2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saoll cnmm nazar değmesin tosunuma.yok hiç anormal değişmiş hemde sıkıntı yk yani demekki sağda rahat ediyolar o tarafta takılmak istiyorlar

Çok mutlu kullanın aldıklarınızı sağlıkla İnşallah,
ağrı olması normal ama kollara yansıyan bi şişlik hissedersen dr.unla bir konuş arkadaşım ihmal etme

canım ben 28. haftadayım bebeğin nerde olduğunu kestiremiyorum bazen yukarda tekmeliyor bazen de aşağıda belli olmuyor sen kalbini ferah tut inşallah sağlıklı sıhhatli doğumunu yaparsın kendini strese sokma

günaydın canım güle güle kullanın şifonyerinizi
az kaldı arkadaşım boşver arık şu işyerini kafana takmamaya çalış işini yap geç onlar ne yaparsa yapsın kulaklarını tıka
o adam sana geçmiş olsun dese ne olur demese ne olur demesin muhatap olmasın daha iyi
az bir zamanın kaldı öfkeyle kalkıp zararla oturma
bir de hamilelikten hormonlarımız çok değişti normal zamanda belki takmayacaksın ama şimdi çok duygusalız bırak ne yaparsa yapsınlar, o kız hatalı işyerinde öyle patronla müdürle vıcık vıcık ilişki olmaz bi ciddiyet olur

günaydın arkadaşlar iyi haftalar
hamileyken saçını kestiren var mı kızlar baya uzadı kestirmek istiyorum cesaret edemiyorm
Ben varım oğlumda da kestirmiştim, önümüzdeki haftalarda fırsatım olursa yine kestirecem bayağı bi kırık oldu beni rahatsız ediyor,
hurafelere takılma hiç birşey olmuyor:)

Çok mutlu kullanın aldıklarınızı sağlıkla İnşallah,
ağrı olması normal ama kollara yansıyan bi şişlik hissedersen dr.unla bir konuş arkadaşım ihmal etme
teşekkür ederim canım :)
ya ellerim ve ayaklarım sürekli şiş halde zaten 3-4 gündür özellikle el baş parmaklarım ve ayak tabanımda parmakların bitimi ağrıyor.

kollara dogru sıslık olunca ne oluyorki canım

Günaydın kızlar bnm agrilarm dvm ediyo hm kasık hm bel ve vajinal bölge hatta yatantan donerkn bacak aram nasil agrio anlatamam varmi bunlari yasayan bide sanki bnm karnm asagida gbi banami ole gelio bilmiom ama kz cinsiyeti de kz aşağıda olurmuş dogrumu ya

Ben varım oğlumda da kestirmiştim, önümüzdeki haftalarda fırsatım olursa yine kestirecem bayağı bi kırık oldu beni rahatsız ediyor,
hurafelere takılma hiç birşey olmuyor:)
sanırım ben de kestireceğim çünkü kırıldı fena oldu bir de haziranda tatile gitmek istiyoruz bu halde gitmeyeyim

Mutlulukla doldurun eşyalarını:)
İş için moral bozmak yapılacak en son şey hatta hiç değmez bile sen işini yap geç git orası adı üstünde iş yeri, eşimiz dostumuz değil hiç takılma kendinide üzme ki korkular yaşamayasın...

saoll canımmm..
inşallahh problem olmaz yaa. sen düzenli ölç şekerini. diyet felan verdiler mi?
Ölçüyorum her akşam doktorla telefonda görüşüp bildiriyorum şimdilik insüline başlamaya gerek yok dedi biraz daha takip edecekmiş bal pekmez reçel falan yeme sadece dedi

geçmiş olsun canımcım

hayırlı olsun kuzum güzel gunlerde kullanın. bende kızıma ciciler aldım hafta sonu

bu arada yine darlatmışsın kendini ya boşversene niye stres yapıyorsun yalandan yere hem kendını hem bebegını geriyorsun.

sanki çok iyiydi aran mudurunle de o kız yuzunden bozuldu adamın ne halt oldugu ortada boyle ınsanlar ıcın degmez.

El ve ayaklarındaki şişliklere takılma çok çok normal, bende de olmaya başladı hatta bazen sabah uyandığımda ellerimi şişmekten gerilmiş gibi oluyor biraz hareket edince geçiyor, hafta sonları özellikle oluyor bende yürüyüş yapamıyorum çünkü eve vakit ayırmaktan:)
Kollara doğru oluşan aşırı şişlik praeklemsi ye sebep olabiliyor tam kelimeyi doğru yazdım m ı bilemedim ama anlamı şu dr. gözetiminde olman gerek demek erken doğuma karşı
el ve ayaklarında ise hiç meraklanma hatta daha da artabilir oğluma hamileyken çok kilo almıştım ve şişliklerim de çok olmuştu o zamandan kalan bir bilgi
Yazdım diye çok da endişelenme canım tamam mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…