- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.301
canım ya. bunlar nasıl insan anlamıyorum ki.KIZLAR günaydın ,
hayırlı haftalar.
kızımızın şifonyerini kurduk hamdolsun.
iş yüzünden moralim çok bozuk. müdür kızla bir olmuş suratıma bakmıyo. patronla konuşcam bugün. arkamdan kuyu kazıyorlar eşimde dayan diyo nefret geldi cuma günü nefes alamadım. bebek hareket etmedi başladım ağlamaya çok üzüldüm iş için erken doğurcam sandım ödüm patladı. dayanmak istemiyorum delirme aşamasına geldim.daha 1 aylık elemanın gözüne girmek için trip yapıyor sebep yok. birde fenalaştım neyin var demedi. şok oldum.
bu nası bi adam diyorum dayanamıyorum artık. parasındanda geçtim
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım bak bakalım minik kısçe nasılmışgünaydın arka daşlar. nasılsınız.
biz de yarın sabah için doktora gidiyoruz. randevumuzu aldık. hayırlı haberlerle gelirim inşallah
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
canım ben de hamile kaldığım ay boyamıştım biliyor musun.güzel haberlerle gelirsin inşallah canım bak bakalım minik kısçe nasılmış
ben de kestireceğim saçlarımı bir de hamilelikten önce boyatmıştım çok yıprattı o boya
El ve ayaklarındaki şişliklere takılma çok çok normal, bende de olmaya başladı hatta bazen sabah uyandığımda ellerimi şişmekten gerilmiş gibi oluyor biraz hareket edince geçiyor, hafta sonları özellikle oluyor bende yürüyüş yapamıyorum çünkü eve vakit ayırmaktan:)
Kollara doğru oluşan aşırı şişlik praeklemsi ye sebep olabiliyor tam kelimeyi doğru yazdım m ı bilemedim ama anlamı şu dr. gözetiminde olman gerek demek erken doğuma karşı
el ve ayaklarında ise hiç meraklanma hatta daha da artabilir oğluma hamileyken çok kilo almıştım ve şişliklerim de çok olmuştu o zamandan kalan bir bilgi
Yazdım diye çok da endişelenme canım tamam mı:)
evet görmüştüm orada ama hiç belli olmuyordu güzel görünüyordu saçlarıncanım ben de hamile kaldığım ay boyamıştım biliyor musun.
bizim plansız hamilelik olunca sanıyorum hamile kaldığım zaman boya kullandım . istemeden de olsa.
bilseydim boyamazdım
kestire kestire saçlarımda boyanın kalıntısı kaldı. yine de var. kısa kestirdim ben. face den görmüşsündür. ama yine de hala ucunda boya var. kendi saçım gelsin istiyorum ben de.
Ya kötü oldu bu bugün konuşurum zaten daha öncede başka hastaneye gidip tekrar gelmiştigünaydın cnmm.anadolu hastanesine gidiyormuş iki hafta içince geçerim dedi.tel nosu fln aynı değiştirmemiş.öbür ayki randevuyu anadolu hastanesinden alıcaz
Doğu garajının orda ki mi lara da ki mi inşallah lara da ki değildir uzak kalıyor bizegünaydın cnmm.anadolu hastanesine gidiyormuş iki hafta içince geçerim dedi.tel nosu fln aynı değiştirmemiş.öbür ayki randevuyu anadolu hastanesinden alıcaz
canım ya. bunlar nasıl insan anlamıyorum ki.
insanlık kalmamış kimsede,
Allah yardımcın olsun. umarım en rahat şekilde atlatırsın stresini.
hayırlı olsun kuzum güzel gunlerde kullanın. bende kızıma ciciler aldım hafta sonu
bu arada yine darlatmışsın kendini ya boşversene niye stres yapıyorsun yalandan yere hem kendını hem bebegını geriyorsun.
sanki çok iyiydi aran mudurunle de o kız yuzunden bozuldu adamın ne halt oldugu ortada boyle ınsanlar ıcın degmez.
Bn temizlikte yapmadım canım bnmde agrio bi kc gündür ve kasgmda agrio korkuyorum bn daha iki hfta var bide kontrolumeGünaydın ve iyi haftalar herkese..
Ben ağrılı başladım bu haftaya.. Dün temizlik yaptım.. Vajinamda zaten ağrı vardı.. İyice arttı.. geceleri yatakta dönerken ve hatta yürürken bile zorlanıyorum şu andaBir de yorgunluktan mıdır bilmiyorum bebeğim sabahları tekmelerdi mutlaka bu sabah tık yok.. Çikolata yiyeceğim şimdi ama panik oldum..
hamilesin ve işi bırakman için mi yapıyorlar acaba.ÇOK saol dilekcim. insan sürekli bunların yanında takmadan edemiyor ben istermiyim takmayı ama mümkün olmuyor işte. bu kadar olmaz diyorum çaresiz kaldım bugün bi konuşacağım bakalım arkamdan konuşacaklar çünki.
burhanettin onattaki cnm.sağda varya hemen alt geçitten çıkıncaDoğu garajının orda ki mi lara da ki mi inşallah lara da ki değildir uzak kalıyor bizeay canım sıkıldı
Ay iyi en azından bize yakın Etilerde oturuyoruz bizburhanettin onattaki cnm.sağda varya hemen alt geçitten çıkınca
Canım takmamak elde değil tabi büyük ihtimalle geri gelmeni istemiyorlar yıldırma politikası uyguluyorlar gibi geldi bana en azından doğum iznine kadar sabretÇOK saol dilekcim. insan sürekli bunların yanında takmadan edemiyor ben istermiyim takmayı ama mümkün olmuyor işte. bu kadar olmaz diyorum çaresiz kaldım bugün bi konuşacağım bakalım arkamdan konuşacaklar çünki.
Sen içini ferah tut canım yoktur inşallah bir sorun.. Ben de genelde aşağıda hissediyorum.. Göbeğimin biraz aşağısında..Merhaba kızlar ben 27. Haftama yeni girdim. 4 gün öncesine kadar bebegin hareketleri cok güzeldi mideme vuruyodu ayakları resmen. Simdi ise sanki cocuk aşağı indi hareketleri azaldi ve siddeti de azaldi. Ilk bebegimi 29. Haftada erken dogum nedeniyle kaybetmistim. Simdi cok korkuyorum lütfen bana dua edin bebegime bisey olmasin erken doğmasın. Doktora her istediğim an gidemiyorum 70 km uzakta burda doğu görevimi yapiyorum. Benim durumumda olan hareketleri aşağıda ve azalan var mı? Acil cevap verin lütfen uyuyamiyorum
Şifonyerinizi güle güle kullanın canım.. İşyerindeki huzursuzluk çok yıpratır insanı bilirim.. Allah yardımcın olsun... Bu süreçte kendini yıpratmamaya çalış.. Nasıl olsa bir süre sonra izne çıkacaksın.. O arayı da iş aramak için değerlendir. İnşallah gönlüne göre olur..KIZLAR günaydın ,
hayırlı haftalar.
kızımızın şifonyerini kurduk hamdolsun.
iş yüzünden moralim çok bozuk. müdür kızla bir olmuş suratıma bakmıyo. patronla konuşcam bugün. arkamdan kuyu kazıyorlar eşimde dayan diyo nefret geldi cuma günü nefes alamadım. bebek hareket etmedi başladım ağlamaya çok üzüldüm iş için erken doğurcam sandım ödüm patladı. dayanmak istemiyorum delirme aşamasına geldim.daha 1 aylık elemanın gözüne girmek için trip yapıyor sebep yok. birde fenalaştım neyin var demedi. şok oldum.
bu nası bi adam diyorum dayanamıyorum artık. parasındanda geçtim
Canım bende bayadır var vajinadaki ağrı.. Hem kaslar kendini doğuma hazırladığı için hem de bebeğin ayakları aşağıdaysa baskı yaptığı için olabiliyormuş.. Olması normal yani.. fakat bendekisi arttı akşamdan beri ve hareket de olmayınca o yüzden panik oldum..Bn temizlikte yapmadım canım bnmde agrio bi kc gündür ve kasgmda agrio korkuyorum bn daha iki hfta var bide kontrolume
hamilesin ve işi bırakman için mi yapıyorlar acaba.
bazı patronlar bu şeyi uyguluyor çalışanlarına.
çok acımasızca . Allah ellerine düşürmesin.
konuş bakalım. konuşunca halledersin bence . iyi olur
aynen çk şükür uzaktaki değil.anadolu daha iyi dedi 4 boyutluymuş ordaki ultrasonAy iyi en azından bize yakın Etilerde oturuyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?