- 8 Ocak 2015
- 400
- 136
- 38
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.441
Niyeki anam ben bise de bilmiom dahaaminn cnmm inşşş bi avazda kurtuluruz.aman mümkünse şmd başlamasın açılmalar.40. haftada açılsın mümkünse
yandan olanlar seni kısıtlar bence tek tarafta ağırlık olması, eğidiğinde öne düşmesi fln... çocuğa az çarpmıyo eğildikçeKizlar daha ben canta almadim bi gonlum sirt cantasi al diyo dusunuyorum marasta oturuyorum burda sirt cantasi kullann gormedim sizler yandanmi alicaksiniz
Kizlar daha ben canta almadim bi gonlum sirt cantasi al diyo dusunuyorum marasta oturuyorum burda sirt cantasi kullann gormedim sizler yandanmi alicaksiniz
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınÇok yoruldum arabanın şastiğini yardım nerdeyse ağaca çarpıyodum. Moralim çok bozuk
Sağol canım senin de kutlu olsun. Dolgu yaptırmışsın canım geçmiş olsun diş ağrısı normalde bile kötüdür hamilelikte nasıldır düşünmek istemiyorum.günaydın güzel anneler
hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum
dün raporluydum işe gelemedim o yüzden de hiz yazamadım
tetanoz aşımızı olduk düb bir de diş hekimine gittim
dolgu yaptırdım uyuşturulmadan bide diş temizliği de yaptı hekim arkadaşım
uyuşturmamaya çalışacağım dedi normal dolgu olduğu için çok çok acımadı
saol canımGünaydın güzel anneler ,
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Sağol canım senin de kutlu olsun. Dolgu yaptırmışsın canım geçmiş olsun diş ağrısı normalde bile kötüdür hamilelikte nasıldır düşünmek istemiyorum.
Canım ben de spor çantası aldım fiyatı da uygun lotto marka fikir olsun diye ekliyorum . Resimdeki kadar büyük değil orta boy sayılır canımSırt çantası alacağım bende.
Insallah canımMaşallah bebişine canım sen dikkat etmeye devam et annesi o haftasına yetişecek merak etme
Aynen bende onu dusunuyorum cok abest durmassa sirt dusunuyorum hem cocuklugumuzada donerimyandan olanlar seni kısıtlar bence tek tarafta ağırlık olması, eğidiğinde öne düşmesi fln... çocuğa az çarpmıyo eğildikçe
Bende dusunuyorum cok guzel modeller var renjler var tabi kullanisi onemli kaynanamlar gelin olgun degil cocuksu falan der ama napim yaniSırt çantası alacağım bende.
Hayirli olsun canm fiyati neCanım ben de spor çantası aldım fiyatı da uygun lotto marka fikir olsun diye ekliyorum . Resimdeki kadar büyük değil orta boy sayılır canım
yok canm niye öyle dursun. ben karnıma bile takıyorum sırt çantasını, tatilde çok kullanırım.Aynen bende onu dusunuyorum cok abest durmassa sirt dusunuyorum hem cocuklugumuzada donerim
eşim 50 tl ye almış ama internette daha ucuza bulabilirsin bilmiyorumHayirli olsun canm fiyati ne
canım bende aynen senin gibi düsünüyordum tam yatamıyordum.ama cevremde hamileyken yüzüstü yatanları bile duyduktan sonra rahatladım biraz simdi cok takmıyorumGunaydin guzel annelergece yatarken sag sol sirt uztu yatiyorum yanlara yatarken tam yan yatmiyorum gobisiminde bi kismi altta kaluyo acaba zarari olurmu metak ettim
KIZLAR DEMİNDEN BERİ MAYIS ANNELERİNİ OKUYORUM HEPSİ DOĞUM YAPMIŞLAR BİRKAÇ KİŞİ KALMIŞ
ÇOK TELAŞLI VE DUYGULU ZAMANLAR YAŞIYORLAR SIRA BİZE DE GELİYORRR
Hadi ya yuzustumu ben bole yatiyorum diye korkuyorum millete bakcanım bende aynen senin gibi düsünüyordum tam yatamıyordum.ama cevremde hamileyken yüzüstü yatanları bile duyduktan sonra rahatladım biraz simdi cok takmıyorum
Ayy ne.bbilim bizim burdakiler herseye laf eder anamo gun sosyete pazarinda gordum krem kahve tonlari cok guzeldi hoz.duruyoduyok canm niye öyle dursun. ben karnıma bile takıyorum sırt çantasını, tatilde çok kullanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?