- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.401
bence etkileniyolardr cnm moralim bozuk olunca bnmkilerden de ses seda cıkmıyoBenmki hep bole duzensiz hareketleei var anneler gununde tekmeyler bol bol dedim hic yapmadi aslinda suc bende benm ikili kotu ciktidawn.s.olma.riski var internet onlari arastirim aklima getirim cocuk oynamiyo acaba.anliyomu canmi sikiliyo
olabilir canımmHim tamam canm benmkinde bas ust bacak karin cevresine bakildi galiba sonra dr gittimde oda utrasyondan.bakti iyi demi dedim iyi sorun yok dedi devlete gidiyorum belki ondandir
Benim iki hafta önde göbekle kafa dr sorun değil dedi merak etme az koca kafalılar demekki:)kızlar bide birşey daha sorcam.sizin bebişlerinde kafa ölçüsü 1 hafta önden gidiyormu.benm hep öyle çıkıyo doktor normal diyoda acaba kafası büyük mü olcak ? normal doğumu engellermi ki
geçmiş olsun canım sevindimSELAM KIZLAR ORGAN TARAMASINDA BEBEĞİMİN MESANESİNE YAKIN BİR YERDE KİST ÇIKMIŞTI ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM ŞİMDİ KONTROLDEN GELİYORUM O KİST KAYBOLMUŞ ÇOK MUTLUYUM ALLAH HERKESE İYİ HABER ALMAYI NASİP ETSİN BUGÜN ŞEKER YÜKLEMESİDE YAPILDI BAKALIM SAAT 4 TE SONUCUNU ALACAĞIM
benimde hep öyle çıkıyor bugünde öyle dedi canımkızlar bide birşey daha sorcam.sizin bebişlerinde kafa ölçüsü 1 hafta önden gidiyormu.benm hep öyle çıkıyo doktor normal diyoda acaba kafası büyük mü olcak ? normal doğumu engellermi ki
67-74 7 kg aldım bundan sonra almaman lazım dedi zaten diyet uyguluyorum bir ayır aynı kilodayımmerhaba kızlar kaç kilo ile hamile kalıp toplam kaç kilo aldınız
ben 56 ile hamile kaldım 63 kilo oldum toplamda 7 kilo aldım sizler nasılsınız
geçmiş olsun canım iyisindir umarımÇok yoruldum arabanın şastiğini yardım nerdeyse ağaca çarpıyodum. Moralim çok bozuk
maşallah canım daha da iyi olacak inşallahIyi aksamlar annisler gunduz yazamadim dr a gittik bebegim 25+5 haftalik 570gr olmus dr geriden geliyor hala ama iyidir dedi cook sevindim cook şükur
Insallah canim sagolmaşallah canım daha da iyi olacak inşallah
Maşallah bebişine canım sen dikkat etmeye devam et annesi o haftasına yetişecek merak etmeIyi aksamlar annisler gunduz yazamadim dr a gittik bebegim 25+5 haftalik 570gr olmus dr geriden geliyor hala ama iyidir dedi cook sevindim cook şükur
İnanılmaz yorgunumcanım. Sorduğun için teşekkürlerbenimde hep öyle çıkıyor bugünde öyle dedi canım
bir sonra ki randevuyu ne zamana verdi sana
67-74 7 kg aldım bundan sonra almaman lazım dedi zaten diyet uyguluyorum bir ayır aynı kilodayım
geçmiş olsun canım iyisindir umarım
sağol canım çok teşekkür ederimgeçmiş olsun canım sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?