arakaşlar ben çok heyecanlıyım yaaa hem korku var hem heyecan keseye bakıcak salı gnü ama acaba kalbinide dinletirmi diye düşünüyorum sizce erkenmi 5haftalık +2 gün olacak ama yinede duyabilirmi kaç haftayken dinleyebiliyoruz
vajınal ultrasonda gorulebılır ama hemende atmayabılır o konuda strese gırme once kesenı gor hayırlısıyla 6+3 4 gun oldugunda duyarsın kalp atıslarınıarakaşlar ben çok heyecanlıyım yaaa hem korku var hem heyecan keseye bakıcak salı gnü ama acaba kalbinide dinletirmi diye düşünüyorum sizce erkenmi 5haftalık +2 gün olacak ama yinede duyabilirmi kaç haftayken dinleyebiliyoruz
korkma canım ben ılk duydugumda cok derınden gelıyodu kalp atısları 3 gun sonra gıttıgımde guclenmıstı guclenır oMerhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucam kısmetse..Bi sorum olacak, 6+3 iken doktora gittim kalp atışları vardı ama doktor daha fazla olmasını beklerdik belki erken oldugu içindir haftaya tekrar gelin dedi, kalp atısı 110 bps, sizce cok mu düşük?
İnşallah..Çok teşekkür ederim, tecrübesiz olunca insan stres yapıyor..İnşallah bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşalım..korkma canım ben ılk duydugumda cok derınden gelıyodu kalp atısları 3 gun sonra gıttıgımde guclenmıstı guclenır o
amin canım ınsallahİnşallah..Çok teşekkür ederim, tecrübesiz olunca insan stres yapıyor..İnşallah bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşalım..
Canim bisi sorsam, kalp atisi duyulmadan mi test istemeli doktor, benim dr 2 hafta sonraya kalp atisini duymak icin randevu verdi. Vitamin ya da baska bi test istemedi. Su an agzimda aftlar cikiyo belki de vitaminsiz kaldim. Acaba doktorum.bu konuda beni gec mi birakiyor ?
kızlar birşey soracağım çatlatma iğnesi oldum ayın 11 de 14 gün sonra test yaptım 2.56 çıktı adet görmeyince tekrar yaptırdım şimdi 258 çıktı hamilemiyim şimdi
Folic ve progestana baslatti beni dr. Ama agzimda yaralar var, b 12 eksikligi var. Ona karsi omega falan vermedi. Yaralardan yemek yemekte zorlaniyorumCanım kusura bakma bildirimde sorun var heralde gelmedi bana ben devlete gidiyorum canım özelde nasıl bilmiyorum ama devlette kalp atışı duyulmadan kesin gebe sayılmıyorsun kalp atışını duyar duymaz normal gebelikte yapılan hormon testlerini yapıyorlar ben çok önceden folic asit kullanıyordum mutlaka kullan bana doktorum hamilelik düşündüğüm andan itibaren kullandırdı. Ayrıca sağlık Ocağım bile kalp atışını duyunca gel Kayıt edelim seni dedi onlarda haklılar ama artık radyasyondan mı yediğimiz Zararlı şeylerden havadan gebelikler bile boş ölü çıkmaya başladı ...
Kızlar merhaba bugün ben de kalp atışlarını duydum çok şükür rabbimeTüm hafta çektiğim Bulantım geçti birden:) Darısı isteyenlerin başına
Kızlar merhaba bugün ben de kalp atışlarını duydum çok şükür rabbimeTüm hafta çektiğim Bulantım geçti birden:) Darısı isteyenlerin başına
Benimde gidene kadar felaket midem bulaniyodu :) duyunca gecti :) ama su an yine basladi eve gelince. bisey yiyemiuorum ben siz neler yapiyosunuz mide bulantisi icin
Kizlar gunaydinnnnn hepinize :) ben bugun bebisimin kalp atislarini duydumm. cok degisik bi duyguydu.darisi daha duymayanlarin basina insallah.
aminnn...kaçıncı haftadasın canım bende çok heycanlıyım
Ben nerdeyse herseyden tiksiniyorum canim ya..patates haslama falan yiyorum digerlerini de midem aldigi zamanlar zorla yemeye calisiyorum.napalim bebislerimiz iyi olsun da.Öncelikle tebrikler :) Ben tiksindiğim şeyleri yiyip içmiyorum yediklerimi de çok çiğniyorum... Su içmek önemli bir de... Midem bulanıyor diye içmedim böbreklerim ağrıdı o yüzden.. Su çok önemli mutlaka içmeliyiz.
6+5 iz biz canim.bugun kontrolum vardi. Cok heycanliydim bende:) Senin kac haftalik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?