- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.381
Gözünüz aydın canım umarım şeker yüklemen de iyi çıkarSELAM KIZLAR ORGAN TARAMASINDA BEBEĞİMİN MESANESİNE YAKIN BİR YERDE KİST ÇIKMIŞTI ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM ŞİMDİ KONTROLDEN GELİYORUM O KİST KAYBOLMUŞ ÇOK MUTLUYUM ALLAH HERKESE İYİ HABER ALMAYI NASİP ETSİN BUGÜN ŞEKER YÜKLEMESİDE YAPILDI BAKALIM SAAT 4 TE SONUCUNU ALACAĞIM
Sen baktırdınmı peki cnm yoksa direk takviyemi başladın.ben güneşe çıkıyorum ama yetiyormu bilmiyorum.perşembe günü aile hekiminde baktıracağım. aile hekimleri bakıyor dimiçok bilinmemekle beraber evet d vitamini hamilelikte önemli. ben c.tesi günü d vitamini takviyesine başladımi ihmal etmeyin kızlar, bol bol da güneşe çıksak iyi olacak
Yıkayıp ütülememe mibende de eksik nevresim takımı koruyucuları falan çanta aldım küveti a101 den almıştım 15 e büyükte baya tıpalıda markasıda bilindikdi çıktı aradan. hamdolsun bu haftasnu kıyafetler yıkanıp ütülenip koyulcak.
hastane çnatasını çok dertt ediyorum nolcamız belli olmaz ya.
bende de eksik nevresim takımı koruyucuları falan çanta aldım küveti a101 den almıştım 15 e büyükte baya tıpalıda markasıda bilindikdi çıktı aradan. hamdolsun bu haftasnu kıyafetler yıkanıp ütülenip koyulcak.
hastane çnatasını çok dertt ediyorum nolcamız belli olmaz ya.
ped falan nası alıncak çanta falan filan lohusa kilodu farklıymış onlar falan benimde var eksiklerim.inş hallolur işlerimiz bugünlere geldik çok şükür.
Ay kuzum takma ya benimkide kutlamadıHiç ummadigim kişiler arayıp günümü kutladı benim öküz akşam 6 ya kadar uyudu ve kalktı kutlamadi çok kızdım cokkkk
Simdi sukur basladi icimde donmelere sipam :))())Canim benimkide iki gündür öyle şeker yüklemesinden sonra yavrumun hareketi azlaştı
Oh maşallah dönsün kuzucuk tekmelerine bile hasretiz yaaaaSimdi sukur basladi icimde donmelere sipam :))())
anladım canım. daha erkene yokmuş galiba demi.ÇARŞAMBA SABAHI 10,30 A ALDIM
İYİ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜRGözünüz aydın canım umarım şeker yüklemen de iyi çıkar
AYRINTILIDA DENİLİYOR BEBEĞİN TÜM ORGANLARI TEK TEK İNCELENİYOR 20-30 DAK ARASI SÜRÜYOROrgan taramasi ne bana yapilmadi ayrintiliya girdim sadece oda iki dk surdu
anladım canım. daha erkene yokmuş galiba demi.
canım benim sarı akıntıya mantar dedi ,idrar kültürü istedi biraz su gibiydi ama sarı işte eğer seninki de böyleyse mantar olabilir bakalım doktorun ne diyecek..anladım canım. daha erkene yokmuş galiba demi.
bence sırt çantası daha kullanıslı olur cnm. yine sen bilirsin amaKizlar bu bebek cantasi olur mu acaba hosuma gitti deEki Görüntüle 1523996
Him tamam canm benmkinde bas ust bacak karin cevresine bakildi galiba sonra dr gittimde oda utrasyondan.bakti iyi demi dedim iyi sorun yok dedi devlete gidiyorum belki ondandirAYRINTILIDA DENİLİYOR BEBEĞİN TÜM ORGANLARI TEK TEK İNCELENİYOR 20-30 DAK ARASI SÜRÜYOR
Off hic demw ya findik benm oynamasa dert dusuyor banaOh maşallah dönsün kuzucuk tekmelerine bile hasretiz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?