- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.421
benimde hep öyle çıkıyor bugünde öyle dedi canım
bir sonra ki randevuyu ne zamana verdi sana
67-74 7 kg aldım bundan sonra almaman lazım dedi zaten diyet uyguluyorum bir ayır aynı kilodayım
geçmiş olsun canım iyisindir umarım
geçmiş olsun cnmmm Allah korumuş aman dikkat et bundan sonra.bnde artık araba sürerken daralmaya bşladım,zorlanıyorum öbür aydan itibaren bırakıcam sürmeyiİnanılmaz yorgunumcanım. Sorduğun için teşekkürler
iki hafta sonra canım riskli gebelik grubundayım artık sanırım erken doğum ihtimali olduğundan benim de 13 haziranda çalışabilir raporu almam lazım bugün Anadolu hastanesine diyetisyene gideceğim doktorla aynı hastanede olsun istedim zamanım olursa doğum ücretini soracağımozaman normal demekki kafalarının büyük olması.bana öbür aya verdi 13 haziranda gidicem hem çalışır raporunuda vericek.sen ne zaman gidiceksin
Aynen benmde öyle fok balığı gibi bir o tarafa bir bu tarafa devriliyorum.beebek sıkışıcak diye göbeği üste ittiriyorum habire nolcak bu halimizGunaydin guzel annelergece yatarken sag sol sirt uztu yatiyorum yanlara yatarken tam yan yatmiyorum gobisiminde bi kismi altta kaluyo acaba zarari olurmu metak ettim
inşş öyle bişey olmazda vaktinde gelir cnm bebişin.iyi olur sorman en azından ne kadarmış öğrenelim.muayene ücreti 75 tl öğrendim arayıp.hastaneyle ilgili izlenimlerini bekliyorum inşş iyi bir hastanedir.iki hafta sonra canım riskli gebelik grubundayım artık sanırım erken doğum ihtimali olduğundan benim de 13 haziranda çalışabilir raporu almam lazım bugün Anadolu hastanesine diyetisyene gideceğim doktorla aynı hastanede olsun istedim zamanım olursa doğum ücretini soracağım
cnm iki değerin normalin üstünde çıktığı içn gebelik şekeri teşhisi konulmuş sana ama değerler çok yüksek değil diyetle halledilir gibi geliyo.benmde 2. saatteki değerim normalin üstünde çıkmıştı biraz ama önemli değilmiş diğerleri düşük çıktığı için diyet vermedi doktor. aşağı vurduğu zaman çk anlaşılmıyo hareketleri pozisyonla ilgili korkulcak bi durum yok merak etmekızlar ben 26. haftamda 75lik şeker yüklemesi yaptırdım. açlık 81, 1. saat 187, 2. saat 156 çıktı. doktorum diyete başlamalıyız dedi. Benim gibi çıkan var mı? birde bebeğim çok aşağıya vuruyor ve daha seyrek hareket ediyor. önceden kıpır kıpır mideme doğru vuruyordu şimdi aşağılarda korkuyorum. sizinkilerin hareketleri nasıl?
benimki de senin gibi cıktı ancak bende sadece 1 saatte 189 cıktı ,doktorum dıyet dedı bana da sekeri vs kesmeye başladım ..ekmek tuz yok ama dıyet lıstemı bu hafta alacam.kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama benım bebek de arada az hareket edıyordu ama 25 cı haftamdayım hergun hıssedıyorum maşallahkızlar ben 26. haftamda 75lik şeker yüklemesi yaptırdım. açlık 81, 1. saat 187, 2. saat 156 çıktı. doktorum diyete başlamalıyız dedi. Benim gibi çıkan var mı? birde bebeğim çok aşağıya vuruyor ve daha seyrek hareket ediyor. önceden kıpır kıpır mideme doğru vuruyordu şimdi aşağılarda korkuyorum. sizinkilerin hareketleri nasıl?
Aynen donerken bile belim kasim agriyooAynen benmde öyle fok balığı gibi bir o tarafa bir bu tarafa devriliyorum.beebek sıkışıcak diye göbeği üste ittiriyorum habire nolcak bu halimiz8. 9. ayları düşünemiyorum bile
aminn cnmm inşşş bi avazda kurtuluruz.aman mümkünse şmd başlamasın açılmalar.40. haftada açılsın mümkünseAynen donerken bile belim kasim agriyoo
Allah kolay kurtarir ins bide acilmalar ne zan baslar
benimki de senin gibi cıktı ancak bende sadece 1 saatte 189 cıktı ,doktorum dıyet dedı bana da sekeri vs kesmeye başladım ..ekmek tuz yok ama dıyet lıstemı bu hafta alacam.kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama benım bebek de arada az hareket edıyordu ama 25 cı haftamdayım hergun hıssedıyorum maşallah
olsun sureklı dönüyordur problem olmaz nolacak ,sonra tekrar döner ben mesela suanda aşağıda hıssedıyorum yavrumu döner herhalde sonraben 27. haftama girdim daha liste almadım. bende gün içinde hissediyorum ama ayakları yukardaydı önceden şimdi aşağıya indi
slm canım :)slm kızlar hayırlı sabahlarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?