2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde yapildi cnm iki kere sikinti olmuyo diyeti uyguladiginda zaten ac olmuyosun sadece hamur isi beyaz un uzak durdun mu tamamdir cok kafana takma ben uyguluyorum 1aydir hemen dustu zaten ve kilo almiyosun o guzel bebis aliyo

tam da dediğini yaptım :) annem de yanimdayken minigime bazı ihtiyaçlar aldım :) öyle iyi geldi ki. Çok ama çok teşekkür ederim.

Evet 26. Hafta daha yeni. Iyi ki sizinle paylaştım yoksa deli olacaktım :) çok teşekkür ederim içim rahatladı zira acildeki ebe bile korkuttu beni :/

Evet 26. Hafta daha yeni. Iyi ki sizinle paylaştım yoksa deli olacaktım :) çok teşekkür ederim içim rahatladı zira acildeki ebe bile korkuttu beni :/

benimde o haftalarda oluyordu zamanla içinde döndüğünü karnına sürtündüğünü hissediyorsun bunlar sayılıyor yoksa her bebek 10defa tekme atmaz bir saatte :) sen kafanı rahatlat eşinle gül mutlu ol bebeğinle konuş sana tepkisi artacak. ebe neden korkuttu ki doktorun iyi demiş önemli olan o

Ebe 2 saatte bir hareket etmeli niye acaba falan diye kendine sora sora nts den kalp atışı duymaya çalıştı bir de üstüne duymadım dedi meğer bu haftada zaten ntsde duyulmazmis . Doktor gelene kadar ben kalpten gidiyordum :/

yanii ne denir ki böylelerinee ebe olmuş nts ne zaman kullanılır bilmiyor haklısın onlar işin içinde diyip güveniyorsun sonrada telaş..geçmiş olsun sıkıntılı saatler olmuş gerçekten bir daha olmaz inş

Az önce doktordan geldim bebeğim in suyu fazlaymis beni perinatolojiye gönderdi.bu sorunda ne riskler olur böyle bişey duydunuz mu

Benimde bebeğin suyu fazla ayrıntılı ultrason da bişe çıkmamisti şeker yüklemesi yapıldı ondan da bişe çıkmadı ama böyle durumlarda erken doğum riski yüksek Rabbim herkesin yardımcısi olsun sen ayrıntılı ultrason cekilmemismiydin

Amin tüm annelerden uzak olsun böylesi insanlar. Bebeciklere yazık :)

Kizlar bebeklerinizi tam olarak nerde hissediyosunuz? Ben iki gundur gobek cevremde haatta ara ara kasiklarimda hissediyorum gecen hafta yatay pozisyondaydi kafasi sagda ayaklar silda ama cok mu asagida cok endiseliyim
Heryerde:)canım benim ayakları hep kasıklarımda dr kasıklarında hissedebilirsin ayaklarını dedi ki öyle kafada ya göbek deliğinin yanında ya kaburgalarda korkma seninkide daha dönmemiş demekki

Teyzecikler ya benim minnoş kızım hareket edince aşağılara vuruyor ve bende müthiş derecede gaz oluyor karnım şişiyor taş gibi oluyor böyle olan varmı yoksa bi aksilik mi var

Kizlar basim cok kotu agriyo ne iyi gelir uyuyamiyorum
Teyzecikler ya benim minnoş kızım hareket edince aşağılara vuruyor ve bende müthiş derecede gaz oluyor karnım şişiyor taş gibi oluyor böyle olan varmı yoksa bi aksilik mi var
yok canm ya benmki cok hareketli deil agir abi birazzxz

Heryerde:)canım benim ayakları hep kasıklarımda dr kasıklarında hissedebilirsin ayaklarını dedi ki öyle kafada ya göbek deliğinin yanında ya kaburgalarda korkma seninkide daha dönmemiş demekki

senin donmemis mi daha benim ki 1 haftadit donuk :)
tekmeleri gogus altimda hissediyorum bazen hickiriyor kasigimda kalp atisi gibi surekli sallanti oluyor kafa asagida kizimin.
yan duruyordu donmus dondugunu bile hissettim ben :)

Yaa tamam ozamn rahatlayim buara okadar cok erken dogum duydum ki endiselenmemek elde degil evet biz daha donemedik.doktorda dediki suan.cok.onemli yatay duruyo kafayi asagi mi alcak yukari mi beklicez gorcez dedi bakalim napcak minik kis

Yaa tamam ozamn rahatlayim buara okadar cok erken dogum duydum ki endiselenmemek elde degil evet biz daha donemedik.doktorda dediki suan.cok.onemli yatay duruyo kafayi asagi mi alcak yukari mi beklicez gorcez dedi bakalim napcak minik kis

benimde yan yatiyordu canim basi sag kasigimda ayakalari sol kasigimda.
1 hafta oldu doneli simdi bas asagida ayaklar yukarda ve donerken hissettim :)

Nasil hissediyon dondunu yaaa ben hic basi poposu nerde anlamiyom cok mu hareketli

aynen cok hareketli dondugunu gece hissettim yatiyordum bir calkalanma oldu dedim ne oluyor kalktim yurudum biraz kizim iyimisin derken kasigima darbe aldim dedim iyi tekme atti anlamadim dondugunu.
sabah bir baktim gogusumun altina tekme atiyor sert sert kasigima hafif vuruyor dedim allah allah sonra doktora gittim bakti ki donmus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…