2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaptıklarımı okurken ben yoruldum vallahi :)
erken değil mi kıyafetlerını yıkamak için sıkıştırma kendını ıstersen
kuzum 7 doldu ya heran tehlike allah korusun yıkancak kuruncak hastanede tozlu giydirmektense hurca kaldırcam çantası hazır beklicem . sonra panik olmak istemiyorum

anladım kuzum bende yıkayıp ütüleyip hurca kaldırcam çok kirlenmez zaten araya tatil temizlik gircek bidha zamanda kalmıyo bana. ondan güzel kenara kaldırırsam sorun olmaz diye düşünüyorum. a
allah korusun ne zaman doğacağı belli olmaz

Ben de oda yapmayacam cnm ,kaçırdıysam kusura bakma beşiğini merak ettim ,ben beşik ve dolap alacam ilk aşamada ..sen nasıl birsey tercih ettin ??
sepet beşiklerden var cnım 6 aya kadar kullanıyomuş.6 aydan sonra park yatak alıcam bide odasına 4 kapaklı dolap aldım eşyaları orda.3-4 yaşında flnda genç odası alıcam

vaktinde gelsinler inşallah.
38 . hafta benim için çok ideal. inşallah öyle gelir kızçem. keşke istediğimiz tarihte doğsalar

sepet beşiklerden var cnım 6 aya kadar kullanıyomuş.6 aydan sonra park yatak alıcam bide odasına 4 kapaklı dolap aldım eşyaları orda.3-4 yaşında flnda genç odası alıcam
ben dün 2. el park yatak baktım.
bizim park yatağımız ( kaynanoşumun arkadaşına verdiğimiz ) 120 tl . ikinci eli.
kaynanamdan bi ses çıkmadı. galiba yeni bir park yatak alcaz bu 3 numara tekne kazıntısına.

keşke hahahah sağlıklı olsalarda ikimizde sağlıkla atlatalımda gerisi boş valla.

bide merak ediyorum kuzumu
ayrıntılı ultrasonda gördüm ya duygu cum.
benim kızçe aynı büyük abiiii

bunu abisine söyleyince bu kabardı ki sorma. hindi gibi vallahi. daha bi istiyor şimdi doğsun diye

kızlarr temmuz annelerini takip ediyorum.erken doğum yapanlar olmuş çok korkuyorummm 30. haftaya girdim tedirginlik had safhada

ayrıntılı ultrasonda gördüm ya duygu cum.
benim kızçe aynı büyük abiiii

bunu abisine söyleyince bu kabardı ki sorma. hindi gibi vallahi. daha bi istiyor şimdi doğsun diye
kız benimki 45 dakika o yorumu sevmeyen erayı bile şaşırttı adam diyoki kızınız napsak yüzünü açmıyo diyo. yüzüstü yatmayı çok seviyo dedi. öksürdüm yan döndüm vuruyo adam yok dilek bizimki kesinlikle açmadı biz bebeğimizi hiç bilmiyoruz anlıcan hemde hiç görmedik daha.

anaaaaaaaaaa
ayrıntılıda da göremedin mi

o zaman tam merak içindesiniz canımcım. neyse ki az kaldı

anaaaaaaaaaa

ewet göremedik hiç bişey görmedik hemde yüzü hhiç görünmedi. 45 dkka az deil inat etti resmen bugünde siyah beyaz anlaşılmıyor zaten anlıcan doğduğu gün geçicek merakımız. yavaş yavaş doğum korkularımda başlıyo benim.

anaaaaaaaaaa

dilek ya haftasonu aklıma geldin avent emzik normal ama anne memesi hissi veren 2 li 33 den 16 ya inmişti fiyatı güzel diye aldım. ama damaklı değil sence nası tecrubene göre 5 dkkaya çıkcam haberin ola

Bayanlar merhaba bende aranıza yeni katıldım sadece bu topic için bulunduğumu belirtmek isterim bende 27+5 oldum en son kontrolüm nisanin 28iydi şeker yuklemesi yapıldı ve kontrole girdim aynı gün 721 gram çıktı çok az diğerlerine göre çok gerideyiz bu da beni endişelendiriyor ve havaların isinmasiyla iştahımın azalması bir oldu hiç birşey yiyesim gelmiyor umarım keyifli vakitler geçiririz bu arada 64le hamile kalıp 28. Haftasını 75,5 ile tamamlayan obez bayan listesinde bir numarayim üzerime tanımıyorum

süpriz olcak desene kızın size ben 3 boyutlu olarak 18. haftada görmüştüm. daha sonraki kontrollerde iki boyutlu usg ama dudakları aynı ben köfte dudak olcek kızım :) sanırım burnuda bana benziyor. genel itibari ile bana benziyor ama belli olmaz.
haftaya carsamba kontrolum var doktora sorcam sizin bu cıhaz 3 boyutlu gostermıyor mu dıye göstersin

Vallaha ben de pek konuşamıyorum bütün gün iş yerinde zaten mümkün değil, akşam eve gittiğimde ev işlerini bitirince kendimi yatağa zor atıyorum. Geriye hiçbirşeye zaman kalmıyor ki kızışımla oynamaya konuşmaya kalsın

ne guzeel miss gibide kokuyordur bebiş :) bende 40 hafta dayanamıcam sankı 37. haftada falan dogar mı acaba dıye doktora sordum. 38. hafta dolmadan dogarsa kuveze konur yanında olmaz bu senı daha cok uzer falan dedi

38.hafta lazım o zaman bize dicem ama o zaman da süt anında gelmeyebiliyor ve sezaryen doğumlarda işte süt emmemeye bağlı olarak sarılık olabiliyor, astım olabiliyor. Yani bunların sebebi de aslında bebeğin tam hazır olmadan yeryüzüne gelmesi. Offf çok istiyorum hemen doğmasını ama yaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…