- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.041
Aynenbizimkide oyle suan basimiz sagda ayaklarimiz solda hissedermiyim yani donusunu okadar kuvvetli mi
vallaha kız gerçekten geçen gece tuvalete Kalktım bi baktım eşim uyuyor parmakları kulaklarında kalmış. Benim horultumdan tıkamış resmenwalla mıı ???? yastıgın mı yüksek acaba basın mı dengesiz kalıyor ?? hamilelikten sonra mııı oldu ??
niyeee sordum biliyon muuu hiç horlamayan ben gecen hafta kocacım masallah helal sana kocccummm o ne güzel horluyodun dedii.. yooook leeeyynn dedim ben horlamam.. walla dediii. ondan sonra takipte bişey yokmuş daha.. neden oluyor acabaaa :)
z bebeklee daha cok tekme atamis.benmki keyfine gore hareket ediyo is yaptimda gezmeye gittimde hic oynamiyo bigun boyunca heraldeaynen cok hareketli dondugunu gece hissettim yatiyordum bir calkalanma oldu dedim ne oluyor kalktim yurudum biraz kizim iyimisin derken kasigima darbe aldim dedim iyi tekme atti anlamadim dondugunu.
sabah bir baktim gogusumun altina tekme atiyor sert sert kasigima hafif vuruyor dedim allah allah sonra doktora gittim bakti ki donmus :)
bende esimin hurultsunden uyuyamiyom horluyo dis gicirtatmasi bide yorgani ustume atiyo deliiivallaha kız gerçekten geçen gece tuvalete Kalktım bi baktım eşim uyuyor parmakları kulaklarında kalmış. Benim horultumdan tıkamış resmen
Hamileliğim ilerleyince başladı benim doğumdan sonra düzelir inşallah
canım o gaz olayı ve karnımın şişip taş gibi olması bende de çok oluyor hatta şuanda öyle hiç rahatım yok karnım çok gergin şuanTeyzecikler ya benim minnoş kızım hareket edince aşağılara vuruyor ve bende müthiş derecede gaz oluyor karnım şişiyor taş gibi oluyor böyle olan varmı yoksa bi aksilik mi var
benim eşim hiç hortlamaz ama o yorgan kavgası çok olur deli deli yatar yorganın içini dışına çıkarır çoğunlukla bana yorgan kalmazbende esimin hurultsunden uyuyamiyom horluyo dis gicirtatmasi bide yorgani ustume atiyo deliii
erkek mi ?Ki
z bebeklee daha cok tekme atamis.benmki keyfine gore hareket ediyo is yaptimda gezmeye gittimde hic oynamiyo bigun boyunca heralde
napıosun abla nasılsın uzun zaman oldu yazışmıyoruz ? Bebişimiz nasılcanım o gaz olayı ve karnımın şişip taş gibi olması bende de çok oluyor hatta şuanda öyle hiç rahatım yok karnım çok gergin şuan
benim eşim hiç hortlamaz ama o yorgan kavgası çok olur deli deli yatar yorganın içini dışına çıkarır çoğunlukla bana yorgan kalmaz)
Napiyim canım ya zorlanmaya başladım iyicenapıosun abla nasılsın uzun zaman oldu yazışmıyoruz ? Bebişimiz nasıl
Napiyim canım ya zorlanmaya başladım iyice
Allah sonumu hayır etsin sen de ne var ne yok bugün yürüyüş yaparken ellerim şişti ilk kez
Dönmemiş canım ya geçen hafta dönmemişti yani makat gelişli dedi dr inş döner sen nasıl hissettin dönse bende anlarmıyım kisenin donmemis mi daha benim ki 1 haftadit donuk :)
tekmeleri gogus altimda hissediyorum bazen hickiriyor kasigimda kalp atisi gibi surekli sallanti oluyor kafa asagida kizimin.
yan duruyordu donmus dondugunu bile hissettim ben :)
Sen tatildemisin şimdi nasıl geçiyor bizim rezervasyon 3 Haziran daaaa dikkat et doktor bana hep soruyor elde ayakta sisme var mi diye cok sukur iyiyiz abla evet agirlastik bizde ben kasigimda basini cok hissediyorum ya sanki baya asagida gibi aslinda kanalim siki siki kapali dedi doktor ucabilir raporu alirken ama bilmiyoeum yururken asiri hissediyorum.
aklim sende idi valla iyi oldu yakaladigim
Sen tatildemisin şimdi nasıl geçiyor bizim rezervasyon 3 Haziran da
Alanya'ya gideceğiz onu soracağım sana hamile iken tatil yorucu oluyor mu
Ben de Göbek deliğimin orda hissediyorum bu ara hep
Benim bi ay önce yataydı kafa yukarı çıkmış şimdi egzersizler varmış döndürmek için onlara başla dedi korkuyorum ters bişey yaparım diye başlayamadım dahaYaa tamam ozamn rahatlayim buara okadar cok erken dogum duydum ki endiselenmemek elde degil evet biz daha donemedik.doktorda dediki suan.cok.onemli yatay duruyo kafayi asagi mi alcak yukari mi beklicez gorcez dedi bakalim napcak minik kis
Dönmemiş canım ya geçen hafta dönmemişti yani makat gelişli dedi dr inş döner sen nasıl hissettin dönse bende anlarmıyım ki
inşallah güzel geçer tatilin gelince bana anlatırsın zor yanlarını ve güzel taraflarını hayırlı yolculuklar canım size sıcaklara çok dikkat et tecrübelerini bekliyorumabla sabah ucagim var sabah gidicem daha gitmedim :)
1 hafta bodruma kacicaz.
dogum oncesi moral olur suan iyiyim ama enerji bakimindan.
sen haziranda daha da agirlasacaksin allah kolaylik versin simdiden.
biz tam zamaninda gidiyoruz fazla agirlasmadan :)
inşallah güzel geçer tatilin gelince bana anlatırsın zor yanlarını ve güzel taraflarını hayırlı yolculuklar canım size sıcaklara çok dikkat et tecrübelerini bekliyorum
Darısı başıma canım normal istiyorum çünkü dört gözle bekliyorum ama hala bir kafa çıkıyor kaburgamın altındanben anladim gece yarisiydi baya calkalandi karnim kalktim ovaladim az kizim iyimisin annem ne oldu dedim yurudum az kiprasti yattim sabah bir kalktim tekmeler gogusumun altinda atiyor sert sert :)
insallah doner himm benim hep yatay pozisyondaydi.
doktora sordum bir daha doncegini sanmam yerini bulmus hanimefendi dedi yerimizde daralmis cunku :)
Masallah canm dun az bucuk hatirliyom gece bole bayagi hareket etti cirminiyo gibi riyami gercelmi bilmiyom simdide tekmeliyo sipamerkek mi ?
belkide agırdan alıyordur yada siz hissetmiyorsunuzdur beni gece uyandırıyor kızım cok hafifte olsa ben net hissediyorum
Bazen oglumu bile uyutmuyo gurultusunden adami durtuyom olmuyo yine ama bugun ceza versim salonda yatacakcanım o gaz olayı ve karnımın şişip taş gibi olması bende de çok oluyor hatta şuanda öyle hiç rahatım yok karnım çok gergin şuan
benim eşim hiç hortlamaz ama o yorgan kavgası çok olur deli deli yatar yorganın içini dışına çıkarır çoğunlukla bana yorgan kalmaz)
Ondandır canım bi güzel uyu bişeycikleride kafana takma geçer inş kuzum rabbim şifanı versinHic daha ilac kullanmadim coraspirinide yeni duydum esim simdi alamazda gece uyuyamadim bide gunduz canm skkinti ondan heral offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?