- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.181
kuzum 7 doldu ya heran tehlike allah korusun yıkancak kuruncak hastanede tozlu giydirmektense hurca kaldırcam çantası hazır beklicem . sonra panik olmak istemiyorumyaptıklarımı okurken ben yoruldum vallahi :)
erken değil mi kıyafetlerını yıkamak için sıkıştırma kendını ıstersen
anladım kuzum bende yıkayıp ütüleyip hurca kaldırcam çok kirlenmez zaten araya tatil temizlik gircek bidha zamanda kalmıyo bana. ondan güzel kenara kaldırırsam sorun olmaz diye düşünüyorum. abebek kıyafetlerini ben de son ay yıkar kaldırırım. çünkü yeniden tozlanmasından korkarım duygu cuğum.
bir de anneme gideceğim ya nasipse
40 ımız çıkana kadar ordayız inşallah
o yüzden çok bi eşya alamam yanıma.
ordan alırım çok gerekli olan şeylerden artık.
sepet beşiklerden var cnım 6 aya kadar kullanıyomuş.6 aydan sonra park yatak alıcam bide odasına 4 kapaklı dolap aldım eşyaları orda.3-4 yaşında flnda genç odası alıcamBen de oda yapmayacam cnm ,kaçırdıysam kusura bakma beşiğini merak ettim ,ben beşik ve dolap alacam ilk aşamada ..sen nasıl birsey tercih ettin ??
vaktinde gelsinler inşallah.anladım kuzum bende yıkayıp ütüleyip hurca kaldırcam çok kirlenmez zaten araya tatil temizlik gircek bidha zamanda kalmıyo bana. ondan güzel kenara kaldırırsam sorun olmaz diye düşünüyorum. a
allah korusun ne zaman doğacağı belli olmaz
canım bu oda takımı 2600 tl idi dolapta 1000 tl gibi bişeydi sanırım o zaman almayacağım için tek tek fıyatlarına bakmamıştım
keşke hahahah sağlıklı olsalarda ikimizde sağlıkla atlatalımda gerisi boş valla.vaktinde gelsinler inşallah.
38 . hafta benim için çok ideal. inşallah öyle gelir kızçem. keşke istediğimiz tarihte doğsalar
ben dün 2. el park yatak baktım.sepet beşiklerden var cnım 6 aya kadar kullanıyomuş.6 aydan sonra park yatak alıcam bide odasına 4 kapaklı dolap aldım eşyaları orda.3-4 yaşında flnda genç odası alıcam
ayrıntılı ultrasonda gördüm ya duygu cum.keşke hahahah sağlıklı olsalarda ikimizde sağlıkla atlatalımda gerisi boş valla.
bide merak ediyorum kuzumu
kız benimki 45 dakika o yorumu sevmeyen erayı bile şaşırttı adam diyoki kızınız napsak yüzünü açmıyo diyo. yüzüstü yatmayı çok seviyo dedi. öksürdüm yan döndüm vuruyo adam yok dilek bizimki kesinlikle açmadı biz bebeğimizi hiç bilmiyoruz anlıcanayrıntılı ultrasonda gördüm ya duygu cum.
benim kızçe aynı büyük abiiii
bunu abisine söyleyince bu kabardı ki sorma. hindi gibi vallahi. daha bi istiyor şimdi doğsun diye
anaaaaaaaaaakız benimki 45 dakika o yorumu sevmeyen erayı bile şaşırttı adam diyoki kızınız napsak yüzünü açmıyo diyo. yüzüstü yatmayı çok seviyo dedi. öksürdüm yan döndüm vuruyo adam yok dilek bizimki kesinlikle açmadı biz bebeğimizi hiç bilmiyoruz anlıcanhemde hiç görmedik daha.
ewet göremedik hiç bişey görmedik hemde yüzü hhiç görünmedi. 45 dkka az deil inat etti resmenanaaaaaaaaaa
ayrıntılıda da göremedin mi
o zaman tam merak içindesiniz canımcım. neyse ki az kaldı
anaaaaaaaaaa
anaaaaaaaaaa
kız benimki 45 dakika o yorumu sevmeyen erayı bile şaşırttı adam diyoki kızınız napsak yüzünü açmıyo diyo. yüzüstü yatmayı çok seviyo dedi. öksürdüm yan döndüm vuruyo adam yok dilek bizimki kesinlikle açmadı biz bebeğimizi hiç bilmiyoruz anlıcanhemde hiç görmedik daha.
hiç de günaydın diye söylemiyor eşim vallahi. kendimizi zor toparlayıp atıyoruz sokağa
ben hiç konuşmuyorum kızçemle
ama çocuklarla çok konuştuğum için abilerinin sesine de benim sesime de alışkın. genellikle bağırma modundayım yalnız.
dur yapmaaa!
Buraya gelll!!
Hayır olmaz!!
yemeğinizi yiyin!
Hadi yatağaaa!!
mutlaka tatlı sözlerimiz de var
ama onları çok yüksek sesle söylemediğimiz için sanıyorum ancak bu bağrışmaları duyuyordur
ne guzeel miss gibide kokuyordur bebiş :) bende 40 hafta dayanamıcam sankı 37. haftada falan dogar mı acaba dıye doktora sordum. 38. hafta dolmadan dogarsa kuveze konur yanında olmaz bu senı daha cok uzer falan dedi
ayrıntılı ultrasonda gördüm ya duygu cum.
benim kızçe aynı büyük abiiii
bunu abisine söyleyince bu kabardı ki sorma. hindi gibi vallahi. daha bi istiyor şimdi doğsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?