2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ii geceler kızlar 25+4 üz ve 855 e 864gr bebiklerim biri 50 diğeri 10 gr almış 2 hft da dr haftalarına göre ii gecen geliğinde öndeydiler dedi ama moralim bozuldu az kilo almışlar diye

Selam kizlar
Ben 29 haftalik hamileyim bebegim hep asagilarda hareket ediyor durus pozisyonun nasil anlaya bilirim

insallah doner canim benim ayni zamanlardayiz ondan yaziyim dedim.
32 ye kadar donebilir ondan sonra sabit kaliyor son anda donme gibi bir sey soz konusu olmaz bence mantiken bebek boyu uzuyor ve alan daraliyor nereye donsun yavrucak

Masallah canm dun az bucuk hatirliyom gece bole bayagi hareket etti cirminiyo gibi riyami gercelmi bilmiyom simdide tekmeliyo sipam

tekmeler annesi erkek sanirim pasamiz keyif yapiyor icerde
canim benim genelde calismiyorsan yemeklerden sonra soluna yat daha hareketli oluyor.
ama soyle bisi var benim kizim acken cok oynuyor :)

tekmeler annesi erkek sanirim pasamiz keyif yapiyor icerde
canim benim genelde calismiyorsan yemeklerden sonra soluna yat daha hareketli oluyor.
ama soyle bisi var benim kizim acken cok oynuyor :)
Gunaydin canm valla benmki acken kilini bilr kipirtatmiyi tok olacam yatacam oturacam surekli keylif yaparsam oda yapiyo :)))))

Selam kizlar
Ben 29 haftalik hamileyim bebegim hep asagilarda hareket ediyor durus pozisyonun nasil anlaya bilirim
Elini karninda gezdir yuuvarlak sert Bise geliyosa basidir O bide Bazen iki tarafdan hissediyorm ben sagli sollu kuxuk tekmwlr sanirin daha erken tamanlamamiz icin

Ay
ii geceler kızlar 25+4 üz ve 855 e 864gr bebiklerim biri 50 diğeri 10 gr almış 2 hft da dr haftalarına göre ii gecen geliğinde öndeydiler dedi ama moralim bozuldu az kilo almışlar diye
ayyy ne tatlu ikizmi olacak bende cok istesdim ikiz bosver cnni sikma muz jivi ye bil bol onlar bebise gecito

Günaydıın, mutlu pazarlar hepinize..
Ben bugün çalışıyorum maalesef.. Ve dün akşam kuzenimin nişanı vardı inanılmaz yorgunum.. Bu gün biter mi
Bebişim de yorgunluğumdan etkilendi sanırım.. Sabahları çok hareketliydi şu anda tık yok

insallah doner canim benim ayni zamanlardayiz ondan yaziyim dedim.
32 ye kadar donebilir ondan sonra sabit kaliyor son anda donme gibi bir sey soz konusu olmaz bence mantiken bebek boyu uzuyor ve alan daraliyor nereye donsun yavrucak
Amin canım benim ya dua benim için dönmezsede sağlıklı olsun napalım bana 30 dan sonrası bile pek mantıklı gelmiyor ama bakalım hayırlısı hakkımızda başını kaburgama dayamakta ısrarcı:)

Cektim bende ikibdefa ozaman Sita normal demisti sonradan oldu doktor sana Bisey dedimi bi zarari varmi

kızlar bataniye alıcaz da sizce kundak battaniye deniyo ya baş ayak kısımları çıtçıtlı filan onlardan istiyorm ama bebikler yaz bebeği kullanılır mı o un yerine normal battaniye mi almalıym

Cektim bende ikibdefa ozaman Sita normal demisti sonradan oldu doktor sana Bisey dedimi bi zarari varmi

erken doğum riski var sadece kontrollerim 3 haftada bir gidiyorum duruma göre dahada kısaltacak eğer ayrıntılı ultrason ve şeker De bişe çıkmadiysa sürekli kontrol altında tutuyorlar normal karsiliyorlarmis

Kızlar merhaba,nasılsınız bakiiim??? Ben erken gelen gebelik sendromuyla uğraşıp duruyorum,sizde durumlar nasıl,7.aymızın ilk haftası ve hatta ilk günündeyiz fakat eller ayaklar şişip duruyo hareket halindeyken,sırt ağrısı var..herkes çok erken başlamış erken doğum olabilir dedi korkmaya başladım olabilir mi sizce böyle bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…