2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın.
boğazım yırtılmış gibi soyulmuşş gibi yani hasta olcam sanki acil yardım ne yapsam bu boğazımdaki iğrençç kuruluk gibi olan rahatsız eden his geçer

Günaydın kızlar uzun zamandan beri giremiyorum siteye çalışma ve ev işi böyle daha ağır geliyor tavuk gibi erkenden uyuya kalıyorum Sizlerin fikrine ve bilgisine ihtiyacım var. geçen hafta dr kontrolüm vardı ve bebek gene önde gidiyor son 4-5 aydır düzenli olarak önde gitmesi artıyor. şu an 12 gün önde ve dr doğumu öne aldı. normalde SAT a göre 19 ağustos ama 8 ağustosa yazın doğumu dedi. böyle birşey yaşadınız mı ve/veya duydunuz mu?

bütün eşyaları yıkadım canım ütülücem bikaç güne çantada 10 güne hazırlarım inş.

kızlar günaydın.
boğazım yırtılmış gibi soyulmuşş gibi yani hasta olcam sanki acil yardım ne yapsam bu boğazımdaki iğrençç kuruluk gibi olan rahatsız eden his geçer
canım bende zeytinyağı çok etkili oluyo, 1 şeker kaşığı içiyorum , içebilirsen öneririm

canımcım.
yani kilo ve boy olarak önde ise erken doğabilir tabi. hazırlıklı olmak lazım. sen yine 8 ağustosa hazır olmuş ol

PEKİ cnm hastalığı engelliyormu tamamen geçiyormu anlıkmı alıyor kuruluğu yırtılma hissi iğrenç yutkunamıyorum ya
canım günaydın. geçmiş olsun. ıhlamur ya da ılık süt iç. ılık bi şeyler iç. suyuna limon sık. faranjit olmuş olabilirsin. iş yerinde klima var mı

canım günaydın. geçmiş olsun. ıhlamur ya da ılık süt iç. ılık bi şeyler iç. suyuna limon sık. faranjit olmuş olabilirsin. iş yerinde klima var mı

günaydın kuzum var açtırmadım şuan sıcak ortam saat 8 de ıhlamur içtim limonlu şimdi gene aynı oldu bidaha içsem çok olcak sıcak limonlu sumu içsem bütün kış hasta olmadım ya

maşallah hakket köfte bu ne güzel bir resim kız hiç böyle bir resmimiz olmadı bizimki pazarteside göstermedi.
az bişe gördük kardeşime benziyodu.

valla canım ya bende çok seviyorum bu fotosunu bizim kızın kafası gobek deliğimin oradaydı doktor bakarken doktorum uğraştı biraz buda kızınızın profilden fotoğrafı dıye verdi :)

çok merak edıyorum şimdi bir hafta sonra kontrolum var büyümüştür yavrum :)

günaydın kuzum var açtırmadım şuan sıcak ortam saat 8 de ıhlamur içtim limonlu şimdi gene aynı oldu bidaha içsem çok olcak sıcak limonlu sumu içsem bütün kış hasta olmadım ya
sıcak suya limon sıkma . normal suya ya da az ılık suya sık.
sıcak su tüm c vitamini öldürüyordur. bi anlamı olmaz. limonun var mı .varsa iç.

inanmazsın üzüntüden oldu dün bi anda apartmanı silmeye gelen kadının öldüğünü duydum kadın da, kocası çalışmıyordu
3 çocuğa kanserli haliyle bakıyordu her gördüğünde dua ederdi bana 1 hafta önce kapımada patik örmüş bırakmış para verecektim.nasip olmadı birde yardım edelim diyorduk ama nasip olmadı bi yavrularına her haftasonu çikolata veriyordum çok saol çocuklarımı sevindiriyosun diyodu. dahada yardım edecektik ama olmadı o bebeler geliyo aklıma yanıo içim atmam lazım üstümden hayatt bukadar duygusal değil.
dün duydumki yatağında kalp krizi geçirmiş ölmüş o an duyunca vücudumun şarteli attı sanki ben çok üzülünce böyle oluyor bi an virüs alıyor vücudum.
okadar üzüldümki konuşmamız geliyo gözüme gencecik kadın kocasına iş buldum çalışmak istemiyor adam
ne kadınlar var bu sadece bitanesi halimize eşlerimize binlerce kez hamdolsun
rabbim bütün kadınları bütün zorda olanları huzura kavuştursun.
şimdi bu boğaz geçmiyo napcam bilmem.

maşallah gördüm resminizi. hem yakın çekim yapmış doktorunuz. kızçen maşallah hokka gibi burun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…