2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünüz aydın canım umarım şeker yüklemen de iyi çıkar

çok bilinmemekle beraber evet d vitamini hamilelikte önemli. ben c.tesi günü d vitamini takviyesine başladımi ihmal etmeyin kızlar, bol bol da güneşe çıksak iyi olacak
Sen baktırdınmı peki cnm yoksa direk takviyemi başladın.ben güneşe çıkıyorum ama yetiyormu bilmiyorum.perşembe günü aile hekiminde baktıracağım. aile hekimleri bakıyor dimi

Yıkayıp ütülememe mi maşallah vala :) Ne güzel canım bu aşamaya gelmişsin.. Kıyafet alabilirsem ben de ütüleme işini eşim yapacak :) henüz annemin aldıkları dışında bişiy yok ha bi de hamile olduğumu ilk öğrendiğimizde koyu beşiktaşlı eşimin iş yerine gönderdiğim ve onu havalara zıplatan beşiktaşlı takım dışında

ped falan nası alıncak çanta falan filan lohusa kilodu farklıymış onlar falan benimde var eksiklerim.inş hallolur işlerimiz bugünlere geldik çok şükür.

bende hazıran ayında yıkayıp utuleme ısını halldecegım nevresım takımı falan onlarıda alayımda oyle yaparım.
kız ben hasta bezıde alcam ılk basta hasta bezi kullanıyromuş çoğu kişi gıttıgın hastaneye sor bakalım bır onlarda lıste verebılır sana.

aman lohusa kılotu ıste buyuk kocaman donlar al kendıne ped yada hasta bezi koycagın ıcın her yerını kapatsın. ben onlardan aldım 6 tane . ben emın onunden 3 tanesini 10 tl ye aldım

kızlar bide birşey daha sorcam.sizin bebişlerinde kafa ölçüsü 1 hafta önden gidiyormu.benm hep öyle çıkıyo doktor normal diyoda acaba kafası büyük mü olcak ? normal doğumu engellermi ki

merhaba kızlar kaç kilo ile hamile kalıp toplam kaç kilo aldınız
ben 56 ile hamile kaldım 63 kilo oldum toplamda 7 kilo aldım sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…