2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar daha ben canta almadim bi gonlum sirt cantasi al diyo dusunuyorum marasta oturuyorum burda sirt cantasi kullann gormedim sizler yandanmi alicaksiniz

Günaydın güzel anneler ,
Çok yoruldum arabanın şastiğini yardım nerdeyse ağaca çarpıyodum. Moralim çok bozuk
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Sağol canım senin de kutlu olsun. Dolgu yaptırmışsın canım geçmiş olsun diş ağrısı normalde bile kötüdür hamilelikte nasıldır düşünmek istemiyorum.

saol canım
2 dişimin dolgusu düşmüştü onları yaptı arkadaşım
20 lik dişimde çürüyordu ilerlemeden yapalım dedi çok eksik dişim var çünkü

Merhaba kızlar hayırlı günler herkese İzmir Konya yolculugumuzdan sonra evimize döndük şükür bebişimle bol bol yürüdük inşallah doğumda faydasını görürüm artık temizlik ve hazırlıklara yavaştan başlayacağım

Gunaydin guzel annelergece yatarken sag sol sirt uztu yatiyorum yanlara yatarken tam yan yatmiyorum gobisiminde bi kismi altta kaluyo acaba zarari olurmu metak ettim
canım bende aynen senin gibi düsünüyordum tam yatamıyordum.ama cevremde hamileyken yüzüstü yatanları bile duyduktan sonra rahatladım biraz simdi cok takmıyorum

KIZLAR DEMİNDEN BERİ MAYIS ANNELERİNİ OKUYORUM HEPSİ DOĞUM YAPMIŞLAR BİRKAÇ KİŞİ KALMIŞ
ÇOK TELAŞLI VE DUYGULU ZAMANLAR YAŞIYORLAR SIRA BİZE DE GELİYORRR

kuzum bende okudum mükemmel duygular biran bizi hayal ettim. hepinizin bebeğini acayip merak ediyorum ama bizim afacanlardan buraya zor gircez anlaşılan. inş. mutlu sağlıklı güzel günlerimizi paylaşırız burda. heycanlanıyorum diğer forumlarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…