2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayni seyleri bende yasiyorum cnm ya korkuyorum.erken dogum.olur diye...biraz hareket edeyim kasiklarim agriyo donemiyorum yatakta yururken kasiliyorum birde idrar yollarim iltihaplandi sonra aylarda napcaz bilmiyorum

ayni seyleri bende yasiyorum cnm ya korkuyorum.erken dogum.olur diye...biraz hareket edeyim kasiklarim agriyo donemiyorum yatakta yururken kasiliyorum birde idrar yollarim iltihaplandi sonra aylarda napcaz bilmiyorum
Bana da yürü diyolar ama yürürken çok yoruluyorum,9 aylık gbiyim şimdiden... Canım iltihap için tek çaren çok su tüketmen bence,çünkü ne zamn bende idrarda hafif bi yanma olsa,akıntım artsa bol su içiyorum geçiyor

Ayyy bende de oyle durumlar var.ben de 27+4um..erken dogum mu oluyormus?

Amin canım benim ya dua benim için dönmezsede sağlıklı olsun napalım bana 30 dan sonrası bile pek mantıklı gelmiyor ama bakalım hayırlısı hakkımızda başını kaburgama dayamakta ısrarcı:)

ay canim benim ya insallah doner donmessede dedigin gibi saglikli sihhatli olsunda.

Ayyy bende de oyle durumlar var.ben de 27+4um..erken dogum mu oluyormus?
Bilmiyorum canım öyle deyip duruyorlar annemle konuştum da herkeste farklıdır,kimi erken yaşar kimi sona doğru,bende hiç olmadı mesela dedi,biraz rahatladım ama çarşamba şeker yüklemem var doktora sorarım artık... Korkuyorum aslına bakarsan çünkü son zamanlarda erken (27.28.29. )haftalarda o kadar çok doğum duydum ki

Günaydın kızlar.. Nefes darlığından ölücem resmen...çok fenayım off dolu dolu soluk alamıyorum(sizde varmı yaşıyan bu durumu..

Günaydın herkese iyi haftalar :) bende artık doya doya nefes alamıyorum uyurken zorlanıyorum ileriki zamanlarda napicam bilmiyorum

Herkese günaydın bende nefes darlığı şu an için yok umarım olmaz da Allah yardımcınız olsun umarım geçici bir şeydir

günaydın kızlar.
iyi haftalar inş.
bugün 3 buçukda elamı görmeye gidicez. dün halı yıkadım eşyalarını yıkadım a dan z ye çok ama çok yoruldum ayak bileklerimi hissetmiyorum.
ondan önceki günde bütün gün sokaklarda trafikteydik. anlıcanız çok yorgun bir haftasonuydu. yarında ütü yapılcak giysiler yatağımız dolabımızda Kuruldu. eksiklerimiz kaldı onlarıda anane dede alcak.
ama kötü giden birşey var ananem rahatsız annem üzgün.
dualarınızda bizide unutmayın canlarım.

Günaydın anneler telefonum bozuldu forumdan uzak kaldım haliyle :) inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyidir.. geçen salı biz de şeker testi yaptırdık şükür çıkmadı bişey. ama enfeksiyon var dedi doktor idrarımda kan varmış tek kullanımlık bi ilaç verdi içecek şeklinde onu da kullandım ama sanki geçmedi bide sürekli tekrarlayan vajinal mantar oluştu bende doktorun verdiği kremi kullanıyorum geçio kremi kestikten 2 3 gün sonra tekrar başlıo elma sirkesiyle de temizliyorum ama nafile.. akıntım var kaşıntı pek yok.. bide kasılmayla ilgili bi bilgisi olan varmı ben nasıl anlarımtehlikeli bi kasılma olduğunu bebeğim kasığımın tam ortasında toplanıyo ben kendi hareketi gibi hissediyorum taş gibi semsert oluyo bazen karnım kasığıma doğru hafiften belden ağrı vuruyo kansızlığımda hat safhada enfeksiyonda varken erken doğum belirtisi olur yada rahmim kasılır ben anlayamam diye çok korkuyorum ( kuzenimin aynı şey başına geldi geçen hafta hastaneye yatırdılar

günaydın hamişler iyi haftalar herkese
nefes alma olayı bende bazen oluyor çok yorulduğum zaman
bir de yürüyüş yapınca ellerim şişmeye başladı
polen alerjimden dolayı zaten fenayım bugün dr a gideceğim inşallah beni rahatlatacak bir ilaç yazar

Yok benim agri bildigin butun gun suruyor ama bence de gaz sancisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…