- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Valla silikon bir yastık var onu koyuyorum onun üstüne daha ince bir pamuk yastık var onu koyuyorum domino taslarini yikinca ust uste geliyorlar ya oyle onlarin üstüne de uyku setinin bir parçasını kullanmıyorum oda ince elyaf ya onu koyuyorum yastık zararlı biliyorum ama burnundan hiç nefes almaması daha kötü o yüzden böyle yaptımEvet canim benimkinin burnu tikaniyordu.hala tikaniyor,yastiklari kafasinin altinada koyuyormusun yoksa yataginin altindan koyarak bi yataylik mi veriyosun
En azindan bi sekilde cozum bulmussun.benim doktora gitmeme cok var.doktora sorduktan sonra yine bilgi verebilirsen iyi olur canim.burnu tikali olmayinca daha iyi kaliteli bi uyku uyumus olurlarValla silikon bir yastık var onu koyuyorum onun üstüne daha ince bir pamuk yastık var onu koyuyorum domino taslarini yikinca ust uste geliyorlar ya oyle onlarin üstüne de uyku setinin bir parçasını kullanmıyorum oda ince elyaf ya onu koyuyorum yastık zararlı biliyorum ama burnundan hiç nefes almaması daha kötü o yüzden böyle yaptımçarşamba kalça usg si cekilecek o zaman çocuk Dr na soracagim
Benimkide aynı seninki gibi geçen hamileyken bir elbise almıştım onu degistirmek için Cevahir gittim arabada gezince susuyor durunca aglamaya başlıyordu hiç denemeden 1 etek aldım vallaevde gündüzleri hiç uyumuyor artık sadece bende yuzustu yatirinca uyuyor ordada elim vücudunda olacak bırakınca agliyor ayagimda da sallarsam sürekli eeeee lemek zorundayım
Geceleri de akşam saat 8 gibi banyo yaptırıp emzirme uyuyunca 2 30 a kadar uyuyor ondan sonra karın ağrısından uyuyamiyor
9Kızlar bugün 40. Günümüz annem erkek çocukları 41. Gün kırklanır dedi yarın için taşlarımızı altınlarımızı hazırladık. Kırk kaşık da su sayıp banyo yapacakmışız :) sizin ne gibi adetleriniz var?
Bak avatar resimdeki gibi yapıyor umEvet canim benimkinin burnu tikaniyordu.hala tikaniyor,yastiklari kafasinin altinada koyuyormusun yoksa yataginin altindan koyarak bi yataylik mi veriyosun
ya biz 3 numara prima pampers kullaniyoruz ama 3 dur kiyafetlerine tasma yapiyor kisda geldi yazin yine kolaydi bütün üstünü soy banyoda yika kurula bidaha giydir usutcem diye korkuyorum
Bende 2 numarasını kullanıyorum arasıra taşma yapıyo. Bazen çok derin uyuyo uyandırmaya kıyamıyorum altını temizlemek için o zamanda taşıyo.ya biz 3 numara prima pampers kullaniyoruz ama 3 dur kiyafetlerine tasma yapiyor kisda geldi yazin yine kolaydi bütün üstünü soy banyoda yika kurula bidaha giydir usutcem diye korkuyorum
Kız yerim bunu ben maşallah ne tatlı.Bak avatar resimdeki gibi yapıyor um
Veririm canım,En azindan bi sekilde cozum bulmussun.benim doktora gitmeme cok var.doktora sorduktan sonra yine bilgi verebilirsen iyi olur canim.burnu tikali olmayinca daha iyi kaliteli bi uyku uyumus olurlar
Bende prima 3 numara kullanıyorum, benim bacakta kalan firfirli yerleri dışarı cikariyorsum degilmi. Oranın içindeki dikili yerlerde içe dönük olacakya biz 3 numara prima pampers kullaniyoruz ama 3 dur kiyafetlerine tasma yapiyor kisda geldi yazin yine kolaydi bütün üstünü soy banyoda yika kurula bidaha giydir usutcem diye korkuyorum
Teşekkür ederiz :) benim kızım havuç kafa :) senin avatar daki resimde bebeğin sanırım maşallah kuzuma ya aslında hepsini öpmek istiyorum ama sadece saçlarını kokluyirumKız yerim bunu ben maşallah ne tatlı.
Canim senin uslu kuzuna nazar mi degdi
Buyume atagi olabilir mi acaba?
Bilmiyorum kiannemin yanına geldik izmite hava değişikliğinden oldu sanırım aslında gece uyurda karnı agirmazsa çünkü kavramı ağlarken uyuyor oda ben uykusuz kalıyorum işte :) birde burada hiç saat tutmadan emzirdim aglayinca ver meme dediler bir iki gün direndim sonra yenildim
Gün sayarken bazıları ilk gün sayılır bazıları sayılmaz dedi birde 40 i ya 39 yada 41. Gün yap dediler bazılarında olurmu öyle şey 40 40 da yapılır dedi bende hem 39, 40, hemde 41 de 40 yaptım :)Canim senin uslu kuzuna nazar mi degdi
Buyume atagi olabilir mi acaba?
9
Gun sayarken dogdugu gun 1. Gun sayiliyor degil mi?
WishhDuygu normal dogumu sadece coolfire yapti ama onun da kuzusunun saglik sorunlari nedeniyle konusamadik hic ayrintisini. Kuzusu atlatsin ameliyatlari her seyi bastan anlattiricaz insallah
Bak avatar resimdeki gibi yapıyor um
cikariyorum canim gerci 3 gündür günde bir kez saglam kaka yapmaya basladi ondan galibaBende prima 3 numara kullanıyorum, benim bacakta kalan firfirli yerleri dışarı cikariyorsum degilmi. Oranın içindeki dikili yerlerde içe dönük olacak
Eczanelerde göbek bakim seti var ben hep ondan kullanmıştım düşmeden öncede dustukten sonradsMerhaba herkese.. Deneyimli anneler ,bizim göbek bağımız bu sabah düştü. Doktorum herhangi bir şey vermemişti. Kuru tut yeter dedi. Siz gobek bagi dustukten sonra nasil bakim yaptiniz. %70 alkolle silip gazli bez mi kullanayim kuru tutmak için. Siz nasıl yapmistiniz bakımını
Doktor bize herhangi birsey kullanmaniza gerek yok dedi.ama gobek dustukten sonra biz sonradan ekstra k vitamini falan yaptirdik.doktorumuzu degistirdik sonrasinda lekelenme oldu gumus nitrat uygulandi o yuzden bencede gobek bakim seti kullanabilirsinMerhaba herkese.. Deneyimli anneler ,bizim göbek bağımız bu sabah düştü. Doktorum herhangi bir şey vermemişti. Kuru tut yeter dedi. Siz gobek bagi dustukten sonra nasil bakim yaptiniz. %70 alkolle silip gazli bez mi kullanayim kuru tutmak için. Siz nasıl yapmistiniz bakımını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?