2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya. bunlar nasıl insan anlamıyorum ki.
insanlık kalmamış kimsede,
Allah yardımcın olsun. umarım en rahat şekilde atlatırsın stresini.

günaydın arka daşlar. nasılsınız.
biz de yarın sabah için doktora gidiyoruz. randevumuzu aldık. hayırlı haberlerle gelirim inşallah
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım bak bakalım minik kısçe nasılmış
ben de kestireceğim saçlarımı bir de hamilelikten önce boyatmıştım çok yıprattı o boya

Günaydın ve iyi haftalar herkese..
Ben ağrılı başladım bu haftaya.. Dün temizlik yaptım.. Vajinamda zaten ağrı vardı.. İyice arttı.. geceleri yatakta dönerken ve hatta yürürken bile zorlanıyorum şu anda Bir de yorgunluktan mıdır bilmiyorum bebeğim sabahları tekmelerdi mutlaka bu sabah tık yok.. Çikolata yiyeceğim şimdi ama panik oldum..

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım bak bakalım minik kısçe nasılmış
ben de kestireceğim saçlarımı bir de hamilelikten önce boyatmıştım çok yıprattı o boya
canım ben de hamile kaldığım ay boyamıştım biliyor musun.
bizim plansız hamilelik olunca sanıyorum hamile kaldığım zaman boya kullandım . istemeden de olsa.
bilseydim boyamazdım

kestire kestire saçlarımda boyanın kalıntısı kaldı. yine de var. kısa kestirdim ben. face den görmüşsündür. ama yine de hala ucunda boya var. kendi saçım gelsin istiyorum ben de.

sağol kuzum. yok endişelenmedim. 27 mayısta kontrolum var doktora sorcam bakalım nedenmış :)

evet görmüştüm orada ama hiç belli olmuyordu güzel görünüyordu saçların

canım ya. bunlar nasıl insan anlamıyorum ki.
insanlık kalmamış kimsede,
Allah yardımcın olsun. umarım en rahat şekilde atlatırsın stresini.

ÇOK saol dilekcim. insan sürekli bunların yanında takmadan edemiyor ben istermiyim takmayı ama mümkün olmuyor işte. bu kadar olmaz diyorum çaresiz kaldım bugün bi konuşacağım bakalım arkamdan konuşacaklar çünki.

sanada hayırlı olsun kuzum sonunda mercanında cicileri oldu. allah yardımcımız olsun şimdi böyleyse döndüğümde nolacak birde allah korusun stresden erkek doğursam yani şerefsizler.

Bn temizlikte yapmadım canım bnmde agrio bi kc gündür ve kasgmda agrio korkuyorum bn daha iki hfta var bide kontrolume

hamilesin ve işi bırakman için mi yapıyorlar acaba.
bazı patronlar bu şeyi uyguluyor çalışanlarına.
çok acımasızca . Allah ellerine düşürmesin.
konuş bakalım. konuşunca halledersin bence . iyi olur

Canım takmamak elde değil tabi büyük ihtimalle geri gelmeni istemiyorlar yıldırma politikası uyguluyorlar gibi geldi bana en azından doğum iznine kadar sabret

Sen içini ferah tut canım yoktur inşallah bir sorun.. Ben de genelde aşağıda hissediyorum.. Göbeğimin biraz aşağısında..
Şifonyerinizi güle güle kullanın canım.. İşyerindeki huzursuzluk çok yıpratır insanı bilirim.. Allah yardımcın olsun... Bu süreçte kendini yıpratmamaya çalış.. Nasıl olsa bir süre sonra izne çıkacaksın.. O arayı da iş aramak için değerlendir. İnşallah gönlüne göre olur..
Bn temizlikte yapmadım canım bnmde agrio bi kc gündür ve kasgmda agrio korkuyorum bn daha iki hfta var bide kontrolume
Canım bende bayadır var vajinadaki ağrı.. Hem kaslar kendini doğuma hazırladığı için hem de bebeğin ayakları aşağıdaysa baskı yaptığı için olabiliyormuş.. Olması normal yani.. fakat bendekisi arttı akşamdan beri ve hareket de olmayınca o yüzden panik oldum..

patron iyidir anlayışlı biraz daha en azından rahatlarım belki çaresizlik zor inş oda anlar yinede güvenim kalmıyor böyle oldumu. gidince meydan kalcak herşeyi öğrettim öğretmedi derler. en azından anlatayım diyorum bakalım. hayırlısı olsun hepimiz için çok isterdim devletde olayım ama çalışmadımda kpss ye sen ne güzel başardın hayranım valla.

kızlaarrrrrrr günaydınnnnn
Amerika'ya gönderdiğim kan sonucum geldi Allahıma binlerce şükürler olsun oğluşum Denizim canımın içi sağlıklıymış ağlıyorum bi yandan da down yokmuş 0,000001 gibi bişey değerler Rabbim haber bekleyen herkesi benim gibi mutluluktan ağlatsın inşallah Gelab'tan arayanı görünce çok heyecanlandım adam heyecanlanmadan hemen söyleyim herşey yolunca dedi doktora yazdım watsuptan gönderdim maili bide haber bekliyorum ohhhhh herkes çooook güzel haberler alsın inşallah benim gibi tüm dualarımız kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…