2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar
hafta sonu yordum kendimi bebeğimin hareketleri çok hareket edince azalıyor yaa
erken doğumu tetikler mi? Allah korusun

cnm bende çok yordum kendimi hiç oynamadı yavrum bi iki kez oynadı okadar bide eğildim çömeldim unutup ezdim çocuğu akşam ayaklarımı diktim havaya biraz yukarı çıktı iyi geldi.

ne güzel yuvarlanmak iyidir :)

aksamları 11 den önce yatmıyordun degılmı? ve 8den sonra yemıyorsun

Aynen cnm ilk iki gün çok zorlandım ama uyumamak için direnmekten başıma ağrılar girdi. Neyse şimdi alıştım. Kilo alma durumum degisirmi bilmiyorum ama bi 10 gün falan geçsin öyle cikicam yargıya

Aynen cnm ilk iki gün çok zorlandım ama uyumamak için direnmekten başıma ağrılar girdi. Neyse şimdi alıştım. Kilo alma durumum degisirmi bilmiyorum ama bi 10 gün falan geçsin öyle cikicam yargıya
açlık kan sekerinin doğru çıkması ıcın mı 8 den sonra birsey yemıyorsun 11 de yatıyorsun?

Herkese günaydın iyi haftalar olsun inşallah.
Perşembeden beri şeker için diyete başlamıştım ilk günler yine yüksek çıktı,hergün diyetisyenime bildirdim ufak değişiklikler yaptık yavaş yavaş düşüyo gibi bakalım birde yolculuk ertesi günü doktora gidince yollarda vücut ödemde yaptı tabi doktorda toplam aldığım kilo 13 kg çıkmıştı.hem 2. şeker testine kadar dikkat edince ödemi biraz atmıştım şmdide diyete başlayıncada azar azar kilo vermeye başladım,bari bu durum buna yaradı yoksa doktorum takıntılı kiloya kızıp duruyodu zaten çok alıyorum diye

Kızlar yeni doğum yaptı komşum bana dedi ki bebeğe anne sütü vermeden doğduğu gün 1-2 çay kaşığı soda ver dedi. sarılık ve gaz olmuyormuş bebeğide iyi şuan şok oldum duyan varmı?

cnm bende çok yordum kendimi hiç oynamadı yavrum bi iki kez oynadı okadar bide eğildim çömeldim unutup ezdim çocuğu akşam ayaklarımı diktim havaya biraz yukarı çıktı iyi geldi.
bir yerde okudum canım vücudun yorulmaya başladığını bebeğinizin hareketlerindeki azalmayla anlarsınız yazıyor
ne kadar eşler yardım da etse yoruluyor insan yaa
bide misafir ağırladım cumartesi.. sen hamilesin yapma diyip kendileri de yapsalar yine de yoruldum
aman erken doğum falan olmasın da Allah korusun öyle böyle idare edeceğiz..

hadi bakalım hayırlısı olsun. bende haftaya çarşamba gideceğim kontrole şeker yüklemesi yapılacak inşallah bişey çıkmaz herşey yolundadır.

Kızlar yeni doğum yaptı komşum bana dedi ki bebeğe anne sütü vermeden doğduğu gün 1-2 çay kaşığı soda ver dedi. sarılık ve gaz olmuyormuş bebeğide iyi şuan şok oldum duyan varmı?
aman canım sakın haaa
ne sodası yaa boşver öyle diyeni

açlık kan sekerinin doğru çıkması ıcın mı 8 den sonra birsey yemıyorsun 11 de yatıyorsun?

Yok cnm çok şükür sekerde bi problem yok. 15 kilo alınca doktorum akşam ogununu ve yatma saatimi düzenledi :) boğazıma hakim olamıyorum bi de kortizon kullanmak zorunda olduğum için sistikce sisiyorum :)

evet canım ayne öyle bende -+ 10 diyorum hep. hayırlı sağlıklı zamanda olsunlar yeterki. haftasonu yordum kendimi bişey olcak diye çok korktum şuan yürüyemiyorum bileklerim kopuyo sanki.
oy oy . ne yaptın duygu cum. o kadar yordun kendini

ben hafta sonuda olsa sabah 6 da kalkıyorum. çünkü çocuklar da kalkıyor o saatte.
kahvaltı yaptık.
sonra 3 e kadar evde yayıldım oturdum. bi tek evi süpürdüm. bi de balkona çamaşır astım. 1 çorba pişirdim.
sonra 3 de parka çıktık.
park arkadaşlarım geldi. onlar da çocuk getiriyor.
saat 7 ye kadar muhabbet.
pazar günü de gezmelere gittik eşim ve çocuklarla
kolay bi yemek pişirdim.çocukları yıkadık.
eşim yazlık kışlık olayına el attı da kolay hallettik pazar günü. kendi başıma yapamazmışım.
çok yormadım kendimi.
yazlık kışlık olayı bittiği zaman kolay oluyor.
sen neler yaptın

maşallah çok hızlısın canımcım.
bizim daha eşyalarımız hazır değil .
Yok cnm çok şükür sekerde bi problem yok. 15 kilo alınca doktorum akşam ogununu ve yatma saatimi düzenledi :) boğazıma hakim olamıyorum bi de kortizon kullanmak zorunda olduğum için sistikce sisiyorum :)
nasıl ayarladı canım akşam öğününü. kaçta yatıyorsun ki :))

hadi bakalım hayırlısı olsun. bende haftaya çarşamba gideceğim kontrole şeker yüklemesi yapılacak inşallah bişey çıkmaz herşey yolundadır.

Inşallah çıkmaz cnm. Hersey yolundadir takma kafani. Ben her kontrolden once hala tedirgin gidiyorum bostan yere strese sokuyoruz kendimizi cogu bitti azi kaldi. Ben bi daha 18 haziranda gidicem :)

maşallah çok hızlısın canımcım.
bizim daha eşyalarımız hazır değil .

nasıl ayarladı canım akşam öğününü. kaçta yatıyorsun ki :))

Saat 10 yatağa kon :)) hamilelikte saat 9a kadar düştü yatis saatim. Doktor da 8 den sonra sadece su iciceksin ve 11 den önce yatmicaksin dedi. Yiyip yatarsan kilo alırsın tabi dedi. Onun dışında gündüz serbestimbi diyetfalan yok çok şükür.

Kızlar dün akşam arkadaşlardaydık Eşim yakın bir arkadaşının ortak arkadaşlarının düğünü vardı. Eşimin yakın arkadaşının da bugün 53 günlük olan bir bebişi var. Beni arkadaşının eşinin yanına bıraktı arkadaşıyla düğüne gittiler geldiler gece saat 1i geçiyordu kalktığımızda. O bebeğin altını değiştirmede yardım ettim kucağımda tuttum gözlerimin içine nasıl baktı anlatamam, emerken annesinin memesini uyudu kaldı yavrucak. Allahımmm dedim nasıl güzel bir mucizedir bu. Son 89 gün artık ve ben heyecandan öleceğimi sanıyorum kızlar. Yani şöyle gelişimini erken tamamlasa da dış dünyaya hazır halde 8 aylık gelse hayır demem şuan öyle diyim kızlar hatta nasıl mutlu olurum. Çok daha da arttı heyecanım...

hahahah
anladım.
evet ben de saat 10 ile 11 arası yatıyorum.
dayanamıyorum daha fazla.
sabah 6 da kalkıyorum çünkü.

Inşallah çıkmaz cnm. Hersey yolundadir takma kafani. Ben her kontrolden once hala tedirgin gidiyorum bostan yere strese sokuyoruz kendimizi cogu bitti azi kaldi. Ben bi daha 18 haziranda gidicem :)
canım ya tedirgin değilim ama özledim yani kızımı bir aydır görmüyorum sıpayı :) napıyo büyüdü mü merak ediyorum yani
yoksa şeker falan cıksa dıyet yaparım düzelir sıkıntı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…