2015 Aralık anneleri burayaaa :)

bebek 6 7 haftalık olana kadar doktor sureklı cagırır gelısımı duzgun ılerlıyomu kalp atısı guclendımı dıye 8 haftadan sonra 1 ay sonrasına gun verır 2 lı test ıcın ondan sonra duzenlı ayda bır kontrol olur

ayy bende cnm 9 haftadan sonra risk biraz daha düşüyormuş o zamana kadar cinsel ilişki vs yasak
valla ben lekelenme gecırdıgımde doktor yasak dedı lekelenme gecınce yasagı cıgnedım azcık nasıpse senınle aynı gun dogum yapcaz

ls1987, post: 40764806, member: 549248"]inşallah cnm görüşürüz tabi benim haftaya 9 haftam dolacak valla ben sol yumurtalıktan hamile kalmısım ama iki taraftada ağrı oluyordu yanlız çok enteresandır sağ kasığım batıyordu :)[/QUOTE]

Arkadaşımın doktoru vardı sağ yumurtalık genelde erkek sol yumurtalık kız diye söylemişartık

[s1987, post: 40764775, member: 549248"]cnmm diyetisyenim bana sütlaç yap tatlıya koy iç dedi sende öyle hafif tatlılı bişeylere koyup tarçın vs ek bişeyler yaparak mutlaka tüket yumurtayı günde 1 adet mutlaka ye peynir mutlaka ye yoğurt[/QUOTE]

Deneyelim bakalım sütlacida sonucu yine buradan yazarim canim tesekkur ederim.

Memursan cok sorun degil canim ozel sektorde cok yoruyolar malesef..olsun gezmek onemli :) bebise de pazardan saglikli seyler alin ama pazar gezmeleri de olsun. Dikkat et canim ya nane limon iyi geliyomus diyolar ama tam bilmiyorum.
nane yasak diye yaziyo nette. Ondan yapmiyorm. balli karisima devam. Bugun saglikli seyler aldik bakalim. Bunye aliskin degil saglikli seylere ama bebegim icin yicem artik :) bugun bulantilarim basladi sanki. Fazla yiyorum belkide ondan. Senin de basladi mi canim ?

Hosgeldin cnm. Bebegini kaybetmene uzuldum, rabbim daha iyisini bilir, bu saglikli olur ins. Allah kucaginiza almayi nasip etsin.

Canim benim doktora sordum. Saglikli beslenemiyorum cocugu nasil beslicem dedim. O da su saydigim yasak seyleri yeme o yeter dedi. Bilmem ne kadar dogru dedi, ama bana mantikli geldi.

Onu yapacak tatlım pazartesi aç karna gel dedi bana öğleden sonrada sonuçlarına bakarız dedi ama öbür ultrason 1 ay sonra devlet böyle tabiki ben yetinirmiyim hayııır bu hafta içi özele de gideceğim
Canim bisi sorsam, kalp atisi duyulmadan mi test istemeli doktor, benim dr 2 hafta sonraya kalp atisini duymak icin randevu verdi. Vitamin ya da baska bi test istemedi. Su an agzimda aftlar cikiyo belki de vitaminsiz kaldim. Acaba doktorum.bu konuda beni gec mi birakiyor ?

Elifeva, bu grup yeni kurulmis olabilir, burdaki ortamdan memnun olanlar burda zaten, grubunuzun reklamini yapmaya geldiysen gercekten ayip edersin. Ben baska bir grup oldugunu bilmeyerek bu grubu kurdum. Yazilanlari ancak takip edebiliyorum, 70 kisilik grupta saglikli bir iletisim olmayabilir benim acimdan, sonucta telden takip ediyorum ve zor oluyor.. gruplasma niyetim yok, cok sayida takipci olmasa da olur. Kalici ve guzel bir arkadaslik olsun yeter.

ne reklamı bastakı yazını okudum senın aralık annelerıne daır grup bulamadıgını yazmıssın baktıgımda 3 4 kısı vardı o yuzden daha kalabalık ortamda hemen hemen aynı haftaları yasarken aynı durumları yasarken bırbırımıze daha net yardımcı oluruz dıye yazdım reklamla ne ısım olur benım

Baska.bir.gruba davet etmissin onceki sayfalarda da, o yuzden bunu soyledim. 800 sayfalik gecmisi olan bir grup guzel olabilir ama ben herkesin yeni tanismasindan memnunum. Herkesin onceden birbirini tanidigi bir grupta sesini duyurmak zor olabilir. Grup bulamadigim.icin actim, ama simdilik guzel gidiyor. Tsk ederim yine de bizi dusundugun icin.

ben lınkı yıne vermezdım bı arkadas sordu neresı orası dıye o sekılde verdım lınkı yeterınce kişi var zaten sayfada mılletı cekmek gıbı derdım yok ben hemen hemen butun sayfalardayım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…