- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.341
canım ben alısverıse gıttım 450 tl harcadım 200 tl si bana gitti zaten :)desene baya tutucak diye :)
bende basliycam almaya hicbirsey almadim canta yi orta boy mu alsam yoksa buyuk mu bilmiyorum
canım ben alısverıse gıttım 450 tl harcadım 200 tl si bana gitti zaten :)
ben bebek cantası olarak nike yada adısastan sırt cantası alcam. bir tanede çekmeli küçük orta boy valizim var kendi esyalarımı onun ıcıne koycam bebegın kıyafetlerını sırt cantasına koycam onuda valize yerleştircem bezi falanda olcak ya anca yeter dıye düşündüm
Gözün aydınn.. İçin rahat huzurlu bir şekilde hazırlıklarını yap şimdi.. Bebişin de doğduktan sonra senden daha mutlusu yook :)
niye, sana da mı amniyosentez demişti ki amniyosentezde ne olursa olsun düşük riski var ya kan göndermek daha sağlıklı inşallah sende sağlıkla alacaksın kucağına Birkan'ını canım biz sağlıklı olduğunu düşünüyorduk ama bir kez daha diyince doktor offf dedik her seferinde çıkıcak önümüze yaptırmak rahatlattı biziAyy cnm cok sevindim bende simdi diyom keske anmiyo yaptirsaydim kafam hic rahat degil cunku sagliklimi degilmi diye ins birkanim sagliklidir
ben sırt çantasını çocuk desenli almıştım.bende sirt cantasi gibi birdey mi dusunsem napsam.
canim ya yazdigin iyi oldu valla fikir edindim en azindan
canım benim . haklısın yılların hasreti. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi de bizleri de inşallahçok teşekkür ederim canım belki haziranı bekliyorum alışveriş için inşallah kucağıma da alıcam yaa senelerin hasreti anlatılır gibi değil
niye, sana da mı amniyosentez demişti ki amniyosentezde ne olursa olsun düşük riski var ya kan göndermek daha sağlıklı inşallah sende sağlıkla alacaksın kucağına Birkan'ını canım biz sağlıklı olduğunu düşünüyorduk ama bir kez daha diyince doktor offf dedik her seferinde çıkıcak önümüze yaptırmak rahatlattı bizi
ben sırt çantasını çocuk desenli almıştım.
içimdeki çocuğu da dışarı çıkarmış oldum. zaten beğendiğim çantaydı. sayelerinde çocukluğuma geri dönmüştüm
bizim çantamız buydu
çocuklar büyüyünce verdim. şimdi yeniden ihtiyacım olacağını düşünmemiştim hiçççç
Gözünüz aydın canım çok sevindim geriye bi tahlil vs de yok artk kucağımıza alacağımız günü beklicezkızlaarrrrrrr günaydınnnnn
Amerika'ya gönderdiğim kan sonucum geldi Allahıma binlerce şükürler olsun oğluşum Denizim canımın içi sağlıklıymış ağlıyorum bi yandan da down yokmuş 0,000001 gibi bişey değerler Rabbim haber bekleyen herkesi benim gibi mutluluktan ağlatsın inşallah Gelab'tan arayanı görünce çok heyecanlandım adam heyecanlanmadan hemen söyleyim herşey yolunca dedi doktora yazdım watsuptan gönderdim maili bide haber bekliyorum ohhhhh herkes çooook güzel haberler alsın inşallah benim gibi tüm dualarımız kabul olsun
etiket fiyatı 679 du internettende baktım heryerde öyle biz 600e aldık.önceki baktıklarımızın daha kötüydü sırt tarafı falan bu iyi gelmişti bakıyım söylerim sana canım650 ye aldık yanlış hatırlamıyosam canım siz ne kadara aldınız?sen bakta sert değil de benide rahatlat:)
insallah canım tesekkürlerevet cnm yan duruyodu dönüyodu suratını plesantayı dayıyordu o yüzden hiç tam olarak göremedik şimdiye kadar.ama bu sefer gördm çk şükür yüzünü çokk tatlıı yaaa.darısı başına inş cnm az sabret gösterecektir
Kaburga ağrısı bende de olmuştu canım.. sol göğsümün altından başlayıp sırtıma vuran ve beni iki büklüm yapan.. Başı oradaymış ve bebek büyüdükçe bu ağrının olması normalmiş bilhassa yemekten sonra..Gunaydin msj lari okuyup gerekli malumatlari edindimagrisi olanlarimiza gecmis olsun guzel haberlerle gelenlere hayirli olsun benim oglan icerdeki tadilat sirasinda kaburgami kirdi sanirim cumartesiden beri nefes aldirmiyo hancer saplanmis gibi napsam bilmiyorum
Bnm ikili yuksek cikti hangi dr gittiksek anmiyo dediler bizde risk oldugu icin kabul etmedik sadece bu baska sukur bise yok ama stresim bitmiyo maaleafçok teşekkür ederim canım belki haziranı bekliyorum alışveriş için inşallah kucağıma da alıcam yaa senelerin hasreti anlatılır gibi değil
niye, sana da mı amniyosentez demişti ki amniyosentezde ne olursa olsun düşük riski var ya kan göndermek daha sağlıklı inşallah sende sağlıkla alacaksın kucağına Birkan'ını canım biz sağlıklı olduğunu düşünüyorduk ama bir kez daha diyince doktor offf dedik her seferinde çıkıcak önümüze yaptırmak rahatlattı bizi
ben kestirdim canım hatta kına bile yaktım doğal olduğu için. Bebeğin ömrü kısa olurmuş filan hurafe bunlar Ömrü veren Allah uzun ya da kısa olacağı saç kestirme ile mi belli olacak haşa..günaydın arkadaşlar iyi haftalar
hamileyken saçını kestiren var mı kızlar baya uzadı kestirmek istiyorum cesaret edemiyorm
kızlaarrrrrrr günaydınnnnn
Amerika'ya gönderdiğim kan sonucum geldi Allahıma binlerce şükürler olsun oğluşum Denizim canımın içi sağlıklıymış ağlıyorum bi yandan da down yokmuş 0,000001 gibi bişey değerler Rabbim haber bekleyen herkesi benim gibi mutluluktan ağlatsın inşallah Gelab'tan arayanı görünce çok heyecanlandım adam heyecanlanmadan hemen söyleyim herşey yolunca dedi doktora yazdım watsuptan gönderdim maili bide haber bekliyorum ohhhhh herkes çooook güzel haberler alsın inşallah benim gibi tüm dualarımız kabul olsun
ben de ara ara bakıyorum heyecanlanıyorum biz de inşallah ogünleri görürüz diyorum....:)bugun nisan ve mayıs annlerinin sayfasına baktım doğumu konusan bebeklerini konusan filan çok heyecanlı yaaa daha bize coookkk var sanki sabırsızlanıyoruuumm
Hiç ummadigim kişiler arayıp günümü kutladı benim öküz akşam 6 ya kadar uyudu ve kalktı kutlamadi çok kızdım cokkkkAhh ahh anneler günümü kutlayanlar oldu da kocam sallamadı bile sizinkiler de bu kadar duyarsız mı
Gözün aydın canım. Ben gönderme gereği duymadım ama insallah benim bebegimde de bi sorun yoktur sağlıcakla kucagimiza alırızkızlaarrrrrrr günaydınnnnn
Evet ya inşallah hayırlısı ile Allahım kavustursun bizi o günlere:)ben de ara ara bakıyorum heyecanlanıyorum biz de inşallah ogünleri görürüz diyorum....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?