2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Ben en az 6 haftalık olduktan sonra oluyo diye biliyorum arkadaşım 6.5 hafta da gitti bilerek bekledi kalp atışınıda duydu geldi umarım duyarsın cnm ya tebrikler bu arada

Merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucam kısmetse..Bi sorum olacak, 6+3 iken doktora gittim kalp atışları vardı ama doktor daha fazla olmasını beklerdik belki erken oldugu içindir haftaya tekrar gelin dedi, kalp atısı 110 bps, sizce cok mu düşük?

vajınal ultrasonda gorulebılır ama hemende atmayabılır o konuda strese gırme once kesenı gor hayırlısıyla 6+3 4 gun oldugunda duyarsın kalp atıslarını

korkma canım ben ılk duydugumda cok derınden gelıyodu kalp atısları 3 gun sonra gıttıgımde guclenmıstı guclenır o

korkma canım ben ılk duydugumda cok derınden gelıyodu kalp atısları 3 gun sonra gıttıgımde guclenmıstı guclenır o
İnşallah..Çok teşekkür ederim, tecrübesiz olunca insan stres yapıyor..İnşallah bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşalım..

Canım kusura bakma bildirimde sorun var heralde gelmedi bana ben devlete gidiyorum canım özelde nasıl bilmiyorum ama devlette kalp atışı duyulmadan kesin gebe sayılmıyorsun kalp atışını duyar duymaz normal gebelikte yapılan hormon testlerini yapıyorlar ben çok önceden folic asit kullanıyordum mutlaka kullan bana doktorum hamilelik düşündüğüm andan itibaren kullandırdı. Ayrıca sağlık Ocağım bile kalp atışını duyunca gel Kayıt edelim seni dedi onlarda haklılar ama artık radyasyondan mı yediğimiz Zararlı şeylerden havadan gebelikler bile boş ölü çıkmaya başladı ...

kızlar birşey soracağım çatlatma iğnesi oldum ayın 11 de 14 gün sonra test yaptım 2.56 çıktı adet görmeyince tekrar yaptırdım şimdi 258 çıktı hamilemiyim şimdi

kızlar birşey soracağım çatlatma iğnesi oldum ayın 11 de 14 gün sonra test yaptım 2.56 çıktı adet görmeyince tekrar yaptırdım şimdi 258 çıktı hamilemiyim şimdi

bhcg 258 ise hamilesin canimm :) saglikli gebelik icin 2 gunde bir 2 katina cikmasi lazim degerin doktora git zaten takip edecektir. Hayirli olsun :)

Folic ve progestana baslatti beni dr. Ama agzimda yaralar var, b 12 eksikligi var. Ona karsi omega falan vermedi. Yaralardan yemek yemekte zorlaniyorum haklisin canim ne yesek hormonlu, ne icsek katkili.. O kadar dikkat etmeme ragmen vitaminim yerlerde.. demekki cogu hep bosuna gidiyor

Kızlar merhaba bugün ben de kalp atışlarını duydum çok şükür rabbime Tüm hafta çektiğim Bulantım geçti birden:) Darısı isteyenlerin başına

Benimde gidene kadar felaket midem bulaniyodu :) duyunca gecti :) ama su an yine basladi eve gelince. bisey yiyemiuorum ben siz neler yapiyosunuz mide bulantisi icin

Kızlar merhaba bugün ben de kalp atışlarını duydum çok şükür rabbime Tüm hafta çektiğim Bulantım geçti birden:) Darısı isteyenlerin başına

Benimde gidene kadar felaket midem bulaniyodu :) duyunca gecti :) ama su an yine basladi eve gelince. bisey yiyemiuorum ben siz neler yapiyosunuz mide bulantisi icin

Öncelikle tebrikler :) Ben tiksindiğim şeyleri yiyip içmiyorum yediklerimi de çok çiğniyorum... Su içmek önemli bir de... Midem bulanıyor diye içmedim böbreklerim ağrıdı o yüzden.. Su çok önemli mutlaka içmeliyiz.

Ben nerdeyse herseyden tiksiniyorum canim ya..patates haslama falan yiyorum digerlerini de midem aldigi zamanlar zorla yemeye calisiyorum.napalim bebislerimiz iyi olsun da.

6+5 iz biz canim.bugun kontrolum vardi. Cok heycanliydim bende:) Senin kac haftalik?

daha benimki 5haftalık canım bugun keseme bakıcak kontrol var hayırlısıyla baksaydı artık sürekli korkuyorum eşim çok üzerime düşüyor bişiy olcak diye görümcemde kızıyor biz agır kaldrıdık uzandık herşey yaptık sen kardeşime bakma diyor dikkat ettikçe bişey çıkar diyor sinirlerimi hoplatıyolar .benim ilk bebeğim oyuzden anlayışla karşılayacaklarına laf söylüyolar eşim duysa kızardı allahtan duymadı .nazlanan ay uy diyen hamileleri anlamıyolarmış nevarmış benim kasıklarım ağrıdığı için sürekli sızlanıp kalkıyorum diye laf vuruyolar hayırlısıyla şu çocuğa göz değmeden bi kalbini dinleseydim herkezden saklıyordum baktım sürekli ağır kaldıryorum mcbur sölemek zorunda kaldım yaptırmasınlar diye bu seferde esirgeme diyorlar sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…