- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.261
maşallah hakket köfte bu ne güzel bir resim kız hiç böyle bir resmimiz olmadı bizimki pazarteside göstermedi.resmini yiyesim geldi dicektin yanlış yazdın anladım ben
kızımın en son fotosu bu teyzeleri
bütün eşyaları yıkadım canım ütülücem bikaç güne çantada 10 güne hazırlarım inş.Kızlar,
27. haftanın içindeyiz Allah'a şükür. Ebe doğum çantanı bu ay hazırla dedi. Erken değil mi? Ben daha bebeğin eşyalarını bile yıkamadım hazırlamadım. Ne zaman yıkanır bebek eşyaları?Siz ne zaman hazırlayacaksınız çantanızı?
Ben de bu hafta yıkayayım o zaman bebeğin kıyafetlerini ;-) Birkaç hafta içinde de ütüler çantaları hazırlarım inşallah.bütün eşyaları yıkadım canım ütülücem bikaç güne çantada 10 güne hazırlarım inş.
canım bende zeytinyağı çok etkili oluyo, 1 şeker kaşığı içiyorum , içebilirsen öneririmkızlar günaydın.
boğazım yırtılmış gibi soyulmuşş gibi yani hasta olcam sanki acil yardım ne yapsam bu boğazımdaki iğrençç kuruluk gibi olan rahatsız eden his geçer
PEKİ cnm hastalığı engelliyormu tamamen geçiyormu anlıkmı alıyor kuruluğu yırtılma hissi iğrenç yutkunamıyorum yacanım bende zeytinyağı çok etkili oluyo, 1 şeker kaşığı içiyorum , içebilirsen öneririm
canımcım.Günaydın kızlar uzun zamandan beri giremiyorum siteye çalışma ve ev işi böyle daha ağır geliyor tavuk gibi erkenden uyuya kalıyorumSizlerin fikrine ve bilgisine ihtiyacım var. geçen hafta dr kontrolüm vardı ve bebek gene önde gidiyor son 4-5 aydır düzenli olarak önde gitmesi artıyor. şu an 12 gün önde ve dr doğumu öne aldı. normalde SAT a göre 19 ağustos ama 8 ağustosa yazın doğumu dedi. böyle birşey yaşadınız mı ve/veya duydunuz mu?
canım günaydın. geçmiş olsun. ıhlamur ya da ılık süt iç. ılık bi şeyler iç. suyuna limon sık. faranjit olmuş olabilirsin. iş yerinde klima var mıPEKİ cnm hastalığı engelliyormu tamamen geçiyormu anlıkmı alıyor kuruluğu yırtılma hissi iğrenç yutkunamıyorum ya
canım günaydın. geçmiş olsun. ıhlamur ya da ılık süt iç. ılık bi şeyler iç. suyuna limon sık. faranjit olmuş olabilirsin. iş yerinde klima var mı
maşallah hakket köfte bu ne güzel bir resim kız hiç böyle bir resmimiz olmadı bizimki pazarteside göstermedi.
az bişe gördük kardeşime benziyodu.
sıcak suya limon sıkma . normal suya ya da az ılık suya sık.günaydın kuzum var açtırmadım şuan sıcak ortam saat 8 de ıhlamur içtim limonlu şimdi gene aynı oldubidaha içsem çok olcak sıcak limonlu sumu içsem bütün kış hasta olmadım ya
canım günaydın. geçmiş olsun. ıhlamur ya da ılık süt iç. ılık bi şeyler iç. suyuna limon sık. faranjit olmuş olabilirsin. iş yerinde klima var mı
maşallah gördüm resminizi. hem yakın çekim yapmış doktorunuz. kızçen maşallah hokka gibi burunvalla canım ya bende çok seviyorum bu fotosunu bizim kızın kafası gobek deliğimin oradaydı doktor bakarken doktorum uğraştı biraz buda kızınızın profilden fotoğrafı dıye verdi :)
çok merak edıyorum şimdi bir hafta sonra kontrolum var büyümüştür yavrum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?