sanırım oğlum da normal hayatım gibi geçmiştiBen ilk hamileliğimi 18,5 kg ile bitirdim, 57 den 75,5 'a tamamladım,
bu hamileliğimde daha dikkatli gidiyorum ama buna rağmen alıyorum 56 ile başladım 66 idim 2 hafta öncesine kadar
2 haftadır tartılmıyorum yarın tartılıcam bakalım ne olmuşum yarın dr. kontrolümde var bakalım o ne diyecek
benimde hedefim bu sefer normal kilo alımında gerçekleştirmek idi ama 10 kg. aldım bile:)
kalan haftalarda kontrolü elden bırakmadan bakalım kaç ile tamamlarım:)
maşallah canım seninki de çok iyi ben de haziranın başında gideceğim bir sonraki kontrolemaşallah kuzuma bak sen hele :)
Eylül koyucaz teyzesi başından beri hep onu istemiştim biliyorsun :)
30 nisanda benim kiscemde 983gram dı doktor iri bebek dedi ama kendi doktorum degil anlamadı pek.
şeker yüklemesine yakın bir doktora gittik te 8 haziranda kendi doktoruma gidicem 1 hafta önden gelior kuzum aceleci olacak babası gibi
ben de 12 kiloyu duyunca biraz dikkat edeyim diyorum ama edemiyorum sanırım sürekli acıkıyorum benim kız annesi gibi iştahlı olacak sanırım oğlum da normal hayatım gibi geçmişti
maşallah canım seninki de çok iyi ben de haziranın başında gideceğim bir sonraki kontrole
1 hafta geriden geliyordu ama en son kontrolde haftasını yakalamış dedi dr hayırlısıyla bu kızı çok merak ediyorum ya doğsa da bi sevsem kucaklasam öpsem hasret çekiyorum resmen
canım bende ayakkabılarımı giyebiliyorum 35-36 aynen devam. ama dediğin gibi ayaklarımda şişlik gözükmesede corabın lastiği bileğimde iz yapmış oluyor. neyin nesidir anlamadım..Günaydın hayirli cuma lar herkese. Benim de karnım da çatlak yok daha aman nazar değmesin fakat totom da oluşmaya başlamış. Zaten yıllardır hep bu totomla uğraştım ben ilk patlak veren yer yine orası oldu :))) şişlik ben de de oluyo çorabın oturduğu yerden anlıyorum ama çok fazla değil ayakkabilarimi giyebiliyorum hala bi sorun yok. Arada yüzüm şişiyor onu da kortizona bağlıyorum ama şişlik normal artık biraz tuz su dengesine dikkat ederek halledebiliriz. Çatlak konusunda krem sürüyorum aklıma geldikçe ama ne yaparsam yapayım catlicam yapacak bisey yok :)))
Afiyet bal olsun:)Afiyet olsun birtanem Yağmurlu havada çayın tadi bir hayli başka oluyor ögle değilmi ?
Arkadaşta varsa valla mukemmel ben yanlızım muhabbet kuşum Afacan ve Fıstıkla günümüz Geçiyor ve Kızımıda unutmamak lazım
ay zor Allah yardımcın olsun.. ac beklemek cok sıkıntı yaaaaa. hayattaa dayanamam. hemen ellerim titremeye başlıyor.. hamilelikten sonra böyle oldu.. benim sadece aclık şekerine bakılcak..Günaydın kızlar 100 mg şeker yükleme testim var bugün aç karnına verdim sırada diğerleri inşallah çıkmaz şekerimizacıktım şimdiden bide 3 saat daha ac kalıcaz
Sonuçları alınca yazarım canım sağolasın. İlk önce 50 lik yapıldı benim onda 160 çıktı yüksek diye doktorum tekrar 100 luk testi istedi şimdi 1. Saati verdik kaldı 2 saatay zor Allah yardımcın olsun.. ac beklemek cok sıkıntı yaaaaa. hayattaa dayanamam. hemen ellerim titremeye başlıyor.. hamilelikten sonra böyle oldu.. benim sadece aclık şekerine bakılcak..
rica etsem sen de aclık şekerini yazar mısın canım ortalama kac cıkıyor merak ediyorumm.
insallah sorunsuz atlatırsın..
Canım daha önce bir kaç kez yazdım burada ama görmediniz sanırım günde 6 7 kere olması normalmişGünaydın cnmm.merak etme cevabı alır almaz yazarım.ama kesin normal bi sıkıntı yok dicek benm relax doktorum
huzur bu işteee ne güzellDeniz manzaram yok ama güzel bir bahçem var ve agaçlarımızın arasında her türlü çeşit çeşit kuş sesi :)
ben hiç aksatmıyorum valla canım korkudanBen çok düzenli kullanamiyorum ne yazık ki usengeclik yapıyoruz teyzesi
ben dün biraz fazla oldu sanırım cnm çok oldu kasılmam ama ağrı kanama falan olmayınca önemsemedim.yarın randevum var bi sıkıntı yoktur inşşCanım daha önce bir kaç kez yazdım burada ama görmediniz sanırım günde 6 7 kere olması normalmiş
Maşallah sanaben hiç aksatmıyorum valla canım korkudansabah akşam pehlivanlar gibi yağlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?