2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende gobegimin altinda hatta sanki vajinama dogru hissediyorum.. ve cmtesi dr randuvumda boyle hissettigimi soyledim. Bebek ters duruyo dedi basi yukarda ayaklari asagidaymis oyuzden sen oyle hisdediyosun ddi. Korkulacak bisi yok dedi..

Canim bende gobegimin altinda hatta sanki vajinama dogru hissediyorum.. ve cmtesi dr randuvumda boyle hissettigimi soyledim. Bebek ters duruyo dedi basi yukarda ayaklari asagidaymis oyuzden sen oyle hisdediyosun ddi. Korkulacak bisi yok dedi..
Ya Canm Sennkini hareket skligi nasil benimki sanki cok.hareketli degil

Kızlar günümüz kutlu olsun seneye yavrularimiz kucagimizda kutlarız inş :) benim bi kac gündür kasiklarma agri giriyo bi gun solum bi gun sag kasigim agrio korkutuo beni szlerdede varmı bu aralar yalancı sancilar basliomus ondnmiki acep cok korkuyorum su erken doğum olayindan daha kontrolunuzde 25inde acaba erknmi gtsen

Canim benide 2 gun once sag kasigimda ince igne batmasi gb hafifce bi agri giriyo ama cok sık degil az oncede aynisi oldu.. Ayrica benim vajinamdada batma oluyodu idrarimi yaparken 2 kez rastladim ve dr kontrolumde bu sıkıntilarimi soyledim vajinal muane yapti ve enfeksiyon olmus dedi ilac tedavisine basladim 5 gun .. Bu sikayetler devam ederse idrar kulturu yapmami onerdi..

Canim belli olmuyor pekk en cok hissestigim zamanlar sabaha karsi. Kahvaltidan sonra aksam yatarkenn falann kibildiyo.. bide plesanta ön segmenteyse gec hissediliyomus bildigim kadariyla..
Him tamam canm saol benmkide ayni bazen yoruldumda daha az hissediliyo iste

Benimde oluyo su bi kaç gündür dün çok fena ağrıdı.

Bende cok oyle hissediyorum evet problem yokmus,sukur

Merhaba kızlar ben 27. Haftama yeni girdim. 4 gün öncesine kadar bebegin hareketleri cok güzeldi mideme vuruyodu ayakları resmen. Simdi ise sanki cocuk aşağı indi hareketleri azaldi ve siddeti de azaldi. Ilk bebegimi 29. Haftada erken dogum nedeniyle kaybetmistim. Simdi cok korkuyorum lütfen bana dua edin bebegime bisey olmasin erken doğmasın. Doktora her istediğim an gidemiyorum 70 km uzakta burda doğu görevimi yapiyorum. Benim durumumda olan hareketleri aşağıda ve azalan var mı? Acil cevap verin lütfen uyuyamiyorum

Canim bizde oyle hissediyoruz ama o birbproblem degilmis.sen 16.641 defa ya latif oku niyet edereek daha oncede basindan kotu bir olay gecmis

KIZLAR günaydın ,
hayırlı haftalar.
kızımızın şifonyerini kurduk hamdolsun.
iş yüzünden moralim çok bozuk. müdür kızla bir olmuş suratıma bakmıyo. patronla konuşcam bugün. arkamdan kuyu kazıyorlar eşimde dayan diyo nefret geldi cuma günü nefes alamadım. bebek hareket etmedi başladım ağlamaya çok üzüldüm iş için erken doğurcam sandım ödüm patladı. dayanmak istemiyorum delirme aşamasına geldim.daha 1 aylık elemanın gözüne girmek için trip yapıyor sebep yok. birde fenalaştım neyin var demedi. şok oldum.
bu nası bi adam diyorum dayanamıyorum artık. parasındanda geçtim

Canım oğluşunun iyi olmasına sevindim nereye gidiyormuş doktor ay şaşırdım pazartesi gideceğim bende ne zaman gidiyormuş
günaydın cnmm.anadolu hastanesine gidiyormuş iki hafta içince geçerim dedi.tel nosu fln aynı değiştirmemiş.öbür ayki randevuyu anadolu hastanesinden alıcaz

evet cnm yan duruyodu dönüyodu suratını plesantayı dayıyordu o yüzden hiç tam olarak göremedik şimdiye kadar.ama bu sefer gördm çk şükür yüzünü çokk tatlıı yaaa.darısı başına inş cnm az sabret gösterecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…