- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.281
şanslısın kuzum dehşet resim benimki 2 dr uda şok etti hiç açmıyor yüzünü geçende açmadıvalla canım ya bende çok seviyorum bu fotosunu bizim kızın kafası gobek deliğimin oradaydı doktor bakarken doktorum uğraştı biraz buda kızınızın profilden fotoğrafı dıye verdi :)
çok merak edıyorum şimdi bir hafta sonra kontrolum var büyümüştür yavrum :)
çok dua ettim dilekçim burnu dudakları bna benzesin diye :) babamızın burnu büyüktür biraz :)maşallah gördüm resminizi. hem yakın çekim yapmış doktorunuz. kızçen maşallah hokka gibi burun
kuzum sen yazmadan sıcak suya koydum üstüne soğuk su koydum ılık limonlu içiyom şimdi. gitti c vitamini tansiyonu düşürmezmisıcak suya limon sıkma . normal suya ya da az ılık suya sık.
sıcak su tüm c vitamini öldürüyordur. bi anlamı olmaz. limonun var mı .varsa iç.
canım . üzüldüm . hayat bi yerlerde bitecek hepimiz içininanmazsın üzüntüden oldu dün bi anda apartmanı silmeye gelen kadının öldüğünü duydum kadın da, kocası çalışmıyordu
3 çocuğa kanserli haliyle bakıyordu her gördüğünde dua ederdi bana 1 hafta önce kapımada patik örmüş bırakmış para verecektim.nasip olmadı birde yardım edelim diyorduk ama nasip olmadı bi yavrularına her haftasonu çikolata veriyordum çok saol çocuklarımı sevindiriyosun diyodu. dahada yardım edecektik ama olmadı o bebeler geliyo aklıma yanıo içim atmam lazım üstümden hayatt bukadar duygusal değil.
dün duydumki yatağında kalp krizi geçirmiş ölmüşo an duyunca vücudumun şarteli attı sanki ben çok üzülünce böyle oluyor bi an virüs alıyor vücudum.
okadar üzüldümki konuşmamız geliyo gözüme gencecik kadın kocasına iş buldum çalışmak istemiyor adam
ne kadınlar var bu sadece bitanesi halimize eşlerimize binlerce kez hamdolsun
rabbim bütün kadınları bütün zorda olanları huzura kavuştursun.
şimdi bu boğaz geçmiyo napcam bilmem.
canım çok geçmiş olsun..ayrıca Allah rahmet eylesin ,yapcağın yardımları bence yap gene de çocuklarından en buyugune ver sevabı büyük olurinanmazsın üzüntüden oldu dün bi anda apartmanı silmeye gelen kadının öldüğünü duydum kadın da, kocası çalışmıyordu
3 çocuğa kanserli haliyle bakıyordu her gördüğünde dua ederdi bana 1 hafta önce kapımada patik örmüş bırakmış para verecektim.nasip olmadı birde yardım edelim diyorduk ama nasip olmadı bi yavrularına her haftasonu çikolata veriyordum çok saol çocuklarımı sevindiriyosun diyodu. dahada yardım edecektik ama olmadı o bebeler geliyo aklıma yanıo içim atmam lazım üstümden hayatt bukadar duygusal değil.
dün duydumki yatağında kalp krizi geçirmiş ölmüşo an duyunca vücudumun şarteli attı sanki ben çok üzülünce böyle oluyor bi an virüs alıyor vücudum.
okadar üzüldümki konuşmamız geliyo gözüme gencecik kadın kocasına iş buldum çalışmak istemiyor adam
hahahah.çok dua ettim dilekçim burnu dudakları bna benzesin diye :) babamızın burnu büyüktür biraz :)
inşallahhh değişmez tabi yoksa eşimin dilinden kurtulamıcam
çok dua ettim dilekçim burnu dudakları bna benzesin diye :) babamızın burnu büyüktür biraz :)
inşallahhh değişmez tabi yoksa eşimin dilinden kurtulamıcam
canım bende çok üzüldüm şimdi Allah geride kalanlara uzun ömür versin çocuklarının yardımcısı olsuninanmazsın üzüntüden oldu dün bi anda apartmanı silmeye gelen kadının öldüğünü duydum kadın da, kocası çalışmıyordu
şanslısın kuzum dehşet resim benimki 2 dr uda şok etti hiç açmıyor yüzünü geçende açmadıçok az bişe gördük doğunca sürpriz sadece rüyamda doğurmuşum ama 2-3 yaşındaki haliymiş güya zayıf ela gözlü beni istiyo ağlıodu dr daydık güya. değişik rüyaydı
hahahah.
yani doğduğu gibi değişmez.
ama büyüdükçe 3-4-5 yaşlarına doğru değişebilir. belki değişmeyebilir. yaşayıp görmek lazım.
kızların burnu öyle büyük olmaz kız korkma.
canım hiç belli olmaz hem yüzünü net görememişsin kızın sana süpriz yapabılır :)ahhh rubiğim bende çok ettim dudakları gözleri elleri ayakları babasına kulağı burnu bana benzesin diye ama gördüğümüz o ufak kare bize benzemiyordu. dualarım olmadı sanırım. kaynana görümcemin dudağı hiç yok çizgi şeklinde resmen düşün kızında inceydi gördüğüm sanırım onlara benzicek eşiminde benimde baya ettli halbuki
neyse sağlıklı hayırlı olsunda.
versem nolcak babaları afedersin ş... beddua ettim resmen kadını o ÖLDÜRDÜ üzüntüden. neyse patiğin hakkı geçer vercez mecbur adamda sefasını sürcek. kadının emekleriyle. ahh ahhhcanım çok geçmiş olsun..ayrıca Allah rahmet eylesin ,yapcağın yardımları bence yap gene de çocuklarından en buyugune ver sevabı büyük olur
yaniineyse bekleyip göreceğiz aman babasına benzese napım neticede herifi beğenerek aldım :)
canım hiç belli olmaz hem yüzünü net görememişsin kızın sana süpriz yapabılır :)
sen çocuklarına para yerine bi şey al ver . para versen kocası alır çocuklardanversem nolcak babaları afedersin ş... beddua ettim resmen kadını o ÖLDÜRDÜ üzüntüden. neyse patiğin hakkı geçer vercez mecbur adamda sefasını sürcek. kadının emekleriyle. ahh ahhh
yanii
ben ilk evlendiğimde arkadaşlarım benimle dalga geçerdi.
inşallah kızın olmaz. kocana da benzerse evde kalır derlerdi.
benim kocamın burnu kemerli. çok büyük burunlu değil
benim kızçeyi ayrıntımı ult. görmüştüm. abisine benziyordu. abilerimiz de güzel yüzlüdür. yumuşak hatları vardır. kızçem de abilere azıcık benzese yeter.
koca sigara içiyor çalışmamak için çöpten izmarit alıp içiyor gerekirse düşün. kadın 33 diyolar. bilmiyom tam kızıda melekti yavrum neyse unutmam lazım dilekcim yazık bende hasta ettim kendimi geçmiyoda.canım . üzüldüm . hayat bi yerlerde bitecek hepimiz için
ama Allah çocuklarımızı büyütmeyi nasip etsin inşallah. tek düşüncemiz bu tabi. evlatlarımız.
eşi de ne adammış. 3 çocuk doğurtmuş ama çalışmıyor. kadının parasını yiyor. kim bilir sigarayı da puf puf içiyordur. hem çalışma para kazanma hem...Allah taksiratını affetsin Duygu cum.
olan çocuklara oluyor. inşallah anneanne babaanne sahip çıkar.
kadın kaç yaşındaydı canımcım
park yatak baya kullanışlı.ya kızlar bu araa park yatak bakıyorum ama bir türlü kara veremedim hangi marka iyidir daha kullanışlıdır. ikeadaki ahşağ beşiklerde iyi gibi ama ben bu kararsızlıgımdan bıktım valla
aynı düşünüyorum canım işte bakalım ne yapcaz.sen çocuklarına para yerine bi şey al ver . para versen kocası alır çocuklardan
ben dilencilere genelde para vermem. çantamda çocuklar için çikolata şekerleme ya da bi şeyler olur. kucağındaki çocuğuna veririrm geçerim.
para versem kim bilir ne halt etcek. zaten dilencilere de inanmıyorum ya. işte . ihtiyacı olan insan dilenmeye çıkmaz diye düşünüyorum.
malum ilk çocuk ama park yatak ve ıkeadakı o beşikler arasında kaldım. eşim hiç beğenmedi ikeadakileri o ne öyle hapishane gibi diyor :)park yatak baya kullanışlı.
ama ilk çocuk ise ahşap besik alabilirsin.
ben park yatak almak istiyorum çünkü ilk etapta yatar orda. sonra abilerinden kalma yataklara geçiş yapar.
günaydın tatlı annişler
19 mayısı haftasonuyla bağlayıp 4 günlük tatilde sonunda evimizi taşıdık, yeni eve yerleştik. felaket yoruldum ama heryerimiz ooohhhh mis gibi oldu :) artık doğurabilirim ben hazırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?