Kızlar fıtık ameliyatimiz 9 ekimde Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olacak dua istiyorum sizden sünneti doktor önermedi daha küçük bir de sünnet ağrılı olur dedi bizde tamam dedik önceliğimiz fıtık sünnet sonrada olur. Bende haberler şimdilik böyle öpüyorum herkesi
@coolfire canım gözün aydın
D vitamini canim.saglik ocagindan ucretsiz olarak temin ediliyor.15.gun baslaniyor almaya gittiginde soluceklerdirTesekkur ederimgyilmaz1982 marpesa . Bir de doktor hastanedeyken sağlık ocağına topuk kanı vermeye gittiğimde d vitamini mi dedi k vitamini mi dedi su an hayal meyal hatırladığım bisey söyledi aile hekiminden alacaksın diye Bebek yoğun bakımda olunca kafam da normal değildi. Bu konuda sağlık ocağında vitamin alan oldu mu.. Neydi bilemedim su an.
İnsallah hayirlisiyla bitip gidicektir canimKızlar fıtık ameliyatimiz 9 ekimde Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olacak dua istiyorum sizden sünneti doktor önermedi daha küçük bir de sünnet ağrılı olur dedi bizde tamam dedik önceliğimiz fıtık sünnet sonrada olur. Bende haberler şimdilik böyle öpüyorum herkesi
@coolfire canım gözün aydın
D vitamini 15. Gün kullanmaya basliyorsun 1 yaşına kadarTesekkur ederimgyilmaz1982 marpesa . Bir de doktor hastanedeyken sağlık ocağına topuk kanı vermeye gittiğimde d vitamini mi dedi k vitamini mi dedi su an hayal meyal hatırladığım bisey söyledi aile hekiminden alacaksın diye Bebek yoğun bakımda olunca kafam da normal değildi. Bu konuda sağlık ocağında vitamin alan oldu mu.. Neydi bilemedim su an.
Monovit benim kullandigimd vitamini ne kullanıyorsunuz biae doktor multitabs verdi saglik ocağınin verdigini almadik
Ben gittigimde saglik ocagi ücretsiz Monovit D³ verdi bebek 15 günlük olunca her sabah 4 damla vereceksiniz dediler.Tesekkur ederimgyilmaz1982 marpesa . Bir de doktor hastanedeyken sağlık ocağına topuk kanı vermeye gittiğimde d vitamini mi dedi k vitamini mi dedi su an hayal meyal hatırladığım bisey söyledi aile hekiminden alacaksın diye Bebek yoğun bakımda olunca kafam da normal değildi. Bu konuda sağlık ocağında vitamin alan oldu mu.. Neydi bilemedim su an.
Benimkide saglik ocaginin verdigi monovit.d vitamini ne kullanıyorsunuz biae doktor multitabs verdi saglik ocağınin verdigini almadik
Bugun bizim saglik ocağını aradim 2. Ay asilari icin.. biz aşı zamanini ayarlayip arıcaz, verem aşısı bir seferde açılıp yapildigindan tum bebekleri toplayip yapiyoruz dedi. Killandim açıkçası. 2 ay 1 haftalik olduk. 3. Ayi bulursa aşılar ne yapariz?? Hastaneler vuruyor mu ki??
Valla herhalde öyle.. ucretli mi oluyo ozelde?? Olmazsa ben de bi bodrumdaki hastaneti arayim..Canim memorialde ayni seyi dedi ayin uc gunu falan yapiyorlarmis. Biz 1. Ay kontrolune gittik bugun, ekim ayinin gunlerini verdi o tarihlerden birine randevu alin dedi.
Kovayla mi geliyor asi anlamadim butun bebeler siraya giriyor
Valla herhalde öyle.. ucretli mi oluyo ozelde?? Olmazsa ben de bi bodrumdaki hastaneti arayim..
benim oğluşum bugün anasınıfına başladı. .çok güzel bi duygu..öyetmenim deyip duruyodu..rrr ler daha cikmiyodaGunaydin kizlar..
Bizim sipalarin da okula gittigi gunleri konusalim insallah
primanin yanlari esnek bant olmayanlar arkadan çıkıo..turuncu paketlerden almayin..mavi paketlerden alin..birde numaranizi büyütün..ben 3 almaya basladim ve sıkıntı ortadan kalkti..üstündeki kilo yazisina takilmayinya biz 3 numara prima pampers kullaniyoruz ama 3 dur kiyafetlerine tasma yapiyor kisda geldi yazin yine kolaydi bütün üstünü soy banyoda yika kurula bidaha giydir usutcem diye korkuyorum
Siz işe gidin, cocuğa bir gün bakabilecek mi acaba:)))bence dunyanin en zor isi anne olmak...Gece oglani uyutmaya calisirken cok yoruldum uykum var dedim. Kocam bi azarladi beni, sikayet etmeyecekmisim, Bebek bakmak anne isiymis, sabah o ise gidecekmis vs vs..
Bir kavga ettik saat 2de. Sabah da 5ten sonra uyumadi oglan aldim salona gittim. Hala uyumadim, o kadar uykusuzum ki..
Cok sinirlerim bozuk
Ya valla yakın olsam ben gelcem benim geceleri uyku sorunum pek olmuyor uyuturdum seni birazGece oglani uyutmaya calisirken cok yoruldum uykum var dedim. Kocam bi azarladi beni, sikayet etmeyecekmisim, Bebek bakmak anne isiymis, sabah o ise gidecekmis vs vs..
Bir kavga ettik saat 2de. Sabah da 5ten sonra uyumadi oglan aldim salona gittim. Hala uyumadim, o kadar uykusuzum ki..
Cok sinirlerim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?