- 27 Ağustos 2012
- 492
- 393
- 333
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.081
ayni seyleri bende yasiyorum cnm ya korkuyorum.erken dogum.olur diye...biraz hareket edeyim kasiklarim agriyo donemiyorum yatakta yururken kasiliyorum birde idrar yollarim iltihaplandi sonra aylarda napcaz bilmiyorumKızlar merhaba,nasılsınız bakiiim??? Ben erken gelen gebelik sendromuyla uğraşıp duruyorum,sizde durumlar nasıl,7.aymızın ilk haftası ve hatta ilk günündeyiz fakat eller ayaklar şişip duruyo hareket halindeyken,sırt ağrısı var..herkes çok erken başlamış erken doğum olabilir dedi korkmaya başladım olabilir mi sizce böyle bi durum
Bana da yürü diyolar ama yürürken çok yoruluyorum,9 aylık gbiyim şimdiden... Canım iltihap için tek çaren çok su tüketmen bence,çünkü ne zamn bende idrarda hafif bi yanma olsa,akıntım artsa bol su içiyorum geçiyorayni seyleri bende yasiyorum cnm ya korkuyorum.erken dogum.olur diye...biraz hareket edeyim kasiklarim agriyo donemiyorum yatakta yururken kasiliyorum birde idrar yollarim iltihaplandi sonra aylarda napcaz bilmiyorum
Ayyy bende de oyle durumlar var.ben de 27+4um..erken dogum mu oluyormus?Kızlar merhaba,nasılsınız bakiiim??? Ben erken gelen gebelik sendromuyla uğraşıp duruyorum,sizde durumlar nasıl,7.aymızın ilk haftası ve hatta ilk günündeyiz fakat eller ayaklar şişip duruyo hareket halindeyken,sırt ağrısı var..herkes çok erken başlamış erken doğum olabilir dedi korkmaya başladım olabilir mi sizce böyle bi durum
Gunaydin canm valla benmki acken kilini bilr kipirtatmiyi tok olacam yatacam oturacam surekli keylif yaparsam oda yapiyo :)))))
Amin canım benim ya dua benim için dönmezsede sağlıklı olsun napalım bana 30 dan sonrası bile pek mantıklı gelmiyor ama bakalım hayırlısı hakkımızda başını kaburgama dayamakta ısrarcı:)
Benimkinin bide sevdigi yeyicekler var onlardada hareketlerini erik ett dondurma :)))):) benim kiz enteresan ozaman :)
Bende oleyim bulaniyorum havasizliktan bence bunlar daha iyi gunlerimizNefes alamıyorum ya dahada uzun zamanımız var sizinde var mı nefes darlığı
Bilmiyorum canım öyle deyip duruyorlar annemle konuştum da herkeste farklıdır,kimi erken yaşar kimi sona doğru,bende hiç olmadı mesela dedi,biraz rahatladım ama çarşamba şeker yüklemem var doktora sorarım artık... Korkuyorum aslına bakarsan çünkü son zamanlarda erken (27.28.29. )haftalarda o kadar çok doğum duydum kiAyyy bende de oyle durumlar var.ben de 27+4um..erken dogum mu oluyormus?
Benim yoktu bu kadar ya bikaç gündür oluyo bugün bunaltı dedğin gibi Allah yardımcımıiz olsunBende oleyim bulaniyorum havasizliktan bence bunlar daha iyi gunlerimiz((
Benimkinin bide sevdigi yeyicekler var onlardada hareketlerini erik ett dondurma :))))
Ben varım ben benGünaydın kızlar.. Nefes darlığından ölücem resmen...çok fenayım off dolu dolu soluk alamıyorum(sizde varmı yaşıyan bu durumu..
Yok benim agri bildigin butun gun suruyor ama bence de gaz sancisi ocanım karın agrın nasıl adet agrısı gibi mi ? böyle kısa süreli 1-2 dk mı ? ben de var cok sık olmuyor da korkutuyor gene not aldım bu hafta doktora gidince sorucam.
bazen gaz da sancı yapabiliyor onu da anladım. ayakları sıcak tutmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?