2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KUZUM bende yazlık kışlık olayına girdım montlar yıkandı yorganlar yıkandı kalktı baza altı düzeldi yerleşti
halılar yıkandı, çocuğun eşyaları yıkandı.banyo tıkandı, dış gider borusu tıkanmış ay başıma gelmeyen kalmadı dilekcim bu haftasonu şaka gibiydik.
cumartesi nikah vardı yetişemedik beyaz tül elbise giymiştim saçlar da yapılı kaç kişi eliyle gösterdi ya çok çirkindim yada güzel bilemedim başımdan aksilik eksik olmadı
gece 12 di uzandım yemek yaptım ayrıca aşağı komşu taşınıyordu ona börek kızarttım çay demledim indirdim okadar uzun birgündü ki adamımda yardım etti saolsun annemle beraber yaptık.
ama bugün bileklerimden zor yürüyorum.
yarında bebeğin yıkamaya devam ütüsü olcak.
akşam kontrol var ananem hasta istanbula gidicem falan düşün işte dilek inş.doğurmadan geer şu günler büyük temizlik tatilden sonra birini alcam camlar ev temizlencek okadar. sen en güzelini yapmışın oh çocuklarla kaliteli zaman geçirmişin ne güzel.

ne kadar yoğunmuşsun

canımcım. sen zaten öğlenden sonra evin yolunu tutuyorsun.
hiç öyle temizlik yapmana gerek yok. yani hafta sonuna sıkışmazsın. az az yaparsın.
güneş alerjin mi var canım
Evet çok şükür iş saatim baya azaldı bu beni rahatlattı
güneş değil de polen alerjisi var ben de yaşam kalitemi etkiledi resmen bugün devlet hastanesine gideceğim ilaçsız geçmeyecek bu illet

ne kadar yoğunmuşsun
evet şaka gibi dimi hamile değildim sanki hahahah okadar aktifdimki. yavrumda hiç oynamadı benim halimden.daha yıkancakları görme yani :) hala devam allahtan bugün kızı görcezde biraz rahatım iyimi öğrencem dünden sonra.

demek doru canım ya. arkadaş ısrarla yap baka gazsız oluyo diyo.asiti kaçmış sodamıki ödüm patladı benimde yapılırmı dedim ama dorudur belki ya.
duydum ama cesaret edip yapamam herhalde yazık ya kuzuma midesine hiç bişey girmeden soda mı içecek
çok az içirecekmişiz yarım çay kaşığı filan ama içirmem ben

duydum ama cesaret edip yapamam herhalde yazık ya kuzuma midesine hiç bişey girmeden soda mı içecek
çok az içirecekmişiz yarım çay kaşığı filan ama içirmem ben
asitsiz dimi ama alalal doruysa peki. yazık kıyamam zaten benim içimdeyken 7 aydır günde 2 tane soda içiyor :)

Ben de oda yapmayacam cnm ,kaçırdıysam kusura bakma beşiğini merak ettim ,ben beşik ve dolap alacam ilk aşamada ..sen nasıl birsey tercih ettin ??
ben de oda yapmıcam en son bu yonde karar verdim değişmezse :) dolap ve park yatak alıcam

almak istediğim dolap bu Kanz mobilyada . park yataga henuz karar vermedim

ben de oda yapmıcam en son bu yonde karar verdim değişmezse :) dolap ve park yatak alıcam

Eki Görüntüle 1531255 Eki Görüntüle 1531256

almak istediğim dolap bu Kanz mobilyada . park yataga henuz karar vermedim
ya evet güzel seçimler yapmışssın ,ben de küçük bir beşik değil de yanında alt değiştirme yeri olan bir yatak istiyorum resmi ekleyemedim hata veriyor ..ama tabi bu modeller biraz büyük oluyor herhalde odama sığmayacak gibi

yaptıklarımı okurken ben yoruldum vallahi :)
erken değil mi kıyafetlerını yıkamak için sıkıştırma kendını ıstersen

rubikus model bunun gibi birsey cnm
canım büyüyen beşik bu bende o dolabın komple takımını alacaktım ama beşiği büyüyor yatak odama sığmaz diye almıcam. 8-9 ay kullanmıcam beşiğede para vermek istemedim açıkçası.
bu beşiklerin ölçüleri 80*180 oluyor yatak odanda bu alan mevcutsa belki olur.
park yatak düşünmezmisin onlarda da alt değiştirme nitesi var

ne guzeel miss gibide kokuyordur bebiş :) bende 40 hafta dayanamıcam sankı 37. haftada falan dogar mı acaba dıye doktora sordum. 38. hafta dolmadan dogarsa kuveze konur yanında olmaz bu senı daha cok uzer falan dedi

doğru soyluyorsun ..Valla hıc alıcı gözüyle bakmamıştım ..bir de öyle bakayım cunku 8-9 ay sonra tasınacaz bız de ,ozaman daha buyuk bırsey alırım ya da oda yaparım ..

Ben bunların hepsini yapsam bi hafta ayağa kalkamam bende kisliklari kaldirdim cok sukur ama temizligi her hafta biyeri yapiyorum bu gectigimiz haftasonu bisey yapamadim cumartesi aksam 10 da ciktim isten bende dogumdan once birini almayi dusunuyorum bakalim

bebek kıyafetlerini ben de son ay yıkar kaldırırım. çünkü yeniden tozlanmasından korkarım duygu cuğum.
bir de anneme gideceğim ya nasipse
40 ımız çıkana kadar ordayız inşallah
o yüzden çok bi eşya alamam yanıma.
ordan alırım çok gerekli olan şeylerden artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…