2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

desene baya tutucak diye :)
bende basliycam almaya hicbirsey almadim canta yi orta boy mu alsam yoksa buyuk mu bilmiyorum
canım ben alısverıse gıttım 450 tl harcadım 200 tl si bana gitti zaten :)
ben bebek cantası olarak nike yada adısastan sırt cantası alcam. bir tanede çekmeli küçük orta boy valizim var kendi esyalarımı onun ıcıne koycam bebegın kıyafetlerını sırt cantasına koycam onuda valize yerleştircem bezi falanda olcak ya anca yeter dıye düşündüm

bende sirt cantasi gibi birdey mi dusunsem napsam.
canim ya yazdigin iyi oldu valla fikir edindim en azindan

Gözün aydınn.. İçin rahat huzurlu bir şekilde hazırlıklarını yap şimdi.. Bebişin de doğduktan sonra senden daha mutlusu yook :)

çok teşekkür ederim canım belki haziranı bekliyorum alışveriş için inşallah kucağıma da alıcam yaa senelerin hasreti anlatılır gibi değil

Ayy cnm cok sevindim bende simdi diyom keske anmiyo yaptirsaydim kafam hic rahat degil cunku sagliklimi degilmi diye ins birkanim sagliklidir
niye, sana da mı amniyosentez demişti ki amniyosentezde ne olursa olsun düşük riski var ya kan göndermek daha sağlıklı inşallah sende sağlıkla alacaksın kucağına Birkan'ını canım biz sağlıklı olduğunu düşünüyorduk ama bir kez daha diyince doktor offf dedik her seferinde çıkıcak önümüze yaptırmak rahatlattı bizi

bende sirt cantasi gibi birdey mi dusunsem napsam.
canim ya yazdigin iyi oldu valla fikir edindim en azindan
ben sırt çantasını çocuk desenli almıştım.
içimdeki çocuğu da dışarı çıkarmış oldum. zaten beğendiğim çantaydı. sayelerinde çocukluğuma geri dönmüştüm
bizim çantamız buydu
çocuklar büyüyünce verdim. şimdi yeniden ihtiyacım olacağını düşünmemiştim hiçççç

canım benim . haklısın yılların hasreti. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi de bizleri de inşallah

hatirladim eskiden benimde boyle bisi vardi :)
cok guzel canim

Gözünüz aydın canım çok sevindim geriye bi tahlil vs de yok artk kucağımıza alacağımız günü beklicez

650 ye aldık yanlış hatırlamıyosam canım siz ne kadara aldınız?sen bakta sert değil de benide rahatlat:)
etiket fiyatı 679 du internettende baktım heryerde öyle biz 600e aldık.önceki baktıklarımızın daha kötüydü sırt tarafı falan bu iyi gelmişti bakıyım söylerim sana canım

insallah canım tesekkürler

Kaburga ağrısı bende de olmuştu canım.. sol göğsümün altından başlayıp sırtıma vuran ve beni iki büklüm yapan.. Başı oradaymış ve bebek büyüdükçe bu ağrının olması normalmiş bilhassa yemekten sonra..
Ben uzun bir yolculuk yapmıştım bir de ondan sonra şiddetlenmişti orada gittiğim doktor Parol iç demişti çok ağrın olursa.. Şu anda yok gibi çok şükür yemekten sonra oluyor bazen o kadar.. burada mı okumuştum bilmiyorum ama çok gülmüştüm. doktor demiş ya hamilelerin her yeri ağrır diye Ağrılara katlanacağız artık yeter ki sıpaların keyfi yerinde olsun

Bnm ikili yuksek cikti hangi dr gittiksek anmiyo dediler bizde risk oldugu icin kabul etmedik sadece bu baska sukur bise yok ama stresim bitmiyo maaleaf

günaydın arkadaşlar iyi haftalar
hamileyken saçını kestiren var mı kızlar baya uzadı kestirmek istiyorum cesaret edemiyorm
ben kestirdim canım hatta kına bile yaktım doğal olduğu için. Bebeğin ömrü kısa olurmuş filan hurafe bunlar Ömrü veren Allah uzun ya da kısa olacağı saç kestirme ile mi belli olacak haşa..

Çok sevindim canım ya.. Gözün aydın, iyi haberlerin daim olsun..

bugun nisan ve mayıs annlerinin sayfasına baktım doğumu konusan bebeklerini konusan filan çok heyecanlı yaaa daha bize coookkk var sanki sabırsızlanıyoruuumm

kızlar d vitaminini ölçtüren oldumuuu?? çk önemliymişş benim doktor baktırmamı istedi.bu hafta aile hekiminde baktırıcam inş.düşük çıkarsa takviye almak gerekiyomuş

POWERHACK canim bende henuz hazirlamadim ne zaman hazirlarim onuda bilemiyorum :)
daha ufakliga kiyafet bile almadim desem :) simdilik 2 takim hediye geldi hepsi bu :)

Gözün aydın canım. Ben gönderme gereği duymadım ama insallah benim bebegimde de bi sorun yoktur sağlıcakla kucagimiza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…