[QUOTna16, post: 40756851, member: 474549"]O alacagini aliyordur fazlasini atiyordur cnm merak etme. Ben de gunduzkileri alttan aliyorum. Aksam iciyorum artik. Basim Inanilmaz donuyordu artik donmuyo sukur.
cnm zaten hamileyim ama adet tarihleri zamanın sanki olcakmışım gibi kasıklarım ağrıdı 3 gün bugün sanki daha iyi gibi ama yediklerimden hiçbişey anlamıyorum fena halde yanma oluyo kusma felan yok ama midem kötü oluyor ilk 3 ay kilo alınmaması gerekirmiş ama ben 2 kilo almışım onada moralim bozuldu sizde durum nasıl??bende de inanılmaz kasık ağrısı vardı normalde sırt ve migren ağrısı çekerim regl döneminde yani büyük ihtimal geciktiyse hamiş olabilirsin :)
Aynen ben de bugun basladi, aynilarini yemeye. Bu ara ogunleri vitaminli seyleri ve kahvaltiyi hallediyorum da.asil benim.sorunum aksam isten gelince dogru duzgun yemek yapamamam. 2 gun balik, 2 gun tavuk 2 gun sebze ve 2 gun de et yemek lazimmis. Ben nerdeyse hic birini yapamiyorum. Sen yapiyomusun cnm ? Tavsiyen var mi bu konuda, nasil alistircam kendimi
cnm zaten hamileyim ama adet tarihleri zamanın sanki olcakmışım gibi kasıklarım ağrıdı 3 gün bugün sanki daha iyi gibi ama yediklerimden hiçbişey anlamıyorum fena halde yanma oluyo kusma felan yok ama midem kötü oluyor ilk 3 ay kilo alınmaması gerekirmiş ama ben 2 kilo almışım onada moralim bozuldu sizde durum nasıl??
Masallahhh darisi basimiza insallah bende pazartesi kalp atisni gorurummm. Canim ultrasonu oynattigi icin o sekilde gozukuyo tam o an yakalamis goruntu kayiyo ya.ondandir bence.ters bi durum olsa doktorun soylerdii.Eki Görüntüle 1513740 Merhabalar bugün meleğimin ilk kalp atışlarını duydum sat a göre 4 gün ileriden gidiyormuşuz doktor gayet normal dedi Haziran'ın ilk haftası gel 2. Li testlerini yapalım dedi ama sizcede kesem biraz tuhaf değilmi
zaten balık tavuk felan yiyemez oldum ama ben diyetteydim 3 aydır ve hemen hamile kalınca sanırım onunda etkisi var diyetisyenime gittim verdiğin 10 kg hemen almayımı düşünüyon dedim ve beslenmemi değiştirdi su içmeyide azalttım onunda etkisi olmustur dedi tekrar dikkat etmeye başladım en azından suyu bol içmeye ve hamur işlerinde uzak durmaya cçalışıyorum bakalım demekki sendede iştahsızlık oluştu sevdiğin şeyleri yemeye çalış çok kilo almamak en güzeli düzelir zaten 3 aydan sonra şanslısın yani sıkıntı yapma kendine hayırlısıyla düzelirsin inşallahCanim adet tarihlerine bircok kadinda agri olurmus hamilelikte..bende onu okumustum. Normal yani.Bende de kusma yok ama canim bisey yemek istemiyo.ben zaten cok.zayifim kilo almam lazim tam tersi. O yuzden zorluyorum yemege.sende sebze meyve agirlikli beslenmeye calis canim cok yagli seyler yeme Kilo almazsin.
zaten balık tavuk felan yiyemez oldum ama ben diyetteydim 3 aydır ve hemen hamile kalınca sanırım onunda etkisi var diyetisyenime gittim verdiğin 10 kg hemen almayımı düşünüyon dedim ve beslenmemi değiştirdi su içmeyide azalttım onunda etkisi olmustur dedi tekrar dikkat etmeye başladım en azından suyu bol içmeye ve hamur işlerinde uzak durmaya cçalışıyorum bakalım demekki sendede iştahsızlık oluştu sevdiğin şeyleri yemeye çalış çok kilo almamak en güzeli düzelir zaten 3 aydan sonra şanslısın yani sıkıntı yapma kendine hayırlısıyla düzelirsin inşallah
rica ederim cnm ne demekbende oyle yapiyim bari canim ya..simdi yumurta kiriyim yiyim bari napalim..cok tesekkur ederim canim benim.
cnmm diyetisyenim bana sütlaç yap tatlıya koy iç dedi sende öyle hafif tatlılı bişeylere koyup tarçın vs ek bişeyler yaparak mutlaka tüketbenim tek zorlandığım SÜT yıllardır tüketmiyorum . bebek için mecburen içicem ama cesaret edip başlayamıyorum
benim tek zorlandığım SÜT yıllardır tüketmiyorum . bebek için mecburen içicem ama cesaret edip başlayamıyorum
benim tek zorlandığım SÜT yıllardır tüketmiyorum . bebek için mecburen içicem ama cesaret edip başlayamıyorum
inşallah cnm görüşürüz tabi benim haftaya 9 haftam dolacak valla ben sol yumurtalıktan hamile kalmısım ama iki taraftada ağrı oluyordu yanlız çok enteresandır sağ kasığım batıyordu :)inşallahhh bakalım 9. 10. haftalarda da burda görüşmeye devam edicez. birde hamilelliğin en başında hangi yumurtalığında ağrı oldu yada ikisinde de mi oldu?
bendede oluyor cnm normalmiş o 9 ay boyunca her adet döneminde ağrın sivilcen vs oluyomuş benimde sivilcem çıktı bir iki :)kızlar mrb benimde adet günüm geldi kaç yani hamile olmasam ama sanki adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı var benim gibi olan var mı acaba
bende hiçç bişicikler yok cnm akşam geç saatlerde birde sabah azıcık dönüyor midem az az sık sık tuzlu şeyler meyve vs tüket ve armut geçiriyor armut ye zorla ye sonrasında rahatlıyorsun sabah aç karna 1 tatlı kaşığı yada azcık fazla bal ye oda geçiriyor ama orjinal olcak market balı değilAralık anneleriiii ben 1 haftadır bir şey yiyemiyorum bulantım varsizler ne yapıyorsunuz?
hematoloji, idrar tetkiki, seroloji ve hormonlar bunlar ana başlıkları cnm altlarda bir sürü dalları var 216 tl tutuyor devlette yaptırcam artıktamamdır tatlım..hangi testleri istediler cnm senden, bakalım bana ne diyecekler ne isteyecekler
ayyy kuzucumm benim benimki daha küçükmüş seninkinden :)9 hafta 2 günlük teyzesi
benim doktorum beni her hafta kontrole çağırıyo birde kalp atışını duyduktan sonra seroloji hormon idrar tetkikleri gibi tesler yapılıyo cnm bir sürü yaptırmadıysa hatırlat önemliymiş onlarEki Görüntüle 1513740 Merhabalar bugün meleğimin ilk kalp atışlarını duydum sat a göre 4 gün ileriden gidiyormuşuz doktor gayet normal dedi Haziran'ın ilk haftası gel 2. Li testlerini yapalım dedi ama sizcede kesem biraz tuhaf değilmi
cnm bende yemek yaparken kavurduğum soğan salça kokuyo ayak kokusu misafirlikte falan ter kokusu hemen alıyorum çok hassas benimdeKızlar ben de koku hassasiyeti çok fazla buzdolabına dokunmak açmak istemiyorum her açtığımda kokuyor buzdolabı bana mide bulantım artıyor her açtığımda daha bir hafta önce temizledim buzdolabını ama faydası yok koku hassasiyeti olanlar var mı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?