- 11 Temmuz 2013
- 1.600
- 767
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.241
Sizde dikkat edin agrisi sızi sızı oluyor,aman diyeyim:)hımmmm gaz o zaman sen dikkat et genede. üşütme.
Günaydınn.Günaydın bende gece çok uyandım vajinamda çok ağrı oluyor özellikle yattığım zaman oluyor gündüz yürürken ve otururken yok ama ne zaman uzansam yatsam kalkamıyorum ağrısından
o bende var özellikle sağa dönüp yattığımda oluyor farkkettim şimdi daha çok sol tarafta yatmaya çalışıyorum zor oluyor ama eğer dikkat etmezsemde acısından zor kalkıyorum yataktanGünaydın bende gece çok uyandım vajinamda çok ağrı oluyor özellikle yattığım zaman oluyor gündüz yürürken ve otururken yok ama ne zaman uzansam yatsam kalkamıyorum ağrısından
Ben de çalışıyorum bugün çabuk bitsin bu ay tembellik yapmak istiyorum doğumdan önce ihtiyacım varGünaydınn.
Beni de vajinamdaki ağrı çok zorluyor.. dönerken falan canım yanıyor.. Gece uyuyamadım ağrı yüzünden doğru düzgün ve şu anda işteyimNasıl bitecek bugün
nasıl yatarsam yatayım oluyor kum döküyordum en son ondan olabilir benim kio bende var özellikle sağa dönüp yattığımda oluyor farkkettim şimdi daha çok sol tarafta yatmaya çalışıyorum zor oluyor ama eğer dikkat etmezsemde acısından zor kalkıyorum yataktan
benimde aynı canımmEllim ayağım yaniyor :O:-(
Böyle resmi tatillerde çalışmak hepten zormuşBen de çalışıyorum bugün çabuk bitsin bu ay tembellik yapmak istiyorum doğumdan önce ihtiyacım var
nasıl yatarsam yatayım oluyor kum döküyordum en son ondan olabilir benim ki
Dimi ya az kaldı artık günleri sayıyoruz bebişlerimizi kucağımıza almak içinkızlar günaydınnn bugün itibari ile 26 hft bitti bebiklerimle ikiz olduklarından 36-38.haftalarda gelcekler ne kadar da az kaldııı
Haftaya son olacak inşallah ama bugün akıntımda pembemsi leke gördüm yine cumartesi muayenem var belki de çalışmam haftaya da çok korkuyorumBöyle resmi tatillerde çalışmak hepten zormuşSen yakın zamanda doğum iznine çıkacaktın hatta işten ayrılacaktın sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. eğer öyleyse ne güzel.. Ben doğum sonrasına aktarmak için kullanmak istemiyorum izin ama zorluyor artık cidden.. Son aylarda ne yapacağız bakalım..Temmuzda rapor falan kullanacağım gibi duruyor.. Allah yardımcımız olsun..
Dimi ya az kaldı artık günleri sayıyoruz bebişlerimizi kucağımıza almak için
Bende de yok öyle bir şey . Bazen çok hareketli bazen daha az hareket ediyor. Geceleri yada gündüz uyuduğumda hareketlerini hiç hissetmiyorum bebeğin. Zaten aşırı hareketli olduğunda biraz kaygılanıyorum ben. Huzursuzlandığını düşünüyorum.Kizlar hani bazi hamileler der ya bebegin hareketinden gece uyuyamadim uyandirdi beni diye bende bole bise yok sizde varmi
Benmki hareketli degilmi onu da bilmiyorum ilk bebisim kendimi yormadim zaman minik mink oynuyo karnimi actimda belli derim oynuyoBende de yok öyle bir şey . Bazen çok hareketli bazen daha az hareket ediyor. Geceleri yada gündüz uyuduğumda hareketlerini hiç hissetmiyorum bebeğin. Zaten aşırı hareketli olduğunda biraz kaygılanıyorum ben. Huzursuzlandığını düşünüyorum.
Korkma.cnm bnmde sicakta oyle oluyor.hele simdi yerleride daralmaya basliyor cok az hissedicezSlm gebeler bugün sıcaktan mıdır nedir bizimki pek durgun tık hareket yok Korkuyorum bir pıt pıt bari diyorum hiç oralı değil zaman geçsin doğuralım da gözüm önünde olsun istiyorum ben ya
Sanada iyi geceler canim...Iyi geceler güzel anneler.. Sağlıkla uyanacağımız bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?