- 27 Ağustos 2012
- 492
- 393
- 333
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.021
bende aynı demir hapını kullanıyorum tok karına ama sadece 2 saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünlerini tüketmemek gerekiyor o yüzden aksam yemeginden 2 saat sonra atıyorum[/QUOTE
cok.zorlaniyorum bende kalsiyumla 2 saat arasi almada o yuzden gece yatarken aliyorum bi sorun olmaa heralde
Benimde yapildi cnm iki kere sikinti olmuyo diyeti uyguladiginda zaten ac olmuyosun sadece hamur isi beyaz un uzak durdun mu tamamdir cok kafana takma ben uyguluyorum 1aydir hemen dustu zaten ve kilo almiyosun o guzel bebis aliyoMerhaba Hanımlar,
Bugün 75 lik 2. şeker yüklememiz vardı maalesef çok yüksek çıktı.eğer 1-2 birim daha yüksek olsa direk insülin vericektim dedi doktordirek diyetisyene yönlendirdi.Feci katı bi diyet verdi.Şeker ölçüm cihazı falanda aldık yarın sabah başlıyoruz diyet + günde 4 kez şeker ölçümü.Diyet falan sorun değil elimiz mahkum uyucaz yeterki bebişe bişey olmasın
tam da dediğini yaptım :) annem de yanimdayken minigime bazı ihtiyaçlar aldımBazen bir hafta bile kipirdamiyor canim sakin ol.sonra yine hissediyorsun hareketleri.gecen benim sbhtan aksama kadar o kadar cok kipirdadi ki anlatamam.gece yaticam hala ayni kipirdio donuo karnim bi o yana bi bu yana hopluo.delip cikacak sandim
Sonra iki gun hic kipirti yoktu.artik dinleniyor mu.yoksa rahim buyuyor da bazen hissetmiyormuyuz bilemiyorum.ama sakin ol derim.Haftasonunu zehir etmeee biseylerle ugras gez toz
Evet 26. Hafta daha yeni. Iyi ki sizinle paylaştım yoksa deli olacaktım :) çok teşekkür ederim içim rahatladı zira acildeki ebe bile korkuttu beni :/senin 26.haftan galiba altta öyle diyor 28den sonra düzenli tekme saymak gerek oda sabah ve akşam 2 kere korkmana gerek yok canım oda bizim gibi uyuyor bazı günler senin duygularının etkisiyle daha durgun bazen sen mutlusun diye daha kıpır kıpır:) o yüzden bunları kafana takıp bebeğini üzmee herşey yolunda sadece bugünlerde daha durgun uykulu öyle düşün sıkıldı demek içerde sen konuş eğlendir onu
Evet 26. Hafta daha yeni. Iyi ki sizinle paylaştım yoksa deli olacaktım :) çok teşekkür ederim içim rahatladı zira acildeki ebe bile korkuttu beni :/
Ebe 2 saatte bir hareket etmeli niye acaba falan diye kendine sora sora nts den kalp atışı duymaya çalıştı bir de üstüne duymadım dedi meğer bu haftada zaten ntsde duyulmazmis . Doktor gelene kadar ben kalpten gidiyordum :/benimde o haftalarda oluyordu zamanla içinde döndüğünü karnına sürtündüğünü hissediyorsun bunlar sayılıyor yoksa her bebek 10defa tekme atmaz bir saatte :) sen kafanı rahatlat eşinle gül mutlu ol bebeğinle konuş sana tepkisi artacak. ebe neden korkuttu ki doktorun iyi demiş önemli olan o
Ebe 2 saatte bir hareket etmeli niye acaba falan diye kendine sora sora nts den kalp atışı duymaya çalıştı bir de üstüne duymadım dedi meğer bu haftada zaten ntsde duyulmazmis . Doktor gelene kadar ben kalpten gidiyordum :/
Az önce doktordan geldim bebeğim in suyu fazlaymis beni perinatolojiye gönderdi.bu sorunda ne riskler olur böyle bişey duydunuz mu
Amin tüm annelerden uzak olsun böylesi insanlar. Bebeciklere yazık :)yanii ne denir ki böylelerinee ebe olmuş nts ne zaman kullanılır bilmiyor haklısın onlar işin içinde diyip güveniyorsun sonrada telaş..geçmiş olsun sıkıntılı saatler olmuş gerçekten bir daha olmaz inş
Heryerde:)canım benim ayakları hep kasıklarımda dr kasıklarında hissedebilirsin ayaklarını dedi ki öyle kafada ya göbek deliğinin yanında ya kaburgalarda korkma seninkide daha dönmemiş demekkiKizlar bebeklerinizi tam olarak nerde hissediyosunuz? Ben iki gundur gobek cevremde haatta ara ara kasiklarimda hissediyorum gecen hafta yatay pozisyondaydi kafasi sagda ayaklar silda ama cok mu asagida cok endiseliyim
yok canm ya benmki cok hareketli deil agir abi birazzxzTeyzecikler ya benim minnoş kızım hareket edince aşağılara vuruyor ve bende müthiş derecede gaz oluyor karnım şişiyor taş gibi oluyor böyle olan varmı yoksa bi aksilik mi var
Kuzum ya bu hareket ettiğinde aşağılara çalışıyor baş ağrısına da kuzum bana coraspırın verdi onu içiyorum geçmiş olsun inşKizlar basim cok kotu agriyo ne iyi gelir uyuyamiyorum
yok canm ya benmki cok hareketli deil agir abi birazzxz
Heryerde:)canım benim ayakları hep kasıklarımda dr kasıklarında hissedebilirsin ayaklarını dedi ki öyle kafada ya göbek deliğinin yanında ya kaburgalarda korkma seninkide daha dönmemiş demekki
Yaa tamam ozamn rahatlayim buara okadar cok erken dogum duydum ki endiselenmemek elde degil evet biz daha donemedik.doktorda dediki suan.cok.onemli yatay duruyo kafayi asagi mi alcak yukari mi beklicez gorcez dedi bakalim napcak minik kisHeryerde:)canım benim ayakları hep kasıklarımda dr kasıklarında hissedebilirsin ayaklarını dedi ki öyle kafada ya göbek deliğinin yanında ya kaburgalarda korkma seninkide daha dönmemiş demekki
Yaa tamam ozamn rahatlayim buara okadar cok erken dogum duydum ki endiselenmemek elde degil evet biz daha donemedik.doktorda dediki suan.cok.onemli yatay duruyo kafayi asagi mi alcak yukari mi beklicez gorcez dedi bakalim napcak minik kis
Hic daha ilac kullanmadim coraspirinide yeni duydum esim simdi alamazda gece uyuyamadim bide gunduz canm skkinti ondan heral offfKuzum ya bu hareket ettiğinde aşağılara çalışıyor baş ağrısına da kuzum bana coraspırın verdi onu içiyorum geçmiş olsun inş
Nasil hissediyon dondunu yaaa ben hic basi poposu nerde anlamiyom cok mu hareketlibenimde yan yatiyordu canim basi sag kasigimda ayakalari sol kasigimda.
1 hafta oldu doneli simdi bas asagida ayaklar yukarda ve donerken hissettim :)
Aynenbizimkide oyle suan basimiz sagda ayaklarimiz solda hissedermiyim yani donusunu okadar kuvvetli mibenimde yan yatiyordu canim basi sag kasigimda ayakalari sol kasigimda.
1 hafta oldu doneli simdi bas asagida ayaklar yukarda ve donerken hissettim :)
Nasil hissediyon dondunu yaaa ben hic basi poposu nerde anlamiyom cok mu hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?