2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SELAM KIZLAR ORGAN TARAMASINDA BEBEĞİMİN MESANESİNE YAKIN BİR YERDE KİST ÇIKMIŞTI ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM ŞİMDİ KONTROLDEN GELİYORUM O KİST KAYBOLMUŞ ÇOK MUTLUYUM ALLAH HERKESE İYİ HABER ALMAYI NASİP ETSİN BUGÜN ŞEKER YÜKLEMESİDE YAPILDI BAKALIM SAAT 4 TE SONUCUNU ALACAĞIM

Hiç ummadigim kişiler arayıp günümü kutladı benim öküz akşam 6 ya kadar uyudu ve kalktı kutlamadi çok kızdım cokkkk
kuzum anneyim bende kutla öp deseydin bende kahvaltıda öyle yaptım öp beni alış kutla dedim öptürdüm yoksa düşünmezler boşver yüzsüz olmazsak olmaz :)

harika kuzum aldıkların hayırlı olsun

Organ taramasi ne bana yapilmadi ayrintiliya girdim sadece oda iki dk surdu

canım benim . haklısın yılların hasreti. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi de bizleri de inşallah

Gözünüz aydın canım çok sevindim geriye bi tahlil vs de yok artk kucağımıza alacağımız günü beklicez

Bnm ikili yuksek cikti hangi dr gittiksek anmiyo dediler bizde risk oldugu icin kabul etmedik sadece bu baska sukur bise yok ama stresim bitmiyo maaleaf

Çok sevindim canım ya.. Gözün aydın, iyi haberlerin daim olsun..

Gözün aydın canım. Ben gönderme gereği duymadım ama insallah benim bebegimde de bi sorun yoktur sağlıcakla kucagimiza alırız

Hepinize coook tesekkur ederim hepimiz saglikla kucaklayalim kuzucuklarimiziJ

KIZLAR SELAM.BİR KAÇ GÜNDÜR SU GİBİ Bİ ISLAKLIK OLUYOR İÇ ÇAMAŞIRIMDA ARA ARA.BU DURUMLA KARŞILAŞAN VAR MI?

sağol canım yaaa. daha eksıklerım var nevresım takımı banyo kuvetı bebek cantası falan fılan doğuma kadar tamamlıcam artık
bende de eksik nevresim takımı koruyucuları falan çanta aldım küveti a101 den almıştım 15 e büyükte baya tıpalıda markasıda bilindikdi çıktı aradan. hamdolsun bu haftasnu kıyafetler yıkanıp ütülenip koyulcak.
hastane çnatasını çok dertt ediyorum nolcamız belli olmaz ya.

sağol canım yaaa. daha eksıklerım var nevresım takımı banyo kuvetı bebek cantası falan fılan doğuma kadar tamamlıcam artık
ped falan nası alıncak çanta falan filan lohusa kilodu farklıymış onlar falan benimde var eksiklerim.inş hallolur işlerimiz bugünlere geldik çok şükür.

kızlar d vitaminini ölçtüren oldumuuu?? çk önemliymişş benim doktor baktırmamı istedi.bu hafta aile hekiminde baktırıcam inş.düşük çıkarsa takviye almak gerekiyomuş
çok bilinmemekle beraber evet d vitamini hamilelikte önemli. ben c.tesi günü d vitamini takviyesine başladımi ihmal etmeyin kızlar, bol bol da güneşe çıksak iyi olacak

gözünaydın canım, Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

kuzum anneyim bende kutla öp deseydin bende kahvaltıda öyle yaptım öp beni alış kutla dedim öptürdüm yoksa düşünmezler boşver yüzsüz olmazsak olmaz :)
Haklısın canım ama çok kızmistim ve yatana kadar trip attım. Bide diyorki ne yaptım yine ben bende hiç bişey demedim gittim yattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…