2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bende gece çok uyandım vajinamda çok ağrı oluyor özellikle yattığım zaman oluyor gündüz yürürken ve otururken yok ama ne zaman uzansam yatsam kalkamıyorum ağrısından
Günaydınn.
Beni de vajinamdaki ağrı çok zorluyor.. dönerken falan canım yanıyor.. Gece uyuyamadım ağrı yüzünden doğru düzgün ve şu anda işteyim Nasıl bitecek bugün

Günaydın bende gece çok uyandım vajinamda çok ağrı oluyor özellikle yattığım zaman oluyor gündüz yürürken ve otururken yok ama ne zaman uzansam yatsam kalkamıyorum ağrısından
o bende var özellikle sağa dönüp yattığımda oluyor farkkettim şimdi daha çok sol tarafta yatmaya çalışıyorum zor oluyor ama eğer dikkat etmezsemde acısından zor kalkıyorum yataktan

Günaydınn.
Beni de vajinamdaki ağrı çok zorluyor.. dönerken falan canım yanıyor.. Gece uyuyamadım ağrı yüzünden doğru düzgün ve şu anda işteyim Nasıl bitecek bugün
Ben de çalışıyorum bugün çabuk bitsin bu ay tembellik yapmak istiyorum doğumdan önce ihtiyacım var

o bende var özellikle sağa dönüp yattığımda oluyor farkkettim şimdi daha çok sol tarafta yatmaya çalışıyorum zor oluyor ama eğer dikkat etmezsemde acısından zor kalkıyorum yataktan
nasıl yatarsam yatayım oluyor kum döküyordum en son ondan olabilir benim ki

Slm gebeler bugün sıcaktan mıdır nedir bizimki pek durgun tık hareket yok Korkuyorum bir pıt pıt bari diyorum hiç oralı değil zaman geçsin doğuralım da gözüm önünde olsun istiyorum ben ya

Ben de çalışıyorum bugün çabuk bitsin bu ay tembellik yapmak istiyorum doğumdan önce ihtiyacım var

nasıl yatarsam yatayım oluyor kum döküyordum en son ondan olabilir benim ki
Böyle resmi tatillerde çalışmak hepten zormuşSen yakın zamanda doğum iznine çıkacaktın hatta işten ayrılacaktın sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. eğer öyleyse ne güzel.. Ben doğum sonrasına aktarmak için kullanmak istemiyorum izin ama zorluyor artık cidden.. Son aylarda ne yapacağız bakalım..Temmuzda rapor falan kullanacağım gibi duruyor.. Allah yardımcımız olsun..
kızlar günaydınnn bugün itibari ile 26 hft bitti bebiklerimle ikiz olduklarından 36-38.haftalarda gelcekler ne kadar da az kaldııı
Dimi ya az kaldı artık günleri sayıyoruz bebişlerimizi kucağımıza almak için

Haftaya son olacak inşallah ama bugün akıntımda pembemsi leke gördüm yine cumartesi muayenem var belki de çalışmam haftaya da çok korkuyorum

Kizlar hani bazi hamileler der ya bebegin hareketinden gece uyuyamadim uyandirdi beni diye bende bole bise yok sizde varmi
Bende de yok öyle bir şey . Bazen çok hareketli bazen daha az hareket ediyor. Geceleri yada gündüz uyuduğumda hareketlerini hiç hissetmiyorum bebeğin. Zaten aşırı hareketli olduğunda biraz kaygılanıyorum ben. Huzursuzlandığını düşünüyorum.

Benmki hareketli degilmi onu da bilmiyorum ilk bebisim kendimi yormadim zaman minik mink oynuyo karnimi actimda belli derim oynuyo

Kızlar,
27. haftanın içindeyiz Allah'a şükür. Ebe doğum çantanı bu ay hazırla dedi. Erken değil mi? Ben daha bebeğin eşyalarını bile yıkamadım hazırlamadım. Ne zaman yıkanır bebek eşyaları?Siz ne zaman hazırlayacaksınız çantanızı?

Slm gebeler bugün sıcaktan mıdır nedir bizimki pek durgun tık hareket yok Korkuyorum bir pıt pıt bari diyorum hiç oralı değil zaman geçsin doğuralım da gözüm önünde olsun istiyorum ben ya
Korkma.cnm bnmde sicakta oyle oluyor.hele simdi yerleride daralmaya basliyor cok az hissedicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…