- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.321
evet bencede öyle. 8 hafta önce çıkayım diyorum bebeğe stresden bişe olur diye korkuyom çünki. erkenden evdede napacam bilmem.Canım takmamak elde değil tabi büyük ihtimalle geri gelmeni istemiyorlar yıldırma politikası uyguluyorlar gibi geldi bana en azından doğum iznine kadar sabret
sanada hayırlı olsun kuzum sonunda mercanında cicileri oldu. allah yardımcımız olsun şimdi böyleyse döndüğümde nolacak birde allah korusun stresden erkek doğursam yani şerefsizler.
kızlaarrrrrrr günaydınnnnn
Amerika'ya gönderdiğim kan sonucum geldi Allahıma binlerce şükürler olsun oğluşum Denizim canımın içi sağlıklıymış ağlıyorum bi yandan da down yokmuş 0,000001 gibi bişey değerler Rabbim haber bekleyen herkesi benim gibi mutluluktan ağlatsın inşallah Gelab'tan arayanı görünce çok heyecanlandım adam heyecanlanmadan hemen söyleyim herşey yolunca dedi doktora yazdım watsuptan gönderdim maili bide haber bekliyorum ohhhhh herkes çooook güzel haberler alsın inşallah benim gibi tüm dualarımız kabul olsun
sağol canım :)
4 ay is yerınden uzak durmak sana ıyı gelecektır enerjık bır sekılde donersın ısıne. işini yapar paranı alırsın gereksız ınsanlar yuzunden germezsın kendını.
zamanında doğurursun merak etme relaks ol bıraz sadece görmezden gelmeyi öğren
Canımmmm çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla alacaksın inşallah kucağına resminden belliydi keyifçi paşanınkızlaarrrrrrr günaydınnnnn
Amerika'ya gönderdiğim kan sonucum geldi Allahıma binlerce şükürler olsun oğluşum Denizim canımın içi sağlıklıymış ağlıyorum bi yandan da down yokmuş 0,000001 gibi bişey değerler Rabbim haber bekleyen herkesi benim gibi mutluluktan ağlatsın inşallah Gelab'tan arayanı görünce çok heyecanlandım adam heyecanlanmadan hemen söyleyim herşey yolunca dedi doktora yazdım watsuptan gönderdim maili bide haber bekliyorum ohhhhh herkes çooook güzel haberler alsın inşallah benim gibi tüm dualarımız kabul olsun
Bol bol dinlenir enerji depolarsın stresten uzak hem doğumda hem sonrasında ihtiyacın olacakevet bencede öyle. 8 hafta önce çıkayım diyorum bebeğe stresden bişe olur diye korkuyom çünki. erkenden evdede napacam bilmem.
gözün aydın canımmmm :)
Canımmmm çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla alacaksın inşallah kucağına resminden belliydi keyifçi paşanın
cnm bnmkilerde cuma çok çok hareketliydi cmts pazar az hareket oldu bgn masallahları var sabahtan beri itip vuruyolar arada yavas hareketler oluyo o yüzden sıkma canını benceGunaydin fistiklar benm bebegim yine dunden beri cok az hareket ediyo benmde canm sikiliyo yine sizde durumlar nasil
canım benim . haklısın. konuşmakta fayda var. patronun bilsin düşündüklerinipatron iyidir anlayışlı biraz daha en azından rahatlarım belki çaresizlik zor inş oda anlar yinede güvenim kalmıyor böyle oldumu. gidince meydan kalcak herşeyi öğrettim öğretmedi derler. en azından anlatayım diyorum bakalım. hayırlısı olsun hepimiz için çok isterdim devletde olayım ama çalışmadımda kpss ye sen ne güzel başardın hayranım valla.
canım benimmmmmkızlaarrrrrrr günaydınnnnn
Anladım canım çikolata fln ye bendede hareket belli olmuo bi gün hc hissetmiyorum nerdeyse bi günde hc durmuo dktr hep aynı olmz dediSen içini ferah tut canım yoktur inşallah bir sorun.. Ben de genelde aşağıda hissediyorum.. Göbeğimin biraz aşağısında..
Şifonyerinizi güle güle kullanın canım.. İşyerindeki huzursuzluk çok yıpratır insanı bilirim.. Allah yardımcın olsun... Bu süreçte kendini yıpratmamaya çalış.. Nasıl olsa bir süre sonra izne çıkacaksın.. O arayı da iş aramak için değerlendir. İnşallah gönlüne göre olur..
Canım bende bayadır var vajinadaki ağrı.. Hem kaslar kendini doğuma hazırladığı için hem de bebeğin ayakları aşağıdaysa baskı yaptığı için olabiliyormuş.. Olması normal yani.. fakat bendekisi arttı akşamdan beri ve hareket de olmayınca o yüzden panik oldum..
Benmki hep bole duzensiz hareketleei var anneler gununde tekmeyler bol bol dedim hic yapmadi aslinda suc bende benm ikili kotu ciktidawn.s.olma.riski var internet onlari arastirim aklima getirim cocuk oynamiyo acaba.anliyomu canmi sikiliyocnm bnmkilerde cuma çok çok hareketliydi cmts pazar az hareket oldu bgn masallahları var sabahtan beri itip vuruyolar arada yavas hareketler oluyo o yüzden sıkma canını bence
Gözün aydınn.. İçin rahat huzurlu bir şekilde hazırlıklarını yap şimdi.. Bebişin de doğduktan sonra senden daha mutlusu yook :)kızlaarrrrrrr günaydınnnnn
Ayy cnm cok sevindim bende simdi diyom keske anmiyo yaptirsaydim kafam hic rahat degil cunku sagliklimi degilmi diye ins birkanim sagliklidirAllah razı olsun yaaa şimdide mutluluktan ağlıyorum o el ense keyif yapsın kurban olurum ona ben
Cumartesinden beri sag kaburga kemigime darbe almisim gibigünaydın kızlar geçmiş olsun iletileriniz için çok teşekkürler herkese. ateşim yok artık bebekte çok iyiymiş. ama kemik ağrılarım artmaya başladı. kaburgamın sağ tarafı özellikle çok ağrıyo. sizde başlayan var mı?
ben hazırlamadım daha.Gunaydin kizlar..
Dogum cantasi hazirladiniz mi?
hazirladiysaniz kac para tuttu ortalama brn yavas yavas basliycam da
canım ben hazırlamadadım henüz ama hafta sonu alışveriş yaptım iki adet lohusa takımı aldım biri 70 diğeri 55 tl. iki adet emzirme sütyeni aldım tanesi 20 tl idi. iç çamaşırı aldım 6 tane 20 tl verdim. bunun haricinde pijamalarım biraz ince oldugu ıcın sabahlık alıcam bir tane daha. bebek ıcın 10 lu hastane cıkısı 50 tl, 5 li hastane cıkısı 20 tl ye aldım.Gunaydin kizlar..
Dogum cantasi hazirladiniz mi?
hazirladiysaniz kac para tuttu ortalama brn yavas yavas basliycam da
canım ben hazırlamadadım henüz ama hafta sonu alışveriş yaptım iki adet lohusa takımı aldım biri 70 diğeri 55 tl. iki adet emzirme sütyeni aldım tanesi 20 tl idi. iç çamaşırı aldım 6 tane 20 tl verdim. bunun haricinde pijamalarım biraz ince oldugu ıcın sabahlık alıcam bir tane daha. bebek ıcın 10 lu hastane cıkısı 50 tl, 5 li hastane cıkısı 20 tl ye aldım.
ne olur ne olmaz diye biberon aldım. daha göğüs pedi alıcam. bebek bezi ıslak mendil vs. gibi şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?