- 1 Aralık 2014
- 1.519
- 1.001
- 198
- 37
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.141
alerjik olabilir canım. tam havaları çünkü
Kızlar dün akşam arkadaşlardaydık Eşim yakın bir arkadaşının ortak arkadaşlarının düğünü vardı. Eşimin yakın arkadaşının da bugün 53 günlük olan bir bebişi var. Beni arkadaşının eşinin yanına bıraktı arkadaşıyla düğüne gittiler geldiler gece saat 1i geçiyordu kalktığımızda. O bebeğin altını değiştirmede yardım ettim kucağımda tuttum gözlerimin içine nasıl baktı anlatamam, emerken annesinin memesini uyudu kaldı yavrucak. Allahımmm dedim nasıl güzel bir mucizedir bu. Son 89 gün artık ve ben heyecandan öleceğimi sanıyorum kızlar. Yani şöyle gelişimini erken tamamlasa da dış dünyaya hazır halde 8 aylık gelse hayır demem şuan öyle diyim kızlar hatta nasıl mutlu olurum. Çok daha da arttı heyecanım...
inşallah canım .Ama tatlım benim alerjim yok ki.. Sabah klimayı açtım benim hemen üstümde klima. Normalde bana gelmemesi için ayarlayabiliyordum ama tuşu bozulmuş yaklaşık 1-2 dakika direk bana üfledi, uzun boylu birileri geldi kaldırmalarını istedim yukarı doğru. O sırada kapmamışımdır inşallah kuzum yaa...
gözün aydın canım darısı bizlerin başına :) bende bugun nevresım takımını aldım netten :) benımde buyuk olceklı seylerı kaldı mobilya ,ateşölçer vs. gibi şeylergünaydın güzell annişlerrr oğluşumla kocaman öpüyoruzz siziiiii...çok şükür hem kendi hemde bebeğin tüm eşyaları hazır hiçbir eksik kalmadı,bir tek yıkanıp ütülenicek.darısı tamamlamayanların başınaa.
canım benim ,
acele etme
sayılı gün çabuk geçer. hiç merak etme
Kizlar bilen bilmeyen cevap yazsiin genital bolgem cok agriyo neden bilmiyo idrar yollari enfeksiyonu kapmis olabilirmi yada nedir
canım ya tedirgin değilim ama özledim yani kızımı bir aydır görmüyorum sıpayı :) napıyo büyüdü mü merak ediyorum yani
yoksa şeker falan cıksa dıyet yaparım düzelir sıkıntı yok :)
evet kuzum hareketlerını hıssettıgımız ıcın zaman cabuk gecıyor biraz daha :)Bende çok özlüyorum ya aynen :) önümüzdeki aydan sonra 20 günde bire duscekmis kontrollerim. Neyseki şimdi hareketlerini hissediyoruz ya o az da olsa yetiyo. Ilk aylarda daha heyecanlı bekliyodum kontrolleri :)
canım buraya yaz şimdiden geldi havalar çok sıcak bana iki kat sıcak.o yüzden hazirana kalmadan çarşı pazar işini bitireyim dedim çok şükür bittimaşallah çok hızlısın canımcım.
bizim daha eşyalarımız hazır değil .
nasıl ayarladı canım akşam öğününü. kaçta yatıyorsun ki :))
evet kuzum hareketlerını hıssettıgımız ıcın zaman cabuk gecıyor biraz daha :)
30. haftadan sonra mı 20 güne düşecek kontroller bakalım benım nasıl olcak
aminn canımmm herkesin başına.çok yaza kalmak istemiyorum o yüzden acele ettim cnm malum sıcaklar kapıda artık.ben oda yapmıcam şimdi o yüzden o kısmı atladımgözün aydın canım darısı bizlerin başına :) bende bugun nevresım takımını aldım netten :) benımde buyuk olceklı seylerı kaldı mobilya ,ateşölçer vs. gibi şeyler
Kuzuuuuuuuum... Sayılı gün geçmiyo geçmiyoGünde kaç defa bakıyorum görsen halimi ... Hala 89 yazıyor burda niye düşmüyor bu diye kendi kendime günlerle kavga ediyorum resmen benim liseden beri çok yakın bir arkadaşım var hamileliklerimiz arasında 3 hafta var sadece. Ben 28. haftamdayım o 25. haftasında şuan. Onunla konuştum. Bebeğin karnının neresinde olduğu fazlasıyla belirgin oluyormuş. Eşi karnına günaydın kızııım diye bağırıyormuş anında tekmeyi savuruyormuş prenses. Ve tekmeleri dıaşrdan çok rahatlıkla görünüyormuş çok güçlü vuruyormuş. Ay ben hala görebilecek miyim diye çatlıyorum yaaa :/
yok kız ne kaldı şunun şurasında 1 ay :) benimde 3 hafta :) az kaldı yakında şafak saymaya da başlarız :)Herhalde hemen hemen o haftada olucam :) ay 30 hafta çok uzak geldi bi an :)
yok olmuyo ole off sende olmuyomuİdrarını yaparken yanma oluyorsa idrar yolları enfeksiyonudur yoksa idrar yollarından değildir tatlım tek bildiğim bu..
evet bana da geçen hafta bi anne anne söyledi gaz hiç olmaz soda içince diyorKızlar yeni doğum yaptı komşum bana dedi ki bebeğe anne sütü vermeden doğduğu gün 1-2 çay kaşığı soda ver dedi. sarılık ve gaz olmuyormuş bebeğide iyi şuan şok oldum duyan varmı?
ohh mis gibi biz de dün annemle yaptık biraz temizlikoy oy . ne yaptın duygu cum. o kadar yordun kendini
ben hafta sonuda olsa sabah 6 da kalkıyorum. çünkü çocuklar da kalkıyor o saatte.
kahvaltı yaptık.
sonra 3 e kadar evde yayıldım oturdum. bi tek evi süpürdüm. bi de balkona çamaşır astım. 1 çorba pişirdim.
sonra 3 de parka çıktık.
park arkadaşlarım geldi. onlar da çocuk getiriyor.
saat 7 ye kadar muhabbet.
pazar günü de gezmelere gittik eşim ve çocuklarla
kolay bi yemek pişirdim.çocukları yıkadık.
eşim yazlık kışlık olayına el attı da kolay hallettik pazar günü. kendi başıma yapamazmışım.
çok yormadım kendimi.
yazlık kışlık olayı bittiği zaman kolay oluyor.
sen neler yaptın
neredeydin canımcımcanım buraya yaz şimdiden geldi havalar çok sıcak bana iki kat sıcak.o yüzden hazirana kalmadan çarşı pazar işini bitireyim dedim çok şükür bitti
canımcım. sen zaten öğlenden sonra evin yolunu tutuyorsun.ohh mis gibi biz de dün annemle yaptık biraz temizlik
eşim nöbetçiydi nbir yere gidemedik zaten ben açık havaya çıkamıyorum birkaç gündür alerjim olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?