2015 Aralık anneleri burayaaa :)

hematoloji, idrar tetkiki, seroloji ve hormonlar bunlar ana başlıkları cnm altlarda bir sürü dalları var 216 tl tutuyor devlette yaptırcam artık

Canim ben aile hekimliginde yaptirdim bu testleri haberiniz yoksa bir arastirin arkadaslar her aile hekiminde olmuyomus ama bizimkinde vardi bedava yaptim bu hafta hepsini

benim doktorum beni her hafta kontrole çağırıyo birde kalp atışını duyduktan sonra seroloji hormon idrar tetkikleri gibi tesler yapılıyo cnm bir sürü yaptırmadıysa hatırlat önemliymiş onlar

Onu yapacak tatlım pazartesi aç karna gel dedi bana öğleden sonrada sonuçlarına bakarız dedi ama öbür ultrason 1 ay sonra devlet böyle tabiki ben yetinirmiyim hayııır bu hafta içi özele de gideceğim

Masallahhh darisi basimiza insallah bende pazartesi kalp atisni gorurummm. Canim ultrasonu oynattigi icin o sekilde gozukuyo tam o an yakalamis goruntu kayiyo ya.ondandir bence.ters bi durum olsa doktorun soylerdii.

İnşallah görürsün canım mükemmel bişi ben telefona kayıt ettim dinliyorum ara sıra 4 nala Koşan at gibi ve baya güçlü inşallah hep böyle devam eder korkuyorum bir yandan ilk 12 hafta içinde ani kalp durmaları çok Yaygınmış

Kalp atisi duyulduktan sonra yuzde 20 ihtimale dusuyomus dusuk olasiligi hic stres yapma canim. Allah hepimize tamamina erdirmeyi nasip insallah. Sen tam olarak kacinci haftada duydun? Karindan mi alttan mi bakti? Ben pazartesi 6+5 olcam doktora gittigimde insallah gorur

Ben 6+9 daydım karından duyduk kalp atışlarını alttan sadece 5. Haftada baktı bir daha bakmadı. Gayette güçlüydü atışları zaten normaldede %20 ydi bişi değişmemiş demekki

memurum, isi birakmam soz konusu degul. Allahtan masa basi is. Haftaici yapamadigim ev isini haftasonu yapiyorym. Bide gezmeden durabilsek kocamla, yemek yapacam da :) arabamiz yok daha, cikip pazar da yapilmiyo. Bakalim ne zaman aklimiz basimiza gelecek. Bide grip oldum su halimle

Memursan cok sorun degil canim ozel sektorde cok yoruyolar malesef..olsun gezmek onemli :) bebise de pazardan saglikli seyler alin ama pazar gezmeleri de olsun. Dikkat et canim ya nane limon iyi geliyomus diyolar ama tam bilmiyorum.

merhabalar hanımlar bende aranıza yeni katıldım diyelim ilk bebeğimde üye olmuştum sonra hiç giriş yapmamıştım. ilk bebeğimi kaybettim hamd olsun bunca aradan sonra rabbim yeniden o mutlu haberi verdi bize şimdi clexane iğne kullanıyorum rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah daha çok yeniyiz kesemizi gördük ama kalp atışları için gün sayıyoruz 13 mayısa duyucaz inşalalhhh

inşallah cnm duyarsınız.çok güzel ve tuhaf oluyor insan benimde haftaya perşembe kontrolum var tam haftası belli olur dedi doktorya bakalım şuan sat göre hesaplanıyor.

Teşekkürler canm.. Krakerle yaşıyorum zaten meyve de yiyorum arasıra.. süt yumurta et falan tüketemiyorum üzülüyorum((

Canim ben aile hekimliginde yaptirdim bu testleri haberiniz yoksa bir arastirin arkadaslar her aile hekiminde olmuyomus ama bizimkinde vardi bedava yaptim bu hafta hepsini
cnm seroloji testini yapmıyorlarmış bir hastalık geçirip geçirmeme gibi bişilermiş

cnm seroloji testini yapmıyorlarmış bir hastalık geçirip geçirmeme gibi bişilermiş
arkadaslar 75 kısılık aralık annelerı grubumuz var oraya gelsenıze hemen hemen hepımız aynı haftalardayız aynı problemlerı yasıyoruz daha rahat destek buluruz bırbırımıze

Ben de 2 kilo verdim inanılmaz keyifsizim.. Umarım bu günler çabuk geçer
hıc bebegımı beseleyemıyorum dıye korkma canım bebek 12 haftaya kadar senın yedıklerıne ıhtıyacı yok vucudunda olan yeterlı gelıyomus zaten bulantıların 12. haftada geçcek o zaman yemeye basladıgında beslıceksın bebegını

Onu yapacak tatlım pazartesi aç karna gel dedi bana öğleden sonrada sonuçlarına bakarız dedi ama öbür ultrason 1 ay sonra devlet böyle tabiki ben yetinirmiyim hayııır bu hafta içi özele de gideceğim

bende pazartesi yaptırcam cnm özele git testleri devlette yaptır.özel beni öğrendiğimde 4 haftalıktı 8 hafta oldu her hafta çağırıyo parasından desem parada almıyor yada ben aralıkta düşük yaptım ondan özen gösteriyor bilmiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…