- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
hematoloji, idrar tetkiki, seroloji ve hormonlar bunlar ana başlıkları cnm altlarda bir sürü dalları var 216 tl tutuyor devlette yaptırcam artık
benim doktorum beni her hafta kontrole çağırıyo birde kalp atışını duyduktan sonra seroloji hormon idrar tetkikleri gibi tesler yapılıyo cnm bir sürü yaptırmadıysa hatırlat önemliymiş onlar
Masallahhh darisi basimiza insallah bende pazartesi kalp atisni gorurummm. Canim ultrasonu oynattigi icin o sekilde gozukuyo tam o an yakalamis goruntu kayiyo ya.ondandir bence.ters bi durum olsa doktorun soylerdii.
İnşallah görürsün canım mükemmel bişi ben telefona kayıt ettim dinliyorum ara sıra 4 nala Koşan at gibi ve baya güçlü inşallah hep böyle devam eder korkuyorum bir yandan ilk 12 hafta içinde ani kalp durmaları çok Yaygınmış
Kalp atisi duyulduktan sonra yuzde 20 ihtimale dusuyomus dusuk olasiligi hic stres yapma canim. Allah hepimize tamamina erdirmeyi nasip insallah. Sen tam olarak kacinci haftada duydun? Karindan mi alttan mi bakti? Ben pazartesi 6+5 olcam doktora gittigimde insallah gorur
memurum, isi birakmam soz konusu degul. Allahtan masa basi is. Haftaici yapamadigim ev isini haftasonu yapiyorym. Bide gezmeden durabilsek kocamla, yemek yapacam da :) arabamiz yok daha, cikip pazar da yapilmiyo. Bakalim ne zaman aklimiz basimiza gelecek. Bide grip oldum su halimleAy canim calisiyomusun o cok zor iste..ben yeni birakmistim isi.normalde bile insan istenn gelip yemek yapamiyo hamileyken daha zor.bence haftasonu yap sebze ve et yemegini seni hafta ortasina kadar idare eder. baligi da bi aksam dsarda yiyin. Ben hic balik yiyemiiorumo yuzden balik yagu hapi verdi doktorum
memurum, isi birakmam soz konusu degul. Allahtan masa basi is. Haftaici yapamadigim ev isini haftasonu yapiyorym. Bide gezmeden durabilsek kocamla, yemek yapacam da :) arabamiz yok daha, cikip pazar da yapilmiyo. Bakalim ne zaman aklimiz basimiza gelecek. Bide grip oldum su halimle
Insallaj bende duyarim canimm. Pazartesi gelsede hemenn gorsem hayirlisiylaBen 6+9 daydım karından duyduk kalp atışlarını alttan sadece 5. Haftada baktı bir daha bakmadı. Gayette güçlüydü atışları zaten normaldede %20 ydi bişi değişmemiş demekki
inşallah cnm duyarsınız.çok güzel ve tuhaf oluyor insan benimde haftaya perşembe kontrolum var tam haftası belli olur dedi doktorya bakalım şuan sat göre hesaplanıyor.Hii ondan hemen kilo almissindir canim sen diyetteymissin ya.vucut belirli bir sisteme alisiyor sonra birden bozulunca kilo alinir. Aynen dedigin gibi yaparsan insallah korursun kilonu. Benimde bi gun iyi bigun kotu. bigun midem bulaniyo ertsi gun geciyo. degisken yani.kalp atislarini da goreydik rahatlayaydik :) :)
bende hiçç bişicikler yok cnm akşam geç saatlerde birde sabah azıcık dönüyor midem az az sık sık tuzlu şeyler meyve vs tüket ve armut geçiriyor armut ye zorla ye sonrasında rahatlıyorsun sabah aç karna 1 tatlı kaşığı yada azcık fazla bal ye oda geçiriyor ama orjinal olcak market balı değil
Canım ben bulanti dan değil de canım istemiyo ondan yiyemiyorum 2 kilo vermisim az önce baktım da
cnm yemeye çalış ama merak etme o büyür senin depondan besleniyormuş üzülmeTeşekkürler canm.. Krakerle yaşıyorum zaten meyve de yiyorum arasıra.. süt yumurta et falan tüketemiyorum üzülüyorum((
birde ben verebilsem bende 2 kilo almışım şimdidenBen de 2 kilo verdiminanılmaz keyifsizim.. Umarım bu günler çabuk geçer
cnm seroloji testini yapmıyorlarmış bir hastalık geçirip geçirmeme gibi bişilermişCanim ben aile hekimliginde yaptirdim bu testleri haberiniz yoksa bir arastirin arkadaslar her aile hekiminde olmuyomus ama bizimkinde vardi bedava yaptim bu hafta hepsini
arkadaslar 75 kısılık aralık annelerı grubumuz var oraya gelsenıze hemen hemen hepımız aynı haftalardayız aynı problemlerı yasıyoruz daha rahat destek buluruz bırbırımızecnm seroloji testini yapmıyorlarmış bir hastalık geçirip geçirmeme gibi bişilermiş
kac haftalıksın sen canımbirde ben verebilsem bende 2 kilo almışım şimdiden
hıc bebegımı beseleyemıyorum dıye korkma canım bebek 12 haftaya kadar senın yedıklerıne ıhtıyacı yok vucudunda olan yeterlı gelıyomus zaten bulantıların 12. haftada geçcek o zaman yemeye basladıgında beslıceksın bebegınıBen de 2 kilo verdiminanılmaz keyifsizim.. Umarım bu günler çabuk geçer
Onu yapacak tatlım pazartesi aç karna gel dedi bana öğleden sonrada sonuçlarına bakarız dedi ama öbür ultrason 1 ay sonra devlet böyle tabiki ben yetinirmiyim hayııır bu hafta içi özele de gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?