- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.281
saoll cnmm nazar değmesin tosunuma.yok hiç anormal değişmiş hemde sıkıntı yk yani demekki sağda rahat ediyolar o tarafta takılmak istiyorlarcanımmm öncelikle gözünaydınn. masallah tosuncugunun keyfi yerindeymişşş. hakikatende tosuncukmus yani :)
ay cok sevindim anormal bir durum olmamasına..benim bebik halen sagda takılmaya devam ediyor.. saolasın canımm.
Çok mutlu kullanın aldıklarınızı sağlıkla İnşallah,günaydınnn
hafta sonunda kızıma alışveriş yaptım nihayet benim kızımında birşeyleri oldu. Ama çok yoruldum.
dört gündür el ve ayak kemıklerımde ağrı var böyle bısey yasayan var mı? kalsiyum eksıklıgı olabılır mı?
canım ben 28. haftadayım bebeğin nerde olduğunu kestiremiyorum bazen yukarda tekmeliyor bazen de aşağıda belli olmuyor sen kalbini ferah tut inşallah sağlıklı sıhhatli doğumunu yaparsın kendini strese sokmaMerhaba kızlar ben 27. Haftama yeni girdim. 4 gün öncesine kadar bebegin hareketleri cok güzeldi mideme vuruyodu ayakları resmen. Simdi ise sanki cocuk aşağı indi hareketleri azaldi ve siddeti de azaldi. Ilk bebegimi 29. Haftada erken dogum nedeniyle kaybetmistim. Simdi cok korkuyorum lütfen bana dua edin bebegime bisey olmasin erken doğmasın. Doktora her istediğim an gidemiyorum 70 km uzakta burda doğu görevimi yapiyorum. Benim durumumda olan hareketleri aşağıda ve azalan var mı? Acil cevap verin lütfen uyuyamiyorum
günaydın canım güle güle kullanın şifonyeriniziKIZLAR günaydın ,
hayırlı haftalar.
kızımızın şifonyerini kurduk hamdolsun.
iş yüzünden moralim çok bozuk. müdür kızla bir olmuş suratıma bakmıyo. patronla konuşcam bugün. arkamdan kuyu kazıyorlar eşimde dayan diyo nefret geldi cuma günü nefes alamadım. bebek hareket etmedi başladım ağlamaya çok üzüldüm iş için erken doğurcam sandım ödüm patladı. dayanmak istemiyorum delirme aşamasına geldim.daha 1 aylık elemanın gözüne girmek için trip yapıyor sebep yok. birde fenalaştım neyin var demedi. şok oldum.
bu nası bi adam diyorum dayanamıyorum artık. parasındanda geçtim
Ben varım oğlumda da kestirmiştim, önümüzdeki haftalarda fırsatım olursa yine kestirecem bayağı bi kırık oldu beni rahatsız ediyor,günaydın arkadaşlar iyi haftalar
hamileyken saçını kestiren var mı kızlar baya uzadı kestirmek istiyorum cesaret edemiyorm
teşekkür ederim canım :)Çok mutlu kullanın aldıklarınızı sağlıkla İnşallah,
ağrı olması normal ama kollara yansıyan bi şişlik hissedersen dr.unla bir konuş arkadaşım ihmal etme
sanırım ben de kestireceğim çünkü kırıldı fena oldu bir de haziranda tatile gitmek istiyoruz bu halde gitmeyeyimBen varım oğlumda da kestirmiştim, önümüzdeki haftalarda fırsatım olursa yine kestirecem bayağı bi kırık oldu beni rahatsız ediyor,
hurafelere takılma hiç birşey olmuyor:)
Mutlulukla doldurun eşyalarını:)KIZLAR günaydın ,
hayırlı haftalar.
iş yüzünden moralim çok bozuk. müdür kızla bir olmuş suratıma bakmıyo. patronla konuşcam bugün. arkamdan kuyu kazıyorlar eşimde dayan diyo nefret geldi cuma günü nefes alamadım. bebek hareket etmedi başladım ağlamaya çok üzüldüm iş için erken doğurcam sandım ödüm patladı. dayanmak istemiyorum delirme aşamasına geldim.daha 1 aylık elemanın gözüne girmek için trip yapıyor sebep yok. birde fenalaştım neyin var demedi. şok oldum.
Ölçüyorum her akşam doktorla telefonda görüşüp bildiriyorum şimdilik insüline başlamaya gerek yok dedi biraz daha takip edecekmiş bal pekmez reçel falan yeme sadece dedisaoll canımmm..
inşallahh problem olmaz yaa. sen düzenli ölç şekerini. diyet felan verdiler mi?
geçmiş olsun canımcımgünaydın kızlar geçmiş olsun iletileriniz için çok teşekkürler herkese. ateşim yok artık bebekte çok iyiymiş. ama kemik ağrılarım artmaya başladı. kaburgamın sağ tarafı özellikle çok ağrıyo. sizde başlayan var mı?
KIZLAR günaydın ,
hayırlı haftalar.
El ve ayaklarındaki şişliklere takılma çok çok normal, bende de olmaya başladı hatta bazen sabah uyandığımda ellerimi şişmekten gerilmiş gibi oluyor biraz hareket edince geçiyor, hafta sonları özellikle oluyor bende yürüyüş yapamıyorum çünkü eve vakit ayırmaktan:)teşekkür ederim canım :)
ya ellerim ve ayaklarım sürekli şiş halde zaten 3-4 gündür özellikle el baş parmaklarım ve ayak tabanımda parmakların bitimi ağrıyor.
kollara dogru sıslık olunca ne oluyorki canım
evet canım . ben daha önceki hamileliklerimde kestirdim . 1 er kez .günaydın arkadaşlar iyi haftalar
hamileyken saçını kestiren var mı kızlar baya uzadı kestirmek istiyorum cesaret edemiyorm
Biz iyiz,günaydın arka daşlar. nasılsınız.
biz de yarın sabah için doktora gidiyoruz. randevumuzu aldık. hayırlı haberlerle gelirim inşallah
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?