- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.121
günaydın arkadaşlar
hafta sonu yordum kendimi bebeğimin hareketleri çok hareket edince azalıyor yaa
erken doğumu tetikler mi? Allah korusun
ne güzel yuvarlanmak iyidir :)
aksamları 11 den önce yatmıyordun degılmı? ve 8den sonra yemıyorsun
açlık kan sekerinin doğru çıkması ıcın mı 8 den sonra birsey yemıyorsun 11 de yatıyorsun?Aynen cnm ilk iki gün çok zorlandım ama uyumamak için direnmekten başıma ağrılar girdi. Neyse şimdi alıştım. Kilo alma durumum degisirmi bilmiyorum ama bi 10 gün falan geçsin öyle cikicam yargıya
bir yerde okudum canım vücudun yorulmaya başladığını bebeğinizin hareketlerindeki azalmayla anlarsınız yazıyorcnm bende çok yordum kendimi hiç oynamadı yavrum bi iki kez oynadı okadar bide eğildim çömeldim unutup ezdim çocuğu akşam ayaklarımı diktim havaya biraz yukarı çıktı iyi geldi.
hadi bakalım hayırlısı olsun. bende haftaya çarşamba gideceğim kontrole şeker yüklemesi yapılacak inşallah bişey çıkmaz herşey yolundadır.Aynen cnm ilk iki gün çok zorlandım ama uyumamak için direnmekten başıma ağrılar girdi. Neyse şimdi alıştım. Kilo alma durumum degisirmi bilmiyorum ama bi 10 gün falan geçsin öyle cikicam yargıya
aman canım sakın haaaKızlar yeni doğum yaptı komşum bana dedi ki bebeğe anne sütü vermeden doğduğu gün 1-2 çay kaşığı soda ver dedi. sarılık ve gaz olmuyormuş bebeğide iyi şuan şok oldum duyan varmı?
açlık kan sekerinin doğru çıkması ıcın mı 8 den sonra birsey yemıyorsun 11 de yatıyorsun?
oy oy . ne yaptın duygu cum. o kadar yordun kendinievet canım ayne öyle bende -+ 10 diyorum hep. hayırlı sağlıklı zamanda olsunlar yeterki. haftasonu yordum kendimi bişey olcak diye çok korktum şuan yürüyemiyorum bileklerim kopuyo sanki.
maşallah çok hızlısın canımcım.günaydın güzell annişlerrr oğluşumla kocaman öpüyoruzz siziiiii...çok şükür hem kendi hemde bebeğin tüm eşyaları hazır hiçbir eksik kalmadı,bir tek yıkanıp ütülenicek.darısı tamamlamayanların başınaa.
nasıl ayarladı canım akşam öğününü. kaçta yatıyorsun ki :))Yok cnm çok şükür sekerde bi problem yok. 15 kilo alınca doktorum akşam ogununu ve yatma saatimi düzenledi :) boğazıma hakim olamıyorum bi de kortizon kullanmak zorunda olduğum için sistikce sisiyorum :)
hadi bakalım hayırlısı olsun. bende haftaya çarşamba gideceğim kontrole şeker yüklemesi yapılacak inşallah bişey çıkmaz herşey yolundadır.
alerjik olabilir canım. tam havaları çünküGünaydın dünyanın en güzel anneleri :) Durmadan hapşuruyorum. Benim için dua edin hastalanmıyım kızlar lütfen :)
maşallah çok hızlısın canımcım.
bizim daha eşyalarımız hazır değil .
nasıl ayarladı canım akşam öğününü. kaçta yatıyorsun ki :))
hahahahSaat 10 yatağa kon :)) hamilelikte saat 9a kadar düştü yatis saatim. Doktor da 8 den sonra sadece su iciceksin ve 11 den önce yatmicaksin dedi. Yiyip yatarsan kilo alırsın tabi dedi. Onun dışında gündüz serbestimbi diyetfalan yok çok şükür.
canım ya tedirgin değilim ama özledim yani kızımı bir aydır görmüyorum sıpayı :) napıyo büyüdü mü merak ediyorum yaniInşallah çıkmaz cnm. Hersey yolundadir takma kafani. Ben her kontrolden once hala tedirgin gidiyorum bostan yere strese sokuyoruz kendimizi cogu bitti azi kaldi. Ben bi daha 18 haziranda gidicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?