yarın tam 8 hafta olcak canım senkac haftalıksın sen canım
benımde yarın tam 8 olcak canım suan 7+6 yımyarın tam 8 hafta olcak canım sen
bebek 6 7 haftalık olana kadar doktor sureklı cagırır gelısımı duzgun ılerlıyomu kalp atısı guclendımı dıye 8 haftadan sonra 1 ay sonrasına gun verır 2 lı test ıcın ondan sonra duzenlı ayda bır kontrol olurbende pazartesi yaptırcam cnm özele git testleri devlette yaptır.özel beni öğrendiğimde 4 haftalıktı 8 hafta oldu her hafta çağırıyo parasından desem parada almıyor yada ben aralıkta düşük yaptım ondan özen gösteriyor bilmiyorum valla
ben burayı buldum sadecearkadaslar 75 kısılık aralık annelerı grubumuz var oraya gelsenıze hemen hemen hepımız aynı haftalardayız aynı problemlerı yasıyoruz daha rahat destek buluruz bırbırımıze
burası canım bakben burayı buldum sadece
ayy bende cnmbenımde yarın tam 8 olcak canım suan 7+6 yım
valla ben lekelenme gecırdıgımde doktor yasak dedı lekelenme gecınce yasagı cıgnedım azcıkayy bende cnm9 haftadan sonra risk biraz daha düşüyormuş o zamana kadar cinsel ilişki vs yasak
nane yasak diye yaziyo nette. Ondan yapmiyorm. balli karisima devam. Bugun saglikli seyler aldik bakalim. Bunye aliskin degil saglikli seylere ama bebegim icin yicem artik :) bugun bulantilarim basladi sanki. Fazla yiyorum belkide ondan. Senin de basladi mi canim ?Memursan cok sorun degil canim ozel sektorde cok yoruyolar malesef..olsun gezmek onemli :) bebise de pazardan saglikli seyler alin ama pazar gezmeleri de olsun. Dikkat et canim ya nane limon iyi geliyomus diyolar ama tam bilmiyorum.
Hosgeldin cnm. Bebegini kaybetmene uzuldum, rabbim daha iyisini bilir, bu saglikli olur ins. Allah kucaginiza almayi nasip etsin.merhabalar hanımlar bende aranıza yeni katıldım diyelim ilk bebeğimde üye olmuştum sonra hiç giriş yapmamıştım. ilk bebeğimi kaybettim hamd olsun bunca aradan sonra rabbim yeniden o mutlu haberi verdi bize şimdi clexane iğne kullanıyorum rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah daha çok yeniyiz kesemizi gördük ama kalp atışları için gün sayıyoruz 13 mayısa duyucaz inşalalhhh
Canim benim doktora sordum. Saglikli beslenemiyorum cocugu nasil beslicem dedim. O da su saydigim yasak seyleri yeme o yeter dedi. Bilmem ne kadar dogru dedi, ama bana mantikli geldi.hıc bebegımı beseleyemıyorum dıye korkma canım bebek 12 haftaya kadar senın yedıklerıne ıhtıyacı yok vucudunda olan yeterlı gelıyomus zaten bulantıların 12. haftada geçcek o zaman yemeye basladıgında beslıceksın bebegını
Valla canim.ilk basta baktim bulamadim guncel bisi. Bu grubu kurdum. Kadinlar klubunde yeniyim. Konuyu gorememis de olabilirIm :)ene aralık annelerı sayfası 2 tanemı :s
Canim bisi sorsam, kalp atisi duyulmadan mi test istemeli doktor, benim dr 2 hafta sonraya kalp atisini duymak icin randevu verdi. Vitamin ya da baska bi test istemedi. Su an agzimda aftlar cikiyo belki de vitaminsiz kaldim. Acaba doktorum.bu konuda beni gec mi birakiyor ?
Onu yapacak tatlım pazartesi aç karna gel dedi bana öğleden sonrada sonuçlarına bakarız dedi ama öbür ultrason 1 ay sonra devlet böyle tabiki ben yetinirmiyim hayııır bu hafta içi özele de gideceğim
var canım 75 76 kısılık sayfamız var lınkını atmıstım burdanValla canim.ilk basta baktim bulamadim guncel bisi. Bu grubu kurdum. Kadinlar klubunde yeniyim. Konuyu gorememis de olabilirIm :)
Neyse cnm fazla grup goz cikarmazvar canım 75 76 kısılık sayfamız var lınkını atmıstım burdan
Elifeva, bu grup yeni kurulmis olabilir, burdaki ortamdan memnun olanlar burda zaten, grubunuzun reklamini yapmaya geldiysen gercekten ayip edersin. Ben baska bir grup oldugunu bilmeyerek bu grubu kurdum. Yazilanlari ancak takip edebiliyorum, 70 kisilik grupta saglikli bir iletisim olmayabilir benim acimdan, sonucta telden takip ediyorum ve zor oluyor.. gruplasma niyetim yok, cok sayida takipci olmasa da olur. Kalici ve guzel bir arkadaslik olsun yeter.
ne reklamı bastakı yazını okudum senın aralık annelerıne daır grup bulamadıgını yazmıssın baktıgımda 3 4 kısı vardı o yuzden daha kalabalık ortamda hemen hemen aynı haftaları yasarken aynı durumları yasarken bırbırımıze daha net yardımcı oluruz dıye yazdım reklamla ne ısım olur benımElifeva, bu grup yeni kurulmis olabilir, burdaki ortamdan memnun olanlar burda zaten, grubunuzun reklamini yapmaya geldiysen gercekten ayip edersin. Ben baska bir grup oldugunu bilmeyerek bu grubu kurdum. Yazilanlari ancak takip edebiliyorum, 70 kisilik grupta saglikli bir iletisim olmayabilir benim acimdan, sonucta telden takip ediyorum ve zor oluyor.. gruplasma niyetim yok, cok sayida takipci olmasa da olur. Kalici ve guzel bir arkadaslik olsun yeter.
Baska.bir.gruba davet etmissin onceki sayfalarda da, o yuzden bunu soyledim. 800 sayfalik gecmisi olan bir grup guzel olabilir ama ben herkesin yeni tanismasindan memnunum. Herkesin onceden birbirini tanidigi bir grupta sesini duyurmak zor olabilir. Grup bulamadigim.icin actim, ama simdilik guzel gidiyor. Tsk ederim yine de bizi dusundugun icin.ne reklamı bastakı yazını okudum senın aralık annelerıne daır grup bulamadıgını yazmıssın baktıgımda 3 4 kısı vardı o yuzden daha kalabalık ortamda hemen hemen aynı haftaları yasarken aynı durumları yasarken bırbırımıze daha net yardımcı oluruz dıye yazdım reklamla ne ısım olur benım
ben lınkı yıne vermezdım bı arkadas sordu neresı orası dıye o sekılde verdım lınkı yeterınce kişi var zaten sayfada mılletı cekmek gıbı derdım yok ben hemen hemen butun sayfalardayım zatenBaska.bir.gruba davet etmissin onceki sayfalarda da, o yuzden bunu soyledim. 800 sayfalik gecmisi olan bir grup guzel olabilir ama ben herkesin yeni tanismasindan memnunum. Herkesin onceden birbirini tanidigi bir grupta sesini duyurmak zor olabilir. Grup bulamadigim.icin actim, ama simdilik guzel gidiyor. Tsk ederim yine de bizi dusundugun icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?