2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benmki hep bole duzensiz hareketleei var anneler gununde tekmeyler bol bol dedim hic yapmadi aslinda suc bende benm ikili kotu ciktidawn.s.olma.riski var internet onlari arastirim aklima getirim cocuk oynamiyo acaba.anliyomu canmi sikiliyo
bence etkileniyolardr cnm moralim bozuk olunca bnmkilerden de ses seda cıkmıyo

kızlar bide birşey daha sorcam.sizin bebişlerinde kafa ölçüsü 1 hafta önden gidiyormu.benm hep öyle çıkıyo doktor normal diyoda acaba kafası büyük mü olcak ? normal doğumu engellermi ki
Benim iki hafta önde göbekle kafa dr sorun değil dedi merak etme az koca kafalılar demekki:)

SEVGİLİ ANNELER BU TARZ BEBEK KIYAFETLERİ ÖRÜYORUM HIRKA YELEK PATIK VS BEBEK ÇEYIZINDE OLMASININ İSTERSENIZ BANA MESAJ ATMANIZ YETERLİ

Eklentiler

• 1779137_785281798167839_693171471_n.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 10629801_834006126643866_2499318890780732504_n.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 47
geçmiş olsun canım sevindim

kızlar bide birşey daha sorcam.sizin bebişlerinde kafa ölçüsü 1 hafta önden gidiyormu.benm hep öyle çıkıyo doktor normal diyoda acaba kafası büyük mü olcak ? normal doğumu engellermi ki
benimde hep öyle çıkıyor bugünde öyle dedi canım
bir sonra ki randevuyu ne zamana verdi sana
merhaba kızlar kaç kilo ile hamile kalıp toplam kaç kilo aldınız
ben 56 ile hamile kaldım 63 kilo oldum toplamda 7 kilo aldım sizler nasılsınız
67-74 7 kg aldım bundan sonra almaman lazım dedi zaten diyet uyguluyorum bir ayır aynı kilodayım
Çok yoruldum arabanın şastiğini yardım nerdeyse ağaca çarpıyodum. Moralim çok bozuk
geçmiş olsun canım iyisindir umarım

Kızlar alt tarafta pubik denenen yere akşamdan beri bir ağrı giriyor ki of fena acıyor süreklide tuvalete gidecekmişim gibi bir his var erken doğum ağrısı olabilir diye çok korkuyorum

İnanılmaz yorgunumcanım. Sorduğun için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…