2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alerjik olabilir canım. tam havaları çünkü

Ama tatlım benim alerjim yok ki.. Sabah klimayı açtım benim hemen üstümde klima. Normalde bana gelmemesi için ayarlayabiliyordum ama tuşu bozulmuş yaklaşık 1-2 dakika direk bana üfledi, uzun boylu birileri geldi kaldırmalarını istedim yukarı doğru. O sırada kapmamışımdır inşallah kuzum yaa...

canım benim ,
acele etme
sayılı gün çabuk geçer. hiç merak etme

inşallah canım .
dur bakalım.
sen mevyeni ye hep . her zaman

gözün aydın canım darısı bizlerin başına :) bende bugun nevresım takımını aldım netten :) benımde buyuk olceklı seylerı kaldı mobilya ,ateşölçer vs. gibi şeyler

canım benim ,
acele etme
sayılı gün çabuk geçer. hiç merak etme

Kuzuuuuuuuum... Sayılı gün geçmiyo geçmiyo Günde kaç defa bakıyorum görsen halimi ... Hala 89 yazıyor burda niye düşmüyor bu diye kendi kendime günlerle kavga ediyorum resmen benim liseden beri çok yakın bir arkadaşım var hamileliklerimiz arasında 3 hafta var sadece. Ben 28. haftamdayım o 25. haftasında şuan. Onunla konuştum. Bebeğin karnının neresinde olduğu fazlasıyla belirgin oluyormuş. Eşi karnına günaydın kızııım diye bağırıyormuş anında tekmeyi savuruyormuş prenses. Ve tekmeleri dıaşrdan çok rahatlıkla görünüyormuş çok güçlü vuruyormuş. Ay ben hala görebilecek miyim diye çatlıyorum yaaa :/

Kizlar bilen bilmeyen cevap yazsiin genital bolgem cok agriyo neden bilmiyo idrar yollari enfeksiyonu kapmis olabilirmi yada nedir

canım ya tedirgin değilim ama özledim yani kızımı bir aydır görmüyorum sıpayı :) napıyo büyüdü mü merak ediyorum yani
yoksa şeker falan cıksa dıyet yaparım düzelir sıkıntı yok :)

Bende çok özlüyorum ya aynen :) önümüzdeki aydan sonra 20 günde bire duscekmis kontrollerim. Neyseki şimdi hareketlerini hissediyoruz ya o az da olsa yetiyo. Ilk aylarda daha heyecanlı bekliyodum kontrolleri :)

Bende çok özlüyorum ya aynen :) önümüzdeki aydan sonra 20 günde bire duscekmis kontrollerim. Neyseki şimdi hareketlerini hissediyoruz ya o az da olsa yetiyo. Ilk aylarda daha heyecanlı bekliyodum kontrolleri :)
evet kuzum hareketlerını hıssettıgımız ıcın zaman cabuk gecıyor biraz daha :)
30. haftadan sonra mı 20 güne düşecek kontroller bakalım benım nasıl olcak

maşallah çok hızlısın canımcım.
bizim daha eşyalarımız hazır değil .

nasıl ayarladı canım akşam öğününü. kaçta yatıyorsun ki :))
canım buraya yaz şimdiden geldi havalar çok sıcak bana iki kat sıcak.o yüzden hazirana kalmadan çarşı pazar işini bitireyim dedim çok şükür bitti

gözün aydın canım darısı bizlerin başına :) bende bugun nevresım takımını aldım netten :) benımde buyuk olceklı seylerı kaldı mobilya ,ateşölçer vs. gibi şeyler
aminn canımmm herkesin başına.çok yaza kalmak istemiyorum o yüzden acele ettim cnm malum sıcaklar kapıda artık.ben oda yapmıcam şimdi o yüzden o kısmı atladım

hiç de günaydın diye söylemiyor eşim vallahi. kendimizi zor toparlayıp atıyoruz sokağa

ben hiç konuşmuyorum kızçemle
ama çocuklarla çok konuştuğum için abilerinin sesine de benim sesime de alışkın. genellikle bağırma modundayım yalnız.
dur yapmaaa!
Buraya gelll!!
Hayır olmaz!!
yemeğinizi yiyin!
Hadi yatağaaa!!
mutlaka tatlı sözlerimiz de var
ama onları çok yüksek sesle söylemediğimiz için sanıyorum ancak bu bağrışmaları duyuyordur

Kızlar yeni doğum yaptı komşum bana dedi ki bebeğe anne sütü vermeden doğduğu gün 1-2 çay kaşığı soda ver dedi. sarılık ve gaz olmuyormuş bebeğide iyi şuan şok oldum duyan varmı?
evet bana da geçen hafta bi anne anne söyledi gaz hiç olmaz soda içince diyor

ohh mis gibi biz de dün annemle yaptık biraz temizlik
eşim nöbetçiydi nbir yere gidemedik zaten ben açık havaya çıkamıyorum birkaç gündür alerjim olduğu için

Gunaydin anneler

Ben 29.haftamdayim bu hafta kizim icin gereken seyleri yavas yavas almak istiyorum
herkes erken diyor
daha erken mi gercekten

ohh mis gibi biz de dün annemle yaptık biraz temizlik
eşim nöbetçiydi nbir yere gidemedik zaten ben açık havaya çıkamıyorum birkaç gündür alerjim olduğu için
canımcım. sen zaten öğlenden sonra evin yolunu tutuyorsun.
hiç öyle temizlik yapmana gerek yok. yani hafta sonuna sıkışmazsın. az az yaparsın.
güneş alerjin mi var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…