Uzun suredir beni mutlu eden pek az Sey var. Bu grup beni biseylere baglayan aklimi dagitan bi yer oldu, o yuzden bide hamislikten hassas olabilirim, yanlis anlama olduysa kusura bakma.ben lınkı yıne vermezdım bı arkadas sordu neresı orası dıye o sekılde verdım lınkı yeterınce kişi var zaten sayfada mılletı cekmek gıbı derdım yok ben hemen hemen butun sayfalardayım zaten
yok canım ne kusuru hepımız aynı durumdayız hamılelıgımızın en sıkıntılı donemındeyız su 3 ayı atlatsak hayırlısıyla rahatlarız bıraz dahaUzun suredir beni mutlu eden pek az Sey var. Bu grup beni biseylere baglayan aklimi dagitan bi yer oldu, o yuzden bide hamislikten hassas olabilirim, yanlis anlama olduysa kusura bakma.
Sen benden 3 hafta ilerdesin, asil skintimiz baslamadi cok sukur, ben daha heyecani atlatamadim :) 1 haftadir biliyorum hamis oldugumuyok canım ne kusuru hepımız aynı durumdayız hamılelıgımızın en sıkıntılı donemındeyız su 3 ayı atlatsak hayırlısıyla rahatlarız bıraz daha
ılk bebegınmı senın canımSen benden 3 hafta ilerdesin, asil skintimiz baslamadi cok sukur, ben daha heyecani atlatamadim :) 1 haftadir biliyorum hamis oldugumu
Evet ilk canimılk bebegınmı senın canım
benım 6. gebelıgım ılk dusuk sonra buyuk oglum sonra kucuk oglum sonra bı dusuk daha sonra bı daha hamıle kaldım 5 aylıkken ensefalosel dıye bı hastalık cıktı kızımda gebelıgımı sonlandırdılar aralıkta buda 6. ınsallah rabbım bunu bagıslar sag saglım o zaman 3 cocugum olcakEvet ilk canim
Ooo ne Kadar badireler atlatmissin ya, Allah sabir versin, bu cocuk sorunsuz bi sekilde dogar insallah. Zor bi imtihan Canimbenım 6. gebelıgım ılk dusuk sonra buyuk oglum sonra kucuk oglum sonra bı dusuk daha sonra bı daha hamıle kaldım 5 aylıkken ensefalosel dıye bı hastalık cıktı kızımda gebelıgımı sonlandırdılar aralıkta buda 6. ınsallah rabbım bunu bagıslar sag saglım o zaman 3 cocugum olcak
amin canım cumlemızınkı ınallah rabbım kımseyı evladıyla sınamasın anne acısından bıle agırmısOoo ne Kadar badireler atlatmissin ya, Allah sabir versin, bu cocuk sorunsuz bi sekilde dogar insallah. Zor bi imtihan Canim
nane yasak diye yaziyo nette. Ondan yapmiyorm. balli karisima devam. Bugun saglikli seyler aldik bakalim. Bunye aliskin degil saglikli seylere ama bebegim icin yicem artik :) bugun bulantilarim basladi sanki. Fazla yiyorum belkide ondan. Senin de basladi mi canim ?
Ay masallahhh yaa cok sevindimmm. Hadi gozun aydin canim. Darisi basimiza benim pazartesi randevum ama biz pazartesi daha 6+5 olcaz insallah duyariz yada goruruz kalp atisini bizde..Evettt kızlar 7+5 te bugün kontrolumuze gittik ve 15mm olmuşuz kalp sesimizi de gümbür gümbür duyduk şükürler olsun. Bi daha ki kontrolumuz 3 hafta sonra.
Ay masallahhh yaa cok sevindimmm. Hadi gozun aydin canim. Darisi basimiza benim pazartesi randevum ama biz pazartesi daha 6+5 olcaz insallah duyariz yada goruruz kalp atisini bizde..
gunaydin canim, ben de simdi kahvalti yaptim, yemem gereken herseyi yedim ama hic birinin tadini alamadim, zaten gripim belki ondandir. Mideni bos birakma, cok ac kalinca benim de basliyo bulanti. Ben de bursadayim. senin gibi nerdeyse 2 yillik evliyim :) 26,5 yasindayim,sanki benziyoruz biraz :) oyle iste cnmcimBenim zaten 1 haftadir fena istahsizlik vardi 2 gundurde mide.bulantim var bisey yiyemiyorum.bu sabah peynir yedim sadece baska hicbisey yiyemedimgunaydin bu arada canimm :) bu arada birbirmzi tanisak ya.ben istanbuldanim 1 bucuk yillik hatta 2 yila yakin evliyim ilk bebegim olcak insallah.26 yasindayim :)
Hadi gozun aydin canim, ne mutlu size, darisi basimiza ins. Benim dr. Kalp atisi icin Randevuyu biraz gec vermis sanirim. Emin olmak istedi sanirimEvettt kızlar 7+5 te bugün kontrolumuze gittik ve 15mm olmuşuz kalp sesimizi de gümbür gümbür duyduk şükürler olsun. Bi daha ki kontrolumuz 3 hafta sonra.
Canim seni yaniltmak istemem, ben de adet oldugumu sandigimda 3 gun cok.cok az leke gelmisti. Sonra devami gelmeyince test yaptim ogrendim hamile oldugumu. Sen nerdeyse ustune 2. Adetini goreceksin, antibiyotik vurulmadan once bile testte anlasilabilirdi bebek olup olmadigi bence.. Stres yaptin adetini geciktirdin belki de.. bende 2 -3 ay boyle dengesizlikler olmustu, biz ne desek yalan olur. Sen bi kan testi yaptir da icin rahatlasin canim, sonuc negatif cikarsa adet sokturucu yollara basvur. Yoksa agrilar gecmez.Merhabalar, kızlar öncelikle allah bebiş bekleyen herkeze sağlıklı bebişler versin. Benim bi sorum var, adetim en son 28 martta oldu ama 3 gün sürdü normalde 6 gün sürer bnm kanamam ve yoğun olurdu ilaçta kullanmadım 3 gün sürünce şaşırdım heralde dedim mevsimseldir falan. Neyse şimdi bu ay 25i adet günümdü ama olmadım ve şuan 1 hafta oldu yanlız iki gündür süren kahverengi koyu bir iki damla leke geliyo adet olamıyorum hiç daha önce böyle olmamıştım bu sabah test yaptım negatif çıktı acaba erken mi sizce? Nisan ayının başında sadece dişim apse yaptı diye antibiyotik iğne vurundum 3 gün acaba ondan mıdır kızlar lütfen daha çok strese kapıldım beni bilgilendirin bu konuda ve kasıklarımda batma oluyo yorulunca kramp gibi bişey giriyo anlamıyorumkorkmaya başladım.. Lütfen cevap?
Canim seni yaniltmak istemem, ben de adet oldugumu sandigimda 3 gun cok.cok az leke gelmisti. Sonra devami gelmeyince test yaptim ogrendim hamile oldugumu. Sen nerdeyse ustune 2. Adetini goreceksin, antibiyotik vurulmadan once bile testte anlasilabilirdi bebek olup olmadigi bence.. Stres yaptin adetini geciktirdin belki de.. bende 2 -3 ay boyle dengesizlikler olmustu, biz ne desek yalan olur. Sen bi kan testi yaptir da icin rahatlasin canim, sonuc negatif cikarsa adet sokturucu yollara basvur. Yoksa agrilar gecmez.Ins. hayirliysa bebis vardir ve sana surpriz yapar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?