2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu arada alci saten boya yaptiriyorum bir de 1 duvara duvar kagidi.150 tl malzemeler tuttu,400de iscilik. Yandik valla 1 odaya resmen 550lira boya parasi veriyorum.3 gunde biticek en erken 2 gun.benim bebiste cok masrafli maasallah

Canım bol su içmen lazım,idrarın geldiğinde bekletmeden gidip idrar keseni boşaltman lazım,pamuklu iç çamaşırları tercihin olsun ve mümknse pet kullanıyorsan çok sık değiştir yani o bölgenin kesinlikle nemli olmaması lazım

kızlar ya ben hiç su içemiyorum susamıyorum da. çok su içmem lazım biliyorum ve çok kızıyorum kendime

selam kizlar hayirli kandiller :)
bugun ucabilir raporumuzu almak icin muaynemizi olduk olurken kizimin dondugunu gorduk bas asagida duruyor bundan 3 gun once bir calkalanma olmustu baya paniklemistim belkide ozaman dondu cunku ondan sonra hareketlerinde degisim oldu ( tekmeler gogusumun altinda )
:)
ona sevindim cok sukur 28+5iz :)

durumun zor ama yinede sevinmelison benceee benimkiler sormuyor bile..birşey almayı geçtim iyi misiniz bile diyen yok..oğullarıyla konuşup bitiriyorlar ahh ahh benimde istemediğim bir eşya alan kv olsaaa bir iğne yok ne düğünde ne doğumda

Aslında şöyle dedi; baş ve gövde şuanki haftasıyla uyumlu ama bacak boyu 1 hafta geriden geliyo diyince bende orantısızlık mı var diye endişe ettim. Yakın hafta olan arkadaşlar size ne kadar söylediler???
Canim benimde kafa ve karin haftasiyla uyumlu bacak geriden geliyor ama doktor onemli degil dedi bu olcum farkli ultrasyon tekniginden bile kaynaklanir dedi ve 26. Haftadan sonraki bacak olcumlerinde hata payi yuksek dedi.

Canim benimde kafa ve karin haftasiyla uyumlu bacak geriden geliyor ama doktor onemli degil dedi bu olcum farkli ultrasyon tekniginden bile kaynaklanir dedi ve 26. Haftadan sonraki bacak olcumlerinde hata payi yuksek dedi.

Oylemi dedi sevindim normal durum yani icim rahatladi :) demekki govdesi basi ve bacaklari ayni anda buyumuyo bebislerinnnn

Kizlar bu arada alci saten boya yaptiriyorum bir de 1 duvara duvar kagidi.150 tl malzemeler tuttu,400de iscilik. Yandik valla 1 odaya resmen 550lira boya parasi veriyorum.3 gunde biticek en erken 2 gun.benim bebiste cok masrafli maasallah
Allah kolaylık versin canım hangi renge boyuyorsunuz bende boya ve duvar kağıdı konusuna karar veremedim oda takımı almış mıydın

Oylemi dedi sevindim normal durum yani icim rahatladi :) demekki govdesi basi ve bacaklari ayni anda buyumuyo bebislerinnnn
Olmayabilir. Dun ayni sey icin oglumun ultrasyon kagitlarinada baktim ondada bacak boyu daha kucuk gozukuyor ama baya boylu poslu oglum var.

Allah kolaylık versin canım hangi renge boyuyorsunuz bende boya ve duvar kağıdı konusuna karar veremedim oda takımı almış mıydın
Lila rengine.duvar kagidinida koctasdan aldm hosuma gitti minnieli.duz boyalar uygun fiyatta iste.alcida olsun guzel olsun dedik.duvar kagidida toz pembeli.aldm cnm bekletiyorum aldigim yerde.bitsin yollucam resimleri

Kizlar ara sira karni agriyAn varmi?benim agri oluyor.gecen kontrolumde dr erken dogum yok gayet iyisin dedi ama agrim yoktu.korkuorm ya2 hafta var daha kontrolume

Kizlar ara sira karni agriyAn varmi?benim agri oluyor.gecen kontrolumde dr erken dogum yok gayet iyisin dedi ama agrim yoktu.korkuorm ya2 hafta var daha kontrolume
Ben iki gecedir yaşıyorum o durumu .ya midem ya karnım ağrıyor hafta ya gideceğim bende soracağım bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…