2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şanslısın kuzum dehşet resim benimki 2 dr uda şok etti hiç açmıyor yüzünü geçende açmadı çok az bişe gördük doğunca sürpriz sadece rüyamda doğurmuşum ama 2-3 yaşındaki haliymiş güya zayıf ela gözlü beni istiyo ağlıodu dr daydık güya. değişik rüyaydı

maşallah gördüm resminizi. hem yakın çekim yapmış doktorunuz. kızçen maşallah hokka gibi burun
çok dua ettim dilekçim burnu dudakları bna benzesin diye :) babamızın burnu büyüktür biraz :)
inşallahhh değişmez tabi yoksa eşimin dilinden kurtulamıcam

sıcak suya limon sıkma . normal suya ya da az ılık suya sık.
sıcak su tüm c vitamini öldürüyordur. bi anlamı olmaz. limonun var mı .varsa iç.
kuzum sen yazmadan sıcak suya koydum üstüne soğuk su koydum ılık limonlu içiyom şimdi. gitti c vitamini tansiyonu düşürmezmi

canım . üzüldüm . hayat bi yerlerde bitecek hepimiz için
ama Allah çocuklarımızı büyütmeyi nasip etsin inşallah. tek düşüncemiz bu tabi. evlatlarımız.
eşi de ne adammış. 3 çocuk doğurtmuş ama çalışmıyor. kadının parasını yiyor. kim bilir sigarayı da puf puf içiyordur. hem çalışma para kazanma hem...Allah taksiratını affetsin Duygu cum.
olan çocuklara oluyor. inşallah anneanne babaanne sahip çıkar.
kadın kaç yaşındaydı canımcım

canım çok geçmiş olsun..ayrıca Allah rahmet eylesin ,yapcağın yardımları bence yap gene de çocuklarından en buyugune ver sevabı büyük olur

çok dua ettim dilekçim burnu dudakları bna benzesin diye :) babamızın burnu büyüktür biraz :)
hahahah.
yani doğduğu gibi değişmez.
ama büyüdükçe 3-4-5 yaşlarına doğru değişebilir. belki değişmeyebilir. yaşayıp görmek lazım.
kızların burnu öyle büyük olmaz kız korkma.

ahhh rubiğim bende çok ettim dudakları gözleri elleri ayakları babasına kulağı burnu bana benzesin diye ama gördüğümüz o ufak kare bize benzemiyordu. dualarım olmadı sanırım. kaynana görümcemin dudağı hiç yok çizgi şeklinde resmen düşün kızında inceydi gördüğüm sanırım onlara benzicek eşiminde benimde baya ettli halbuki
neyse sağlıklı hayırlı olsunda.

canım bende çok üzüldüm şimdi Allah geride kalanlara uzun ömür versin çocuklarının yardımcısı olsun

aman sağlıklı olsunda açmasın ne kaldı şunun şurasında görcen kızını :)

hahahah.
yani doğduğu gibi değişmez.
ama büyüdükçe 3-4-5 yaşlarına doğru değişebilir. belki değişmeyebilir. yaşayıp görmek lazım.
kızların burnu öyle büyük olmaz kız korkma.

neyse bekleyip göreceğiz aman babasına benzese napım neticede herifi beğenerek aldım :)

canım hiç belli olmaz hem yüzünü net görememişsin kızın sana süpriz yapabılır :)

canım çok geçmiş olsun..ayrıca Allah rahmet eylesin ,yapcağın yardımları bence yap gene de çocuklarından en buyugune ver sevabı büyük olur
versem nolcak babaları afedersin ş... beddua ettim resmen kadını o ÖLDÜRDÜ üzüntüden. neyse patiğin hakkı geçer vercez mecbur adamda sefasını sürcek. kadının emekleriyle. ahh ahhh

ya kızlar bu araa park yatak bakıyorum ama bir türlü kara veremedim hangi marka iyidir daha kullanışlıdır. ikeadaki ahşağ beşiklerde iyi gibi ama ben bu kararsızlıgımdan bıktım valla

neyse bekleyip göreceğiz aman babasına benzese napım neticede herifi beğenerek aldım :)

canım hiç belli olmaz hem yüzünü net görememişsin kızın sana süpriz yapabılır :)
yanii
ben ilk evlendiğimde arkadaşlarım benimle dalga geçerdi.
inşallah kızın olmaz. kocana da benzerse evde kalır derlerdi.
benim kocamın burnu kemerli. çok büyük burunlu değil
benim kızçeyi ayrıntımı ult. görmüştüm. abisine benziyordu. abilerimiz de güzel yüzlüdür. yumuşak hatları vardır. kızçem de abilere azıcık benzese yeter.

versem nolcak babaları afedersin ş... beddua ettim resmen kadını o ÖLDÜRDÜ üzüntüden. neyse patiğin hakkı geçer vercez mecbur adamda sefasını sürcek. kadının emekleriyle. ahh ahhh
sen çocuklarına para yerine bi şey al ver . para versen kocası alır çocuklardan
ben dilencilere genelde para vermem. çantamda çocuklar için çikolata şekerleme ya da bi şeyler olur. kucağındaki çocuğuna veririrm geçerim.
para versem kim bilir ne halt etcek. zaten dilencilere de inanmıyorum ya. işte . ihtiyacı olan insan dilenmeye çıkmaz diye düşünüyorum.

aynı benım sımın burnuda kemerli :)
evet oğluşlarının maşallahı var ikiside birbirinden yakışıklı :) kızında güzel olcaktır anasına çeker fıstık gibi olur

koca sigara içiyor çalışmamak için çöpten izmarit alıp içiyor gerekirse düşün. kadın 33 diyolar. bilmiyom tam kızıda melekti yavrum neyse unutmam lazım dilekcim yazık bende hasta ettim kendimi geçmiyoda.

ya kızlar bu araa park yatak bakıyorum ama bir türlü kara veremedim hangi marka iyidir daha kullanışlıdır. ikeadaki ahşağ beşiklerde iyi gibi ama ben bu kararsızlıgımdan bıktım valla
park yatak baya kullanışlı.
ama ilk çocuk ise ahşap besik alabilirsin.
ben park yatak almak istiyorum çünkü ilk etapta yatar orda. sonra abilerinden kalma yataklara geçiş yapar.

aynı düşünüyorum canım işte bakalım ne yapcaz.

park yatak baya kullanışlı.
ama ilk çocuk ise ahşap besik alabilirsin.
ben park yatak almak istiyorum çünkü ilk etapta yatar orda. sonra abilerinden kalma yataklara geçiş yapar.
malum ilk çocuk ama park yatak ve ıkeadakı o beşikler arasında kaldım. eşim hiç beğenmedi ikeadakileri o ne öyle hapishane gibi diyor :)
o öyle deyınce benımde kafam karısıyor acıkcası diğer beşiklerdede çocuk ayaga kalkmaya basladımı düşüyormuş ablamın kızı 2 kez düşmüş .

gözün aydın kuzumm güle güle otur sağlıkla mutlulukla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…